|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
28.10.2008 15:27:21   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Naty-Taja kaj zdaj si nam pa še ti pobegnila!?



Nisem všla, sam časa imam minimalno malo! user posted image Sej vas prečekiram včas pa včas. Takrat pa potem nobene od vas več ni! user posted image
Kaj če bi se spet enkrat nekje dobila, da v živo mal vidmo naše razgrajače? Kak vikend recimo? Me prav zanima, kolk bi nas bilo. Od začetka smo se kr nekajkrat dobile, a ne?

Kapesanta, tudi jaz sem en čas gledala, zakaj hudiča si tak drugačna! user posted image

Mi se s kahlo sam še spogledujemo zaenkrat, ker sam včasih ve  - ponavadi zjutraj ob petih, ko se meni ne da vstat!! Drugače smo pa na istem, kot ANakarin in Liam, kar se spanja tiče - ponoči vstaja na pol ure in pridirja v spalnico in noče v sobo nazaj spat. Budna kot zajec sredi noči potem rita kake pol ure, pa spet zadrema za pol ure in jovo na novo!! Zmešal se mi bo! Sej je tavečji tudi imel tako obdobje, tak da bomo čakali da mine in si vmes mirili živčke. Mislim da ful podoživlja stvari in potem sanja in se budi. Je pa naša že čist prava čvekica, čist lepo pove kako zgodbico, malo po svoje, sama zapoje več pesmic...se uči od bratca, pa v vrtcu so v podružnici v mešani skupini in tudi veliko odneseta oba od večjih otrok.
Imamo že vse petkice venih, tak da vsaj tuljenja zaradi zob smo rešeni. Tudi pri zobarju smo že bili in ni bilo problemov, ko je vidla, kak je bratec lepo odprl usta in sodeloval, je tudi ona.
Evo, zdej so pa naši doma...se še kej javim.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.10.2008 8:03:02   
Naty*Taja
Evo še našo navihanko:

user posted image

user posted image

2. rojstni dan
user posted image

user posted image

Pa še z bratcem:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo takle je zgledalo pa naše plavanje user posted image :

user posted image

No zdej sem jih pa za celo stran nalimala...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.10.2008 8:09:51   
Naty*Taja
Še ena fajna...

user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.10.2008 19:18:15   
klaja
Naty-Taja luštne slikice, prava manekenka je Maruša, pa Marcel je tudi že velik fant!

Glede srečanja pa bomo verjetno težko kaj skombinirali, saj nas je še ful malo tukaj.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.11.2008 7:54:53   
Naty*Taja
Kaj pa če jih mal na zs podrezamo?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.11.2008 20:21:58   
klaja
Probat ni greh! Naty-Taja a imaš počitnice? Vaju z Jančiko malo prebiram na vaši temi (celjske čveke), da vidim kaj dogaja!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.11.2008 20:58:30   
karamela
Pozdravljene po dolgem času se oglašam. Utrujena sem, da vam ne morem povedat. No sedaj sem se v teh 3 dneh malo spočila.

Evo na kratko. Zojo sem imela 1 mesec nazaj 1 teden v bolnici zaradi uroinfekta. ker ji urin uhaja nazaj v ledvičke to povzroča težave. Očitno so nam prvič  dali napačno zdravilo, sedaj je dobila močnejše in upam da bo o.k. en teden sem spala pri njej. Dva dni dopusta, potem pa sem zjutraj hodila direkt iz bolnice v službo pa ob 13 spet k njej. Poleg tega doma še en šolarček, ki ima skoz neke dejavnosti. Cel prejšnji mesec sem delala za 2 ker je sodelavka zbolela pa še popoldne sem imela en teden  tečaj exela, pa še angl. 1x na teden. Če ne bi bilo praznikov bi se mi zmešalo od utrujenosti. Kako pa kaj ve prenašate ta tempo in obveznosti v službi in doma? Meni se včasih zdi da se mi bo zmešalo od tega groznega tempa.

Zoja se odvaja od pleničk. Imamo jih samo še ponoči. sicer se nam 1x dnevno zgodi nesreča pa se malo polula vendar ni panike. Se pa skoz in skoz sezuva ne samo copate tudi štumfke, da sem čist user posted image . ali ima katera kakšno idejo, kako ji prilepit štumfke na nogice? Blebeta, poje in govori, da se vsi samo čudimo? Sem malo gledala slikice in ste prov luštni manekeni in manekenke.

Pozdrav vsem!




