|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.7.2007 8:07:24   
Balerina
Da se mal pohvalimo naša princesa se je včeraj odločila da je dovolj plazenja in da bo hodila. No ko pa malček enkrat shodi ga pa res ne moreš ustavit. Je bla tako navdušena, in midva seveda tudi, da je hodila cel večer. Je bla že tako utrujena da je komaj vstala pa je mal posedla pa naprej. Sva jo komaj spat dala. No prve posnetke ko je hodila, res sama hodila, imamo že od 14. julija. Takrat je sama vstala in hodila kar nekaj časa po sobi. No naslednji dan pa ni več hodila pač pa se le plazila. Upam da sedaj ustane na 2.

Drugače imamo pa zadnjih nekaj dni kar neke težave ponoči. Zvečer lepo zaspi potem pa se zbuja od enih naprej. Pa i vsakič jedla. No včeraj sem se pa odločla da je dovolj nočnega hranjenja, ponoč se nismo hranli že kar nekaj mesecev in res ne vam zakaj bi se začeli pri enem letu ponovno. Smo bli pokonci od 2 pa do pol 5. V svoji postelji se je skoz jokala, ampak tisti trmasti jok, ko sem jo dala pa k nama bi se pa igrala, je bla polna energije in vsa vesela. No ob pol 5-ih je zaspala v svoji postelji. Ne vem morda je to povezano kaj s tem da čez dan ne je skoraj nič. Zjutraj mal mlečnega (gres, kašice,..) ampak res mal, pol pa mal sadja, za kosila nič, popoldan pa eno skutico pa še to z težavo. Ko gre spat popije veliko mleka. Ampak pri enem letu, kljub vročini, pa res ne more sam od mleka živet, ali pač?

No jutri imamo eno leto, praznujemo pa v petek. Smo se komaj uskladili pa so potem eni rekli da pridejo prej domov z morja drugi pa da grejo kasnej na morje pa bo. Ja dedki in babice, bratranci in sestrične pa res ne morejo zamudit prvega rpostnega dne. Upam samo da ne bo prevroče. Kaj bomo pa jedli in počeli pa pojma nimam. ŠE dobr da je Gaja tak odobrovolček in da rada zabava ljudi da naju bo ona reševala.

No lepo se imejte.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2007 10:49:41   
klaja
Solatja lepe slike, sem imela kar solzne oči, ko sem jih gledala! Pa ti si bila tudi zelo lepa nevesta!!!

Naty-Taja kaj pa je s tvojimi slikami!? Jaz bi jih rada vidla!!!

Balerina tudi pri nas je podobno stanje ponoči, se kar naprej zbuja in joče, pa ji dama za pit, pa malo zaspi, pa spet ista pesem. Nocoj sma jo dve uri nosla in uspavala, pa tudi za jest sma ji dala ob enih ponoči. Potem pa ni hotla zaspat in bi se igrala, na rokah je bilo vse vredu, ko pa sma jo dala v postlo, pa katastrofa. Upam da se to počasi konča, ker bi jaz rada spaaaalllllaaa!

Kje ste pa ostale, ste vse na morju? Vas kar nekaj pogrešam!

Plenička kako vama gre sedaj, ko si začela s službo?

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2007 21:32:37   
Naty*Taja
Punce NE JIM DAJAT JEST PONOČ!!! Tole je moja največja greška pri Marcelu! Sprijaznite se, da so v takem obdobju in konec. Bo treba kr prežvet, pa bo! user posted image
Ne resno. Sej bo mim. Po moje tolk registrirajo, kaj se jim čez dan dogaja, da ponoči to podoživljajo in posledica je non-stopno zbujanje. sej pri dveh letih pa potem že spijo. Slaba tolažba vem, sam tak pač je.
Slikc še kr ne bo, ker jih imava samo v albumu - pa še to šele danes! Na CD pa jih dobiva kasneje. je pa en blog od enga, ki naju je slikal na gasilskem špricanju in je gor pri njemu par slikic - pod naslovom Gasilska poroka... http://rokor-foto.blogspot.com/  Mimogrede je tole sin od našega predsednika in se profesionalno ukvarja s fotografijo! Jaz menim, da so super fotke. Kaj pa ve? Ostale fotke pa dobite, ko jih jaz dobim na CD. Na žalost, tak je to, če sam ne slikaš! No se pišemo, ker je zdejle čas za spanje...
Pa bravo za našo tretjo princezino, ki je shodla - a od fantov že kateri šiba?
Naša hoče že laufat za tavečjim! user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2007 21:55:16   
Jančika_
Punce, jaz sem tak lena za pisat, da je kr kejuser posted image . Na morju je bilo fajn, tule je ena fotka iz apartmaja:

