|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.11.2006 16:12:07   
plenicka
Jančika, vse najboljše tvojemu Kajetanu!!!user posted image Pa seveda vsem, ki so dopolnili 4 mesece že prej, pa sem spregledala oz. jih nisem zasledila, ker tudi jaz nisem od začetka tu!!!Mislim, da se vse strinjamo, da so julijke res zelo lepe-zgleda, da bodo manekenke prav vse po vrsti (pa upam, da takrat ne bodo v modi anoreksične....)!!!user posted image

Miši, dobrodošla!!

Malicki, s tvojo in seveda s Kapesantino pomočjo pa smo našle tud na mojem fotoaparatu funkcijo sepia in čb!!!Zdej bom pa jaz tud važna!!Bom kakšno prilepila, ko jih bom snela s fotoaparata!

Zgleda, da bodo naši user posted image sedaj vsi po malem prehlajeni, ker je pač takšen čas. Žigata tud zalivam s fiziološko tako, da mu nič ni jasno, kaj mu zdaj iz nosa v usta tečeuser posted image

Naty-Taja, Klaja, mislite pozitivno in vse bo ok, kar je bilo tu tudi že omenjeno!!!

Jutri pa bova s Kapesanto začeli s plavanjem...seveda se bosta user posted image učilauser posted image me prav zanima, kako bo zgledalo...bom poročalauser posted image ..

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.11.2006 16:24:12   
plenicka
user posted image
takole Žigec panča na sprehodih...

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.11.2006 18:10:55   
klaja
Hojla!

Iiiiiiiiiiiii kake lepe slikice vaših julijčkov in julijk! Pravi sončki so, en je lepši od drugega, se kar raznežim, ko gledam slikice.

Julija je pa pri 3. mesecih imela 4200 gramov in 56 cm, je očitno najmanjša. Ji srček vse kalorije pobere, kaj hočemo, saj bo bolje ko ga bodo porihtali.
Joj vsako jutro čakam na poštarja, če bo prinesel kako pošto iz kliničnega centra oz. iz pediatrije pa nič in nič in nič. Sem že malo nervozna, da bi vsaj odpustnico dobla, pa še te ni. Grozaaaaa!

A je vaše malčke tudi kaj luna nosla? Naša je čist zmedena ko je polna luna, ne je, ne kaka, ne spi. Zdaj se je že malo izboljšalo, če nebom enkrat te lune (user posted image ) dol sklajbala. Presneta luna.
Zdaj se mi že par dni joče med hranjenjem, nimam pojma zakaj. Sem mislila da samo takrat, ko je sita in ima dovolj mlekca, pa očitno ni tako. Sem pa imela prejšnji teden sestričnino hčerko na počitnicah in jo je vlačla na vse možne način in parkrat jo je dala v sedeči položaj in se mi zdi da ji je želodček preobremenila. Kaj pa vem!?

Naslednji teden sem se pa odločla, da pričnem z uvajanjem goste hrane, sem ji danes dala malo banane za polizat, pa je naredila ohohoooo. Bi jo kar zmazala. Se že psihično pripravljam na špukanje in razmazano hrano po celem.user posted image

Punce hvala za spodbudne besede, mi kar odleže, ko vidim da me spodbujate, ker tako vem da nismo sami! Naty-Taja upam da bo vse vredu z Marušo!

Nočka!

Dijo!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
8.11.2006 21:26:03   
Jančika_
Ampak tele julijske pupe so pa res vse po vrsti lepoticeuser posted image !

Klaja, joj, a takole te pustijo čakati. Držim pesti, da kmalu dobiš papirje.

