|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.11.2006 10:16:45   
kapesanta
takole je pa zgledal pogled čez okno včeraj zjutraj...
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.11.2006 12:12:50   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Angellina a si mogoče pomislila na kakšen zobek?

SEm ja, sam pol sem si prebrala kdaj navadno začnejo ven kukat in pustila to misel. Sem mu pa za vsak slučaj kukala not v usteca, pa ni blo nič videt. Marku se je pa strašno fino zdelo user posted image . Kadar mu z vato obrišem dlesni, tako zija, da bi še svojo roko lahko not dala user posted image . Mu paše, zgleda user posted image

Joooj Alisa tole z tvojim bratom je pa res lepo slišat! In ves ta čas ni nobeden od vaju vedel, da sta postala stric in teta, niti tega ne, da sta dala otrokoma ista imena? Ja super no! Boste pa zdaj nadoknadili vse za nazaj user posted image user posted image user posted image  Je pa pravi frajer tale tvoj nečak! Srčkan za pojest!

Plenička Mark je zaspal zadnjič šele okrog osmih zvečer user posted image . Sem bla zbita kot mina.

Evo zbuja se..spet user posted image

Šibam, sam Jančik moram še čestitat: Jančika bravoooooo, vse čestitke za vstrajnost! user posted image user posted image user posted image user posted image

Greva zej midva prdet v kopalnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.11.2006 15:07:39   
sašaš
Ojla čveke! user posted image

Ste pa res pridno čvekale v zadnjih dneh. Nas pa ni bilo nič doma in sem samo vsake toliko skočila malo pokukat, za pisat pa ni bilo časa.

Najprej čestitke Jančiki! user posted image  Smo bili tam in mi je prav žal, da si nisva izmenjali tel. št., da bi ti lahko v živo čestitala. Pa drugo leto! user posted image

Angellina, vi ga pa dobesedno serjete! user posted image  Alisa, tole je pa res zanimivo...po šestih letih se srečata in oba imata Anžeta! user posted image

Res ste pridne s slikicami! Jaz jih tako rada gledam, nimam pa nobenega veselja do slikanja in še manj do urejanja slik! user posted image  Se bom potrudila in dala kaj v album in še tukaj kaj prilepila.

Tako rada bi šla z Elo ven, pa nama je oči voziček odpeljal! user posted image  Mi ne preostane drugega, kot da grem kuhat!

Čavči! user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.11.2006 15:27:41   
sašaš
Evo, sem zdajle 10 min slikice sem limala, ampak mi jih ni pomanjšalo - ne vem, kje ga userjem! user posted image  Grem še malo probavat...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.11.2006 15:48:56   
sašaš
Mogoče mi zdaj uspe...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  No, končno! user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.11.2006 21:10:46   
plenicka
Sašaš, kakšna lepa punčka je tvoja Ela...veš, kaj ti si kar carica glede slik, le jaz in Naty-Taja imava težave...na najinih slikcah so kar tiste št. za velikost in še majhne so.....bom tuk cajt probavala, da mi bo ratal....no, ta trenutek ne bo nič, ker ne morem na tisto stran...pridne bodte in fajn pančite vsi...jaz grem malo trič trač prebrat, ker se mi tale Trenja z romsko tematiko ne da gledat...

Poljubček vsemuser posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.11.2006 9:24:37   
plenicka
Oprosti Naty-Taja, ti si pravi mojster pri lepljenju sličic...le jaz in Alisa imava takšne majhne s številkami...ampak tud nama bo kmalu uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.11.2006 10:03:54   
Jančika_
Plenička, ko na strani shrani.si kopiraš kodo, skopiraj KODO ZA FORUM in ne KODE ZA FORUM S PREDOGLEDOM. Ampak fotko prej zmanjšaj na 300 pik širine (lahko jo zmanjšaš tudi na shrani.si, samo je potem slabša kvaliteta - klikni na Dodatne možnosti in obljukaj Zmanjšaj ter izberi 320 pik širine).