user posted image

Kajči še ne hodi; no, naredi do 15 korakov, ampak temu ne morem reči, da hodi, ker večinoma še puza po kolenih. Po moje se špara, da bo shodil v Londonuuser posted image (gremo naslednji četrtek).

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.7.2007 8:37:14   
ElaM
Punce, živjo,
tudi pri nas so se po enem letu začele težave s spanjem, spimo daleč najslabše odkar imamo to našo punco.user posted image  Ponoči se zbuja in noro tuli, potem, ko jo vzamem k sebi v posteljo pa v trenutku drnjoha dalje. Sva se odločila, da bo ta vikend  namenjen selitvi v njeno sobo. Upam, da bo akcija uspela in vpleteni vsaj malo spali.user posted image
Tinkara je tam od 6-ega meseca sama zaspala, dala sem ji ninico in ni bilo nobenega joka in stoka. Zdaj se pa dere, kot bi jo iz kože dajali, to je prav kričanje ni jok, ker ni nobenih solza, ko pa pridem k njej se pa reži na vsa usta. Tile naši enoletniki imajo ene čudne fore.
Naša zdaj samo hodi in hodi, najraje ima klance take in drugačne, da se vmes še malo pokotali.user posted image  Je pa nam pediatrinja rekla, da otrok shodi, ko samostojno naredi 5 korakov, tako da Kajčiju lahko že kar čestitam.user posted image  Naša je na začetku tudi še veliko puzala, zdaj pa par dni tudi, če pade na rito, vstane in šiba dalje.
Klaja, malo poročaj kako prenašaš to vročino, kakšno je počutje in buši.user posted image
Punce, lepo se imejte.

_____________________________

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.7.2007 14:45:46   
klaja
Naty-Taja lepe slike, ful zanimive! Sem zaenkrat zadovoljna in bom kar brez tečnarjenja počakala na ostale slike!

Jančika tale tvoja fotka je tud ful lepa, za kaj takega pa je potrebno imet domišljijo!

ElaM moje počutje je zadovoljivo, je pa res, da sem dosti bolj utrujena in ful težko grem po stopnicah, kaj šele če moram še Julijo nest. Prva nosečnost sploh ni bila težavna, tale pa zgleda da bo.

Še nekaj bi vprašala glede amniocenteze, ima mogoče katera kake izkušnje s tem pregledom? Sem namreč naročena, pa še zmeraj oklevam, zaradi vseh zapletov, ki so možni. Sem si že vse prebrala kje je bilo kaj možnega, ampak stalno manj me vleče tja. Aja, mimogrede za NS sem bila prepozna, ker je ginekolog nekaj zašuštral.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.7.2007 8:17:55   
Naty*Taja
Hoj, Klajči, hvala lepa. slikc na CD še ni, tak da bodo ko jih dobim!Lahko pa prideš gledat album danes okrog 4, ko pride Jančika. Bo bolj veselo. Placa in igral pa na pretek! user posted image  A te lahko vprašam- si že razmišljala, kaj bi naredila, če bi bili rezultati AC slabi? Mogoče bi ti to kaj pomagalo pri odločitvi za ali proti?
Držim pesti, da bo vse tako, kot si želite!

Janči lepa fotka! Kaj če bi ti meni Joa posodla za na morje?, da bi mi tud take slikce mel? user posted image  
Mi smo imeli v torek posvetovalnico.Naše mere so sledeče : 10700 g, 80 cm in 47 obseg. Dobila je tretjo pikico. Zdaj imava še pregled za vrtec v drugi polovici avgusta, potem pa uvajanje v vrtec. Če seveda ne bo kake službe vmes! Potem bo pa verjetno ati mogu?!
Še tale teden in gremo čisto zares na morje! Komaj čakam!




