Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 26.12.2006 16:04:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Soooori Angie , ne bom več, OK? Vasja je boljše, samo bo verjetno še nekaj časa trajalo, da se popravi. Kar naprej spi, pa skoz ga je treba silit, da pije, ker noče sploh .
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 26.12.2006 21:46:01
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jančika - zdejle sem gledla toj nik - a si opazla, da imate v rojstnih datumih same 4,7,8 ?
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 26.12.2006 22:11:49
|
|
|
|
miši
|
pozdravljene vse v nedeljo smo imeli krst in bilo je prav prekrasno, lepšega dne si nebi mogla želeti. Ajda je bila pridna, radovedna, z župnikom je kar malo flirtala (je mlad), mirno opazovala dogajanje v cerkvi, lučke pa svečke so jo sploh očarale. Tudi na kosilu potem je bilo enkratno, veselo, bili smo vsi, skoraj 40. Včeraj pa smo še šli po obiskih razvozili piškote in se zahvalili za darila, potem pa smo si privoščili še kosilo v kitajski. Danes pa smo šli pogledat pravljično LJubljano in res je lepo, krasno, samo veliko veliko gužve. smo uživali ob kuhanem vinčeku. priporočamo! je prav fino, ker je očka doma, prav uživamo. Upam,da je tudi vam v teh dneh lepo. še eno fotko na hitro pripopam: uživajte!!!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 26.12.2006 22:26:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Miši, to ste si pa lep datum izbrali; lepo, da ste se imeli super! Naty, sej res, nisem še nikoli pomislila . Pa poglejte mojega jedca, ko žlica ne pride dovolj hitro do ust: Hm, majčkeno se je zredil .
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 8:43:08
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jančika, kolkrat mu pa že daš gosto hrano in kaj mu devaš? Men se kr ne da začet, ker je tolk pacanja s tistim pasiranjem in posebej kuhanjem! A Vasko je že vredu? Miši čisto takole kot ti praviš je bil pa naš Marcelinko pri krstu. Kak je lepa princeska - pa župnik tudi ni napačen ! Naša mala se je pa drla ko jesihar, ko smo jo nesli! Je bila pa samo 1,5 m stara.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 10:06:14
|
|
|
|
kapesanta
|
Da se mal pohvalim, moja sestrična je včeraj rodila http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1250333 Drugač pa nč novega... Ajda je pa res pridna (pa mami tud ). Mi sicer krsta ne bomo imeli - smo iz rdečih revirjev, sam obred mi je pa zlo všeč...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 10:20:47
|
|
|
|
Alisa
|
Jutr, no pa sem se mal sestavla skupi. Me je vročina čist zdelala. Joj ti virusi frdamani iz vseh strani letijo. Anže in moj se pa držita vredu tolk da se nista nič nalezla. Zdaj ne vem ali je bila ta vročina sm zaradi spremembe al kak virus. Nism šla nič k zdravniku sm limonado z medom pa sem boljš. Ne boste verjele kdo me je obiskal na božič,, teta iz krvavca,, mater sem bla jezna k . Drugače pa super, bili smo doma in smo užival kot mala vesela družinica. Jančika upam da je s tvojim Vaskotom vse uredu in da je že okreval. Bošček mali, pa kaj ti virusi zdaj težijo. Kajetan je pa pravi princ, kok je luštn. Me zanima kako bi ti gledala če bi ti en mahal s hrano nad tabo. Mislim da bi se kar . Naš se začne kar trest in cvilt, če ne hitim dajat hrane v njegova usta. Zdaj pa grem in nekaj pa se še oglasim.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 11:35:23
|
|
|
|
Angellina
|
Žio mačke! Nekaj fotkic bom prpopala, pa ma da jih kej pokomentirate, ne pa ignorirate! Dobli so mehulcki! Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Jeeeeeeeeeeeeeeej se mehulckov! Wieeeeeeeeeeeee my pipi is biger in the wather!!!!! What the f k is this daddy????!!!!! A giant worm?!!! Wooooooow a giant toes! Good lord daddy your body parts are really enormles!!! Ati vidis moj žob? Ne? No, ga bos pa kmau cutu Novice Novice!!!! Delo, Finance, Gospodarski vestnik naj mi dajo ne pa tole...nc pametnega nc nc...A ne medo? Pa da vidim za ka se gle v tej knigici...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 11:49:06
|
|
|
|
Alisa
|
Ja Angie rada bi pokomentirala, ampak ne vidim slikic . Piše napaka! moj komentar nič ne vidim,
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 11:54:20
|
|
|
|
Angellina
|
Ku tu? Jst pa vidim vse?!! Kaj je zdej to!!! Hmmmmmmmmm...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 11:57:12
|
|
|
|
Alisa
|
Vidim sam bel kvadrat in noter piše napaka, tvoji komentarji se pa vidijo Lahko da je z mojim rač. kaj narobe. Sem hotla slikice gor dat pa ko skopiram kodo za forum, da bi pripopala sm pa hočem dat prilepi, pa nč.