(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.11.2008 10:17:57   
sašaš
Takole. Klaja me že nekaj časa dreza in zdaj sem si končno vzela nekaj minutk za vas - saj berem vas redno. Pišem pa ne več, ker mi pač ni več tako zanimivo kot prej, ko smo bile user posted image  in potem na porodniški, ko smo čvekale vsak dan. Potem pa se je to nehalo in se meni ni več dalo pa še časa je vedno manj... user posted image

Najprej nekaj o naši čebeli. Ja, zna bit zelo pridna in seveda zna bit tudi pravi user posted image ! Zadnje čase je vsaka stvar NE ali NE BOM. Od 1. septembra je končno v vrtcu, kjer res uživa in zdaj smo vsi zadovoljni. Brez plenic je že od konca junija, po 2 mesecih pa je začela kakat v hlače, zato je imela do pred kratkim hlačne plenice, če se je "slučajno zgodila nesreča". Zna že cel kup pesmic, nora je na knjige in na revijo Cicido. Piflarka zna celo knjigo Enci benci na kamenci na pamet (v njej je dobrih 100 pesmic oz. izštevank), ker jo moramo kar naprej brat.

Je pa tudi Ela imela pred kratkim uroinfekt in par mesecev nazaj tudi. Ampak nič hujšega. Karamela, a ima tvoja Zoja refluks? Mene je strah, ker se ji je 2x v tako kratkem času ponovilo, da bova morali naprej na preiskave za refluks. user posted image

Jaz pa sem čisto crknjena, na bolniški že drugič ta mesec! user posted image  Namesto, da bi bila polna energije, ker sem srečka user posted image  (jaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image ), prebolevam gnojno angino! V začetku meseca sem bila doma in na antibiotikih zaradi angine in vnetega mehurja, zdaj me je pa spet čisto sesulo (vročina, nič požirat, bruhanje...). Kaj jaz delam mojemu user posted image !? user posted image  Danes grem šele pop. k zdravnici, da vidim, ali bom spet pristala na antibiotikih.

Aja, če bo res kakšno srečanje v kratkem pa na naju z Elo lahko računate. Če bom kaj boljšega zdravja, seveda!

Tako, zdaj sem malo boljše volje, ker sem lahko nekomu jamrala, zdaj pa počivat, če ne mi bo glavo razneslo.

Lp user posted image





_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.11.2008 5:59:14   
Alisa
oj,
Joj sašaš kok sem te veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še enkrat vse čestitke za user posted image , midva delava kot nora na tem in upam da nama uspe da bova spet lahko skup lutale okrog.
Sašaš pozdravi se, jaz sem tud mela gnojno angino, pa vem kak je. Se mi kar smiliš.

Mi gremo danes na testiranje z Anžetom in potem imamo še cepljenje katerega bi moral imet pri enem letu, vendar glede na to da ima to cepivo nekaj na osnovi jajc ga niso. danes pa ga bodo in upam da ne bo kakih posledic. Res me je strah kako reakcijo bo.
Tako da bova 2 dni na opazovanju na Vrazovem trgu, tak cukar je sm me je pa strah kako bo. Prva stvar ko je gre on spat ob 12h , midva sva pa glih takrat naročena in že kar vidim kaka tečka bo ko bo zaspan, pa še tiste cevke bodo mu montiral, ma greozn sploh nočem tuhtat.

Držite pesti da bo čim prej minilo in da bo vse ok.

pozdravček vsemuser posted image


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.11.2008 14:24:39   
Anonimen
Oj
no ste pa pregnale stare julijke nazaj k čveku user posted image . NATY cukčki, cukrčkiuser posted image . Ma fotke so prav simpatične no.
Mi smo opet bolani, no 14 dni nazaj je Anastazia zbolela za peto al šesto bolezen, neki takega. Zdej pa šmrca in včeraj ko sm jo šla iskat v vrtec pa neki beli mehurčki so se pojavli na rokicaj in nogicah med prsti. Dohtorca pravi, da je neki virus in ostat doma par dni. Odkar je v vrtcu se lepo začela govorit in sm vesela, da vsaj zna neki povedat, včasih pa še pove v šifrahuser posted image . Ima pa vsake toliko obdobje, da se kr podela v hlačke, ne vem kaj jo takrat piči in še tišči z nogami.
Zadnje čase pa veliko pojemo pred spanjem. Največkat Medvedek ni bolan, Tu Tu Tu po cesti, Siva kučma,...in zdej še ona poje kr tako čez dan. ma kako je lepo slišatuser posted image . Ko pa poje kako pesmico iz vrtca, pa že rabim slovar, kaj govoriuser posted image .
Ja in še vedno za vsako stvar bo NE.

Zdej so se mali nadobudneži zbudili, pa uživajte

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2008 6:05:27   
Naty*Taja
Oj, vas je lepo brat! Saša čestitke za bušija, mislim, da se ti pridružujem...user posted image
Anakarin ti pa nič skrbet - če je mala imela šesto ali peto bolezen, tile spuščajčki spadajo zraven po vročini.
E zdej pa šibam na šiht...
Lep deževen dan vsem.
Pa izbezajte še druge, da se kej javijo. Sej bo vseeno zanimivo, ko se kr naprej kej novega dogaja s temi našimi malimi nadebudneži..


