|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.11.2006 9:01:31   
Jančika_
O, plenička, a Žigec ima tudi boge očke? Kajetan ima probleme z levo očko, že od rojstva mu skoz teče ven gnojček. Sem mu spirala in masirala na vse pretege, pa ni bilo nič boljše. Kapljic in kreme mi pa noben noče dati, pa so ga tri zdravnice pregledaleuser posted image , bi ga kar direkt na širjenje pošiljale. Ko sva imela s s tavečjim pred kratkim vnete oči, sem potem na lastno pest dala kapljice še Kajčiju (jaaa, sej vem, ampak se mi ni zdelo tako zelo hudo narobe, nouser posted image ) in je bistevno bistveno boljše. Ni pa čisto dobro in tako zgleda, da bo tudi pri nas treba širiti solzevode. Plenička, kako pa to zgleda, kakšen je postopek?

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.11.2006 9:02:43   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Angellina pa kako ti uspe, da Mark kar sam zaspančka??? Pri nas ni šans. Sicer je zadnji mesec mnogo bolje, se skorajda ne joče več v jajčki in v avtomobilu, tudi zaspančka v avtu, ampak doma pa edino če grem z njo spančkat in še to le če dam ziziko. Sem jo prejle dala v posteljico, pa se je ful jokcala user posted image   sem jo malo pustila in jo hodila tolažit, božat in pet, pa ni bilo nekega haska. Bom še malo vztrajala, mogoče se bo pa navadila.
Na srečo zvečer nimamo teh problemov in lepo zaspančka. Danes je po dolgem času spala spet 8 ur skupaj. Samo kaj ko sem se jaz zbujala in jo hodila gledat, na koncu pa sem se ob 5h vstala in si mleko izčrpala, ker sem imela prepolne prsi.

Ma ne to sem ga tako izmučila med fotografiranjem. Sem naredila n fotk user posted image .
Drgač mi vedno zanina v naročju, pol ga sam položim v postlo in to je to. Redkokdaj ga zmanjka na kavču.
Ga pa velikokrat kadar sitnari in še sam ne ve kaj bi, položim v ležalnik, nastavim vibriranje, ga pokrijem z deknico, nesem v kuhno in se spravim kuhat. Pri tem se delam, da ga ne slišim in ko ga čez par minut pogledam...on smrči kot polh. Obvezno mora bit pa pri tem prižgana kuhinjska napa user posted image . Isto naredim ko grem sesat. Ga zmanjka v minuti dvajset. Sem že tuhtala, da bi vsakič ko je tečen, prižgala sesalec. Aja s fenom je isto user posted image user posted image user posted image .

Včer nisem napisala, bom pa danes: Mark je spal od 18-tih do 5 zjutraj!!!! user posted image  Pol sem ga nahranila in je spal še do sedmih. Nato je spet jedel, se mal igral in naprej spal do 10 al 11-tih sej ne vem točno.
Je bil priden ne?

Plenička: neoprenske hlače user posted image user posted image user posted image . Ja kaj češ, če je reba je treba user posted image . SEj midva bi tut full šla na plavanje. No, mogoče januarja, bomo vidli. Za enkrat vsak drugi dan vadima v kadi. Včer sem celo mojga poslala po šlauh, pa ga ni nikjer dobil. Mogoče se smešno sliši, sam Mark je tok navdušen nad vodo, da mam včasih občutek, da je morska deklica user posted image , zato bi ga kar v šlauh dala, pa naj telovadi.

Alisa upam, da bodo čimprej ugotovili, kako Anžetu pomagat. Je pa pravi mali navihanec user posted image user posted image !
Klaja kok je lepa Julija user posted image . Držim pesti, da bo poštar čim prej prnesu papirje.

Plenička, Žiga tut z eno rokco pomaga drugi porinit v usta? user posted image user posted image user posted image

Moji Always paketki tut še kar samevajo v omari. Kar naj bodo tam. Pa naj se prah nabira na njih. Kr naj jih pajek ovije v mrežo in požre!!! Je tko fajn k jih ni treba na rit lepit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miši tebe je pa kr zalilo? Hja no, vsega lepega je enkrat konec.