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.7.2007 11:07:37   
klaja
Kaj pa vem, kaj bi potem naredila, če bi bili slabi rezultati. Če bi mi rekli da je spet DS, bi se zelo težko odločila za splav, saj je to vseeno tvoj otrok, ki ga imaš rad. Kaj pa nekateri, ki pozneje zbolijo za kako hudo neozdravljivo boleznijo in jih imajo starši vseeno radi!?
Pa zdaj ko že malo čutim premike,... Če gledam Julijo, je res boljše, da za DS nisem vedela že prej, ker je pravi sonček in jo imam še rajši ter si ne znam predstavljat, kaj bi bilo, če je nebi imeli.
Se mi zdi, da že sama sebe prepričujem tukaj, Naty-Taja, hvala za te besede!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.7.2007 12:48:12   
Naty*Taja
Evo Klaja, mislim, da si že sama našla odgovor ali ti je AC potrebna ali ne. Je pa res, da je to tvegan poseg in če ti čutiš, da ni potreben?!
Kakorkoli že se boš odločila, ti bomo stale ob strani, a ne  julijke?
Grem zdej jest, ker sta moja razgrajača končno zaspala in imam - upam da tak kot včeraj 2,5 ure fraj.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.7.2007 1:55:37   
kapesanta
Jap seveda - Klaja, tud jaz mislim da glede na to kako zdaj razmišljaš, boš popolnoma brezveze izpostavila user posted image  - kolk bi si šele to očitala, če bi šlo slučajno naprej... Čestitke za takšno pozitivno razmišljanje - ne se pustit okolici, saj veš - mama ima vedno prav!

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.7.2007 11:39:04   
Alisa
ahoj,
evo nasuser posted image , konec dopustauser posted image . Imeli smo se super, vreme grozno vroče, večinoma je bila temperatura 40-41 stopinj, voda je imela (morje), 27 stopinj, tak da se nismo glih hladil. Anže je užival, iz morja ga spravt vn, je bila cela norišnc ker je jokal, ko sem ga vn vlekla. Ampak e je potem hitr umiril.
Začel je kar nekaj trmit, če ne doseže svojga user posted image , hodimo še ne, zobkov mamo še kar 6.
Bom poznej kaj več napisala, sm da mal k seb pridem, ker tale klima je čist druga.user posted image

Naty, Solatja in Balerina vse čestitke!!
Vsem julijčkom vse naj naj za roj. dan!!!!user posted image


Klaja- kot se boš odločila bomo držale pesti da bo vse ok, sicer pa so otroci največji dar, tako da te podpiram v tvoji odločitvi.
Pozdravček,


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 0:54:53   
solatja
evo, da se pohvalimo: tudi Gaja Helena je shodila. user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer so priprave na ta veliki korak potekale šele kake 4 tedne, ker prej je sploh nismo vodli in držali, ampak se že res suvereno počuti na nogicah. danes je namreč prešetala celo dnevno sobo (takrat, ko je bil mama na vožnji user posted image user posted image user posted image ), ampak je res opazna razlika. pred tem je šibala po štirih kot kak divjak, zdej pa je res veliko hodla ob pomoči in kar vidi se, kako so se nogice okrepile. pa tudi zmeraj lepše ju postavlja. user posted image user posted image user posted image ah, pa te zaljubljene mame user posted image user posted image user posted image user posted image   (moja tašča je (poleg ostalih neumnosti) rekla na praznovanju 1. rojstnega dne, da je pri enem letu že skrajni čas, da začne hodit user posted image user posted image sem bila res user posted image user posted image nanjo. če nima pojma, se pa res naj ne oglaša user posted image user posted image user posted image ).

