Naty*Taja
|
Jao Alisa, tale je pa dobra!! Po moje bo res čist ok . Sorry, mi je smešno, ker sem se spomnila, kake kozlarije včasih vžgemo, pa si po dolgem času pridemo gor... Jaz sem npr. zadnjič Maruši žlico v usta tiščala, ker sem nekaj čvekala in sem zraven hranla Marcela....Pa se mi je čudno zdelo zakaj noče ust odpret! Sem se tak sama sebi smejala, Marcel me je pa čudno gledal, ka je zdej tej zmešani mami, da se tolk reži! Janči - men Laška voda paše, zaradi križa (po operaciji), v zrečah mi je pa premrzla voda, tak da grem zato raj tja. Drugače pa če začneš razmišljat, kaj vse je v teh bazenih, se sigurno nebi šel noben kopat, vsaj ne z apetitom! Sem enkrat poleti brala eno debato na to temo.... in bila brez besed, kaj vse se dogaja! Pa sej se potem umivaš in se trudiš, da ne popiješ preveč te vode . Klaja - ja našo so tudi tam v tisto plastiko dali! A veš kak je tulla!Sicer pa nič čudnega, če je pa naša taka špehka, da ji je blo tisto čist premalo . je pa res grozno to gledat, ko jih zvežejo, kot tiste najnevarnejše norce in jih obesijo pred tisto napravo, kot kake suhe klobase! Jaz sem se potem z malo hecala, da je bila "basa"!! Upam, da nam ne bo več treba še kdaj! Punce en dober nasvet bi vam dala - si upam, ker je pri meni že dvakrat uspešno delovalo! Če so mali do sedaj spali po 5 ur v kosu in se zdaj zbujajo prej, jim nikar ne devat jest al pa sladko pit...pa bodo sigurno slej ko prej spali spet po starem, drugače pa se navadi na nov ritem, postane takrat ob uri lačen... in potem do enega leta ne spi celo noč. Jaz sem to napako naredila pri tavečjem in jo sedaj pri letu in pol popravila - zdej spi. Pri tamali sem pa kr začela prakticirat. Zaspi okrog 20. in prvič jeva ob 4, 5! Če se pa kdaj prej zbudi, jo pa kr pustim, da zaspi nazaj, če se pa slučajno joka, jo pa vzamem v naročje in malo pozibam da zaspi!! Za enkrat to deluje. Seveda je druga pesem potem, ko prihajajo zobki, al pa če je otrok bolan... No ja, mogoče bo pa kateri prav prišlo. Je pa Nely tipičen primer. Naša mala je imela pri dobrih 3 m in 2t celih 8kg in dolga je 67 cm! Je kr velikanka, a ne? Madona, sem že cel roman napisala - grem zdej spat, jutri pa še enkrat v LJ, da mali vzamejo kri. Lahko nočko!