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.11.2006 15:45:03   
Naty*Taja
A vaši mali tudi hočjo že kr sedet?
Naju pa zdaj en čas ne bo, ker morava v ponedeljek spet na pediatrično na nadaljne preiskave za srček. Smo imeli včeraj kontrolo in ni šlo nič nazaj, tako da morajo raziskat, kaj je vzrok, in če bo treba kako zdravljenje ali pa samo nadaljnje spremljanje. Me je kr groza, ker sem govorila s kolegico , ki je bila tudi z malim gor in je rekla, kako grozne so razmere na tejle naši kliniki! Baje niti robčkob za rito ne dobiš?! Bomo videli.
Se pišemo ko prideva nazaj. Lepo se imejte in mislite še kaj na naju!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.11.2006 15:48:18   
Naty*Taja
Klaja - a ti zdej ne greš nič gor, a ne? Drugače pa kej pokliči, če boste slučajno drug teden kej v LJ, da se vidimo!

MONTIGNAC

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.11.2006 16:07:20   
kapesanta
Naty-Taja držte se pa čim prej čimboljše novičke

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.11.2006 17:42:42   
Naty*Taja
Hvala Kapesanta - upam, da!

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.11.2006 19:47:05   
Alisa
Oj,
Naty-Taja upam da bosta uredile in da bo z miško vse ok!
Sašaš mene tok boli desna roka zaradi Anžeta, je doma spet skakal in nato zaspančkav mene pa zdaj zapestje boli.
Naty-TAja ja tud naš hoče kar sedet pa skakat in se odriva z nogicam. Ane sašaš da je tale moj Anže pravi norček, saj nič čudnega da pol kar kinkne in zaspi.user posted image
Na teden je spet okrog in je že vikend tuki, upam da bo čim več lepega vremena in da bova lahko šla kaj ven.
Zdaj pa bom šibala še večerjico zrihtat,
nočka

Še eno slikico;

user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.11.2006 20:46:36   
klaja
Naty-Taja  zaenkrat ne rabimo nič iti proti Ljubljani. Nisem še dobila odpustnice, da bi vedela kdaj bo naslednji pregled, jim gre zelooo zeloo dolgo da napišejo tele odpustnice. Želim vama, da se čim prej vrneta domov in da bo vse vredu!

Jaz sem ji ritko kar s plenico čistla, sem jo malo namočla in je tudi šlo (tako so me v mb naučili).
Ampak sestre so pa super, še nisem na nobeno slabo naletela. Ena iz Trbovelj je bila ful vredu, mislim da je Mateja, pa tud druge so za pohvalit.

Mislim da še naša pupa ne spi, jo grem pogledat, ker je danes nenormalno zahtevna, cel dan ji že nekaj pojem, na koncu pa še z vsako pesmico ni zadovljnauser posted image in se rezjezi, če ji ne gre v uho!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.11.2006 20:54:57   
Jančika_
Naty-Taja, fajn rihtajta, držim pesti, da bo vse OK.

Moj Kajči je pa zgleda zelo rad kar doma - če hodimo veliko okoli, ne more spati in je tečkan; če smo doma, pa spi in je cel vesel. Še vedno podevi zelo veliko spi in ni buden več kot uro in pol v kosu. Zdajle zvečer sem ga držala gor dve uri, pa je potem kar padel dol, vmes se je pa fino jajcaluser posted image .

Ta teden sva bila zaradi moje bolezni kar notri, zdaj se pa že meni pošteno lušta svežega zraka. Danes sem prvi dan res zdrava, me je pa tale trebušni virus spomnil na to, zakaj ne bi še čisto takoj rada bila spet noseča - majko milo, kako je to grozno, ko mi je slabouser posted image

