|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.1.2008 13:00:34   
Alisa
Oj,
Slike iz izleta iz Krvavca.
Ustvarjamo snežaka.

user posted image

Uživanje na snegu.
user posted image

user posted image

Sasaš saj ni panike, če bo Ela zdrava se vidmo, dugač pa drugič. Saj Anže je imel tud kao neko varianto rota virus in danes smo za malenkost boljše, tk da upam da se pozdravmo in končno vidmo.
Lp,
alisa

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.1.2008 21:46:53   
plenicka
Sašaš, glede zapiranja v sobo: jaz osebno Žigca ne zaprem v sobo, samo peljem ga v njegovo sobico, ko ima najhujše napade (vrat ne zaprem, niti luči ne ugasnem), ga posadim na škatlo ter mu razložim, da se tako ne sme obnašati in ko se bo pomiril lahko pride k meni. Na začetku sem šla jaz ponj, ker ni nehal jokati (po mnenju nekaterih strokovnjakov otroka za kazen ne bi smel puščati več minut v drugem prostoru kot je star in tega se nekako držim), potem je nehal jokati in je prišel sam, sedaj pa pride do praga sobice in joka ter čaka, da pridem ponj in ga objamem. Če bi to počeli z njim v vrtcu...ne vem, kako bi reagirala. Če se on zaradi tega ne bi počutil prestrašeno, verjetno ne bi komplicirala, če pa bi ga to prestrašilo...vsekakor se s takšnim načinom "kaznovanja" veliko bolj strinjam kot s pretepanjem...to je le moje mnenje. Vem pa tudi to, da ima samo pri meni takšne izpade...vsaj zaenkrat je tako.

Tudi jaz kuham samo čez vikend in to takrat, ko mali spi. Če se slučajno prej zbudi, ga posadim na pult in me opazuje. Vse ga zelo zanima. Pomaga mi pri zlaganju posode iz pomivalca (tudi jaz moram biti zelo hitra), zelo rad mi pomaga pri pranju perila - vztrajno mi podaja prašek, calgon, mehčalec...točno ve, kaj je kaj...najraje pa mi pomaga pri sesanju...ima tudi svoj sesalec, ki ga obožuje...ima 16 zob, kar pa ne pomeni, da rad grize hrano...največkrat ne je mesa, razen hrenovk, ki jih brez problema zgrize, ne je nobenega svežega sadja (samo frutke in skutke), obožuje pa razne juhe, ki jih ima vsak dan na jedilniku. Varuška pa se trudi, da zaužije tudi meso, zato mu ga spasira...zelo veliko govori in skoraj vsako besedo ponovi...moram biti zelo previdna pri nekaterih besedah....ojej, sem naklofala...

Bodite zdravi!



_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.1.2008 6:40:53   
Naty*Taja
Najprej ena lepa novička. Sporočam, da mi Julijna mamica sporočila, da je včeraj Julija dobila pomembno vlogo velike sestrice! user posted image Rodila se jim je 3350g težka in 50 cm dolga Hana! Čestitke še tu Klaja!!user posted image user posted image Pa da boste uživali skupaj sto na uro!

Naša mala spi od 8 zvečer do točno 5:30 zjutraj in pa popoldan po kosilu kako urco, do urco pa pol.

Joj Anakarin, ti čist nič ne zavidam in vem, da je zelo naporno. Še posebej, če je tavečja ljubosumna. Ima dobre dispozicije za sindrom srednjega otroka! Poskusi še tako, da ko ti lahko kdo Benjamina popazi urco ali dve med dojenjem, da greš z njo nekam, da bosta sami. To je zadnjič ena mamica napisala, da je zelo pomagalo.
Azzurra ti pa se kr pomiri, ker prvo kot prvo je to tvoj drugi otrok pa še fant je. TI pa kolikor jaz poznam podobnih primerov nekako drugače sprejemajo takole situacijo. Pri nas ni bilo problemov in jih tudi zdaj ni. Še celo več sta tako zaščitniška en do drugega, da me kr izločita, če se kaj kregam na koga! user posted image Pa tole z razmetavanjem. Že zdej si poštimaj tako, da ga boš lahko brez skrbi pustila po stavovanju. Pri nas je to zgledalo tako, da sem zaklenila kopalnico, kuhinjo in stopnišče imel pa je prosto po dnevni, svoji sobi in hodniku. Vse nevarne in druge zadeve so bile pa v zaklenjenih sobah. In tako sem jaz lahko v miru zrihtala tamalo, jo podojila, brez da bi njega kej preveč komandirala....
Pa še to, ko sem kam šla z obema sama sem si tako porihtala, da sem imela oba privezana. To je zgledalo tako - tamala v jajci, tavečji pa v vozu, da mi ni pobegnu. Pa lahko normalno deluješ.