smo bili prejšnji teden pri mojih in smo se skočli kopat v Podčetrtek in je bila milo rečeno katastrofa, ker Gaja Helena ni in ni mogla zaspat (sem se matrala več kot uro in pol, pa ni zaspala v toplicah), pol ko smo pa končno šli domov (po 2x-nem kopanju) pa še doma ni mogla zaspat. user posted image user posted image user posted image hja, in potem mi os. zdravnica pove, da je tista voda izredno težka in da včasih niso dovolili otrokom do 12. leta (user posted image user posted image ), da se kopajo v njej.... in tega nam ni nobeden povedal, da je to res tako težka in naporna voda user posted image user posted image user posted image ... pa nismo bili edini, ki smo razkazovali svojega freda. sem bila čisto paf. no, dobra (user posted image ) stran obiska pri os. zdravnici pa je, da sem dobila delovni nalog in me zdaj čakata 2 tedna vsakodnevne obdelave (user posted image user posted image ) v termah Palace na fizioterapiji, ker imam res tako razbolelo levo roko (pod nadlahti preko rame gre celo v hrbet), da mi ni več dneva brez Naklofena user posted image user posted image user posted image upam, da me bojo poštimali....



Klaja, se popolnoma strinjam s tabo in z Naty-Tajo: sama si že našla odgovor na to, ali iti na AC ali ne... vsekakor ti pa stojim(o) ob strani!!!user posted image user posted image user posted image





_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 7:01:13   
Naty*Taja
Joj, Solatka, kaj pa imaš ti to s tvojo roko? A si se kej udarla?
Mene so namreč tudi zdej par dni tako roke bolele, kr tak brez moči sem. Pa ne vem, če od hrbtenice ali "manekenskih mer" naše male, ki najprej zaspi, če je na rokah? No, ja, upam, da čimprej mine. Kak naklofenček pa tudi pomaga, ko je najbolj hudo.
Tudi jaz nisem vedla za tole vodo v Podčetrtku. Potem je pa itak boljš, da se nam ni ratalo it kopat tja! user posted image  
Ostale punce, kje ste vse, a na morju? Mi pa kidnemo v nedeljo- komaj čakam. Po moje bom imela veliko dela tule za brat, ko boste ve vse domov prišle? user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 9:43:36   
solatja
ah, mislim, da je za bolečine v moji roki kriva predvsem moja ljuba hčera oz. nošenje. pa čeprav je že lep čas ne nosim več v levi roki, smo se očitno predolgo uspavali na rokahuser posted image user posted image hja, upam, da bo kaj boljše...

saj res, kako pa je s tvojim hrbtom, Naty-Taja, in s tvojimi sinusi, Jančika? a je še kera mela kake "kronične" težave user posted image user posted image ?

pa še to me že dolgo zanima: kako pogoste se še dojite? midve se še redno zjutraj in zvečer... čeprav ni težav, če to ni popolno praznjenje dojk user posted image user posted image (se pravi, da samo malo potegne oz. sploh ne).

