|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.1.2007 7:10:09   
Alisa
Pozdravček vsem,
jaz sem bolj na tesnem s časom. V četrtek sva šla do zdravnice po kremico pa naju je poslala na pediatrično na Vrazov trg. Tako da sva tam prebila noč. V petek sem prosila če greva lahko domov, ker čez vikend itak nč ne delajo. Danes pa moram ob 9h bit tam, da vidijo kaj so dobili od preizkav kakšni so rezultati. Na kožnih testih mu je pokazal alergijo na jajca. Sm saj jih ni jedu!user posted image Čudna svar to.
Na bioresonanci mu pa to ni kazalo, tako da sem rahlo zmedena. Ah bo že.
Tam sva dobila neko novo kremico, tako da je že drugi dan imel za 80% lepša lička. Sm mal mi gredo na živce te kreme ker so kar močne. Danes naj bi pa dobila neko za nego kožice, bomo vidl. Če krvni testi ne bodo pokazali nič bo moral it na dodatne preizkave. Em pa imela srečo da sem bila lahko pri njemu, najprej sem mislila da bo velik problem, ker ga ne dojim več. Zdaj je naš frajerček na Pergominu in rižeku, tako da je mleko malo gosteje.
Glede hrane za naprej bova pa tudi danes dobila napotke.
Če ne bo moral Anže ostat noter v bolnici se tudi jaz prikljuučim k srečanju.
Sva pa v soboto šli gledat stanovanja v Cerklje na gorensko, tam ko je stanovanski sklad razpisal razpis. Sva tam varčevala pa bomo mogoče šli med Gorenjceuser posted image .
Tok za enkrat, če prideva domov, se pa javim,
Pozdravček vsem malčkim in malčicam, ter mamicamuser posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
8.1.2007 8:23:37   
Jančika_
Alisa, fajn zrihtajta. Upam, da bojo končno kaj ugotovili. Fajn, da si lahko ostala z njim, si sploh ne predstavljam, kako je to, če moraš pustiti otroka tam. Ko je bil Vasja zadnjič na infekcijskem, so Joeju rekli, da bi lahko ostal z njim, čeprav je že "velik" fantek; pa na srečo ni bilo treba. Bi se mi zmešalo, če bi moral biti sam čez noč.

Torej zaenkrat rečemo 16.1. okrog poldneva? Lahko tudi prej, ob 11ih?

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.1.2007 9:26:04   
klaja
Alisa - upam, da bodo že enkrat končno ugotovili kaj je narobe z njegovimi lički!

Tokrat pridema na srečanje tudi midve (zaenkrat nimama takrat še nič predvideno), da vas končno spoznama! Se že veselima!

Nisem pa še čisto sigurna kje točno je to, bom še preštudirala.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.1.2007 9:32:17   
klaja
Joj sem smotana, sem šele zdaj videla, da je v kontaktu tudi zemljevid. Ups, se zgodi!

Ja, sedaj pa vem. Mislim no, kako leto dni sem se tam mimo vsak dan vozla v službo.

user posted image

Jutro, Klaja zbudi se!!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.1.2007 9:56:22   
malicki
Super! Srečanje v Mb user posted image

Meni ustrezata oba datuma. Za to pizerijo sem že slišala, so v službo naročili pice za dedka Mraza, ampak če bi samo zemljevid gledala ne bi nikoli uganila kje je. Tam blizu sem jaz v osnovno šolo hodila. Uf kje so že ti časi.

Drugače pa se imamo super. Zala zaenkrat zelo pridno papca. Poskusili sva s kuhanim in surovim jabolkom in včeraj prvič s kuhanim korenčkom. Zelo je pridna in kar usta odpira za več. Upam da bo tako tudi v prihodnje.

Se mi zdi zelo prav da sva se do 6. meseca samo dojili in da šele sedaj uvajava GH.

Ja sem pa voziček dala na servis, ker so mi zadnja kolesa ful škripala in mi prodajalka ni znala pokazat kako se kolesa snamejo, da bi jih sama ščistila in namazala.
Za nadomestni voziček pa sem dobila eno staro modro-rumeno kanto, ki škripa 10x bolj kot moj, tako da se na cesti vsi obračajo za mano. Od sile sem danes po 3 dneh že klicala kdaj mi mislijo voziček vrnit, ker jaz s tem ne morem več...

