|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.12.2006 17:04:21   
Alisa
Lepe fotkice ni kej!user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.12.2006 19:20:11   
Alisa
Punce naš mali je čist norc. Sem ga dala v gugalnik na postlo, ker mi je že včeraj v kuhni dol lopnu sam sem ga ulovila. Danes pa grem v kopalnico, pa pridem nazaj, pa je bil prekucnjen dol z ležalnika. Dobr da je bil na postli. Tako zdaj bom pa ta ležalnik nesla na podstreho, ker očitno ne bo mogel bit več not.
Zdaj pa veselo leži na tleh in se igračka. Je vsaj varen na tleh, ker ne more nikamor past.

Sašaš tebi hvala, za brisčke in bazinico. So mi všeč!user posted image  Pa za igračko tud, Anže je čist navdušen nad njo.
Je pa naš malček zaspal ko je ob 1h jedel in ko sem prišla domov je še kar spal in se je zbudu ob 5h. Tko da mi je moj prjavu, da kaj godrnjam da ne morem nič nardit. Mislim, ta ma pa res srečko.
Sva namreč s Sašaš šle same po nakupih, naši možeki so pa pazil na user posted image .

Angie vidiš mogoče se bo pa tvoj Markec le počas navadil da treba ponoči spat, ne pa žurat. Počasi si podaljšuje spanec.user posted image

Angie tole jaz dajem našem korenjaku od zelenjave in sadja. še  vedno pa ima najrajš jabko in banano!
Evo še eno slikico;
user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.12.2006 19:31:36   
Jančika_
No evo, da vam prvim povem (da me ne bo Angie spet z gajžlouser posted image ) - Kajetan je zbolel, ima vneto uho in grlo in je dobil antibiotike. Že ponoči ni mogel spati, potem ni hotel jesti (in to on, ki dela desnt na joško na dve uri) - v celem dnevu je jedel samo 3x. Jokal ni, se ja pa prijemal za uho in bil čisto tiho. Bogi moj revček. Zdaj že spi, upam, da ga ne boli več tako zelo. Vasja je pa že zdrav in nabrit. 

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.12.2006 19:58:36   
Alisa
Bogi Kajči. A to je znak da ima vneto uho, če se vleče za ušes. Moj se zadje čase skoz ampak ko rata zaspan, al pa ko se prebujauser posted image . No upam da ne.
Sem pa vesela da je Vasja zdrav in živahen. Saj bo Kajči tud kmal. Držim pesti!

< Sporočilo je popravil Alisa -- 29.12.2006 20:00:34 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.12.2006 21:01:38   
sašaš
Čer po dolgem času! user posted image

Kako pridno pišete in slikice lepite. user posted image  Saj preberem vse sproti, napisat se mi pa včasih kar ne da nič! Malički in Angie, ful luštne fotke! Zala je na tisti črnobeli res kot prava manekenka! user posted image

Pri nas ni nič posebno novega, Ela je zelo pridkana! user posted image  GH še vedno ne uvajamo - naslednji teden bo to na vrsti.

Ja, danes sem spet "zvlekla" Aliso v CP - spet v največjo gužvo! user posted image  Ampak je bilo luštno - vsaj meni. Pa sami sva bili, brez user posted image . Saj je treba včasih malo odklopit pa it kam brez user posted image , a ne!? user posted image

Ojoj, Janči, vi pa imate praznike letos. user posted image  Uho pa tako, tako grdo boli. user posted image  Upam, da bo kmalu ok!!! user posted image  saj, če ima antibiotike, bo takoj dobro. user posted image

Grem se zdaj tuškat! Noč! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.12.2006 22:35:34   
sašaš
Tole je pa naša voščilnica:

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.12.2006 22:58:47   
Jančika_
Saša, mater, a je kje kakšna gužva, v kateri nisi bilauser posted image .

Prijemanje za uho - veliko otrok se prijema za uho, ko so zaspani, to je delal tudi Vasko, Kajči pa ne, zato sem postala bolj pozorna. Pa ful mu je teklo iz nosa in vročino je dobil. In da je mera polna, ima vnetje ušes tudi moj mali nečak, bratov sin, ki ima 9 mesecev. Ful mamo fešto letos pri nas, jauser posted image .

Je pa rekla zdravnica, da pri tamalih ful hitro primejo antibiotiki in po izkušnjah z Vasjo je res - ena doza, pa že prime. Je rekla, da bi morali imeti mirno noč kar se ušes tiče. Upam, da se ni motila. No, zaenkrat ni res nič jokal. Joj, lubči mojuser posted image ....