Mark je bil tut dans ponoč priden. Zvečer sva telovadila v kadi....Ajajaj kaj sem se spomnila! Ko sva se namakala, se je kar naenkrat obrnil proti joški in jo zagrabil! Pol se jo je pa držal kt klop, še z rokicama si je pomagal! Čeprav ni nič ven priteklo, je kar vlekel in vlekel. Pri tem je pozabil, da je v vodi in je kar zdrsel iz naročja. Je bil tok smešen! Naju je moj slikal-zgleda kot da je glodalec napadel kita user posted image user posted image user posted image
No in po vsej tej akciji se je še fino napapal in spal do 5 zjutraj! user posted image  Pol sva ga nahranla in ob tem gledala risanko Over the hedge (bdw ZAKON risanka), nato pa smo šli nazaj ninat.
Kapesnta in Plenička, moj je dans spet doma, tko da ne vem če bova šla ven, čeprav sem obljubila.
Trenutno je pri zdravniku, bom vidla ko pride dam kaj bo. Mogoče vseeno greva, pa ga pustiva doma, kjer bo lahko v miru vegetiral pred računalnikom. Ta nova igrica od Need for speed, ga je namreč totalno obnorela. user posted image user posted image user posted image

Ooooo sem se razpisala! Že šibam!

Aja kaj je pa kaj z Nelly? Nič se več ne javi user posted image . Pa Zala TM tut ne user posted image . Sem jo že dva krat klicala pa se mi ne javi. Zala in Nelly,  če nas berete, dejta kaj napisat, da vidmo če sta ok!

No zdej pa res grem. Lupčka vsem!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.11.2006 9:32:46   
plenicka
Jančika, men pa je pediatrinja rekla, da bomo še kar počakal glede širjenja solzevodov...da je treba najprej videti, če je to sploh potrebno...pa saj morjo prej še kaj druzga probat...katere kapljice pa si mu dala? Žiga je imel Tobrex, isto kremo, pa je bilo boljše, dobro pa še nikoli...
no, glede širjenja, jaz se namreč ne spomnim, kako je to zgledalo pri meni, ti pa menda solzevode širijo z nekakšno iglo in menda kar boli, ker je moja mami rekla, da sem zelo jokala...ampak tako hudo pa spet ne more bit, ker je to dokaj pogost pojav...ti sporočim, če vaju bova prehitela...ker mislim, da bo pri Žigecu ta poseg potreben, ker takšne oči ima že od rojstva...enkrat je boljše, drugič pa spet slabše...bom sedaj na naslednji sistematski pregled počakala, potem pa bova videla, kaj naju čaka...

Irmi, tvoja Tinkara pa bi kar celo banano pojedla...user posted image ...je prav luštna za vidit, ko je banana skoraj večja od nje...

Glede tete iz Krvavca...jaz sem jo že prejšnji mesec dobila...ampak vse skup nič, trajala pa je skoraj 14 dni...bom vidla, kaj bo sedaj...seveda sem bila zelo žalostna, ko sem jo zagledala, ker je bilo res fino, ko jo ni bilo nič na obisk...pri meni jo ni bilo na obisk eno leto..

Zdej me pa Žigec kliče iz posteljice...se pišemo..

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.11.2006 10:00:22   
kapesanta
Ojla punce
Naš je tudi po včerajšnjem plavanju spal kot ubit - smo imeli še obiske, ampak je bil tolk zmatran, da tud tečnarit za spat ni mogu, tako da smo se ob 21 šli še skopat (za vsak slučaj zaradi bazena) in je zaspal šele ob 21 - zbudu se je pa ob 7.30 - zdele pa spet spi user posted image .
Ja Angellina ti kar javi kako bo s sprehodom, jaz bom sigurno v mestu.
Sem pa tud porajtala, da se jih je kar nekaj poskrilo: Tanja981, Azzurra, KaMa...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.11.2006 10:27:44   
sašaš
Živ! user posted image

Kaj ga zdaj vsi nekaj lomijo s spanjem? Meni je Ela prej spala od 8.30 do 3. ali 4. zjutraj, se napapkala in potem spala še vsaj do 8. Zadnje čase pa se je zbujala že okoli 1. zjutraj, sem jo podojila in potem se je kar naprej nekaj zbujala in se veselo pogovarjala (sem ji mogla dajat dudo, da je nazaj zaspala) in okoli 7. zjutraj je bilo treba vstat. 