Ja, moj Kajči ima že 4 mesece. In danes se je poskušal na vsak način med dojenjem obračati na trebuh in mu sploh ni bilo jasno, zakaj ne greuser posted image . Mu je bila joška napoti. Skoz bi bil na trebuščku, pastirček mali.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 479
8.11.2006 21:40:30   
sašaš
Ku-kuc! user posted image

Samo na hitro, ker bo Bar...user posted image

Naty-Taja, upajmo na najboljše! user posted image  Enako Klaja! user posted image

Alisa, upam, da sta OK! user posted image

Je že Baruser posted image ...se potem še enkrat javim! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.11.2006 22:07:33   
plenicka
Oj, sem malo prej prišla iz predstavitvenega pilatesa (prvič sem bila) in me je tisto dihanje in še par stvari, ki jih moram naenkrat delat kar ob živce spravlo. Pa ne bom tako hitro obupala!Nekaj jih pa kar bo...njihiva stvar...Bom poskusla hoditi vsak teden, ko se bom pa naučila pa bom probala sama doma delat...ha, če mi katera verjameuser posted image user posted image  
Klaja, ne skrbi, tud moj Žiga se joka med hranjenjem (ma tud flaško), pa nimam pojma, kaj ga moti...mogoče bi morala cucelj zamenjat...več luknjic  ...ma, zaenkrat iz tega ne delam problema, ker se ne joče vedno, pač počakam, da preneha potem spet flaška, pa jok, pa flaška, itd...na koncu pa vse poje in je prav zadovoljen...če pa se bo to ponavljalo, pa je mogoče znak, da želi še kaj drugega kot mleko...bom videla, vseeno pa bi rada gosto hrano začela uvajati kasneje...bo že user posted image povedal.Sporoči, kako bo Julija prenesla gosto hrano...
Zdaj pa je dost za dons-vidim, da ste ble pridne s pisanjem!Včasih se mi zdi, da je poleg mojga user posted image to pisanje še edino, kar me spravi v dobro voljouser posted image
Lahko noč vsem skupaj, pa še eno slikco bom prilepla iz današnjega sprehoda v čb verziji..na žalost lepotec spi...
user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.11.2006 22:36:10   
sašaš
No, še tole da povem, da je Ela imela pri 3. mesecih okroglih 5 kg in okroglih 60 cm (drobižek), se je damica odločila, da bo že zdaj pazila na linijo...samo ne vem, po komu ima to...user posted image

Jaz sem si pa presnala tiste dvd-je s pilatesom že pred 2 tedni, pa sploh še nisem pogledala, kako stvar zgleda!user posted image  Lenoba! Sem se pa danes prvič po porodu spravila naredit nekaj trebušnjakov - že, a ne!

Janči, te bom res prosila za tisti avatar, jutri ti pošljem slikico. user posted image

Nočko!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.11.2006 23:18:52   
miši
Jančika, hvala za mnenje!

tudi pri nas komaj čakamo, da začnem z gosto hrano, Ajda ima refluks in je včasih prav grozno, slinčki in cunce-naša bojna oprema.
Pilates, fajn vadba za skinit trebuščka, se je pa treba kar potrudit  ja user posted image

nočko vsem!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.11.2006 11:35:04   
sašaš
user posted image  Ej, punce, danes mi srce razbija nekam hitreje! Ker sem se zjutraj spomnila, da je danes točno 1 leto, ko mi je zamudila M! Je ni bilo, čez 3 dni pa nama je test pokazal user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Kako mi je šele takrat razbijalo...user posted image

Jooooooj, upam, da bom še kdaj kakšen test delala - in da bo +, seveda! user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.11.2006 12:06:13   
klaja
user posted image user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.11.2006 14:12:38   
miši
sašaš, hehe, jaz pa sem ravno danes dobila user posted image , točno po enem letu.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.11.2006 15:00:27   
Alisa
Ojla,
no da se mal javim. Zadnje dni sem imela kar veliko dela z Anžetom, prehlad, vročina,..
Pa še na ličke mu je spet udarl in je dermatologinja rekla da zaradi vročine. Mu pa ne smem več mazat z Fucidinom- antibiotično mazilo, ker u ne pomaga več. In od kar mu ne mažem je že skoraj čisto lepa kožica. Drug teden morava pa it na test za kožico, ker so mu ostali rjavkaste lisice od vseh teh mazil. In upam da bo tud to zginl in da ne bo trajno.user posted image
Anže je imel pri 3. mesecih 6.330 in 61 cm. islim da je kar nekaj povprečnega. Rodil se je pa s 50 cm in 3.520 kg.