Evo zdej pa morem na šiht! Čao




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.1.2008 7:22:34   
Azzurra
ČESTITKE KLAJI IN OČKU TER SESTRICI JULIJI!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem imela kar filing, zato tako zgodaj čekiram novice, res se mi je kar zdelo, da se je rodila Hana! user posted image
Upam, da sta obe dobro!


Naty-Taja, nisem razumela kaj si hotela povedat s tem:
" ker prvo kot prvo je to tvoj drugi otrok pa še fant je." user posted image user posted image user posted image  Ker Liam je moj prvi otrok, za drugega otroka pa je spol še top secret user posted image user posted image user posted image  

Sicer pa hvala za nasvet, kopalnico, vhodna vrata, spalnico in še eno sobo, kjer je ropotija, že zaklepamo, ker Liam že od 12. mesecev dalje vse doseže, ostalo bomo morali še poštimat, ravno gledam neke viseče omarice v Ikei, mogoče bo to rešitev za nekatere predmete.
Imamo eno omaro, v kateri so mleko, sokovi, itd. na zalogo. Veste kaj on naredi? Odpre varovalo, zmeče na tla tetrapake, si jih naloži enega na drugega, da si naredi stopničke - in pleza! On samo nekam na visoko sili.



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.1.2008 8:49:29   
sašaš
user posted image Klaji, Juliji in očiju čestitke!!! user posted image user posted image user posted image  Hana, dobrodošla! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.1.2008 9:32:42   
Alisa
Klaja še tukaj vse čestitke. Pa ste dočakali!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.1.2008 10:07:21   
kapesanta
Čestitke Klaji, Juilji in očku, Hani pa veliko sreče in veselja.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.1.2008 19:23:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Čestitke KLAJI, družini in novi članici!user posted image user posted image user posted image

eto da vam sporočim mere iz posvetovalnice, naša Anastazia meri 89cm, težka 12kg. Mali Benjamin pa velik že 56cm, težak 5100g. Ja skoraj 2 kg šel gor od poroda v enem mesecu-svašta! Ta bo jedel za obe pupeuser posted image .

Madonca, nekateri pa bolehate že od rota virusa. Pozdravite se čimprej, pijte veliko čajčkov in veliko vitaminov.Upam, da ga ne bom doživela pr mulcih. Edin možek vsak drug dan kiha in smrka.
Ma zdej ko bo še naprej sonček sijalo, bomo skoz zunaj na zraku.

No Anastazio sm uspela malo ukrotit. V enem kotu sm naredila "ogrado" iz konjičkov in ostali velikih igrač, znotraj je tabla za risat + ostale igrače. Ko dojim malega, njo postavim noter. Ko ne dojim več, ji umaknem eno igračo, da lahko gre vn. Hm dobiti varstvo za malo ni problem, problem je peljati do tam in jo iti iskat, to pa zaenkrat se mi neljubi skakat po mrazu. Popoldne ko pride tašča iz šihta, in jo vprašam če nima kej delat, da so obe punci kako uro ali dve tam in se vsaj spočijem.
Ponoči mi tudi ne zbuja in ne kriči več, lisica je pogruntala drugo tehniko: kar v temi pride k nam v posteljo. Včasih se bojim, da ne spleza na posteljico k Benjaminu. A vrata imam priprta zarad obeh punc, ko gredo spat mora malo svetit v sobo iz ostalih prostorov. Dovolj če je tv vžgan, dokler ne zaspijo. Moram eno noč probat imet zaprta vrata, da vidim kaka reakcija bo. Ampak v temi???
Anastazia pa spi tako: zvečer gre spat najkasneje okoli 22 in spi do včasih do 6, včasih do 8. Popoldne ima počitek okoli 13 in spi cca 2-3ure.
Hvala bogu je začela malo ovorit tuta, duda, mima, ijo, ajo, dan,....

Za pusta hrusta pa se bo našemila edino Karin za v šolo in pustni ples. Anastazio in Benjamina bom malo po ličkih nakracala, da bosta malo našemljena na sprehodu.



