Azzurra
|
Čestitam juliji za prve korake! Naj te varno ponesejo v svet! Mi smo doma, počasi se tudi mi pripravljamo na vstop v vrtec. Liam se ga veseli in vsak dan ga omenja. Bomo videli kako bo. On ima ful rad družbo otrok, ne vem pa kako bo reagiral ko bo ugotovil, da je to za "stalno" V zadnjem času sta se oba z Dašo nekam stegnila, ful sta oba zrastla. Čez dan mu damo dol pleničko, včasih vpraša za lulat, največkrat pove, da bo lulal ko že lula v travico, ker smo itak več ali manj zunaj. Govori že fuuuuul, praktično vse. Zadnjič mi je rekel, ko sem mu pokazala kako mora lulek gledat v kahlico, da ne bo špricalo ven , citiram: "NE MI GA STISKAT V KAHLICO, KI JE ZRASTU" (in je blo res) Ma je hud, res. Vse razume, ful spomin ima, govori kot toča, vse se zmeni. Po novem ima tudi punco, eno šestošolko, sta se spoznala na eni lokalni šagri (to je vaška veselica), ko ga je nono peljal...in oh in sploh velika ljubav, zdaj se obiskujeta, se igrata skupaj. Punca je ful prijetna, in nenazadnje - mi pride prav, da se malo poigrata skupaj. Evo tle nekaj slikic, z Dašo v postelji na dopustu v Kranjski Gori, pa nekaj z novim darilom (poganjalec) za 2. rojstni dan, pa roj.dan...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|