Ja punce vse ko imate že otročke stare 4. mesece vse čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Joj kako gre hitro čas.
Ja Klaja in Naty-Taja upam da je z vajinima otročkama uredu in da ne bo nobenih težav, mene čist spiga če vidim da je z malčkom kaj narobe, kaj šele da bi bilo kaj hujšega.

Danes imam čistilno akcijo, tko da šibam naprej pucat, pa se javim še pozneje.

Še eno slikico od včeraj je bil še kar bogiuser posted image  z lički.
user posted image
  Mal je boga slikica.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.11.2006 15:14:45   
Angellina
Mark je mel pa danes PIDŽAMA PARTY user posted image user posted image user posted image user posted image

Tkole sem ga ujela sredi dejanj:

user posted image

Caught in the act user posted image

user posted image

Tule nekaj nagovarja zajčico Sophio user posted image

user posted image

... tudi s Tončkom si je dal dela...

user posted image

nič kriv...

user posted image  
... jo Mark popiha iz prizorišča...

user posted image

z Tončkom se zazibljeta v spanec...

user posted image  
slišimo le še smrčanje user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.11.2006 17:46:26   
plenicka
Klaja, kako je luštna punčka Julija!Zgleda tako zdravo dekle!Saj bo vse OK!
Angellina, ti pa svojega soncka res ujames pri dejanjih!!!Si res super fotograf!!!Kar tako naprej, da nama bosta še naprej smejala dneveuser posted image user posted image user posted image !!

Ravnokar pa sva se z Žigecom vrnila iz prve ure plavalnega tečaja in bilo je...user posted image SUPER!!!!
Žigi je užival in ful je bil hecen s tistimi neoprenskimi hlačami (Angellina, sposojenimiuser posted image ) pa s tistim rumenim obročem, pa še podložit ga je morala učiteljica, ker je res majčken!!!No, za igrače v bazenu se ni preveč zanimal, je bolj uživaške sorte (po očiju) in je lepo slonel na obročku ter gledal s plavimi okicami prav zvedavo naokrog!!!Jaz pa brez fotoaparatauser posted image user posted image user posted image ...Buša neumna!!!
Punce, če imate možnost pejte na tečaj z malčki, ker je res superuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Ko bom imela kakšno slikco s plavanja, pa jo prilepim!!!

Poljubček vsem, pa pazite na svoje malčke in nase!!!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.11.2006 18:21:14   
malicki
Jaz tudi nameravam iti z Zalo na plavalni tečaj, ampak šele spomladi, marca. In že komaj čakam. Sicer se nova skupina začne tudi januarja, ampak takrat je ravno največji mraz in ne bi rada da se kaj nahladi. 

Angellina pa kako ti uspe, da Mark kar sam zaspančka??? Pri nas ni šans. Sicer je zadnji mesec mnogo bolje, se skorajda ne joče več v jajčki in v avtomobilu, tudi zaspančka v avtu, ampak doma pa edino če grem z njo spančkat in še to le če dam ziziko. Sem jo prejle dala v posteljico, pa se je ful jokcala user posted image   sem jo malo pustila in jo hodila tolažit, božat in pet, pa ni bilo nekega haska. Bom še malo vztrajala, mogoče se bo pa navadila.
Na srečo zvečer nimamo teh problemov in lepo zaspančka. Danes je po dolgem času spala spet 8 ur skupaj. Samo kaj ko sem se jaz zbujala in jo hodila gledat, na koncu pa sem se ob 5h vstala in si mleko izčrpala, ker sem imela prepolne prsi.

Jaz se že tudi malo "izobražujem" glede uvajanja goste hrane, zbiram recepte. Čas kar hitro mineva, še mesec in pol pa bomo tako daleč. Odločila sem se da bom poskusila ko bo Zala stara 5 mesecev in pol.
Pa že komaj čakam, me že mika da ji nakupim žličke, posodice, krožnike... bo pa tudi malo več dela kot pa sedaj ko samo modrc odprem user posted image  
Ja ni kaj naši otročički rastejo.

