solatja
|
Azzurra, držim pesti, da bo res vse najboljše!!!! Balerina, čestitke tudi vama!! je pa verjetno vaša Gaja imela samo kake mini težavice, da jih je že kamilični čaj tako hitro pozdravil... mogoče je pa čutila napetost v zraku, kaj veš.. hm, hm, fizioterapija je za mano, roka pa upam, da se bo počasi zdaj umirila. na fizioterapiji tako ali tako razdražijo vse skupaj, tako da bi naj bilo boljše čeznekaj časa upam, da se bo res vse čimprej umirilo...v petek sem torej zaključla s tem v soboto pa sva bila na poroki v Konjicah, tako da smo že v petek odrinili na Štajersko k mojim staršem. In ker sva se odločila, daje res skrajni čas, da greva nekam sama, je bila Gaja Helena praktično cel dan sama. in ko sem ob kakih 6h popoldne poklicala, kako je kaj, mi je moja resnicoljubna mama lepo v obraz povedala, da še ni pogruntala, da naju ni in za dat spat tud ni bil noben problem toliko o nenadomestljivosti staršev sicer pa jo je v sredo prvič pičila čebela in ni bilo preveč hudo, dokler nisem začela dajat obkladkov, tako da smo pristali samo na Fenistilu. na srečo ni bilo nobenih težav, me je pa res kar malo stisnilo sicer pa tudi midva razmišljava, da bi jo dala v kako varstvo ali vrtec, in to samo polovično. kljub vsemu si res želim dokončat ta presnet faks, pa če bi našla še kako službo, se je tudi ne bi branila, pa naj bo honorarno ali prek študenta. sploh je pa naša tako družabna in nekomplicirana, da res ne pričakujem nobenih težav. če pa bodo, imamo pač to srečo, da se ji bomo lahko prilagodili. že itak vidim, da dostikrat preveč kompliciram lepo se mejte! mi bomo zdej zgleda spet padli v normalen ritem bivanja...