Jančika potem pa še dobro da nisem kupila tega krožnika, me je malo cena odvrnila - nekaj čez 4.000sit

Tako zdaj grem pa papico naredit, potem pa na sprehod.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.1.2007 10:12:44   
kapesanta
He he Malicki, ja krožnik od Chicco je pa res drag - moj izgovor - če sem že tolk dnarja za brezvezne stvari za Roka stran zmetala, ga bom pa še tolk za eno mal manj brezvezno.... user posted image . Skromno pa priznavam, da vode tud enkrat še nisem not vlila, ker zaenkrat sam še kdaj pa kdaj kako kašico pojeva.
Sem pa jaz imela podobnega ko sem bla bebika in pravijo da je blo super fino in fajn... no bomo vidl.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.1.2007 10:58:48   
sašaš
Ooooooooo daaaaaan! user posted image

Kar ne najdem časa za kaj napisat! user posted image  Smo bolj malo doma. Ampak pridno prebiram sproti, da mi ne bi kaj ušlo! user posted image

Srečanje! user posted image  Upam, da bo kakšna napisala malo bolj podrobno, kako se tja pride - meni je Mb španska vas. Pa ne prezgodnje ure, prosim, prosim. user posted image  Okoli 12h ali pa kasneje, a? user posted image  Zjutraj pri meni traja, da se skup sestavim...user posted image

Je pa nekaj novega pri nas. Ela ne papka več ponoči - spi ponavadi 9 ur v kosu! user posted image  Je bil oči ponoči dežuren (ker od njega ne more pričakovat maliceuser posted image ), ji je parkrat dudo dal in zvezdico prižgal in frajerka je lepo nazaj zaspančkala. Danes se je prvič zbudila šele ob 6h zjutraj, dal ji je dudo in potem je spala do 8.45h! user posted image

Parkrat sem ji dala jabček za poskusit - pa ni preveč navdušena. Danes imava na programu korenček. user posted image

Za nekaj dni vas zapuščam - gremo malo na dopust v Kr. Goro. Bi mogli it konec meseca v Švico, ampak nam je padlo v vodo, ker gremo takrat na eno poroko. Moj user posted image  bo priča. Kako so mogli ravno tak datum izbrat user posted image - pa saj bo Kr. Gora tudi ok, važno, da nekam gremo! user posted image  

Alisa, upam, da sta dobro opravila! user posted image user posted image user posted image
Še enkrat hvala vsem za čestitke! user posted image  Angie, ti pa nehaj biti tako važna, ker si tako mlada! user posted image  user posted image  Greš za nami... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.1.2007 11:07:29   
sašaš
Pa še nekaj fotk:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.1.2007 11:27:04   
ElaM
Babnce, žio.

Za nami je tretje ceplenje, Tinkara ga je stoično prenesla, tudi pisknila ni. Še naše mere 67, 6920g. Ja, smo kar manekenski. Je pa drugače vse ok, voda, kri, dol pred doktorco se je obračala, se smejala in navalila na eno ropotuljico, kot da še nobene ne bi videla v življenju. user posted image  Je, pri šestih mesecih "tadolga posvetovalnica", cofek, pa prelaganje kock iz eno roko v drugo, pobiranje rozin, pa take finte.user posted image  Aja, še to, sem se spomnila, a ve dajate  flourove tablete oz. jih imate namen  dajat? Mi smo ga danes dobili, pa ne vem, a bi ga dajala ali ne.user posted image
Alisa, ja pridte med Gorenjce. Saj nismo tolk ohrni, kot se govori.user posted image  Pa upam, da bojo dr-ji čimprej ugotovili, kaj ne paše Anžetovim ličkam.
Sašaš, uživajte v Kr. Gori. Priznam, mal sem fouš.user posted image

Angie, kje se skrivaš? Saj nismo nič hude, res ne, da si nas med stare koke lifrala.user posted image

Na srečanje mene ne bo, ker sem bila 2x v življenju v Mb in ne upam tvegat, da se zgubim.

Aja, še to, a že katera daje skutke tamalim? Pri nas zelenjave noče, pa ji vedno dajem samo sadje in bi rada poskusila še kaj drugega, pa me mal skrbi.user posted image  Ja, saj vem, kompliciram.