Zdaj sem ubrala novo taktiko! Spat jo dam po kopanju (nič dojenja), okoli 8. - 8.30, okoli 11. zvečer (preden grem spat) pa jo dvignem in podojim. Papa napol v spanju in potem lepo spi do 4. ali 5. zjutraj, se spet podojiva in nato spi do 8. zjutraj ali še dlje. user posted image  

Ja, Klaja, Julija je res luškana pupika! A veš, da sem jaz v vrtcu imela fantka z DS, pri 2. letih so ga operirali na srčku in po operaciji je napredovanje pri njemu kar poskočilo! user posted image  Za plavanje pa pediatra vprašaj - mogoče bi bilo celo koristno (ko bo nekaj časa preteklo od operacije). user posted image

Alisa, upam, da boste čim prej zvedeli, zaradi česa ima te flekce! Važno, da ga vsaj ne moti in si ne praska! user posted image

Zdaj pa dovolj, kar nakladam tukaj, samo, da mi ni treba pospravljat...user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.11.2006 12:45:55   
Alisa
OJ,
Ja mi smo se pa dons zbudil že ob 6h in smo mal papcal pa zaspal do 9h. tko da sem se naspala. Zdaj pa bova počas odrinila ven na sončka dokler še nič ne piha.
Ja Anžetu kapljice Tobrex pomagajo in imam nekaj časa mir z vnetjem očk. Ko pa sva zunaj in če ga mal prepiha pa prec spet zalimana očka. Mi je zdravnica dala dvoje kapljice zato da mi ni treba tja hodit samo zarad teh očk in kapljic.

O kakšnem obisku iz Krvavca pa zaenkrat ne duha ne sluha, tko da jaz se nič ne pritožujem in dlje ko je ne bo bolj bo. Ja že celo leto ni nas nič obiskala. Upam da ne bo dons kaj okrog prletela ko se hvalim da jo ni.user posted image

Kaj pa zaščita. Jaz sem dobila tablete pa jih ne smem jemat dokler dojim. Kondomov pa ne maram ker potem smrdi po zažganih gumah, Če pa so z okusom pa po zažganem sadju user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa boste začele dajat gosto hrano, jaz bi sicer rada vsaj do 6. meseca samo dojila sam ne vem če bo šlo.
Sem pa zaradi Anžetov ličk zadnjič čist obupala in sem že skoraj sklenila da bom nehala dojit, ker se mi revšče smili s temi lički. Upam da bodo ugotovili kaj mu ne odgovarja.

Šiba zdaj hitro mal na sprehod!! Jupiiiiiiiiiiiii sonček!!!

Ja moj srček Anže bo pa jutr dopolnil 4. mesece. Joj kako gre hitro ta čas.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.11.2006 14:05:28   
Jančika_
Plenička, hvala za informacije. Meni je nazadnje pediatrinja rekla, da ga bo pri 6 mesecih poslala k oftalmologu, če ne bo boljše, in da bojo potem tam povedali, kako in kaj. Zdaj sem mu dajala kapljice Tobrex in je res veliko boljše; recimo danes sploh ni imel izcedka - samo kaj, ko se mu čez dan ali dva spet pojavi.

Menstruacije še nimam in si je nič ne želim, ker se mi je po prvem porodu začelo dogajati to, da sem od O do M padala v čisto pravo depresijo, tako hud PMS sem imela. Za **** je bilo. Na srečo sem imela samo 4 ali 5 M, preden sem zanosila. Po moje si lahko kar kmalu obetam M, ker sem v drugo zanosila 5 mesecev po porodu, ko še nisem sploh imela M (pa samo 1x se nisva zaščitila...samo se ni dobro izšlo potem). Za zaščito imava kondome, sva jih imela tudi prej; tablete zelo slabo prenašam, ker imam migreno. Ob misli na Mireno mi je pa malo neprijetno...kaj pa vem, saj je samo predsodek, ampak res mi ne bi bilo fajn imeti nečesa v maternici.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.11.2006 17:03:39   
kapesanta
Jančika, kaj pa inekcijo? Jaz sem se odločila zanjo ker dojim - mislim da se jo dobi vsake 3 mesece - nekje sem prebrala, da cel čas nimaš M (jeeeeeeee).
Glede učk pa upam da bo čimprej dobro.