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.12.2006 22:59:59   
kapesanta
Ekola eno umetniško slikico od Roka
user posted image
Pisat se mi pa danes ne ljubi. Bom jutri, obljubim. Danes samo to - da bi se jutri vsi otročki zbudili zdravi.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
31.12.2006 14:55:30   
klaja
Lepo praznujte in vse lepo v prihajajočem letu!

Se pišemo drugo leto!

Pozdravček od Julije, Klaje in atija!

< Sporočilo je popravil klaja -- 31.12.2006 14:56:35 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
31.12.2006 17:24:25   
sašaš
user posted image  No, pri nas je pa danes pestro! Pa ne zaradi praznovanja. user posted image

user posted image  Elica je zbolela. Smo bili pri dežurnemu zdr. Dobili smo svečke in kapljice za očke. Je pa res že skoraj čisto ok! user posted image

Ampak sem še vsa crknjena od skoraj neprespane noči, zdaj pa prideta 2 frenda, da bomo večerjo kuhali pa na veliko praznovali,... user posted image  Res se mi da! user posted image

Upam, da ste vsi ostali kaj bolje in da že veselo praznujete! Voščila vam ne bom, ker sem že 2x! user posted image

Ajd! user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.12.2006 17:39:07   
Alisa
Punce moje,
Danes lepo praznujte!
Midva z Anžetom sva doma sama, srček je šel na šihtuser posted image . Ampak se bova imela tudi lepo.

Kratko in jedrnato; Srečno v novem letu 2007!
user posted image
Alisa, Jony in Anže

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.1.2007 0:17:10   
Alisa
Jaz sem pa tok žalostna, prvič v življenju sem sama za novo leto. Anžek lepo spi, sam njega mam.
Pa ko sem mojmu peljala na šiht sendvičke, me je en bedak dobesedno izrinu s ceste tako da sem še avto uničla. Prletela sva v pločnik in se je roka zlomla tak da sem lepo zaključla staro leto.
Hvala bogu pa Anžetu ni nič- revček je sm debelo gledal kaj se je nardil.
Zdaj pa grem spat, če bom lahko.
Nočka

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.1.2007 9:18:33   
Angellina
O faak Alisa! Upam, da sta ok! Jst bi menda prebutala tistga tipa, da se ne bi nikoli več našel!
Dans se pa le pocrklajte.

Kako je blo pr nas poročam kasnej. Ve mi sam lepo prosim povejte, če lahk mak je plazma piškote, pa korenje iz juhe! Dont even ask me why...
Pa od kdaj naprej se jejo plazma piškoti...ker jih namreč že nekaj časa je, pa jaz ne vem.....

Srečnga pa zdravga, pa lupčke, objemčke....

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.1.2007 12:07:52   
Alisa
Ja Angie sva uredu, hvala bogu. Je pa tip spizdu tk da ga nisem mogla. Ne vem pa kater butel mu je dal izpit, če voz kot zmešana kurauser posted image .
Glede piškotkov ne vem, za korenček mu pa lahko daš, sm naš ga pa ne mara.
pozdravček

To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.1.2007 13:26:59   
Naty*Taja
Ne Angi, nič ni narobe, če je plazma kekse- jih naša tudi! Zdej so že dost stari. Razen, če bi imel kako reakcijo! Je pa narobe, če jih je jedel proti tvoji volji user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.1.2007 18:45:38   
kapesanta
user posted image
No pa sem le spacala voščilo user posted image  - res sem lena, priznam.
Angi, pomojem boš kmalu zvedla da je tudi češpljeve knedlce, sarmo, pašta fižol... - ti pa se sekiraš kako mu naredi krompir...

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.1.2007 18:48:09   
kapesanta
Kva pa so to "plazma piškoti"? Mi smo šele na korenčku, cvetači in banani...

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.1.2007 21:06:52   
plenicka
Alisa, iskreno mi je žal, da si imela takšno smolo zadnji  dan v letu, ki je bilo na splošno slabo!!!Verjemi, da bo leto 2007 veliko boljše!!!Upam, da te roka ne boli preveč...ne vem, kako skrbiš za malega Anžeta, ampak verjamem, da ti je tvoj dragi v veliko pomoč!!!Upam, da si prijavila policiji nesrečo...mogoče ga bodo celo našli, sigurno pa je bil pijan....želim ti čimprejšnje okrevanje!!!!!