Pa še dve fotkici.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.11.2006 22:05:37   
plenicka
Naty-Taja, želim vama vse najboljše ter da se čimprej vrnete iz Lj. Mislimo na vaju!!
Jančika, hvala za nasvet oz. navodila!Evo, eno današnjo bom prilepla

user posted image

ki je mal večja!!!Bravo jazuser posted image user posted image user posted image , čeprav se moje slikce ne morejo primerjat s tvojimi. Tvoje so res profesionalne! Hura za tvojega fotografa!!
Tud moj Žigec hoče sedet, vendar mu to še najbolj ne uspeva, ker mu glavica še kar omahuje, se pa zelo trudi...ne morem verjet, da bo drug teden star ze 4 mesece, kot tudi vsi ostali!!!Vsak dan je bolj luštno z njim, čeprav me preseneti vsak dan posebej...danes sem bila pri eni potencialni varuški...kar ne smem pomislit na to,kako bo, ko se bova mogla ločiti, ampak na žalost bo kar treba..že kaj razmišljate o varstvu?
Vsem želim lahko noč, pa eno bolho za pomoč...vse ostalo pa se moram še naučit!!user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.11.2006 22:13:21   
kapesanta
Jančika, vidim da je Kajči že osvojil ninico. Midva sva Roku kupila kengurujčka, sam se noče glih crkljat z njim ko poskuša zaspat, ko je buden ga pa skoz prijemlje in nosi v usta.
tisto za glavo je Rokova ninica
user posted image
takole se pa Rok zjutraj v posteljci zabava
user posted image
user posted image  

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.11.2006 22:22:39   
kapesanta
Aja - vsak dan se naučimo kaj novega:
včeraj sem Roku bombažno pižamo zamenjala za plišasto - v zahvalo je takoj spal do 7 (od 19.30) - sem ga ob 6 šla pogledat, če še diha... Kake 14 dni se mi je namreč zbujal ob 4-5 in se je potem do zjutraj crkljal (očitno grel) pri mamici v postelji....user posted image
V ponedeljek sva mu kupila vzglavnik za dojenčke - se mi zdi da boljše spi, da se manj zbuja, poliva pa skoraj nič več (med spanjem).

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 443
4.11.2006 11:35:41   
sašaš
Naty-Taja, držim pesti za vaju, srečno! user posted image

Ja, Alisin Anže je pravi skokec. user posted image  Se je včeraj čisto zmatral, ko je tako poskakoval v naročju, še bolj pa je mamico zmatral. A veš, Alisa, da so Eli plenice premajhne. user posted image  Pa sem ji jo zvečer vseeno naštimala, sem mislila, da bo ok - ob enih zjutraj je pa plavala v luži! user posted image

Kapesanta, tako imaš lep avatar! user posted image  Cuker, res! user posted image  Kako pa se naštima avatar, da je samo en del slikice viden? user posted image  

Jančika, kaj zdaj, bi bila noseča ali ne? user posted image  

Evo, frajla se zbuja. Gremo zdaj ven na en dolg sprehod - pa končno smo prišli do vreče za voziček! user posted image

Lep vikend vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
4.11.2006 14:53:32   
kapesanta
Sašaš v kakšnem od grafičnih programov obreži slikco, tako da ostane samo tisto kar hočeš, potem pa prilagodiš še na piksle ki so napisani. Jaz slikice urejam z Microsoft office picture manager-jem.
Jaz sem tudi privlekla zimsko vrečo z zgornjega štuka. Ga je v petek malo nahladilo, čeprav je bil v košari. Upam da ne bo prevelika za košaro, ker drugače moram pa spajks ali pa kakšen debel termoflis komplet kupit.

l.p. Mateja

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.11.2006 22:18:08   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Jančika, kaj zdaj, bi bila noseča ali ne? user posted image  

user posted image Hja, ne še, ne še, so spomini na tiste grozne slabosti še preživi. Pa tudi sicer bi bilo malo preveč turbo zdajle takoj imeti še enega. Ampak če bi se zgodilo, se pa ne bi preveč sekirala. Samo se ne bo; če pa, grem pa direkt tožit Durexuser posted image .

Če hočeš, ti lahko tudi jaz zrihtam avatar, tri minute dela je s tem. Samo sliko mi pošlji.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.11.2006 22:24:37   
Jančika_
Aja, kapesanta, a pol praviš, da se tisti vzglavnik obnese? Sem ga videla v reklami.  Samo za nas še ne pride v poštev, ker je mali še v košku in verjetno bo še nekaj časa. Kajti posteljo lahko postavimo samo v otroško sobo, Kajetan se pa še zbuja 1-2x na noč in me je strah, da bi zbudil Vasjo. Tako ga imava pač še v košku in ga zvečer dava v kuhinjo; ko greva spat, pa ga prestaviva k nama v dnevno. Joj, kaj bi dala za še eno sobo!

