plenicka
|
Alisa, iskreno mi je žal, da si imela takšno smolo zadnji dan v letu, ki je bilo na splošno slabo!!!Verjemi, da bo leto 2007 veliko boljše!!!Upam, da te roka ne boli preveč...ne vem, kako skrbiš za malega Anžeta, ampak verjamem, da ti je tvoj dragi v veliko pomoč!!!Upam, da si prijavila policiji nesrečo...mogoče ga bodo celo našli, sigurno pa je bil pijan....želim ti čimprejšnje okrevanje!!!!! Alisa, tudi midva z Žigcem sva bila sama in sploh ni bilo tako slabo, le ob polnoči, ko si vsi voščijo, jaz nisem imela nikogar, ki bi mu lahko dala roko, ga poljubila in voščila srečnega in zdravega...Žigca nisem želela zbuditi zaradi tega...takrat sem imela trenutek slabosti, vendar je bilo kmalu dobro, saj sem kmalu zaspala nazaj....Žigi me je zbudil že ob petih zjutraj, ker je želel papico, potem pa sva skupaj zaspala do osmih...zbudila sem se z zavestjo, da bo leto 2007 veliko boljše kot je bilo zadnjih nekaj mesecev preteklega leta in bila sem dobre volje!!!Bila sem vesela, da je leta 2006 konec in veselim se dni v letu 2007, ne glede na to, da me čaka veliko neprijetnih opravil! Žigijev oče se iz dneva v dan obnaša bolj nemogoče in pripravljena moram biti na vse...mislim, da sem vsak dan močnejša in da bom kmalu sposobna zaključiti del mojega življenja, v katerem je bil prisoten on...začela bom živeti svobodno...ojej, sem malo zašla ... Upam, da ste se ostale od zadnjega dneva v letu 2oo6 poslovile bolj posrečeno, brez takšnih nesreč kot je bila Alisina...še enkrat srečno vsem julijkam in julijčkom ter njihovim staršem v letu 2007! PS: Sem zelo vesela, da sem vas spoznala!