Naty*Taja
|
Jao punce, hvala, hvala - sej pravim, da je mene tudi zvečer dol vrglo! Tak da nič dvomit o svojih sposobnostih. Sej ko boste vse po dva imele boste vidle, da ste tudi ve sposobne česa podobnega. Sem se pa nasmejala ob komentarjih - Janči super kombinacija Super Mati, super Naty . Ja Lily, jaz sem matematiko študirala oz jo še do 16. Pa ne mi rečt, da si ti moja bivša sošolka Lily?!?!Blanka pa to, v prvem letiniku? Dej si no kako slikco not, da te vidim, če si prava. In če si, kako si kaj in kaj delaš tule na "mami forumu"? A si že mamica, nosečka? Ah, verjetno nisi taprava, ker ona je diplomirala 03. No dej napiš. Solatka, sej mene je tudi groza, ko se spomnim na tistih 14 dni. in da je zdej neki podobnega v luftu, me je kr groza! Se pa da preživet, oz preživotarit. Nič ne delaš sam počivaš ko lahko in upaš, da čim prej mine! Pa kak redbul pride prav, da dobiš vsaj malo energije. Ne, resno našo tamalo pa tile zobki tak zdelujejo, da mi je ful hudo, ko jo gledam, kolk si drgne dlesnčke in tarna in joka..... Me je orng strah kotnikov! Pa še vreme je tak v k....!, da so še bolj sitni tile naši mali. Solatka, jaz obleko tudi že mam kake par mesecev, sam ne vem kako bo kej s prirejanjem, ker me je ene 15 kg ,manj, kot takrat ( ), bom mogla verjetno malo prej na probo, kot en teden. Drugače pa jaz za maladva že imam v stilu - šampanjc-bordo, tak kot moja obleka. Za tamalo kiklco v taki kombinaciji, za malega pa oblekco, srajčko in kravatico! BO tudi tak mal filmsko! imam pa rezervo zanju, ker ju bo itak treba preoblačit po moje da kake dvakrat. Ati obleko že ima, sam še kravato in srajco aja pa čevlje si gre iskat in smo oblečeni. Za ličit in frizro bom pa jaz kr v salon šla, ker niti približno se mi ne bo dalo tisti dan to delat, glede na to, da nimam pojma kako in kaj in bi se verjetno ful namučla s šminkanjem, pa še všeč si nebi bila. Imam že dogovorjeno. A ti mogoče veš kje dobit podvezico z bordo kombinacijo? V poročnem kotičku je nimajo na zalogi! Balerina, po moje pa takole oblekco ziher kje najdeš, glede na to, da je letos ful moderna oranžna in podobno. Drugače pa bosta našadva tudi v bombažu, ker drugače bosta ful sitna, ker jima bo vroče. No, ko sem glih prebrala, da Gaja noče solate - naša jo je pa tak mazala danes! Zeleno solato sem ji natrgala na majhne koščke in je vse pojedla! Tega pa še nisem vajena, ker Marcel od sveže zelenjave je samo papriko! Recept je pa od sosede . Čao, se grem zdej učit, če ne zaspim sede tule zraven zapiskov.