Punce, fajn bodite, čau čau

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.1.2007 12:09:33   
sašaš
Aja, mi imamo 15. cepljenje. Upam, da ne bo ravno takrat srečanje. user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 8.1.2007 12:13:11 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.1.2007 13:08:07   
Angellina
Tuki sem user posted image

Heeej dejte mi neki svetvat! Moj Markec noče več mleka pit sploh! Sadja poje za izvoz, zvečer rižolino z bresvijo in kasneje par požirkov mleka, tut ponoč samo par požirkov, pol ma pa flašo v ustih, da mislim kok on pije, v resnici pa se sam afna. Od zelenjave sam korenček z jabolko je, če pa nardim krompir+korenček ali krompir+brokoli ali krompir+cvetača, pa ne zna pojest...je pregosto...spasirat pa tut ne smem k je kt lim. tko da vse v ustih nabira, pol za zbruha revček. Mi je pa mami omenila skute, Irmy ti si jih omenila, sam a ne vsebujejo kravjega mleka?
Joooj kaj zdele vriska Mark! Je tak srček! Zdele sva kot dva tavelka zmazala pol hruške in jabolko, pol pa še eno banano, sam to zadnje sem jst pomagala popapat user posted image . Joooj se mu nasmejim...kok cviliii, je tok zadovoljen!

Včer sem bla v brlogu...sam zdej pa res ne grem več...sem dala šanso, pa jo je zapravila...kaj češ, če se ne da vtepst v glavo kdo je tukaj mama, pa nič.

Joooj zdele bi crknle od smeha... kak se gleda v ogledalo in cvili, pa krega, mi kr piska v ušesih  user posted image

Ja midva bi tut šla na srečanje, no če naju Kapesanta s seboj vzame user posted image , pa če mi Mark obljubi, da ne bo tečkast.

šibam zej...

čaubau

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.1.2007 13:26:26   
pearl
Jao kak sem zlamana.
Vanessa je šla včeraj ob 8 spat, pol se pa je zbudla ob treh in imela žurko do petih.
Atija je cukala za rokav, vriskala, šklepetala, skratka orng babja žurka.
Sem mislila da bo danes kaj potegnila. Jok brate odpade, budnica ob osmih, iz kinderpeta sem pa jo vzela ob pol devetih.
Da bi še dopoldne zaspala, kot ponavadi, ma kaki točno deset minut in nič več.
Zjutraj pa sem pojedla za povrh žureske noči še dve banani in katastrofa, želodec me tak boli, da se mi bo zmešalo, pa še driska, za znoret.

Aja, mi imamo ceplenje 22.1.

Skratka za danes sem adijo. Nič ne bo s kosilom.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.1.2007 19:28:04   
Angellina
Bi kmal pozabla... vse najboljše Roku in Žigcu za pol letaaaaa! Pa Kajetanu, pa vsem drugim, ki so pred pol leta pokukali na plano! user posted image

Evo našega, ki mu manjka 4 dni do pol leta:

user posted image Za 5 minut se podam na dirko...pol me pa mami koj ven vzame...afna user posted image

user posted image

Tkole pa spet delam neki, kr ne smem...gledam TV user posted image . A vidte, mam 3 nove povštre a, a?! user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.1.2007 23:15:23   
plenicka
Ojla, še jaz na hitro z eno krasno novičko!!! Žigecu je na plano pokukal 1. zobek-spodnji levi!!!Sva se tako smejala, ko sva ga odkrila!!!Pa nič ni bil siten...upam, da bo z vsemi zobki takole...

glede srečanja sem jaz super za, ali je to 15. 1li 16. samo, da nisva doma...sicer imam jaz tudi grozne probleme z orientacijo, ampak s Kapesanto in Angellino se bomo že nekak znašle!!!Pico pa bi tudi jaz že jedla...sem jo nazadnje pri Kapesanti...

Alisa, upam, da sta že doma...

Pozdravček in poljubček vsem!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.1.2007 9:20:32   
Naty*Taja
Hallo babike! Plenička in ostale, ki niste ziher, kje to je - po moje ni težko najt, po zemljevidu sodeč greš na avtocesti na izvoz  - MB (kaj je taprvi ? JUG, mislim da, dejte me popravit, če ni res! Mariborčanke!!) No potem pa kr za europark pred Dravo dol! Pa ob Dravi in tam nekje na desni more tole bit, kr kmalu?!
Bi pa meni pasalo bolj zgodaj (9-10), da grem potem pravi čas po tamalega v vrtec. Verjetno še ne bo spal tam! Kaj praviš Janči, a gremo skup? Kdaj pa ti po Vaskota hodiš?
Torej, če se ne boste zmenle za preveč pozno uro, skor ziher prideva z Maruško!