< Sporočilo je popravil Alisa -- 27.12.2006 12:05:33 >
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 12:03:33
|
|
|
|
Angellina
|
Pa deeeeeeeeeeeeeeej! Ka pa če si ga ti včer mal preveč ruknila, pa zej kvadratkasto vidiš, pa v glavi ti piska error error?! (Joke ) Matr škoda res, da se ne vidi, bom kasnej pogledala kaj je narobe, zej se greva z Markom previjat...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 12:09:04
|
|
|
|
Alisa
|
Ja Angie če bi ga včeraj pila bi še zastopla, sm me že tak boli piskr da tud pomislim ne da bi kaj srknla.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 12:50:37
|
|
|
|
sašaš
|
Ej, Angie, jaz ga tudi nisem pila, pa vidim samo napake (no, tisti deci pri kosilu ne šteje)! Pa to ni prvič pri tvojih fotkah.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 12:57:16
|
|
|
|
Angellina
|
res? Ja povejte hudiča ne? Jst se pa matram... A pol tut niste vidle zadnjič kako je banano papal?
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 13:06:52
|
|
|
|
Alisa
|
Ne
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 14:38:35
|
|
|
|
tanja981
|
ojla! se javljam bolj na brzino ker me že knjige kličejo (grrrrrrrr kdo pa še med prazniki študira ) vglavnem, Vidov kašelj je veliko bolje tako da to inhaliranje res pomaga. Sam še 2 dni po 2x na dan in bi moglo bit čisto vredu! Mene so pa spet našopali s painkillerji ker me hrbet in noga še zmeri nista nehala bolet ( vkleščen živc...) ampak ni panike, se mamo kljub temu fino in uživamo kolikor se da. Jančika: upam da je Vasja že boljš in da boste končno lahk praznike uživali tk kot se šika! Lepo se cartlajte!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 15:00:01
|
|
|
|
kapesanta
|
Angi, takile eror se je pri men pokazal, ko sem slike iz "shrani.si" zbrisala. Jaz sem pa banano vidla - luštne slikce...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 15:08:06
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Angi NIČ se ne vid!!Dej se bolj potrudi!! Banano sem pa jaz vidla!! Hallo Tanja, mene tudi čaka pisanje diplome in sam odlašam, tak da ti bo malo lažje - nisi edina ki še ima grehe.... .
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 16:02:23
|
|
|
|
Angellina
|
Zdej se vidi? Sem res fotke zbrisala iz albuma kapesanta, zato je blo to... Nočem met nč v albumu, da nam mela spet problemov... Sej ga bom zaklenila, pa bo. UUuu Tanja bogaaa . Pa še zdaj po vrhu ko moraš Vida nosit...za umret boleče. Midve z Naty že vemo. Peklensko
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 17:28:58
|
|
|
|
Naty*Taja
|
ne še kr se ne vidi!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 20:33:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz tudi ne vidim, banano sem pa vidla. Naty, dajem mu samo mlečni riž od Milupe, ki se zmeša z vodo, nič drugega. Tega poje recimo pol deci, dam mu pa zvečer, kakšno uro pred zadnjim dojenjem pred spanjem. To je nekako najbolj nevtralno živilo po moje, zato zaenkrat ostajam kar pri tem, po posvetovalnici pri 6 mesecih bom pa začela z ostalim. Sicer pa poje nekaj žličk, ostalo si pa skoplje iz ust (skoz si tišči rokico not ) in razmaže po obrazu... Vasko je bistveno boljše, ne bruha in samo 2x na dan tekoče kaka, verjetno pa bo trajalo še kar nekaj časa, da pride k sebi. Pravi okostnjak je, revček.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 20:40:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, pa skoraj je že čas, da vam zaželim vse lepo v novem letu:
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 21:52:26
|
|
|
|
sašaš
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Janči, ful lepo!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 27.12.2006 21:57:39
|
|
|
|
Jančika_
|
Ampak tale je še lepša, kako naš Kajči dobiva Oleovit:
|
|
|
kaakabibica1kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????1 mesec (
14%)
2 meseca (
0%)
3 mesece (
3%)
4mesece (
2%)
5mesecev (
3%)
več kot 5mesecev (
79%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!