Azzurra
|
Ciao punce. Kako je bilo kaj včeraj, 13.8.2007? Kakšni so bili kaj vaši otroci? Me prav res zanima, če je bil tak težek dan, kajti na našem hribu (v soseski imamo kar nekaj majhnih otrok) je vse povprek kričalo, jokalo in cepetalo! Jaz mojega Liama še v življenju nisem videla tako sitnega, kot je bil včeraj! Za vsako stvar je bilo NE ! Ne za jest, ne za pit, ne za spat, ne za it sem, ne tja, ma živa sitnoba ga je bila. Me je prav zaskrbelo kaj se dogaja, ker res še živi dan ni bil tak. Pa sem seveda takoj "obtožila" moje starše, ki ga čuvajo, da mu vse dovolijo in da potem ko je popoldne doma je seveda siten in užaljen, ker pri nas doma se pač določenih stvari ne sme. Samo včeraj sta bila tudi moja starša vsa iz sebe zaradi te male tečnobice. No, zdaj ne vem, ali je bil res težek dan, ker pravim, pritoževale so se tudi vse soseske mamice, ali ga kje lomimo in kako naj se s to fazo spopademo. Danes sem v službi do poznega in prejle sem poklicala domov k mojim, pa pravijo, da ni ne duha ne sluha o včerajšnji sitnobi, da se zabava, igra, se smeje, klepeta... Ja, zjutraj pa sem bila na pregledu in prvem ultrazvoku tako da sem videla našega novega bodočega člančka, se je kar lepo videlo rokico s prstki in kako pleše rokenrol. Grem stavit, da bo že danes (sem komaj 11 tednov noseča) takoj kakšno nestrpno klicarjenje, če se "je že vidlo kakšnega spola je".... (tašča ) V glavnem, veliko dete je fajn, malo dete je tudi fajn, jaz sem malo manj, ker sem utrujena še od jutra (zgodaj šla od doma na pregled in v laboratorij, potem pa nič domov, pa v službo, ker začnem ob 10.30 in končam ob 18.30....ej, vi veste kako dolg je dan ko si v službi do take ure?
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|