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2008 10:32:51   
klaja
Sašaš veš kako sem te vesela, da si se oglasila! Pa čestitke za user posted image !!!!!!!! Super!!!
Si še na začetku, kdaj pa imaš rok? Pa super da Ela že toliko obvlada, lahko pride malo Julijo učit.

Naty-Taja kaj to pomeni, da vi tudi pričakujete!?

Alisa saj bo, midva sva tudi začela delat na tem projektu, upam da nam čim prej uspe, pa tudi vama želim!!! Na kakšno testiranje pa greste?

Karamela uboga, vsem nam je naporno, tistim, ki ste pa zaposlene pa še toliko bolj! Uboga Zoja, da je morala bit tako dolgo v bolnici, to pa res ni prijetno. Glede sezuvanja štunf pa se jaz tudi jezim, pa ne vem kaj naj še naredim.

Anakarin upam da se stanje čim prej pošlihta!

Kapestanta vi že tudi kaj pričakujete?



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2008 12:33:50   
klaja
Naty-Taja in ostale kaj zdaj, ste za srečanje ali ne. Če ste, je najboljše, da se kar zmenimo kdaj in kje, potem pa še ostalim "izgubljenim" pošljemo sporočila, če se katera odloči prit. S predlogi na dan (Celje ali Ljubljana, sobota zjutraj ali petek popoldan ali pa kateri drugi dan, v novembru ali decembra)?


(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2008 14:31:06   
Alisa
oj,

Klaja,
testiranje imamo zaradi alergije na jajca, test je bil pozitiven, vendar se je zmanjšalo za več kot polovico, počasi izveneva in očitno bo do 3 leta izvenela ta alerigija. srčno upam da bo. tako da nismo bili cepljeni in bodmo dobili drug datum, glede na rezultate, ki jih bomo dobili domov na podlagi odvzete krvi. Anže zdaj skoz kaže pikice na roki in govori ti ti teta, mene piklauser posted image , prav prisrčan je.
A boste vi še enga user posted image imeli, ja super sem vesela.
Danes mi v horoskopu piše da bo konec meseca ploden za naraščaj, upam da res.

Ja jaz sem tud za srečanje in glede na to da smo iz različnih koncev (MB,Vrhnika, Ce, Gorenjska, Primorska) bi bilo srečanje lahko v Ljubljani. Navijam pa bolj za petek popoldan kot soboto, razen če bo več mamic za soboto. Sem pa definitivno za november, ker dec, je že cla norišnca.
Tok za enkrat.
še eno slikico iz živalskega vrta;

user posted image
in iz izleta po Pokljuški soteski;

user posted image


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2008 17:43:22   
klaja
Alisa tudi jaz upam, da bo Anžetova alergija izvenela. Verjamem da tole ni prijetno! Kaj pa drugače se morata pazit pri hrani, da mu ne daješ izdelkov, ki vsebujejo jajca? Lepi slikici, se mi zdi, da se Anže ni kaj dosti spremenil, tebe pa skoraj ne bi prepoznala, se vidi, da se že dolgo nismo videle. Pa upam, da ti horoskop prav narekujeuser posted image ! Ja, smo se odločli, da bomo še kar takoj enega imeli. Julija in Hana bosta drugo leto tako šli v vrtec, tako da mi bo potem malo lažje, če bomo uspeli do takrat.

Glede srečanja, bomo videle, kaj bodo rekle še ostale, meni je prav, da se dobimo v Ljubljani. Jaz edino zadnji vikend v novembru ne morem, to je 29., ker ima moj ata abrahama in bomo doma praznovali, tako da bom že v petek imela priprave doma.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 6:07:08   
Alisa
Ja pri hrani moramo pazit, da ne dobi hrane, ki vsebujejo jajca, na začetku mi je bilo prav težko kuhat, zdaj pa sem se že navadila.
Naredil smo tud že palačinke brez jajc, torto, saj se kar da sm v trgovinah ko kupujem moram malo bolj pazit.
no upam da se zmenmo kaj da se vidmo.
a je katera za drug petek popoldan 14.11.08?