kako pa so vaši kahličarji? a še uporabljate kahlice tiste, ki ste jih že kake 4 mesece nazaj? a se kej navajate na kahlico zdaj poleti? mi smo jo nabavili, pa še nismo prišli do kake druge uporabe kot je igranje z njo user posted image user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 11:44:43   
Naty*Taja
Hojla Solatka! Težave v rokah tudi meni povzroča nošenje tamale, ki pa ni več tak mala! Križ pa itak boljš, da ne govorim! Sej bo zrasla.
Ja, na kahlico se navajamo - sam ne Maruša, ampak Marcel. Tile naši julijčki so pa še zdaleč premali za kahlo! Vsaj po mojem mnenju! Še tavečji ne skapira vedno, da mora na kahlo. Tak da naši mali imajo po moje še kako leto časa. Tisteli poskusi pri 6 mesecih so pa meni itak čist mim, razen v primeru, če mali ne more kakat, ker ga plenica gor tišči! No ja, vsak po svoje. Jaz se bom s tem pri Maruši spopadala drugo poletje, nič prej.
Janči, ti tudi predvidevam?! user posted image
Dojimo se pa mi nič več že kak mesec, ker se mi je zdelo, da če bi še malo dlje pustila, da cuca, bi jo bilo zelo težko odvadit! Tak pa se zdej ne spomni več. Mlekec je pa tudi lepo usahnil, tak da ni blo večjih problemov. Sicer pa  mislim, da je bilo 11 mesecev čist dovolj.
Grem zdej, ko joka tam v postli.. user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 12:42:35   
Alisa
oj,
Naty tebi verjamem da te križ boli, ker tud mene pa Anže ni tek velik in težek kot tvoja Maruša. Naš je zdaj velik 78cm in težek 10.830, pa sem čist boga. pa ga ne nosim velik sm ko ga pa me pa roka in križ bolita.
Včeraj sem šla popoldan mal fušat na šiht in sem imela Anžeta s sabo pol ga je pa ati pršu iskat. Delala bom 14 dni, pa saj veste vsak euroček pride pravuser posted image .
Sem pa se počutila prav čudno, ker ga še nikoli nisem pustila samega več kot 1 uro. No pa saj ni bil sam, saj je bil z atijem, sm vseeno.
jutr greva pogledat varuško in da se zmenim kako in kaj, pa da vidim, če je vse tak kot hočem met.
Solatja jaz sicer Anžeta ne dojim že kake 6. mesecev, še vedno pa zjutraj in zvečer spije 200ml adaptiranega mleka.
Zdaj pa moram na hitro skuhat, pa pojest pol pa na šiht.
Pridne bodite!!!

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 13:39:01   
Balerina
Da se še mi kaj oglasmo. Pri nas sicer veliko hodimo, čeprav zunaj rada vidi da jo držim, jaz pa tud da jo ne popiha kam kamor nebi blo treba. Ja pa tako če jaz nečem it tja kamor tamala hoče se pa kar spusti in jo zašiba, jo komej ujamem. Križ mene ne boli me pa boli kolk, ne vem a tako čudn noge držim ko držim tamalo ali kaj.
Gaja tudi zjutraj in zvečer spije nekaj adaptiranega mleka, ja pa čist odvisno od dneva včasih 120 včasih pa prek 200. Sem razmišljala da te zaloge porabimo pol ji bom pa kar navadnega začela dajat, so ji tud v pediatrični kar navadnega dajali.
Glede kahlice pa tako pri nas je večinoma za igrat jo pa tud včasih gor dam ko jo previjam in to zato kar si je tako fajn zdi na kahlci sedet. Ne napolni jo pa tako ali tako večinoma ne.
Na dopust pa pri nas še čakamo, najprej poroka pol pa dopust.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2007 21:49:57   
plenicka
Klaja in ostale, če vas zanima: Z Žigcem se privajava na nov režim in zaenkrat nama navkljub manjšim izzivom uspeva. Težko je biti ločen najmanj 10 ur na dan od svojega otroka in obratno ampak to je (bo) najin način življenja.
Mere mojega princa: 9560 g in 74 cm, pikico preživel brez joka, namesto kroga risal črte in pikice. Dobil 8 zobek in voljo do vstajanja ob vsakršni opori. In seveda hoje, ki se je skoraj nikoli ne naveliča - še najraje po stopnicah. Neizmerno uživa na toboganih...
Klaja, glede AC pa samo tole - moja sodelavka ima izkušnje in to pozitivne. Je pa morala na ta pregled, ker je bila v času nosečnosti stara 44 let. Kakorkoli se boš odločila, bo prav, ker se boš odločila ti! Kakorkoli se boš odločila, ti stojim ob strani! Srečno!

Evo, zdaj pa spat, da zjutraj ne bo prehudo vstati. Lepo se imejte in uživajte s svojimi malčki!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.8.2007 22:40:48   
klaja
Evo, še naše mere: 9200 g in 71 cm. Jokala pa je še prej, ko je dobla pikeca, samo pljučka je pediater poslušal, pa je že zagnala vik in krik.