(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.1.2008 13:10:20   
plenicka
ISKRENE ČESTITKE KLAJINI DRUŽINI, TER DOBRODOŠLA HANA MED NAMI!!!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.1.2008 23:22:31   
solatja
čestitke Klaja!  imejte se čimlepše!! user posted image

sašaš, trenutno se nikamor ne selimo. čakamo, da nam z neba (al pa od kje drugje) pade eno super stanovanje (ali hiša z vrtom), ena fajn služba za moža, moja diploma in potem še služba zame, pa še en avto (pa da zamenjamo obstoječega, čeprav mu nič ne manjka user posted image ), pa še kak otrok ali več, pol bomo pa že kar zadovoljni user posted image user posted image no, takšni so naši novoletni plani user posted image user posted image pol pa nej otroci odrastejo, midva pa greva za kak mesec v Brazilijo ali na Maldive ali Šrilanko ali kaj tašnega, tud Avstralija me mika pa tud v Evropi še imam nekaj ogledanih destinacij, pol pa v penzijo. user posted image user posted image
pa če katera ve, kje se da vse to dobit, naj lepo prosim pove. sej je zelo skromna želja, glih po božiču smo, pa če je še kaj tega karitativnega vzdušja... user posted image


se mi vidi, da sem mam za učit, a ne? user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.1.2008 23:27:11   
Jančika_
Klaja, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.1.2008 13:02:43   
klaja
Hvala vsem za čestitke!

Sva že doma, Hana je zelo pridna, edino podnevi spi kot polhek, ob treh ponoči pa je akcija, dobi očke kot sovica in gleda naokoli. Dnevna svetloba jo zelo zelo motiuser posted image .

Ko bom imela kaj več časa, bom opisala mojo porodno zgodbo, ki pa mi ni najbolj simpatična, ker je bilo zelo zelo naporno!

Lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
28.1.2008 2:24:54   
pearl
Čestitke Klaji, Juliji in Hani pa veliko otroških radosti in sestrske ljubezni.


(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
28.1.2008 17:13:18   
Alisa
oj,
sem žalostna, brez volje in na sploh mi ni do nobene stvariuser posted image ,
Anže je celo noč bruhal, stanovanje smrdi po bruhanju, v kopalnici je kup cot pobruhanih, v službi ne dobim freyuser posted image , Anže pa v bolnici na infuziji - baje že spet rota virus. V 12h urah ni obdržal niti žličke čaja, tak da so urgentno odpeljali in zdaj bo najmanj 3 dni tam, men se bo pa sfuzlal.

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
28.1.2008 22:13:56   
klaja
Moj porodna zgodba pa se je začela s tem, da sem šla na CTG (še sama sem se peljala) in so me zaradi nereaktivnega CTG-ja in preveč plodovnice kar poslali v porodno sobo. Tam sem morala malo počakat, da se je malo spraznilo in da je bila soba fraj (saj je bilo ta dan kar 15 porodov). Takrat sem poklicala mojega dragega, da je prišel, obenem pa je še vzel zraven dedija in Julijo, da sta spravla avto domov. No in potem so me priklopli na CTG, dobila sem umetne popadke (katerih prvi dve uri in pol nisem čutla). Zdravnik me je pregledal in sem bila odprta mogoče za 1 cm, nakar se je odločil, da mi ob predrl mehur. Že sam pregled me je bolel ko sto , ko pa je z naprstnikom začel predirati mehur, pa sem skoraj tulila od bolečine. Potem so mi zviševali popadke in ko so se nekje ob 15. uri začeli, so bili že kar na 3 minute in to je potem trajalo do pol devetih zvečer, zadnje tri ure so bili nevzdržne, tako da sem mislila, da ne bom zdržala. Ker se pa nisem odpirala sem dobila še dve inekciji. Tako da sem se v zadnji uri odprla iz 2 cm do konca. Vmes sem se že pošteno drla na babico, da naj nekaj naredi, ker ne morem več. Potem pa sem samo naenkrat začutla, da glavica sili ven in sem omenla babici, ta pa mi ni verjela in ko je pogledala, je ugotovila, da se je res začelo. Potem ni bilo več tako boleče, ker sem vedela, da se bo kmalu končalo in po nekaj pritiskih je bila naša Hana že zunaj. Jaz pa sem si oddahnila in mojemu rekla, da ne grem nikoli več rodit. Zdaj po parih dneh pa sem si že premislila in mogoče čez dve do tri leta še nabavimo kaj.

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 6:41:41   
Naty*Taja
Joj, Klaja, sam da je vse vredu! Sej tiste bolečine boš že pozabla. Ti pa verjamem, da 6 ur umetnih popadkov na tri minute...user posted imageuser posted image Mami.
Pa pupika je tudi tako lepa...Spet same punce. A bo kaj fantov.

