Angellina
|
Buh dej punce Ehhh mam zdej dela..........kok mam za pisat, ni časa sploh.... Najprej Alisa, pol vam pa povem kako je blo v zmajevem brlogu...ampak po ovinkih, da se ne bo razbralo o čem točno govorim, sam ve pa vete, a ne? No Alisa: Mark se zbudi in hoče vstat ob 5:30, takrat poje 100 ml in če mam gromozansko srečo zaspi nazaj za kako uro, potem spije okrog 8-9 od 100-200 ml odvisno, včasih komira že po parih požirkih, naslednje hranjejnje je odvisno kdaj se zbudi, če spi dolgo, pol jeva GH (1 jabolko+malo fruteka, ali pol banane+cel frutek...navadno se naredi, da hoče kar celega fruteka! Breskvovega nenormalno obožuje. Zelenjava mu pa ne gre v rit ), če ne, še vmes dobi malo mlekeca. Če GH poje bolj malo, potem spije še od 50-100 ml, drugače pa čez kako uro, saj so po sadju kmalu lačni. Naslednjič je okrog 17h-150-200 ml mleka, za večerjo pa rižolino obvezno z sadjem, drugače ga noče. Na koncu rukne malo toplega mleka in v mukah zaspi . Jemo tudi ponoči, vendar le nekaj požirkov toplega mleka, ki ga uspava nazaj. O tem pa raje ne bi, ker je fuuuuuull pogosto. Upam, da se je dalo kej razbrat, ker hitim, pamet pa mi zraven laufa Mark je za darilo dobil hojico, sam ne vem...piše od 6 mesecev dalje, sam men se še ne zdi, da bi ga not dajala. Ma za 5 min ga dam, pol pa raje ven... Včer sva ga dala v vežo in ga pacala iz kavča...se je sam odrival nazaj in prehodil 1,5 metra . Pa ko ga dam sedet na kavč in ga oprem na blazine, se sam dvigne in sam sedi! Malo je sicer kot bi zvrnil ene par štamprlčkov, sam mu kar gre . Pa ga dajem nazaj, da se nasloni, pa nič ne pomaga. Včer ko sva se kopala, je začel čofotat, je tko z rokicami in nogicami brcal, se škropil in cvilil No za starega leta, smo šli že zgodaj zjutraj v brlog. Tam so bili prijazni, o ognju ni bilo sledu, zdelo se je, da bomo preživeli . A kaj kmalu se je začelo...kot da ni moj mali zmajček, kot da jaz nisem mama, kot da se mene ne upošteva, nič ne vpraša...tako sem izvedela, da že več tednov je plazma piškote, pa raznovrstno zelenjavo iz goveje juhe, pa tut sadja je že veliko probal...Mislim halooooooooo? Uvajala naj bi postopoma en sadež dva dni, da vem kaj je krivo, če bi bila kak reakcija, ne pa da jaz nimam pojma kaj mali sploh je!!!! Ko sem slišala, da je plazma piškote smo se skregali in odločno sem rekla ne (po posvetu z Pleničko), toda ko je tlačila korenje in sem jaz pomivala posodo, mu je hitro vmešala piškot!!! Jsz sem pihala kot zmaj, toda bolj nase, ker sem tako neodločna in mehka, ko je pa treba, da se postavim zase in za , se zapalim in jaz začnem bruhat ogenj! Ma ne vem zakaj sem taka afna! Mogoče se pozna, da sem tok mlada, al kaj. Plenička bi po moje tok ponorela, da bi streho v luft vrgla, jst pa sem stala tam vsa nemočna...v meni pa vihar. Nato ji je jezik spet začel hitreje laufat kot pamet in izdahnila je zmajčku, da bosta naslednjič ko bo prišel papala meseka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No takle smo meli . Pa jaz ga nesem v sobo, da ga previjem in ko sem iz torbe dajala ven body, mi ga je odnesla, tko da, ko sem se obrnila sem sam zijala v prazno postlo Kot, da nisem jaz tu nič...luft...in to po dveh mesecih odsotnost Moj je šel naslednj dan tja in ji rekel, da če bo delala po svoje, bo izgubila pri naju še tisto kapljico zaupanja, ki ji je ostala in da bo videla zmajčka samo 1 uro na teden ob najini pristotnosti. Potem jo je nahrulil še njen mož in ji rekel, da naj si že enkrat poštima ventile v glavi, da bo začela pamet delat pred jezikom Verjetno je polno napak v besedilu...sorry bejbe...ni časa za čeking...šibam naprej. Itak sem spet preveč povedala o brlogu...no če bere kaka nesojena duša in bi rada delala štrajt, naj pride do mene osebno, pa ji bom dala kak drug del, če ji je dolgčas...kej bolj pametnega...npr...kuhanje, pranje, likanje, pospravljanje, sesanje...to nekateri namreč počnemo
|