Če ste že pri temi glede kahlice, za kakanje jo uporabljamo že od 7. meseca in nam uspeva. Začeli pa smo jo uporabljat tudi za lulanje in sem ji kar v tej vročini oblekala spodnje hlačke in zmeraj ko jo je tiščalo lulat je začela tečnarit. Tako da pridno opravlja svojo potrebo tako kot je treba. Ponavadi vedno pokaže s svojim vedenjem, kaj bi rada, tako da vem kdaj mora na kahljico. Se pa še zgodi, da se polula v plenico ali pa da nisem v bližini, ko začne godrnjat.

Smo se pa v nedeljo šli malo potepat, potem pa še k prababici in je nastal problem, ker nismo imeli s sabo kahlice. Zdaj ne vem, če je načrtno zadrževala vodo, ali je to bilo le naklučje, saj ni lulala v plenico celih 6 ur. Sem jo slišala, kako tišči, pa sma jo slekla in držala, pa ni nič pomagalo, potem ko je bila že res sila, je spustila v plenico.

Jaz imam glede uporabe kahlice drugačno mnenje in delam po svoje. Sem pa že slišala tudi pri zdravnikih, da bi naj začeli uporabljat kahljico šele pri dveh letih. Jaz se s tem ne strinjam. Sicer pa vsak po svoje, kakor komu paše.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.8.2007 12:38:51   
Balerina
Klaja ste pa res že hitir s to kahlico. No jaz se tudi strinjam s teboj da čim prej iz planic če je le možno. Naša še ni tako pridna da bi lulala samo v kahlico pa tudi ne silmo jo. Če se polula fino če ne pa pač v planičko.

No ima pa Gaja eno veliko novico. Bo postala sestrica ja marca bo naša princesa nostopila pomembno vlogo v svojem življenju biti sestrica malemu dojenčku. Je prav smešna ko ji pokažem sliico iz UZ se tako prisrčno nasmehne kot bi res dojenčka videla.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.8.2007 12:42:04   
solatja
balerina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


želim ti vse najlepše in čudovito user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.8.2007 12:58:22   
klaja
Balerina to pa je res lepa novica! Čestitam!!! Lepo da si se nam pridružla!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še katera mogoče!?user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.8.2007 15:12:41   
ElaM
Balerina, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in srečno do konca.
Bi lahko odprle debato lanskih julijk, ki smo spet nosečke.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.8.2007 8:21:04   
Balerina
Najlepša hvala vsem. Je je res enkraten občutek ko imam spet eno majhno bitje pri sebi. Me je pa všasih kar mal strah kako bo že Gaja je tako živa kako bosta dva.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.8.2007 9:25:46   
Angellina
Ojla babike user posted image

Balerina čestitam user posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj?

Jst tooooooook pogrešam porodniško, ko sem bila z mojim frtolinom doma! Zdej je pa to vse skup podobno enmu velkemu krogu, k sam hitim in hitim in nikoli ni konca, da bi se za trenutek ustavila in globoko vdihnila.
Celo dobre volje mi za kak dan povsem zmanjka, tko da ne premorem niti drobnega smehljaja, kaj šele, da bi se na glas krohotala kot včasih. Brez veze. Upam, da bo dans kaj boljše.

Mark bo pa vsak čas poletel, ne pa shodil user posted image . Čist mickeno mu še manjka. Ampak obvezno mora v roki držati metljo, grablje, lopato ali tovornjak, pol pa naredi 3-5 korakov povsem samostojno. Pa iz sedečega položaja, se brez opore vstane in to z tavelkim tovornjakom v rokah. Tovornjaki in čistilni pripomočki pri nas rullajo user posted image . Kar naprej pometa (kao), s krtačo in cuno drgne po tleh..user posted image ..menda naju z atijem oponaša user posted image

Lupčka da pa takega, da mi je kr nerodno, če kdo vidi user posted image . Ne vem zakaj vstrajno drži usteca odprta in se ti prisesa na usta, tko da pol dol noče user posted image , isto če ga da na lička. Mali čudak user posted image . Pa tko ga učim, da bi podaril en kratki cmokec.

šibam

lp


(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...




Prvi razred
Admin

Kdaj je najboljše za otroka, da gre v prvi razred?

še pred 6. letom (15%)

pri dopolnjenih 6 letih (43%)

pri dopolnjenih 7 letih (42%)


Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!