Alisa, kako to, da ti ne dajo bolniške????? Madona pa jaz kr šiht pustim!
Dejta se hit pocajtat , da bosta spet skup.
Pozdravček tudi vsem ostalim in se še kaj pišemo. Pri meni je namreč zdaj kronično pomanjkanje časa, ker mi ga služba požre! user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 8:36:52   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja


Alisa, kako to, da ti ne dajo bolniške????? Madona pa jaz kr šiht pustim!
Dejta se hit pocajtat , da bosta spet skup.
Pozdravček tudi vsem ostalim in se še kaj pišemo. Pri meni je namreč zdaj kronično pomanjkanje časa, ker mi ga služba požre! user posted image



Ker sem bila 14 dni na dopustu in včeraj je šla sodelavka na dopust in potem ni nobenga za delat in bumbar sploh ni poslušal do konca kaj ga prosim, ampak se je  kra nekaj dru.user posted image
Se je pa potem pršu opravičit, da ni vedel da je tok hudouser posted image . Sm prizadel me pa je in bo še nekaj časa trajal da bom pozabla če bom.

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 9:56:49   
Azzurra
Klaja user posted image user posted image user posted image  za pogum! Mene še čaka ta izkušnja, do zdaj sem bila še kar mirna, zdaj pa me je počasi začelo bit strah. Hana je pa res lepa punčka. Pa povej kako jo je Julija sprejela. Joj, bogi moj Ličko, bogve kako bo reagiral na dojenčka!?

Jaz grem počasi h koncu z živci. Tale nosečnost je bila res izjemna: veliko stvari me je od vsega začetka sekiralo, saj veste, nuhalna svetlina me ni pomirila, nato je prišel izvid, da sem Rh senzibilizirana in da imam prisotna protitelesa, na amniocintezo nisem smela it (odsvetovani vsi intrauterini posegi, ker ne sme prit do krvavitev v maternici), no nazadnje so mi potrdili še sladkorno, tako da sem zdaj na dieti (hvalabogu ne na insulinu), samo ni nič kaj prijetno. Pozno so me poslali na ta test. Bogve od kdaj imam visok sladkor in kakšna škoda je že lahko nastala. Pismo, že tako se sekiram ali se bo otrok rodil kromosomsko zdrav, drugi zapleti lahko nastanejo zaradi protiteles (slabokrvnost, transfuzija, zlatenica - bolezenska, in še kaj...), zdaj pa še sladkorna...Res je preizkušnja za moje živce. Jaz bi samo rada vedela, če je moj otrok zdrav!



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 13:54:21   
kapesanta
Hej Azzura - itak da je zdrav user posted image  - apak si pa res vzorčen model, kakšna nosečnost ne sme bit... je res, da ženske čist vse preživimo - me zanima kako bi se moški spopadli s takšnimi stvarmi.
Klaja user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 14:03:00   
Jančika_
Klaja, kakšna lepa pupauser posted image ! Pa da je bilo tako naporno....boga. Ampak rezultat je pa enkratenuser posted image .

Azzura, tokrat si pa res imela kolobocijo, ti nisem čisto nič faušuser posted image . Zdaj pa samo še malo in bo mimo - dete je sigurno zdravo, o tem sploh ne dvomim.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 18:02:06   
ElaM
Klaja, čestitke, še enkrat. Hana je res lepotička.user posted image  Kako jo je sprejela Julija. Bo kar pestro in naporno, je pa tudi zelo lepo z dvema otročkoma. Že vem kaj govorim.user posted image
Alisa, naj bo Anže čimprej zdrav.user posted image
Azzura, zate, pa tudi močno, močno držim pesti, da bo dete zdravo. Itak, da bo. Pogumno, še malo, pa boš dobila svojega pikija v naročje.

Lepo bodite.

_____________________________

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 18:22:24   
klaja
Alisa upam, da bo čim prej boljše, mislim na vas!!!

Azzurra pa saj veš, da bo vredu, malo še, pa boš imela tudi ti svojega sončka!!!

Julija je lepo sprejela Hano. Že v porodnišnici ji je dala lubčka, potem pa jo je takoj zatem oklofotala, tako da je že bil jok. Je pa drugi dan, ko sta prišla k nama na obisk, takoj silila k meni in me objela ter začela hlipat. Tako da sma se potem obe jokali, pa še ati je imel solzne oči.