MONTIGNAC

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.1.2007 9:23:23   
Naty*Taja
Aja - pa user posted image  Žigec za prvi zobek in vesem že šestmesečnikom  za rojstni dan!
Mi smo komaj do  5 prilezli, vi ste pa nekateri že pri šestki!

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.1.2007 9:28:17   
pearl
Angellina Mark je pa že orgn dec. Kam rastejo tile naši otroci. Pa sem skoraj pozabila, da bo tudi naša stara čez 11 dni pol leta. Kam so zbežali tile meseci, pa se spomnim današnjega dne pred enim letom, ko smo našo Vanesso prvič videli v živo pri g. Darji Strah na NS. Povedala mi je, da bom imela družbo na razpodaja in letos res bo user posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.1.2007 9:54:16   
Jančika_
Punce, sem prosila Marogico, da nam točno opiše pot, tako da bomo vse našle.

Naty, Vasja je v vrtcu do treh, pol štirih , ampak itak nima veze, ker gre Joe po njega. A misliš, da Marcel še ne bo spal tam? Po moje bi ga skoraj lahko že pustila. A kdo drug ne more ponj? Tašča ali kdo? Če se bomo dobile prezgodaj, pa Ljubljančanke ne bojo mogle (posebej Sašauser posted image ).

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.1.2007 10:37:22   
tanja981
Ojla!

Mi smo spet meli stokanje in jokanje eno uro ponoči... tokrat od 4-5 user posted image Ampak ni blo preveč hudo no.. Al sem se pa že navadla user posted image

Glede srečanja, nama bi bolj pasala kasnejša ura, sicer pa tut pred plavanjem lahko prideva. Ampak sva bolj zaspanuha... vsaj jz no user posted image Pa za vas se pa že prej skobacam iz tole postle user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.1.2007 10:56:12   
Jančika_
Evo opis poti: z AC na prvem izvozu za MB (jugj al kaj je žeuser posted image ), potem po obvoznici naravnost;potem se odcepi desno za center - tam kar lepo LEVO oz. naravnost, kot bi hotele v Avstrijo. Torej ne v center. Potem sta dva izvoza za Pobrežje - ven zapeljete pri DRUGEM, tik pred tunelom. V prvem križišču naravnost, prav tako v drugem, pa si tam.

Jao, jaz se ful zbolela, kašljam že kakšne tri tedne, danes ponoči me je pa skuhalo na 40. Zdaj nimam več vročine, sem pa taka, kot da bi valjar čez mene peljal. Popoldan grem k zdravniku, bomo videli, kaj je to za en hudič.

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.1.2007 11:28:03   
Angellina
Ja Pearl, Mark je res že pravi fant user posted image

user posted image

user posted image

Dejte mi res povedat kak naj mu pripravim krompirček+zelenjava, da bo lahko jedel, no.

