|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.11.2006 19:05:16   
Alisa
Naty - Taja in Klaja upam da bosta kmalu dobile pošto in da bo vse ok. Držimo pesti za vojini princeski.
Nely lepo da si se oglasila.
Angellina, vrtnica24, S22, bskrle, Azzurra, ZalaTM, Nely, vse čestitke za dopolnjenih 4. mesece, vse čestitke vam in vašim sončkim.  Klaja tebi bom pa kar za jutr še napisala vse čestitke!!!

Sem skopirala vse julijčke in julijke; da se spomnimo vseh.
JULIJ
01. NIK user posted image (najina pikica*)
02. LARA user posted image (sonček76)
03. ZALA user posted image (malicki)
05. TINKARA user posted image (Irmy)
06. ROK user posted image (kapesanta)
08. ANASTAZIJA user posted image (vrtnica24)
08. KAJETAN user posted image (Jančika)
08. MAJ user posted image (S22)
09. NADJA user posted image (bskrle)
11. ANŽE user posted image (Alisa)
11. LIAM user posted image (Azzurra)
12. GAŠPER user posted image (ZalaTM)
12. LANA user posted image (Nely)
12. MARK user posted image (Angellina)
14. JULIJA user posted image (klaja)
17. LINA user posted image (Pikapolonica)
20. ELA user posted image (sašaš)
22. ELA user posted image (KaMa)
26. MARUŠA user posted image (Naty-Taja)
27. NEJC user posted image (bebi)
28. VID user posted image (tanja981)
28. ZOJA user posted image (tiasha77)

Punce danes me je skor kap zadela ko sem se spomnila da je neka možnost, da ima mali lička vneta samo zaradi blazine.
Imava košek ki je star tolk kot oj dragi. In spodaj je bila blazinica ki ima notr še slamo. Na tej blazinici pa je še en jogiček in potem rjuhica.
In jaz dons rečem Anže  a so te bovhe napadle, nakar rečem joj v jogiju je slama. In sem jo v šusu vrgla stran in upam da bo zdaj mir. Joj me je kar sramuser posted image . In potem sem govorila z dermatologom in mi je reku pejt ti spat na 25 let staro slamo pa boš vidla kakšna boš drug danuser posted image .

Zdaj samo upam da je res bilo to krivo in da ni kakšna druga alergija.
Pozdravček,
se oglasi pozneje.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.11.2006 21:10:46   
Naty*Taja
Jao Alisa, tale je pa dobra!! Po moje bo res čist ok user posted image . Sorry, mi je smešno, ker sem se spomnila, kake kozlarije včasih vžgemo, pa si po dolgem času pridemo gor... Jaz sem npr. zadnjič Maruši žlico v usta tiščala, ker sem nekaj čvekala in sem zraven hranla Marcela....Pa se mi je čudno zdelo zakaj noče ust odpret!user posted image
Sem se tak sama sebi smejala, Marcel me je pa čudno gledal, ka je zdej tej zmešani mami, da se tolk reži!
Janči - men Laška voda paše, zaradi križa (po operaciji), v zrečah mi je pa premrzla voda, tak da grem zato raj tja. Drugače pa če začneš razmišljat, kaj vse je v teh bazenih, se sigurno nebi šel noben kopat, vsaj ne z apetitom! Sem enkrat poleti brala eno debato na to temo.... in bila brez besed, kaj vse se dogaja! Pa sej se potem umivaš in se trudiš, da ne popiješ preveč te vodeuser posted image .
Klaja - ja našo so tudi tam v tisto plastiko dali! A veš kak je tulla!Sicer pa nič čudnega, če je pa naša taka špehka, da ji je blo tisto čist premalo user posted image .
je pa res grozno to gledat, ko jih zvežejo, kot tiste najnevarnejše norce in jih obesijo pred tisto napravo, kot kake suhe klobase! Jaz sem se potem z malo hecala, da je bila "basa"!! Upam, da nam ne bo več treba še kdaj!
Punce en dober nasvet bi vam dala - si upam, ker je pri meni že dvakrat uspešno delovalo! Če so mali do sedaj spali po 5 ur v kosu in se zdaj zbujajo prej, jim nikar ne devat jest al pa sladko pit...pa bodo sigurno slej ko prej spali spet po starem, drugače pa se navadi na nov ritem, postane takrat ob uri lačen... in potem do enega leta ne spi celo noč. Jaz sem to napako naredila pri tavečjem in jo sedaj pri letu in pol popravila - zdej spi. Pri tamali sem pa kr začela prakticirat. Zaspi okrog 20. in prvič jeva ob 4, 5! Če se pa kdaj prej zbudi, jo pa kr pustim, da zaspi nazaj, če se pa slučajno joka, jo pa vzamem v naročje in malo pozibam da zaspi!! Za enkrat to deluje. Seveda je druga pesem potem, ko prihajajo zobki, al pa če je otrok bolan... No ja, mogoče bo pa kateri prav prišlo. Je pa Nely tipičen primer.
Naša mala je imela pri dobrih 3 m in 2t celih 8kg in dolga je 67 cm! Je kr velikanka, a ne?
Madona, sem že cel roman napisala - grem zdej spat, jutri pa še enkrat v LJ, da mali vzamejo kri. Lahko nočko!