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.11.2006 18:37:34   
plenicka
Oj, punce. Danes sem tako zelo utrujena in temu primerno depresivna, da bom šla kar z Žigecom spat.
Punce, ve ki še dojite, ginekologu kar za injekcijo zatežite...ginekologi jo nočejo reklamirat, ker je zelo draga, ampak sploh če ste imele prej tableta, vam skoraj pripada...kar malo težite...tud jaz sem se odločila za injekcijo, čeprav več ne dojim, vendar bom zdaj porabila vse injekcije-mislim, da mi pripadajo 4 vsake 3 mesece. Kapesanta glede menstruacije in injekcij: ja tud jaz sem nekje prebrala, da jo nimaš, dokler imaš injekcije, vendar jaz sem živ primer, da to ni pravilo...

Lahko noč vsem...
PS:Upam, da bom jutri boljše volje....

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.11.2006 19:03:58   
malicki
Jaz sem se tudi na prvem pregledu po porodu pri ginekologu odločila za injekcijo. To je bilo septembra. In meni so rekli da je samo prva zastonj, če je dojenček mlaji od 6. mesecev, potem pa je treba plačati 2000sit.
Sem pa nedolgo nazaj nekje prebrala da teh injekcij ni več za dobit in sem poklicala danes mojega G in so rekli, da injekcij nimajo. Vsaj tako je pri nas v Mb. Lahko pa mi dajo bel recept in si grem iskat v Avstrijo.

Meni niso nič rekli da po injekciji naj ne bi imela menstruacije. Sem jo tudi dobila 2 tedna po injekciji, pol pa nič več, pa je sedaj že mesec in pol minilo. Mogoče pa ravno zaradi te injekcije.
Je pa prijateljica v porodnišnici vprašala svojega G glede te injekcije, in ji je rekel da se tudi ta kao ne priporoča če dojiš. Tako da zdaj pa ne vem več ali ja ne. Zaenkrat mi še bo injekcija držala mesec dni, potem pa res ne vem več kaj bom.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
10.11.2006 19:14:16   
sašaš
Hm...midva bova pa kar "pazila". user posted image  A ne upate, a? user posted image  

Pa mi je dala G 2 recepta za Cilest - ko preneham z dojenjem. Ampak pomoje jih sploh ne bom šla iskat. Do takrat, ko se bova odločila za drugega user posted image , bova "pazila", če se pa kaj zgodi...bom pa še bolj vesela.user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.11.2006 20:10:24   
klaja
Mene je že tudi menstruacija obiskala, že prejšnji mesec, pa mislim, da bo spet kmalu prišla.... Tako me je zvijalo, da je bilo kar hudo.

Glede kontracepcije pa ne razmišljam, ker imama že kaj kmalu v načrtu drugegauser posted image , tako da malo bova pazla, potem pa v akcijo.user posted image

Sašaš - kako je tega fantka prizadel DS, oziroma kake težave je imel?

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.11.2006 21:08:42   
Jančika_
Injekcija so tudi hormoni, zato zame ne pridejo v poštev (zaradi migrene). Prijateljica, ki jo je imela, je non štop po malem krvavela tri mesece skupaj, to pa tudi ni glih apetitlih, vsaj meni ne. In res je, da se jih trenutno že en čas sploh ne dobi, sem prebrala pri Pušenjaku. Pri nas ni registrirana, zato jo lahko uvaža samo KC, ki ne nabavi, če ni keša, če sem prav razumelauser posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.11.2006 22:17:23   
Alisa
Ja jaz se se dons z mojim pogovarjal pa je rekel če si bila od 20. leta brez tablet pa sva pazila je lahko pa še od zdaj naprej, če se pa kaj zgodi pa tud prav saj imava v načrtu tud midva imeti še eno user posted image . Tko da naj tablete kar v omar čakajo.