Alisa, tudi midva z Žigcem sva bila sama in sploh ni bilo tako slabo, le ob polnoči, ko si vsi voščijo, jaz nisem imela nikogar, ki bi mu lahko dala roko, ga poljubila in voščila srečnega in zdravega...Žigca nisem želela zbuditi zaradi tega...takrat sem imela trenutek slabosti, vendar je bilo kmalu dobro, saj sem kmalu zaspala nazaj....Žigi me je zbudil že ob petih zjutraj, ker je želel papico, potem pa sva skupaj zaspala do osmih...zbudila sem se z zavestjo, da bo leto 2007 veliko boljše kot je bilo zadnjih nekaj mesecev preteklega leta in bila sem dobre volje!!!Bila sem vesela, da je leta 2006 konec in veselim se dni v letu 2007, ne glede na to, da me čaka veliko neprijetnih opravil! Žigijev oče se iz dneva v dan obnaša bolj nemogoče in pripravljena moram biti na vse...mislim, da sem vsak dan močnejša in da bom kmalu sposobna zaključiti del mojega življenja, v katerem je bil prisoten on...začela bom živeti svobodno...ojej, sem malo zašlauser posted image user posted image ...

Upam, da ste se ostale od zadnjega dneva v letu 2oo6 poslovile bolj posrečeno, brez takšnih nesreč kot je bila Alisina...še enkrat srečno vsem julijkam in julijčkom ter njihovim staršem v letu 2007!

PS: Sem zelo vesela, da sem vas spoznala!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.1.2007 23:01:27   
tanja981
ojla punce!

pri nas bolj kot ne vse po starem. Preskok smo preživeli doma v troje - nč posebnega, Vid je itaq zaspančkal ob desetih, midva sva še nekak zdržala do polnoči pol pa ajatutaja. Dans zjutri sva mela obveznosti v Velenju - novoletni potop, pol pa še malo debata pa malo vinčka in hop domov. Vida je pa medtem moja mami pazla.

GH: mi jemo kr neki stvari, očitno pa mu moja kuha ne sede preveč. Če mu hruško skuham al pa korenček je še ok, ostalo pa ne mara preveč, sploh pa krompir... Tako da kr neki poje tut "kupljene košte" (hipp, frutek). Krompir gre dol sam z dodatki (+brokoli, bučke). Korenčka bi pa pojedu kolikor bi mu ga dala! user posted image  
zaenkrat mu gre najbolj po grlu hruška in korenček. Mlečne kašice so pa itaq zakon! sploh od milupe - ni važno kera je, sam da je user posted image

jančika: joj pri vas je pa res "pestro"user posted image šč bacili, viroze, vnetja in še kaj! Upam da boste čimprej rešeni teh tegob zoprnih!

klaja in naty: diploma torej pade! user posted image  čimprej a ne user posted image

plenička: včasih je teško ko ostaneš sam... sploh ko rabiš objem in bližino. Ampak tudi ti trenutki slabosti so le trenutki in tudi to mine. Vesela sem da tako pozitivno gledaš naprej in si optimistično usmerjena! Le tako naprej in iz dneva v dan bo boljše, vedno bolj boš uživala v tistih lepih trenutkih, sploh s svojim malčkom! Me smo pa itaq vedno tukaj in mislim da govorim v imenu vseh če rečem da se lahko vedno obrneš na katerokoli izmed nas!

alisa: upam da je sam zvit pleh in da bo novo leto definitivno boljše kot je bil zaključek starega! tistemu norcu bi pa res blo treba eno primazat!

sašaš: upam da je pikica že ok!

VSEM SKUPAJ PA USPEŠNO IN ZDRAVJA POLNO LETO 2007!

tk zdaj grem pa ajatutaja (knedlček že pančka, moj pa tut - bo mel jutr srečanje s tigrom hahaha user posted image user posted image user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.1.2007 0:51:07   
kapesanta
joj Alisa, sem spregledala kaj se ti je zgodilo - ja ti hudiček ti, no. Samo da sta OK. Unga user posted image  bo pa že enkrat ena palca najdla - je še vsakega!
Plenička - je tako - 2007 bo zakon, ti kar men verjem!!!
Tanja981 - in potop je uspel? Ups sori potopa sta uspela user posted image ? Glede na vreme je moral bit res super...