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 6:24:18   
Naty*Taja
Po moje bi raje soboto dopoldan. Katero pa? 22. 11. jaz ne morem. Drugače pa načeloma ja. Jaz sem za Celje, če bo pa več interesentk za LJ pa tud ni panike. Predlagajte datum.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 6:30:06   
Naty*Taja
No sem šele zdej vidla druge odgovore. Načeloma lahko tudi drug teden 14. v petek. Čeprav ima moj nečak rojstni dan, bomo pa na soboto prestavli. Kje v LJ pa? Jaz bi predlagala, da v kaki gostilni, kjer se lahko otroci igrajo, da ne bomo sam za njimi letale. Mogoče bi bilo pa zdej že čist ok v BTc, kjer smo se nazadnje dobile - tam bi se zdej že lepo sami igrali in nebi begali?


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 8:15:41   
klaja
Meni paše v petek 14. 11.  popoldan ob recimo 16. 30 ali bolj pozno, torej v Ljubljani, v Btc-ju, kje natančno boste še povedale, ker me na zadnjem srečanju ni bilo. Je tako vredu, za uro še povejte če je vredu, da lahko še potem ostale obvestimo.

Trenutne prijavljene:
-Alisa
-Naty-Taja
-Sašaš (še moramo obvestit)
-Klaja


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 9:06:25   
kapesanta
jaz sem tudi zraven - 14/11 - ne glede na to kje se bomo zmenile.
Bom po mailu obvestila še Pleničko in Angelino.

žal jaz še nisem srečka user posted image  (edino če se je glihkar prijelo) - ker sem dojila nisem imela menstre, zato smo se morali odločiti nova bebika ali dojenje. No pri 1,5let sem nehala z dojenjem, štala s hormoni pa se še ni umirila - ciste rastejo kot gobe po dežju in zgleda približno takole: tableti za odpravo cist, normalna menstra (ker so bili tableti pač nisem upala takrat zanosti) naslednji mesec ponovno ceiste....
No upam da smo se jih zdaj znebili in da se vam novim user posted image  hitro pridružim.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 9:17:19   
plenicka
Jaz se srečanja v petek ne morem udeležiti. No, lahko se, ampak brez otroka, kar pa ni preveč smiselno...meni in Žigcu najbolj paše vikend...tako, da tokrat se žal ne moreva pridružiti...

Lepo se imejte.

PS: A ima še kateri julijček ali julijka napade togote, trme, joka, histerije ali kakorkoli se že imenuje tisto, ko se otrok dere in če, kako se s tem spopadate? Žiga ima te napade že kakšne 14 dni in res je grozno...

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 9:30:26   
klaja
Joj Kapesanta upam da se stanje čim prej porihta!
Super, da se nam bosta pridružila, ti kar javi Angellini in Plenički.

Naty-Taja boš kaj v stiku z Jančiko, če bi se nam pridružila?

Kaj pa ostale Azzurra, Balerina, Karamela, Anakarin, Malicki, Pearl, Solatja, ElaM, sem še katero pozabla? Jih bom obvestila, pa da vidimo kaj bodo rekle.

Plenička vidim da si se že javila, bomo videle kaj bodo druge rekle. Drugače pa pri nas obvelja trma in izzivanje, pa tudi ne vem kaj naj. Včasih jo poskušam ignorirat, če gre, ponavadi se pač skregama.


< Sporočilo je popravil klaja -- 6.11.2008 9:35:11 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 9:59:05   
klaja
Nisem najbolj sigurna, da sem vsem javila, ker sta me moji dve navihanki vmes jezili in če sem kateri dvakrat napisala se opravičujem.


(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 11:56:14   
sašaš
Midve na srečanje ne moreva prit user posted image , ker bomo na dopustu v Turčiji in tako oba naslednja vikenda za naju odpadeta.

Alisa, a vidva sta bila včeraj okoli 12. ure na Vrazovem? Midve z Elo sva bili tudi takrat (zaradi slabokrvnosti) in to do treh. Se je že obema mešalo na njihovem prijetnem svežem zraku! user posted image  Popeniš!

Moje zdravje pa se nikakor noče premaknit na bolje, ne vem več, kaj naj sama s sabo! user posted image

Aja, Klaja, PDP imam 25. 6. 09, v torek imam pa prvi pregled pri G. Naty-Taja, čestitke! user posted image  Super!!! Alisa, Klaja in Kapesanta pa veselo na delo! user posted image  To bo spet user posted image  naslednje leto! user posted image

Še to. Ja, z Elo moramo naprej na tisto zoprno preiskavo za refluks. user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil sašaš -- 6.11.2008 12:02:12 >


_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2008 12:44:11   
Angellina
Živjo čebeliceeeeeeee!

Madonca nisem na tole stran zašla že celo večnost! Hvala Kapesanta, ker si me opozorila.

Midva bi lahko prišla. Bo Mark čist ven padel, ko bo videl tok otročkov na kupu!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




prehranska dopolnila
Lelly28 RR

Ali jemljete prehranska dopolnila?

da (17%)

ne (67%)

le tiste, ki mi jih predpiše zdravnik (17%)


Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!