Sašaš jaz sem se tudi ta mesec spomnila, da sem zanosila v začetku meseca, + pa sem zagledala 18.11. Tega dne ne bom nikoli pozabila. Pa tudi tega ne kako mi je bilo slabo user posted image  pa cele dneve sem prespala. Ahhhhhhhhhhhh kako je bilo luštno bit user posted image , še lepše pa sedaj biti mamica moji Zaliki user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.11.2006 21:03:37   
plenicka
si ne morem pomagat, da ne bi...sem mal važna, ker znam zdej tud te funkcije uporabljat...user posted image user posted image user posted image  
Mami, ne mi kupovat igrač, ker moje pesti so meni najboljše...pa tud, če se mal udarim!!!
user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.11.2006 22:25:06   
Jančika_
Klaja, joj, kakšna lepa pupa! Takšna nežna deklica! Praviš, da jo luna trka - našega tudi. Zdaj nazadnje, ko je bila polna, je tulil v luno do enajstih zvečer, drugače pa zaspi med sedmo in osmo. No, na apetit mu pa nič ne udariuser posted image .

Danes sem kupila plavalne pleničke za Kajetana. Na tečaj ne bomo šli, se bomo pa šli vsi štirje skupaj kopat. Jaz nisem ravno ljubiteljica bazenov, tako da nismo ravno pogosti obiskovalci. Upam, da nam uspe naslednji vikend namočiti noge.

Alisa, bogi tvoj pikec s temi lički. Upam, da ga vsaj ne srbi in da se ne praska. Pa da bi čimprej ugotovili, kaj je to.

Joj, punce, meni se bo zmešalo, še vedno mi tako izpadajo lasje, da je groza. Še malo, pa bom plešasta, madoniš.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.11.2006 22:34:54   
sašaš
Evo, Jančika, za silo bo! user posted image  Hvala! user posted image

Mi bomo tudi hodili na plavanje! Januarja se začne nova runda v Lj. user posted image  Še prej pa se bomo šli parkrat v kakšne toplice namakat.user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.11.2006 22:46:42   
Jančika_
Je boljše, kot sem mislila, da bouser posted image !

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 494
10.11.2006 0:42:21   
Alisa
Jančika - ja drug teden imava dermatologa da mu da neko drugo kremico za lička, ker ia na tem delu zdaj zlo suho kožico, potem pa bova šla še na teste, da vidmo kaj mu ne odgovarja.
Drugače pa ga to nič ne srbi ali peče, sam proti večeru si on roke v usta tlači pa si to še bolj razdraži ko je ves slinast.

Punce Anže bo nočni ptič evo ura je pol enih zjutraj on pa še kar godrnja in se smeji pa nič ne kaže da bi kaj zaspal. Od kar je imel vročino se mu je cel ritem podru in spi po delčkih.
Tko da sploh ne vem kako naj pridem na stari ritem ko je zaspal ob 22h in je lepo spal do 7-8h zjutraj.

Tko pa jaz bedim ob pol enih zjutraj;
user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 495
10.11.2006 7:00:04   
klaja
Mi smo pa že kako uro in pol pokonci, ker se je odločla, da bo spala samo do petih, pol pa konec. Sem jo dala zdaj nazaj v postlco, če bi slučajno zaspalauser posted image . Zdaj pa čakam na izid!?

Kopat se pa s tamalo ne upam it, da ne bi kake bakterije fasala (ne bi bilo dobro), pa še zaradi srčka ne vem kako bi bilo, da ga ne bi preveč obrmenili. Pa ful me mika, tako da vam kar zavidam. Bom se na naslednjem pregledu malo pozanimala, kako in kaj. Pa tudi po operaciji verjetno en lep čas tud ne bomo mogli it, tako da bom te misli morala dat malo na stran.

Tako sem že jezna na poštarja (pa saj vem da on ni nič kriv), naj že enkrat prinese te user posted image papirje. Oh si vzamejo čas za take stvari.

Alisa - saj bo verjetno počasi prišel  na svoj ritem. A ima zmeraj te flekce ali mu vmes izginejo?