Anžeta je pa danes kar ob 21h zmanjkal in zdaj spi, še nikoli se ni zgodilo da bi tako kmalu zaspal. Vedno je zvečer čist aktiven in šlabudra in ves navihan.
Bomo vidl kok časa bo spal.

Gre delat jagode-pecivo za jutr ko gremo na martinovanje pa bom nesla mal peciva zraven.
Nočka! 

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 514
11.11.2006 22:27:15   
plenicka
Ja, kaj je zdej julijke? Ste vse na martinovanju? Jaz letos po kar dolgem času ne martinujem, sicer mi pa to nič ne pomeni...je moj bolj takšen, da išče razloge, da se ga user posted image ...
...vsi trije pa smo bili danes na praznovanju rojstnega dne, kjer je Žiga užival v zakajenem prostoru in glasni (PREGLASNI) glasbi...seveda nihče ni upošteval Žigeca zato sva kmalu odšla...user posted image pa se je kar smejal, ni bil zaspan, čeprav je bil pokonci že več kot 2 uri...tud cigaretni dim ga ni nič motil, čeprav je imel oči že čist rdeče...on bi še kar bil, mamica pa se je odločila, da je dovolj...a se vam kdaj zgodi, da na rojstni dan (ali kam drugam)povabijo vse, potem pa otročka sploh ne upoštevajo (čeprav vedo, da bo otrok kmalu šel in ne bo motil praznovanja)...saj vem, da mi ne bi bilo treba iti...potem pa spet ne bi bilo prav...upam, da jutri ne bo kašljal kot kadilecuser posted image user posted image user posted image ???user posted image
Da vam ne omenim, da sva se oba temeljito skopala in perem vse kar sva imela oblečeno, vključno z lupinco!!!Ker namreč vse smrdi, pa sva bila tam dobro urco...ko pa sva šla pa je bila večina presenečenih, da že greva, saj je dete tako zelo pridno...saj ne vem ali sem jazuser posted image  ali oni?

In da vam povem, kaj se mi je ravnokar zgodilo:med pisanjem slišim, da nekaj ropota pri vratih, pa sem mislila, da je kdo pri sosedih bolj glasen (doma sem namreč v stolpnici, pa stalno nekaj ropota) in najprej nisem reagirala...pa še enkrat tok tok tok...pa le vstanem in skozi kukalo pogledam, kaj se dogaja...pred vrati pa stojita POLICIST IN POLICISTKA!!!Si lahko mislite, na kaj sem najprej pomislila?Moj je šel nazaj na rojstni dan in sva z Žigecom sama doma...odprem (policista osebno poznam, ker ima tudi on dojenčka) in očitno sem izgubila vso barvo...takoj, ko me je videl, mi je namreč rekel...joj oprosti, sva se zmotila...iščeva kolega pa nisva točno vedela, kje je doma, pa sva zunaj videla voziček, pa sva kar potrkala...ja, sem rekla, upam, da vesta, da sta me na smrt prestrašila...se še kar tresem!!!Za trenutek sem bila postavljena v položaj ljudi, ki jih policisti obvestijo o tragičnem dogodku!!!Upam, da se mi to v resnici ne bo nikoli zgodilo...ker je grozljiv občutek!!!

Jančika, Žiga ima čedalje bolj boge učke (današnji cigaretni dim mu seveda ni pomagal-naj me user posted image vzame, če bom še šla kam, kjer tako zelo kadijo in imajo glasbo prenaglas...čepravuser posted image to neskončno pašeuser posted image user posted image  )in če ne bo v parih dneh boljše bova šla po kapljice!!!A je pri Kajetanu kaj boljše?Jančika, a si ti omenla, da ti lasje full izpadajo?meni NENORMALNO!!!Čeprav sem se ostrigla na kratko, so moji lasje po celem stanovanju...vsepovsod...tud na najbolj neobičajnih mestih...mi je že čist vseen, če ostanem brez, sam da se to nenormalno izpadanje preneha!!