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.11.2006 21:19:10   
plenicka
Oj, ena današnja in ena včerajšnja...(poskusla pa sem že 3x!!!!)
user posted image
user posted image  PS:Alisa, mojega julijčka Žigeca pa si pozabila...user posted image user posted image user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.11.2006 21:48:02   
Jančika_
Končno malo časa, da sem orenk prebrala zadnje poste. Naty-Taja, upam, da bo tole vse kmalu mimo in da bodo izvidi dobri. A v Laškem sploh imajo čofotalnik za tamale? Se ne spomnim, ker že dolgo nisem bila; odkar sem bila prvič v Zrečah, sem šla pogledat samo še v Podčetrtek, ampak so mi Zreče bolj všeč. Sicer gremo pa ravno vsakih sto let enkratuser posted image ...

Tudi jaz vam polagam na srce, da ne dajte otrokom vsakič jesti, ko se zbudijo - to napako sem naredila pri Vasji in prišli smo do točke, ko se je (tudi zaradi prepolnega trebuščka!) zbujal na eno uro! Mešalo se mi je, potem pa mi je pediatrinja rekla, da pri štirih mesecih ne potrebuje več nočnega hranjenja, zato sva mu čez noč ukinila joško (prvo hranjenje ob petih) - in revež je končno lahko spal, jaz pa tudi.

Tako sem pri Kajetanu bolj previdna in zaenkrat papa samo enkrat na noč - nazadnje je okoli sedmih, potem pa ob 2-3h in spi naprej do šestih (tole zadnjo postavko moram še nekako popravitiuser posted image ). Če se zbudi prej (redko), ga uspavam nazaj brez hranjenja in zaenkrat nam to uspeva (trkam, trkam!).

No, napisala sem, da smo Kajčija preselili v otroško - jah, smo ga že tudi nazajuser posted image . Zgleda, da se zbudi, ko Vasja v spanju kaj zajamra; in tako je včeraj zvečer tako tulil, da je zbudil še Vasjo (ki sicer spi kot top). Tako da je zdaj spet nazaj v kuhinji, po prvem zbujanju pa ga seliva k nama v dnevno. Očitno še ni bil čas za ta premik - jaz sem bila pa tako vesela, ko sem lahko šla zvečer v hladilnik po nekaj za prigriznituser posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
13.11.2006 21:50:36   
kapesanta
pa tele tud manjkajo - so se vmes na to temo javljale:
Hruska - Sara
Jaka3 - Jaka
Lejla - Jakob
Miši - Ajda
Nikii - Žiga
Pearl - Vanessa
Plenička - Žiga
Salina - Tia
Smeska - ?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.11.2006 7:34:58   
jaka3
Vsem lepe pozdrave! Enkrat nazaj sem že neki pisala ampak preprosto nimam časa brat in potem še kaj napisat, če pa sam pišem pa tut ne gre. Ko pa sva danes z user posted image  vstala sem šla takoj za računalnik iskat teme spanje. Ko grem gledat še k Julijčkom sem našla najino nočno zgodbo. Jaka se po prvem hranjenju ob 12 zbuja vsako uro. Hvala Jančiki in Naty za nasvete, če bo pomagalo bom pa danes poskusila. Zdaj sem si pa našla pomoč, tako da bom lahko kaj več za računalnikom in kaj več napisala. Zdaj pa se mi že mudi ta večjega v šolo peljat.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.11.2006 7:54:10   
Alisa
Dobr jutr, i smo pa dons že ob 5h vstali in zdaj ko sem jaz čist budna je Anže zaspal v stolu- gugalniku ko še nikoli ni.