Pri nas ne bo pa nič s spanjem, me že kličččeeeee!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
10.11.2006 8:06:24   
Jančika_
Joj, kaj je to danes, Kajetan je vstal ob 5.45user posted image . Moja najboljša prijateljica ima enako staro pupo in to dekle se  takrat šele zbudi za prvo hranjenje, potem pa potegne do devetih. Jaz bi tudi enega takega otroka, prosimuser posted image . Ne vem, kje se je Kajči našel, ko smo vsi drugi taki zaspanci, vključno z Vasjo. No, tolaži me to, da ga je tudi Vasko dolgo sračkal že ob petih zjutraj, potem pa je začel spati vedno dlje.

Alisa, po moje je najboljše, da enostavno vztrajaš pri večernem obredu in da mu ponoči, ko se zbudi, nudiš čim manj akcije - če se le da, ne prižigaj luči, ne se preveč pogovarjat z njim itd. - počasi bo že dojel in bo začel spet spati. Sem prepričana, da bo tako, sploh ker je prej že tako lepo spal. Vasja si je tudi vsakič med boleznijo čisto zmešal ritem, ampak je bil vedno po enem tednu nazaj na starem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 497
10.11.2006 8:37:08   
ElaM
Ojla, pupe.
Alisa, poskusi, da mu zvečer daš močnejše mleko, meni je to svetovala Naty-Taja, in pri nas to vžge. Zvečer ji dam eno merico več.  Tamala spi od 9 do 4,5, potem je okrog 7, če jo nahecam še malo potegne s spanjem.
Je pa Anže res bogi s temi lički, naj čimprej ugotovijo, kaj mu ne paše. še sreča, da ga ne srbi. pa kaj je zdaj s tem, da ima že vsak drugi otrok alergijo?user posted image  Saj verjetno, da je to alergija, a ne?
Klaja, tvoja punčka je pa full cukr.user posted image

Punce, a ste že dobile prvo menstro po porodu? Moje so bile prej boleče, kot user posted image , popadki so mi bili pravi mačji kašelj. Res, take bolečine imam vsak mesec. In sem res upala, da bo po porodu bolje, pa sem se očitno uštela. Imam tak PMS že 1 teden, da je za znoret.user posted image  Očitno nimam te sreče, da bi bla moja user posted image  normalna!!
Aja, še to, a jim že kaj gostite mleko? Smo poskusili z rižolinom, pa ni blo navdušenja.user posted image  Tinkara obožuje banane, ji dam včasih malo za poskusit in je navdušena. Še dokaz.user posted image
user posted image
user posted image
Lepo se imejte, pa se beremo.

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 498
10.11.2006 8:43:02   
ElaM
Ojej, prosim moderatorja, če zbriše sliki.user posted image

:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 499
10.11.2006 8:54:36   
plenicka
Dobro jutro...Žiga se je tud začel zbujati že ob 4:20, pa mu nisem dovolila, da bi se čisto zbudil...dobil je dudico, potem pa je spal do sedmih...mogoče je bilo danes nekaj v zraku....
Alisa, ko bodo ugotovili, kaj Anžetu ne ustreza, se mu bodo tud lička popravila...sedaj pa sam Bog ve, kaj mu škoduje...važno, da ga preveč ne nervira..

Klaja, kaj pa če bi ti kakšnega zdravnika poklicala in vprašala, kaj je zdaj s to pošto?Včasih že to pomaga...

user posted image ima zdele polurni počitek, potem bo jedel in greva na sonček, pa mami seveda na kavico..
Aja, še to moj Žiga ima stalno prehlajene oči in zjutraj ima predvsem levo kar lepo zapacano...kapljice je že 2 porabil, kremco tudi...na naslednjem pregledu bova pa videla kaj bo...zgleda, da ima iste ežave z očmi kot jaz...verjetno mu bodo morali solzevode širiti...kot meni...nekateri mislijo, da Žiga stalno joka, ker mu solzice skoz tečejo..resnica pa je ta, da zelo malo joka...

Dekleta, želim vam lep dan z vašimi malčki!Čao

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.