Jančika, veš ko smo govorile glede spanca, da naj ga dam prej spat? No, zdej se je vse postavilo na glavo. Da bi zaspal okrog osmih, kaj šele prej, so samo še sanje. Za božič in novo leto, smo mel obisk in takrat ni in ni hotel zaspati kot ponavadi. Čul je do desetih zvečer in tako od takrat naprej noče zaspat pred deseto. Dere se kot zverina, nič mu ne paše...to je najslabši del dneva. Dobesedno rjuje, po licah pu lijejo krokodilje solze..nič ne pomaga...točno (se ne hecam) 22:00, pa omahne v mojem naročju in zaspi kot klada. Pa ga tolažim, mu pojem, nežno prigovarjam, sem se pripravila do tega, da sem čisto mirna in mu nežno šepečem...ni rezultata user posted image . Cel dan mu posvetim, se igrava, skupaj crkljava, ninava, vse...ko bi imela vsaj zvečer malo časa zase...pa nič od tega user posted image . Je pa zadnje dni bojše ponoči. Ko se zbudi, ga ne jemljem ven iz postlje, dam mu malo čaja in dudo, pa zaspi nazaj. Sicer se večkrat zbudi, toda vedno ponovim postopek. Zjutraj začne rogovilit ob pol sedmih (kar je super), takrat ga previjem, vzamem v svojo postlo, nahranim (vendar ga nimam v naročju), malo se igrava, pol pa zaspiva v objemu user posted image ...tja do pol devetih. dans je spal celo do devetih, jaz pa sem tiho vstala in vse pospravila. To je sanjsko, sam zvečer res ne vem kaj mu je. Kak nasvet? Aja pa čist res je to, ko si rekla več ko spijo, lažje in še več spijo (al neki takega). Zdele spet pančka, pa po kosilu bo spet.  Ne vem, mogoče pa le preveč spi. Sam dva krat na dan, pa menda mora ne?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.1.2007 11:28:46   
Angellina
Aja Plenička čestitke Žigcu za zobija user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.1.2007 12:13:40   
kapesanta
bravo Žiga - pa kar brez problemov!?!? Da bi vsi prišli tko ven (tud našem)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.1.2007 13:37:36   
Alisa
Evo nas pa smo prirogovila domov.
Včeraj so naju kar noter obdržaluser posted image , na krvi in vodi ni pokazalo nič da bi bil alergičen na mleko. Tako da sva danes oz. oni so imel v načrtu, da bo 2 obroka pojedel Aptamila namesto Pergomina pa ni hotel. Lička so zdaj čisto lepa, tako da bomo zdaj videli v čem je frka. Zdaj niti ne vem katero mleko mu naj dajem Pregomin z rižekom poje, aptamil pa nočeuser posted image . Jest bi moral ob 12h pa ni hotel, zdaj pa je ura že pol dveh pa spi. Revšče je zaspanouser posted image .
Včeraj je zaspal ob 8h zvečer in je spal do 7h pa bi še kar spančkal če nebi sestra težila da ga moram skopat ob 7h zjutraj. Je čisto bogo gledal pa kaj hudiča se dogaja. Ko pa sva prišla iz kopalnice pa smo že dobila družbo. V sobi sva bila sama, danes pa je še 4 noter stlačla. In vsi otročki so imeli zraven starše in je noter kar vroče ratal.Gužva.
In glih takrat je bila potem vizita, jaz pogledam Anžeta in hudiča je imel čist vroča lička, ampak od vročine (zraka). In to na noben način nisem mogla dopovedat doktarci, da ni to od mleka ampak od tega ker je tako vroče v sobi. Oni pa še kar lahk da je alergijauser posted image .
Potem pa sem Anžeta popokala v vozičk in sva se po hodniku sprehajala, da se je mal ohladil. In grem do zdravnice in rečem; lejga zlomka alergija na mleko je zginlauser posted image . In ona no bomo videl; mu bomo dal zdaj 2 obroka mleka pa bomo videl če bo kaj slabše. Če ne bo pa lahko greste domov.In itak ni hotel mlekca.
Potem pa je prišla tašča in se zmenla z zdravnico, da če so rekl da ni alergičen na mleko, kaj še kar probavajo s tem mlekom.
No in zdaj sva lepo domauser posted image . In ker revše ni mogel cel dopoldan nič spat si je zdaj namesto da bi jedel, rajši zaspal pa bo potem jedu lepo kašico in malo pozneje še mlekca.
Od kar je bil v bolnici je iz 8.300 shujšal na 8.100, s tem da je razlike od četrtka pa do danes torek ( 5 dni). Saj nič čudnega če mu pa sm tist mlek rinejo. On pa hoče kaj konkretnegauser posted image .

Otročki (Kajetan, Rok, Žiga in še ostali) vse naj naj za dopolnjenih pol letauser posted image
Žigec tebi pa za prvi zobek, vse čestitke!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.1.2007 17:29:43   
klaja
Čestitke vsem tistim, ki so dopolnili 6 mesecev in tudi ostalim, ki jih še to čaka!

Pa HURA za prvega zobeka Žigiju!

Tako kot je napisala Jančika, držite se table za Maribor - JUG. Ostalo pa drži, križišča so semaforizirana, peljale pa se boste mimo pokopališča.

Se javim kaj jutri, imamo namreč pediatra.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?