Zdej pa grem, da se mi še kaj nepričakovanega ne zgodi...lahko noč pa pazite, kolk boste spile...user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
11.11.2006 23:11:10   
Jančika_
Plenička, ja, jaz sem jamrala zaradi izpadanja las. Po prvem porodu je bilo tudi tako, med nosečnostjo mi pa menda niti en las ni izpadel. Zdaj pa vse za 9 mesecev nazajuser posted image . Vsak dan si lase vsaj 3-4x razčešem nad bano, zato da jih ne puščam po celem stanovanju, med šamponiranjem pa ekstra močno masiram, da jih čimveč pustim na enem mestu (vsakič se skoraj odtok zamaši, materuser posted image ).

Mi smo danes imeli cel dan akcijo - na kosilo sem povabila prijatelje in sem kuhala. Moja najboljša prijateljica ima pupo, 13 dni starejšo od Kajčija - tamala dva sta bila ful pridna in sta izmenično spala po eno uro, vsak dve rundi, tak da sva ju kar menjavali v posteljici: Kajči ven, Manca not, pa Manca ven in Kajči vodoravnouser posted image .

Nocoj smo se lotili tudi velikega podviga - Kajetana sva prvič dala spat v otroško sobo skupaj z Vasjem. Zaenkrat je še vse OK, lepo spančkata, Kajči se je takoj na začetku zbudil in nekaj jamral, pa se Vasja ni nič zdramil. Bomo videli, kako bo, ko bo Kajetan hotel jesti, takrat ima kar gromek glasuser posted image .
Jutri gremo pa na bazenuser posted image . Če ne bo kaj vmes prišlouser posted image ; pri nas se to rado zgodi.

Aha, pa še nagradno vprašanje: kje je speči Kajetan? Ga najdeteuser posted image ? Takole si mišek naštima pleničko, da lažje zaspi:

user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
12.11.2006 13:18:07   
Naty*Taja
Zdravo punce! Madona ste pridne! Mi smo ta teden bili zelo leteči - malo v LJ, malo v CE!.So ji naredli večino preiskav, kri, voda, ultrazvok, rentgen (to je eno grozno mučenje!), ekg.... v torek še enkrat kri dat, potem pa upam, da bomo prosti za en čas. Vemo itak še ne nič konkretnega, ker bogve, kdaj bodo izvidi - sicer pa to že od Klaje veste, da na pediatriji gre vse langsam und easy! No ja sam da bodo informacije na koncu sprejemljive in ne grozne!
Drugače pa zaenkrat naši mali čist nič ne manjka - sam kolikor se na ultrazvoku vidi ta zadegeljena stena ventrikla pa povišane ime levkocite in trombocite - mogoče je to še posledica goste krvi?
Drugače pa sem z močmi že čist na koncu, ker tole me ubija fizično in psihično!
M tudi jaz še nimam - upam, da ne zaradi vzroka baby! , ker bi bilo zdejle pa to too much! Jaz na kontracepcijo sploh ne študiram, ker je itak ne rabim - nam namreč kronično primanjkuje časa, volje in energije za user posted image  user posted image !!!!
Jančika kam pa se greste vi kopat? A misliš, da je lahko kej narobe, če bi se mi šli v Laško namakat? Bi men zaradi hrbtenice pasalo, pa še moj mora en bon za masažo skoristit!
Lasje pa tudi meni grozno izpadajo, tak da jih kr naprej kje ven vlečem! Groza!
No imejte se, morem zdaj že spet nehat, ker bo mala lačna!! Čao in še naprej bodite tako pridne!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 517
12.11.2006 20:51:04   
klaja
Jančika - sem se kar pošteno natrudla, da sem ugotovila kako spančka Kajetan. A veš da mi to ime od začetka sploh ni bilo všeč, sedaj pa se mi stalno bolj dopade, res mu pristoji!