Sedaj je sicer še ati doma, da mi pomaga, pa še babica si je vzela tri dni dopusta, da kuha. Drugače pa kakega izrednega ljubosumja ni, saj jo kar vključujema zraven in en čas se eden ukvarja z njo, potem drugi. Pa govorim ji, da moram najprej njo previt, potem pa še Hano (na koncu pa še sama sebeuser posted image ). Kar naprej ji razlagam, kaj Hana počne, vmes jo pošljem, da gre pogledat, kaj dela. In se kar odpravi v sobo in se dvigne pri zibki in kriči v Hano. Malo bolj hudo bo, ko bo šel ati delat, ampak o tem še ne razmišljam.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2008 21:54:09   
Naty*Taja
Azurra vse držimo pesti, da bo res vse ok. Naj ti bodo živčki poplačani. Ti pa definitivno ne zavidam situacije. Kako bo LIam sprejel dojenčka je še najmanjši problem,ker po moje ne bo problema. Drži se.

Ojla ElaM, kako se pa kej vi znajdete? user posted image Tudi tebi nič ne zavidam situacije - sem se zdej spomnila vseh dogodivščin tistih časov - vsega planiranja, organiziranja, improviziranja....user posted image Pa sej mine in to hitro, ker nimaš časa študirat,kdaj bo mimo! user posted image
Klajči, po moje pa ne bo take sile. Glede na to, da je Julija naš julijski sonček bo sigurno prijazna tudi do sestrice. BI vas pa zelo rada kej videla, ko se boste malo poštimali. Bi se lahko kej v MB dobile - v oni pizzeriji in malo počvekale? Tam bi se lahko naši nadebudneži igrali v oni igralnici in bi imele najbolj mir. Zadnjič v Koloseju meni ni bilo najbolj všeč, ker so mali begali proti vratom in šanku. user posted image
Naša je cel vragec in dela izključno SAMO tisto, kar ne sme! Torej to pomeni, da bi lahko v primeru Kolosej skoz sam za njo letala.
Aj, dejmo se kej zmenit no. Ko bodo tele naše nosečke oz novopečene mamice na kvadrat ali na kubik že kej sposobne prinest pokazat svoje štručke.
Me kr ma, da bi še imela, ko vas gledam in berem....
No pa lepo lahko nočko iz Celjskega konca....


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.1.2008 13:22:08   
malicki
KLAJA še čestitke od mene user posted image user posted image user posted image  in še bravo za pogum user posted image  

Tudi jaz sem imela umetne popadke, ki so bili še pogostejši od tvojih, in tudi odpirala se nisem čisto nič. Bolelo je ko hudič user posted image  Samo ne vem zakaj pa meni niso dali injekcije user posted image

Ker sem imela potem carski rez, me naslednjega poroda nič ni strah user posted image  Samo ati mora zbrati pogum, da še enga bejbiija naredimo. Mene že ful mika, nasploh ko vas tukaj berem, pa kar nekaj prijateljic je že v drugo nosečih.... Joj same lušte delate user posted image

Zala je zaenkrat zdrava. Vsak dan se srečujemo s trmo in jokom, ko ni po njeno. Poskušam mirno odreagirati, ji govorim, da se pridne punčke tako ne obnašajo... zdaj je sicer še premala da bi razumela, ampak kmalu pa bo.

Danes smo po parih dneh spet lepo spali. Zadnje noči je zelo nemirno spala, tudi jokcala, pa 100x sem jo morala popraviti med spanjem.
A vaši user posted image  tudi ponoči v posteljci čisto gor zlezejo?

Smo si pa že rezervirali poletni dopust, gremo konec julija na Pašman. Midva rabiva malo bolj na izi dopust, kjer ni gužve, pa da je plaža za otroke. Najeli smo apartma ob morju + polni penzion, tako da sem tudi jaz fraj kar se kuhanja tiče. Kaj drugega niti ne bi prišlo v poštev.
Se že prav veselim, ker že zdaj nujno potrebujem dopust in počitek.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.1.2008 13:25:07   
malicki
Azzura zate pa en velik objem user posted image

dete ti bo zdravo. je pa težko vem. jaz sem se zaradi okužbe s toksoplazmozo tudi ful sekirala.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Piškoti/kruh
dejzi

Kdaj ste svojemu malčku ponudile piškot oz. skorjico kruha za grizljat?

prej (37%)

7m (28%)

8m (16%)

9m (7%)

10m (5%)

kasneje (6%)


Število vseh glasov: 391

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!