Joj pleniška sorry nisem zanalašč, to sem skopirala na statistiki in tam te ni, sorry še enkrat!
JULIJ
01. NIK (najina pikica*)
02. LARA (sonček76)
03. ZALA (malicki)
05. TINKARA (Irmy)
05. JAKA (jaka3)
06. ROK (kapesanta)
06. ŽIGA ( plenicka)
08. TIA (Salina)
08. ANASTAZIJA (vrtnica24)
08. KAJETAN (Jančika)
08. MAJ (S22)
09. NADJA (bskrle)
11. ANŽE (Alisa)
11. LIAM (Azzurra)
12. GAŠPER (ZalaTM)
12. LANA (Nely)
12. MARK (Angellina)
14. JULIJA (klaja)
17. LINA (Pikapolonica)
20. ELA (sašaš)
20. VANESSA (pearl)
22. ELA (KaMa)
23. AJDA ( miši)
24. ŽIGA (nikii)
26. MARUŠA (Naty-Taja)
27. NEJC (bebi)
27. SARA (hruska)
28. VID (tanja981)
28. ZOJA (tiasha77)
Za Smeško in Lejlo,  pa ne najdem kdaj so rodile. Lahko javite pa vas bom napisala.
Joj čist sem šla od začetka da sem poiskala še ostale kdaj ste rodile: Kako da vas ni na statistikiuser posted image  ?
Grem zdaj mal jest pa pridem nazaj: 

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 532
14.11.2006 19:21:02   
klaja
Kam ste se pa danes skrile, da vas ni nič tukaj gor?

Midve sma pa bili danes v razvojni ambulanti. So jo stehtali in ima 4600 gramov in 58 cm, tako da počasi kobacamo za vami. Zdravnica jo je malo pogledala in rekla, da se lepo giba, le določenih gibov še ni osvojila, kot na primer pasenje kravic in ko jo je dvignila iz ležečega položaja v sedečega je prvič lepo dvignila glavo, potem pa ni več hotla. Pa saj tako je pri vsaki stvari, prvič pogleda za ropotuljico, drugič pa niti slučajno nebo pogledala tam kot bi želeli. Tako da morama še ta teden poklicat fizioterapevtko in se naročit za telovadbo. Bojo nama pokazali handling. Poln kufer imam tega handlinga, pa saj je vredu ampak kaj naj vsakemu, ki jo bo hotel dvignit najprej pokažem, kako jo mora prijetuser posted image .

Zdaj pa grema spet na rižeka, mi je med. sestra danes rekla, da naj še počakam z gosto hrano, pa kaj ko pa ji paše in ji je ful zanimivo. Tudi jutranji obrok sma uvedli, sicer ji jabolka ne grejo najbolje, ampak bo počasi. So malo kisle in se mi je tak nakremžila, si nisem mogla kaj da se nebi smejala.

Me že kliče, lep večer vam želim.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.11.2006 19:34:20   
Angellina
Utrinki iz današnjega potepa Kapesante, Pleničke, Angelline in naših treh junakov:

user posted image

Rok in Mateja

user posted image

Rok čez planke gleda

user posted image

Nežen poljubček mamice Jane

< Sporočilo je popravil Angellina -- 14.11.2006 19:46:26 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.11.2006 19:53:25   
Angellina
user posted image

Marka je uzela magla

user posted image

trio adijo

user posted image

4 sončki

user posted image

v objemu

user posted image

spet v objemu

user posted image

pa spet v objemu

user posted image

khmmm in spet
Danes pred spancem, pa se je Mark seznanil z svojim jedilnim priborom. Na vsak način ga je želel preizkusit..

Mark uvaja "gosti zrak"

"pojedel bom skodelico! Njamiiiii!"

Neposredna povezava do sporočila: 535
14.11.2006 19:58:03   
Angellina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u rit frdamano!!!! Pa kej so fotke?!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
So nekaj spreminjal, tko da sem eno uro lepla na poste, zdej so pa kje? SEm jih jst pogoltnila k sem tok sopihala zraven od jeze?!!!!!!!! Ne grem se več sploh!!!!!!