Naty-Taja upam, da bodo rezultati preiskav vredu in da ni nič narobe! A rentgen so ji tudi delali, kako se je odzvala? Julija je prvič bila ful mirna in se je začela jokat takrat, ko jo je vzel iz tistega "žleba", drugič pa je tulila ko jo je dal not in ni nehala dokler nisma šli ven iz tiste sobe. Ko sem vidla kako to zgleda sem s težavo požirala slino, pa saj jih nič ne boli, samo ko vidiš otroka v tistem žlebu, zavezanega s traki in na koncu še obešenga na stojalo te pa res zaboli.

Mi smo bili pa včeraj na martinovanju pri teti in je mala zaspala že ob sedmih zvečer ter je spala do pol petih zjutraj. sploh se ni zbudla, ko sem jo dala v jajčko in potem v avto. Zjutraj je le nekoliko začudeno gledala okoli sebe in ji ni bilo nič jasno. Bila je ful dobre volje in seveda aktivna, jaz pa takooooooo zaspana, saj smo prišli domov ob treh zjutraj. Komaj sem se zdrževala, da nisem zaspala zraven. Ja, da pa se o atiju sploh ne pogovarjam, je bil namreč celi Martinčekuser posted image , danes pa je cel dan prespaaaaalllll.

Plenicka - jaz pa se s tamalo zmeraj ko gremo kam umaknem od družbe, saj ne prenaša hrupa in postane kar zmedena. Tako je bilo tudi zdaj na martinovanju, družba je bila v garaži, midve pa sva bili v dnevni sobi pred TV, sicer nama ni bil dolgčas, ker nama je vedno kdo delal družbo, ampak jaz še sedaj odkar imamo Julijo nisem imela nič od takih zabav, ker sem bila vedno nekje vstran od ostalih.

Midve sva že pričeli z uvajanjem goste hrane. Sma si za večerjo privoščili rižeka in se ji je ful dopadlo, tako da potem flaške sploh ni hotela, sem jo morala kar s hudega prepričat, da še mora malo pojest. Bom videla kako bo naprej.

No končno je to martinovanje mimo in seveda rojstni dnevi in razne obletnice, spet bo malu miru.

Ok, dovolj bo za nocoj in lahko noč!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
12.11.2006 23:07:29   
Jančika_
Čisto na hitro, ker sem zmahana ko pes danes (Kajetan je imel ponoči dve uri in pol žurkouser posted image ). Takole sva danes namočila vsak svoj špeh v Zrečahuser posted image :

user posted image

Mali je ful užival, razmetaval je tisto vodo okoli sebe kot velik. Naty-Taja, meni je v Zrečah neprimerno bolj všeč kot v Laškem. Tisto tam je tak geriatrični oddelek, ne vem no, meni ni všeč.

Jutri bom pa še kaj več napisala, grem zdaj vodoravno.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.11.2006 23:53:18   
kapesanta
punce, kolk ste bli kej težki pri 4 mesecih? Mi smo meli 6.300kg in 62cm. Me mal zanima za primerjavo.
Danes je me pa mali čist šokiru - ko se je popoldne po zizkospanju zbudil je bil prava tečka - kr neki je tečnaru in cviliu. Po kake pol ure crkljanja in tolaženja ga ma moj poln k. in ga da v stajco v igralni center - namesto protestiranja in kričanja pa mali "grugru" v igračke in se je skor eno uro pol notr igral user posted image  Običajno se popoldne hoče sam crkljat, ker je že zmatran in zaspan...

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.11.2006 9:21:56   
plenicka
Oj...Žigec je bil včeraj zelo slabe volje...smo šli na kosilo v eno gostilno, pa je bil priden, da sem lahko kolikor toliko v miru pojedla, ko pa sem ga začela oblačt pa je začel tulit ko mali prašiček, ki ga dajejo iz kože...res, cvilil je tako!!!Sploh ne vem, kaj mu ni pasalo in kar je bilo najhuje sploh se ni pomiril tudi, ko sem ga iz jajčke vzela...vem, da je hudo narobe ampak sva se z Žigecem na zadnjih sedežih peljala, on na mojih rokah...user posted image user posted image tud, ko sva prišla domov, se ni takoj pomiril...jokal pa je na drugačen način...sploh ne vem, kaj mu je bilo in me je kar malo zaskrbelo, da ga kaj boli...ko pa se je končno pomiril, je seveda zaspal, potem pa je zahteval mojo 100% pozornost, če ne je bilo takoj dretje...upam, da bo danes boljše volje...
Klaja, saj sem jaz tudi bolj v drugih prostorih, če smo kam povabljeni in če je to pri komu doma, ampak v soboto pa je bilo to v eni dvorani, pa se nisva mogla nikamor odmaknit...pa saj njega sploh ni motilo, mene je bolj...no, na takšna povabila se midva z user posted image ne bova več odzivala!!!

