plenicka
|
Ja, kaj je zdej julijke? Ste vse na martinovanju? Jaz letos po kar dolgem času ne martinujem, sicer mi pa to nič ne pomeni...je moj bolj takšen, da išče razloge, da se ga ... ...vsi trije pa smo bili danes na praznovanju rojstnega dne, kjer je Žiga užival v zakajenem prostoru in glasni (PREGLASNI) glasbi...seveda nihče ni upošteval Žigeca zato sva kmalu odšla... pa se je kar smejal, ni bil zaspan, čeprav je bil pokonci že več kot 2 uri...tud cigaretni dim ga ni nič motil, čeprav je imel oči že čist rdeče...on bi še kar bil, mamica pa se je odločila, da je dovolj...a se vam kdaj zgodi, da na rojstni dan (ali kam drugam)povabijo vse, potem pa otročka sploh ne upoštevajo (čeprav vedo, da bo otrok kmalu šel in ne bo motil praznovanja)...saj vem, da mi ne bi bilo treba iti...potem pa spet ne bi bilo prav...upam, da jutri ne bo kašljal kot kadilec ??? Da vam ne omenim, da sva se oba temeljito skopala in perem vse kar sva imela oblečeno, vključno z lupinco!!!Ker namreč vse smrdi, pa sva bila tam dobro urco...ko pa sva šla pa je bila večina presenečenih, da že greva, saj je dete tako zelo pridno...saj ne vem ali sem jaz ali oni? In da vam povem, kaj se mi je ravnokar zgodilo:med pisanjem slišim, da nekaj ropota pri vratih, pa sem mislila, da je kdo pri sosedih bolj glasen (doma sem namreč v stolpnici, pa stalno nekaj ropota) in najprej nisem reagirala...pa še enkrat tok tok tok...pa le vstanem in skozi kukalo pogledam, kaj se dogaja...pred vrati pa stojita POLICIST IN POLICISTKA!!!Si lahko mislite, na kaj sem najprej pomislila?Moj je šel nazaj na rojstni dan in sva z Žigecom sama doma...odprem (policista osebno poznam, ker ima tudi on dojenčka) in očitno sem izgubila vso barvo...takoj, ko me je videl, mi je namreč rekel...joj oprosti, sva se zmotila...iščeva kolega pa nisva točno vedela, kje je doma, pa sva zunaj videla voziček, pa sva kar potrkala...ja, sem rekla, upam, da vesta, da sta me na smrt prestrašila...se še kar tresem!!!Za trenutek sem bila postavljena v položaj ljudi, ki jih policisti obvestijo o tragičnem dogodku!!!Upam, da se mi to v resnici ne bo nikoli zgodilo...ker je grozljiv občutek!!! Jančika, Žiga ima čedalje bolj boge učke (današnji cigaretni dim mu seveda ni pomagal-naj me vzame, če bom še šla kam, kjer tako zelo kadijo in imajo glasbo prenaglas...čeprav to neskončno paše )in če ne bo v parih dneh boljše bova šla po kapljice!!!A je pri Kajetanu kaj boljše?Jančika, a si ti omenla, da ti lasje full izpadajo?meni NENORMALNO!!!Čeprav sem se ostrigla na kratko, so moji lasje po celem stanovanju...vsepovsod...tud na najbolj neobičajnih mestih...mi je že čist vseen, če ostanem brez, sam da se to nenormalno izpadanje preneha!! Zdej pa grem, da se mi še kaj nepričakovanega ne zgodi...lahko noč pa pazite, kolk boste spile...