sašaš
|
Takole. Klaja me že nekaj časa dreza in zdaj sem si končno vzela nekaj minutk za vas - saj berem vas redno. Pišem pa ne več, ker mi pač ni več tako zanimivo kot prej, ko smo bile in potem na porodniški, ko smo čvekale vsak dan. Potem pa se je to nehalo in se meni ni več dalo pa še časa je vedno manj... Najprej nekaj o naši čebeli. Ja, zna bit zelo pridna in seveda zna bit tudi pravi ! Zadnje čase je vsaka stvar NE ali NE BOM. Od 1. septembra je končno v vrtcu, kjer res uživa in zdaj smo vsi zadovoljni. Brez plenic je že od konca junija, po 2 mesecih pa je začela kakat v hlače, zato je imela do pred kratkim hlačne plenice, če se je "slučajno zgodila nesreča". Zna že cel kup pesmic, nora je na knjige in na revijo Cicido. Piflarka zna celo knjigo Enci benci na kamenci na pamet (v njej je dobrih 100 pesmic oz. izštevank), ker jo moramo kar naprej brat. Je pa tudi Ela imela pred kratkim uroinfekt in par mesecev nazaj tudi. Ampak nič hujšega. Karamela, a ima tvoja Zoja refluks? Mene je strah, ker se ji je 2x v tako kratkem času ponovilo, da bova morali naprej na preiskave za refluks. Jaz pa sem čisto crknjena, na bolniški že drugič ta mesec! Namesto, da bi bila polna energije, ker sem srečka (jaaaaaaaaa ), prebolevam gnojno angino! V začetku meseca sem bila doma in na antibiotikih zaradi angine in vnetega mehurja, zdaj me je pa spet čisto sesulo (vročina, nič požirat, bruhanje...). Kaj jaz delam mojemu !? Danes grem šele pop. k zdravnici, da vidim, ali bom spet pristala na antibiotikih. Aja, če bo res kakšno srečanje v kratkem pa na naju z Elo lahko računate. Če bom kaj boljšega zdravja, seveda! Tako, zdaj sem malo boljše volje, ker sem lahko nekomu jamrala, zdaj pa počivat, če ne mi bo glavo razneslo. Lp