Neposredna povezava do sporočila: 447
4.11.2006 23:07:07   
plenicka
Oj, jaz sem zraven jogija dobila tudi vzglavnik, ki je je kakšen cm visok in ima luknjice proti zadušitvi. Zaenkrat ga še ne uporabljam, ker Žigecu kar paše brez...Kapesanta a maš ti tistga iz Baby novičk, proti polivanju?
Punce, drug teden bodo temperature že višje in naših sončkov ne bo treba več tako zelo obleči...jaz ga dam v eno vrečo kupljeno v HM-ju, ki ima luknjo, da ga lahko kljub vreči privežeš, kar je zame zelo pomembno, ker ga vozim še v lupinci-za športni del je še zelo premajhen, vendar za športni del imam pa tisto tapravo zimsko vrečo,sam ne vem še kdaj bo dost velik, da ga bom noter dalauser posted image ...te dni pa sem ga še z dekico pokrila..aja pa še to-ta vreča iz HM-ja je super, ker mu lahko tudi rokice skriješ in ima čisto tople, pa še kapucko ima...user posted image to je res neki boljšga za dni, ko še ni tako hud mraz...mislim na minus, brez sončka!OK, drage moje, lepo spite in uživajte v nedeljiuser posted image ...(men je tako hecno, ker sploh nimam več občutka za dneve...mi je pa zelo fino, ker sem lahko vse dni z user posted image ...)

Jančika, upam, da boste kmalu prišli še do ene sobe...sploh, če mislite še na user posted image !!!Lepo...tud jaz bi imela še enega takšnega kot je Žiga...bomo videli...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.11.2006 23:19:35   
Alisa
Čer,
no moj malči je zaspančkov, jaz pa prec za računalnik namesto da bi šla spat.user posted image
Danes sem spet imela obiske, najprej je prišla sodelovka, potem prileti še brat z familyjo, pol pa še mami. Tko da je bilo prav pestro v enosobnem stanovanju.
Jaz bi tud mela še eno sobo v stanovanjuuser posted image , sicer iščeva eno večje stanovanje sam kaj ko pa so tako draga za znoretuser posted image . Sam če bomo hotela met še eno user posted image , bo to kar treba.

A katera maže svojo user posted image  po obrazeku s kakšno kremo. Moj ima tako suho kožo, sploh proti večeru ko si kar naprej tlači rokice v usta in je cel slinast. Pa ko ga namažem si vse obriše dol in potem je spet čist flekcast in spraskan.

No zdaj pa šibnem počas v postlo, da se mal spočijem,
Nočka vsem pa lepo spite, upam da ne bo ta polna luna vplivala na nas in malčke.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.11.2006 23:34:07   
Jančika_
Alisa, jaz moja dva boysa po ličkih namažem z Riboderminom, kadar imata suho kožo.  Se mi zdi, da nobena druga krema ni niti približno tak fajn (ponavadi kaj kupim, potem pa uporabljam za mazanje mojih rokuser posted image ). 

Pri nas je tako, da če bi bila huda nuja, bi že zdaj lahko nekak napraskala skupaj za majhno hiško, malo starejšo nekje bolj na samem (cene stanovanj in takih hišk so kar tam nekje enake, tako da o večjem stanovanju sploh ne razmišljava, ampak ciljava na hiško). Ampak potem bi bila pa čisto brez prihrankov in bi bilo precej tesno. In ker je tole stanovanje najino, se sploh še ne mudi. Tudi s tremi malimi otročki bi še šlo; dokler so čisto mali, tako ne rabijo vsak svoje sobe. Ampak to bi bilo pa res tesno.

Kaj pa vem, meni zaenkrat tudi zelo paše živeti v mestu. Tako imava dovolj samo en avto (ki čez teden itak stoji pred blokom ponavadi), vse imava peš na dosegu roke - vrtec je dve minuti stran, ZD in bolnica 10 minut, center mesta 20 minut, mož ima do službe pet minut s kolesom...pravo razkošje, res...temu se bom kar težko odpovedala.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.