Noč, se grem mulat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
14.11.2006 20:06:31   
Jančika_
Angellina, kje so pa slikiceuser posted image ?

Včeraj sem kupila elektronsko vago in sva se z mojim fantičkom stehtala - o moji teži ne biuser posted image , mali ima pa ok. 7600g. Pravi športnikuser posted image .

Jutri greva z najboljšo prijateljico, ki ima enako staro pupo kot je Kajetan, v Ikeo. Z otročkoma. Me prav zanima, kako bo šlo...

Neposredna povezava do sporočila: 537
14.11.2006 20:11:17   
Angellina
Fijuhhhh uspelo mi je! Zdaj grem pa lahko mirne duše pod tuš. Prej mi ni dalo miru, dokler nisem gor prišla kaj je narobe.

Lahko noč.

Tle maš zdej fotke Jančikaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.11.2006 20:15:19   
Angellina
Žiga

user posted image

Žiga smajli

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
14.11.2006 20:23:33   
Jančika_
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
14.11.2006 20:47:19   
Naty*Taja
Evo, midve sva pa zdej doma in čakava izvide in uradno odpustnico. Je reku Mazič,da se vidimo na kontroli verjetno čez 6 mesecev, oz odvisno od izvidov! Kaj in kako točno ne vem, ker niti on sam ne ve, dokler ne bo izvidov. Če bo vse negativno, ne bo treba nič zdravit in potem..nimam pojma! Res veliko ti povejo, ker še sami ne vejo... Mater sem zmedena! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.11.2006 20:53:46   
plenicka
Super Jančika, da greste s tamalimi v Ikeo...jaz si kar ne upam...boš povedela, kako se bo izteklo...a greste s tovornjakomuser posted image ??Jaz bi namreč mogla iti, če bi želela naložit 2 vozička, 2 lupinci, 2 mamici, pa še robo iz Ikee...mogoče pa se odločim tudi jaz iti v Ikeo s tamalim, ker s tavelikim itak nič niuser posted image ...in takrat bom rentala tovornjak...user posted image
Jao, Angellina kako smo luštne!!!Pa naši  fantje tudi...Punce, ne morte verjet, kako je Mark pridno dete!!!On samo spi in nič na sprehodu ga ne zbudi!Res je pravi srček!!! Žigec pa je mel tud danes en izpad...v gostilni, seveda, da so si vsi prisotni mislili, zakaj kaj rinem s takim otrokom v gostilno...no, prišla sem do zaključka, da je bil grozno zaspan in da mu gostilna ni bila všeč, ker ko sva prišla na luft je takoj zaspal in spal do pol petih...potem pa je bil buden do osmih...IN NI BIL NIČ TEČEN VMES????!!!Nimam pojma, kaj ga prime, da se tako zverinsko dere...če je zaspan, naj user posted image zaspi...
Klaja, Julija je pa res drobižek...saj je tudi Žigec...in veš kaj, tudi Žiga ne pase kravic, pa ga tud silila ne bom!
Grem še račune plačat, pol pa bom šla spat, če mi bo ratal...lahko noč vsem!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.11.2006 20:57:09   
Naty*Taja
Ja! Tak se zmedena, da sem zdejle enter stisnala preden sem končala!
No jaz sem rekla, da ima da se vse poštima, pa basta!! Bomo videli.
Drugače se pa morem pohvalit, da je naša pupa tak pridna! So tam na ped. kr naprej spraševale, če se sploh zna jokat? Se kr smejčka in godrnja, pa malo zajamra če je lačna al pa pokakana - tega pa ne prenese!
Marceli je pa tudi že malo ven iz tiste krize trmarjenja, tak da je malo lažje. Ima pa Maruško ful rad - bi jo kr naprej zraven sebe imel na tleh. Pa ji nosi kazat igrače in ji ful razlaga, kaj je kaj. Tak sta posrečena!
Jančika v Laškem imajo za male tak fajni bazenček. Sem se pa spomnila na moj špeh, ko sem za tvojega prebrala (ki ga je po moje precej manj, kot mojega) pa me je kr malo minilo navdušenje nad kopanjem! Ma res morem čimprej dat nekaj kg dol, ker me že križ orng opozarja, pa še jezi me, ker mi v omari toliko lepih cot leži in ne spravim čist nič gor pa si morem novo kupovat!
Sej bo - hudiča ko mene živci nič dol ne nesejo, kvečjemu gor!!, drugače me že nebi bilo več user posted image .
Ej Angelina, ful dobre fotke! Kak se imate ve fajn, ko ste tako na kupu! Jaz bi tudi....
No eno lepo lahko nočko, ker me že okice pečejo in se mi rolete spuščajo...

