ElaM
|
Punce, živjo, Drugorodki sem vama kar malo fouš, k nič ne komplicirata, kar se hrane tiče. Mene pa kar vest peče, če Tinkara mora jest frutek in zato kuham in pacam vse sama. Imam to srečo, da tamala res vse poje, tko da sem blazno ponosna nase kako dobra kuharca, da sem. Če vrjameš. Ima pa tamala zelo rada jedi na žlico. Že na daleč odpira usta, ko zagleda žlico. Smo zadnje čase spet na fiziološki, revčka ima čist zabasan nos. Je zvečer jok in stok, preden zaspi. Ima malo podloženo vzglavje, da lažje diha. Upam, da bomo prehlad kar se da hitro sanirali. Za novo leto bomo doma, lani sem bila več na wc-ju, joj da se spomnim teh časov. Mi še danes malo slabi, Jančika, imam v spominu, da si bila ti tud juhuhu-bruhuhu. Včasih me prime, da bi bila kar kmalu spet noseča, samo so spomini na slabosti še malo preveč živi. Odlična kontracepcija. Alisa, saj tile atiji ga občasno malo pokronajo, ni tvoj edini, brez skrbi. Še malo slikce, da pohvalim, sami lepotci in lepotičke. Punce, drage moje, želim vam leto, ki se bo v spomine zapisalo kot eno "ornh" zdravo, veselo, srečno,.., skratka nepozabno. No, saj to bo itak, ker bojo naši smrkolini pihali prve svečke! Lepo se imejte, lepo praznujte, pa se beremo.