GH: mi smo pa pred 3 dnevi pojedli banano, pred 2 dnevi pahuljice HIPP (breskev marelica), včeraj pa cvetačo z malo adapt. mleka. Posledica - malo prej mu je končno poratal spravit iz sebe eno orenk trdo kačo - dva dni se je napenjal in matral, popil ogromne količine čaja in danes še skoraj cel deci zvarka od Jančike (laneno seme). Sum za krivca je padel na HIPP, ker banana ga zapre samo za en dan in gre potem čist OK ven, cvetača mu gre ven še naslednji dan v 3 velikih delih, HIPP je bil pa prvič... No ja - ga bomo pospravili za nedoločen čas ali ga bom pa sama pojedla za zajtrk, da se ne bo pokvaril... Kva pa ve pravite, ki mate že več izkušenj? Kdo mi je zabasal Roka?

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 2.1.2007 0:52:24 >

l.p. Mateja

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.1.2007 12:28:47   
Alisa
Dan
ja z mano je boljš. Očitno smo se narobe zastople, mene je sicer res mal roka moja bolela sm to od udarca ni pa z njo nič narobe. Pri avtu je šla roka- to je tam ko je guma gor pritrjene in je počena zato vleče avto v desno. So pa tega bumberja dobili, ker sem si nekako uspela zapomnit registacijsko - delno ker sem ga že med potjo pacala kaj se mu dogaja zadaj za mano. Tako da ga bodo zrrihtal, tip je pa mogel dat kuponček. Pa kazen mu tud sledi.user posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.1.2007 13:11:34   
ElaM
Čist na kratko, Kapesanta, kaj pa če Roka zapira korenček, če ga veliko poje . Banane, korenje in rižolino vse zapira.? Naši v hrano mešam jabolko, da ima kolikor toliko ok prebavo.
Alisa, bravo, da so dobili cepca.user posted image

Lepo se imejte, čau čauuser posted image

< Sporočilo je popravil Irmy -- 2.1.2007 13:12:22 >

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.1.2007 17:42:02   
kapesanta
S korenčkom sicer do zdaj nismo imeli problemov, je pa možno da ga je vse 3 skupaj zapacalo. In kako dodajaš jabolko? Ga kar kuhanega zmiksaš zraven in v razmerju 1:1 ali manj?
Alisa - toooooooo - jaz si sigurno nebi nič zapomnila, še tega kakšen avto je bil user posted image ...

l.p. Mateja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.1.2007 18:05:58   
malicki
Za začetek nam vsem želim srečno novo leto, polno ljubezni in pa seveda veselih trenutkov z našimi user posted image  

Mi smo umirjeno "praznovali" doma. Zala je šla spančkat kot ponavadi, ob 20.30, jaz pa sem nama pripravila mehiško večerjo. NJami! Potem sva še malo gledala tv in že je bila ura polnoč. Ognjemeti pa takšni, da si misliš kolk denarja ljudje zapravijo za to.

Preden spet pozabim - Kapesanta opazila sem, da je Rok čisto tebi podoben user posted image   Pri nas se pa še ne ve, no nekateri pravijo da je moji mami podobna user posted image , tudi po kom ima tako velike modre očke ne... So že malo začeli heci letet na poštarja user posted image

Zali sem 4 dni dajala malo razredčenega jabolčnega sokca, ki ji je bil zelo všeč. Včeraj pa smo poskusili s korenčkovim sokcem in je take face delala, da smo se vsi smejali, itak je šlo več ven kot pa noter, ati pa je snemal s kamero. Danes sem ji razredčila z vodo in ji je bil že bolj všeč.

A katera ve kako odstraniti madeže sadja s slinčkov, plenic...? Sem namazala z Vanishem pa ni šlo dol. Če bo šlo tako naprej bom imela vse zapacano - meni pa to gre tako na živce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.1.2007 20:00:18   
Alisa
Kapesanta, če ga ne bi zadaj gledal si še am nebi vzela tak je pa vozu, ko bi se res prvič usedu v avto in se učil delat osmice. Avto gre jutr na popravilo, koliko časa bom pa brez pa bogsigavedi. Upam da kmal, ker bi rad šla v nedelo k staršem.

Ja to sem pozabla naš Anže se zadje par dni obrača kot vrtavka, ampak sam na levo in nazajuser posted image , v desno ga pa noče zvlečt, bo že potuhtal.

Sašaš tebi pa za RD želim vse naj naj, sreče, ljubezni,zdravja, ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elici pa par user posted image

Tako pridne bodite, noč
user posted image   

To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!