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.11.2006 22:04:54   
Jančika_
Plenička, midve bova kupovali posteljico za prijateljičino tamalo in jo bova pripeljali na strehi - pojma nimam, kako bova to izvedliuser posted image . Joe mi je namontiral strešne nosilce in dal neke štrike, gor bova pa kakega prodajalca zahaklali, ni vrag, da ne bova zrihtali. Vzeli bova našo marelo in štorkljo, Manca bo kar v lupinici v nakupovalnem vozičku, potem ju bova pa malo rotirali - če bo kateri tečen, bo šel v štorkljo ali v marelo, pač kakor bo. No, tak je načrt, kakšna bo pa izvedba, pa povem jutriuser posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.11.2006 22:07:57   
kapesanta
mislim da sta tole prava datuma:
zala - lušnobnica - 16.07.
jakob - lejla - 23.07.
ti, zakaj je pa rok vijoličen - a se ne moreš odločit a je fant al punčka user posted image . Prejle ko smo se kopal je še mel črva.

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.11.2006 8:20:30   
Naty*Taja
Jančika - a je tvoj Kajetan poziral za Pikapoloničin katalog?
Madona, da je en čist njemu podoben not naslikan! A imaš katalog - na 46 strani! user posted image
Mi gremo pa zdej jest in potem na luft!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 546
15.11.2006 8:25:33   
klaja
Prvo okušanje jabolk - malo so bila kissslllaaa:
user posted image

Takole pa uživam na igralni blazini:
user posted image

Zelo rada se igram s pleničko:
user posted image

Danes sem dopolnila 4. mesece in poziram z mamo:
user posted image

Pa še crkljanje z atijem:
user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 547
15.11.2006 9:46:14   
kapesanta
še ena slikca s potepanja
user posted image

takole pa naš Rok uživa v kopanju
user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.11.2006 9:48:19   
Nely
Jutro mamice in pikci! user posted image
Kolk ste luštkani vsi po vrsti! Ej, tk fajn vas je pogledat. user posted image  
Mene je dans skor kap na previjalni, ko sem zagledala tiste črne nitke v plenički! user posted image  Pa kaj je zdaj to? Lano se res že ene 14 dni tk fajn zvija zravn, ko jo dojim, tk da sem res že posumla, da je mogoče na kaj alergična in zdej tele nitke... Drug teden imamo 2. cepljenje in bom videla, kako bo. Če ne bo boljše, gremo takoj k pediatru, sicer bom pa pazla na hrano in bom mal bolj pozorna na tamalo. Ojoj, upam, da ne bo kaka alergija.

Tut mi smo se odločli, da bomo šli mal plavat. Verjetno kr v Zreče. Jančika, a ste bli sam v otroškem bazenčku? Moj je reku, da se mu zdi tam premrzla voda... user posted image  Upam no, da bomo čimprej našli cajt. Zdejle se začenjajo rojstni dnevi in bom po moje mogla prav izsilit kak prost vikend. Sej vete, kk to gre... najprej so tašče, potem botrce, potem frendi in mogoče se potem najde cajt za nas tri... user posted image user posted image user posted image  Sem kr mal jezna včasih na mojga, ker popusti svoji mami...

Nočno spanje se je enmal podaljšalo in vstajamo na 4 ure. In takrat je tamala res lačna. Če kdaj vidim, da ni lačna, je niti ne dajem na joško al pa ji kr hitr uturim dudo in položim nazaj v postlco. Včeri zvečer smo dodali mal Novalaca in lej jo tamalo, da ga je kr zmazala... user posted image

Me je pa pol tamala za dobro jutro tk fajn pokrempala po vratu, da je še možek mal podvomu, kje sem hodla, ko je prišel zjutri domov z nočne. user posted image  Zdejle gremo pa počas mal na sprehod...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.11.2006 13:53:09   
Naty*Taja
Ej Nely, da niso to gliste?

MONTIGNAC

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.