Naty-Taja...iskreno ti želim, da se bo vse dobro končalo...verjamem, da je to huda preizkušnja za živce in vse ostalo in sploh si ne znam predstavljati, kako te skrbi za malo sončico...Isto želim tebi Klaja!

Začel se je nov teden, zdele enkrat naj bi dobila obisk, potem pa bova šla kaj ven, ker sonček prelepo sije...imejte se lepo!!!

PS:Glede kopanja dojenčkov v termalni vodi pa sem nekje prebrala, da ni priporočljivo...ne spomnim se, kaj je vzrok, bom pa članek poskušala najti in ga posredovati...pa ne želim nikogar strašiti...

Neposredna povezava do sporočila: 521
13.11.2006 9:25:12   
plenicka
evo, na tej strani najdete marsikaj o plavanju dojenčkov...
http://www.plavanje-dojenckov.com/

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.11.2006 9:44:49   
Jančika_
Plenička, predolgo ne smejo biti v termalni vodi, drugače pa ni panike. Recimo na Dobrni je kar huda voda, pa imajo tam tečaje plavanja za dojenčke- vendar so lahko v vodi samo pol ure. O, zdaj se ja pa direktorček zbudil, ne bo nič z mojim visenjem tu goruser posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.11.2006 9:48:50   
Nely
Jutro princeske julijke in luštni julijčki ter mamice!user posted image

Fajne ste, da ste se spomnile name. Res se že dolgo nisem oglasila, berem vas pa kr redno. Ja naša Lana je tut taka velika gospodična, tk kot so vaši sončki. Včeraj je dopolnila 4 mesece (in bla tečna ko user posted image  - a bo vedno tk, kadar bo slabo vreme?). Stehtala sva jo doma - 6.500g in 62,5 cm. Še vedno se samo dojiva, čeprav sem ji probala dat mal dodatka, ker je začela štrajkat ponoči. Prej je že lepo spala po 5,6 ur v kosu, zdej pa sem srečna, če spi 4 ure skup. user posted image  Dodatek ni pomagal, ker je blo spanja še manj. Tk da... mama ima podočnjake do kolen. user posted image  

Tut mi se že obračamo na trebuščka in nazaj, na previjalni mizi je prava vrtavka, si je sploh ne upam več spustit iz dosega rok. user posted image  Ful uživa v ležalniku, ampak samo pod pogojem, da ima vzglavje dvignjeno in da je razgled. user posted image  Igračke so zanimive glih ene 15 min, potem pa se začne jezit nanje in na koncu vpije ko zmešana. user posted image  Ta teden je ugotovila, da ima še prstke na nogah in da je fajn vlečt mamine laske... že itak mi jih je izpadlo en velik milijon, zdej mi jih pa še ona piplje. user posted image  Še sreča, da je zdej vsepovsod polno mojih las, da sesam vsak dan. user posted image

Joj, kk so vsi luštni! Dejte še prlimat kake slikce, ko jih je tk fajn pogledat. user posted image

Naty-taja, držim pesti za vaju in Klaja, da bo poštar čimprej potrkal pr vas.

Se bom zdej bolj pogosto oglasila in naslednjič prideva na srečanje tut midve. user posted image
Pa še ena slikca od naše Lane.

user posted image

lp od Nely

Neposredna povezava do sporočila: 524
13.11.2006 10:04:28   
Angellina
Ooooo Nelly!!!!! user posted image user posted image user posted image  Lepo, da si se javila!!! Lepa pupika je tvoja Lana user posted image .

V soboto sem govorila z Zalo TM. vse je v redu z njo. ooooo moram it mali se je zbudil.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.