ElaM
|
Punce, živjo, a se me še spomnite? Meni časa kronično primanjkuje, Tinkara, služba, nosečnost, ni nam dolgčas. Tinkara je že velika punca, non stop v akciji, popoldne sva sami in tekam za njo, tako da zvečer sem čisto ovita, ona pa še kar šiba sem in tja. Zobke ima še vedno samo 4, tako da počasi pričakujem sitne dneve. Buši raste, sem že kot dvodelna omara, pa kje je šele december. Zredila sem se za 6 kil, očitno bom spet pristala nekje pri +15. Ojej. Klaja, ampak meni je to skrajno čudno, da te niso zdravili, če si bila okužena s tokso. Jaz vem, da bi znorela, ker to je šlamparija na kubik. Glede morfologije, pa nič bati, meni jo je naredila šele v 23t. Naty-Taya, tvoja dva sončka sta tolk luškana, pa Maruša je taka velika punca. Še ena slikca moje pozerke. Na tej sliki je v novem plašču, ki ji je tako všeč, da ga ni hotla slečt. Punce, lepo se imejte, tiste, ki imaqte podaljšano porodniško, uživajte te zadnje dneve, tiste ki delate, naj bo v službi čimmanj stresno, nosečkam čimmanj tegob, ki pašejo zraven, vsem pa en lep pozdrav.