Angellina
|
Oooooo ste se razpisale ! Pridne, pridne! Naty kako ste zdej pr vas, je kej boljš Jančk upam, da si se pocajtala , pa da ne misliš več na wc školko Pearl vi ste pa pridni! Slikce! Še jih lepte, šeeee! Joooj kok je Ela lepa pupa! Pa Anže, Žiga in Kjetan tut! Rok mi pa itak jemlje sapo vsakič ko ga vidim, ker je pravi osvajalec! Žiga pa tut obvlada zapeljevanje , he to bodo naši trije trboveljčani pupe lovili !Zaprite vrata, zaprite duri, skrijte pupe, saj prihaja čuri muri! Naty naš Mark tut sedi in to kot veeeelik fant! Če mora ležat, pa da mu ne paše, začne kar renčat! Alisa jaz Marka mažem s Soleo baby že od prvega meseca dalje. Takrat je imel tu pa tam suho kožo. Zdaj ga namažem čisto vsak dan, zjutraj in zvečer, ko se umijeva. Na začetku se je ful upiral, zdej pa komej čaka , tko odpira zraven usta, kot bi hotel mal kremce pojest Drgač je pa Mark že od petka blazno priden (razen dans ponoč, ga je nosila luna). V petek ko smo šle z Kapesanto in "plenico" ven, je 5 ur skupaj spal . Sem bla tooook važna . V soboto, smo šli z partijo v velenje. Midva z Markizo in dve nosečnice smo se sprehajali ostali so šli pa v rudnik, ki je zdaj muzej. Je bil spet neverjetno priden! Nazaj grede sva šla lahk celo v Mc Donalds -je pančkal kt polhek. Včer je bil tut sonček na kvadrat, od polnoči dalje, pa sva čula . Ne pretiravam sploh! Sem pogledala vse možne filme, celo poslušala sem fušanje v oddaji Super zvezda", zdele zjutraj pa sem še enkrat gledala Dnevnik na Popu. Mali je izvajal akrobacije, imel tekmovanje v prdenju, pojedel je rekordne mililitre mleka, smejal se je kot bi gledal Ameriško pito, vmes se je enkrat posral in bil ob tem še bolj srečen, pred 15 minutami pa ga je končno vzela magla in zdaj veselo smrči v postli . Bom prlepla pol nekaj utrinkov... Lepo se mejte!
|