|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.5.2007 21:11:51   
Naty*Taja
Hojla, sam tolk o hrani - mi pa ne sfolgamo sprot kuhat in pripravljat. Mala tako z užitkom odpira usta, pa ni važno kaj je. user posted image  Kljub temu pa je shujšala, ker je tak divjak, da je groza. Non stom laufa, se dviguje, in sedaj gospodična že čisto lepo sama stoji. Po moje res ni več daleč, ko bo sama šla. Sem jo zdejle dva dni opazovala, če se ji to samo posreči, pa res čist lepo stoji. malo jo še vsake toliko časa zapiga naprej in nazaj, sam se ponavadi ujame in stoji naprej. Imam občtek, da ji gre že orng na živce, ko ne more za Marcelom laufat. user posted image  Danes sva bili končno cepljeni drugič, tak da nam bo mogoče uspelo do vrtca to zrihtat. Sem bila danes na informativnem sestanku za vrtec - očitno je sprejeta, ker nismo dobili nobenga obvestila. Sicer pa mislim, da pri nas ni take panike, ker je le manjši okoliš in za teh par otrok že najdejo plac. Še iz drugih bližnjih krajev jih sem vozijo, ker pri njih ni placa, tak da ni panike. Me pa kr malo stiska, ko jo bom mogla tak malo že dat tja. Marcel je bil le malo starejši. Pa če bo kej po njem itak ne bo panike.
Da ve vidte, kako mali poberejo moje "živčke" . Namreč uradno imam zagovor diplome 19.6., in me že malo panika daje, tamaladva pa vse pobereta!! Mi je danes njegova vzgojiteljica rekla, kako je zadnje čase živ in svojeglav, pa doma se mi dere ko opica, pa nagaja, beži.... prav živčen je z menoj vred. Da ne govorimo o tamali, ki jo spet dajejo zobi in mislim, da ne bom preživela, če bo tako, kot zadnjič  -14 dni skup nespanja ne podnevi ne ponoči!! Groza. Upam, da jo prej mine.  Sem mogla danes it spat, ko je tašča prišla domov, ker bi se drugače verjetno zgrudila. Sem vstala že ob pol šestih,laufala v Celje po vezane diplome (Janči, hvala za informacijo, kje se da hit zrihtat!!), potem po tamala domov, ju zrihtat in peljat Marcela v vrtec, tamalo na cepljenje, potem pa direkta v MB oddat v referat, pa spet domov. Potem sem šla spančkat po kosilu (user posted image ) za pol urce potem pa po tavečjega v vrtec, malo pospravit domov in spet oba naložit in po atija v službo..... zdej grem pa dol past, jutri pa intenzivno v zapiske za preddiplomskega.....
Imejte se in ne pokvarite si dan z mojim jamranjem.... Lahko nočko vsem skup.

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
29.5.2007 21:38:33   
lily28
Naty-Taja, kaj si studirala?
A si mogoce matematiko?

To sprasujem zato, ker sem jo jaz v Mb, sam sem diplomirala leta 2004.
Vem, da lahko studiras v Mb marsikaj, sam nekje sem prebrala, da so tebe tukaj na forumu
sprasevali, nekaj v zvezi z matematiko (bolj na zabaven nacin je slo).

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
29.5.2007 22:02:38   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Sem vstala že ob pol šestih,laufala v Celje po vezane diplome (Janči, hvala za informacijo, kje se da hit zrihtat!!), potem po tamala domov, ju zrihtat in peljat Marcela v vrtec, tamalo na cepljenje, potem pa direkta v MB oddat v referat, pa spet domov. Potem sem šla spančkat po kosilu (user posted image ) za pol urce potem pa po tavečjega v vrtec, malo pospravit domov in spet oba naložit in po atija v službo..... zdej grem pa dol past, jutri pa intenzivno v zapiske za preddiplomskega.....

user posted image user posted image user posted image Klanjam se, SuperMati-SuperNaty. Od zdaj naprej si moje božanstvo. Jaz v enem tednu ne naredim pol tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2503
29.5.2007 22:34:29   
solatja
joj, Naty, a bi rada, da vse začnemo razmišljat o svojih sposobnostih in o tem, da vrnemo licenco za bit mama in žena in gospodinja??? user posted image user posted image sej včasih bi pa res pasalo.... user posted image user posted image

sicer je  pa danes Gaja Helena normalno spala po skoraj enem tednu nenormalnega spanja. mislim, da sta bili glavni krivec zgornji enki v kombinaciji z visokimi temperaturami v spalnici (okol 26 stopinj ponoči), ker se na klimo še navajamo in se ne znamo čist organizirat. tk da je zdej spala v bodiju na kratek rokav / brez rokavov in v najtanjšem žaklju, danes pa je lepo spet še v pižamici. upam, da se ne bo skuhala... sicer pa spet malo smrka, ampak pri takih norih temperaturah me sploh ne čudi... še mene mal daje na trenutke...kako sfolgate ne spat po 14 dni zarad zobkov user posted image user posted image midva sva bla čist uničena po tem slabem tednu, s tem da sem še hodla čez dan z njo spat (po kako uro že). pa sej vem, če so take razmere, pač to sfolgaš in preživiš, pa se ti niti ne zdi... tkle od zunaj pa res zgleda kot ne vem kak dosežek (pa nočem zmanjševat vrednosti tega, ne me narobe razumet).

sicer pa, samo za Jančiko user posted image , prstani so že doma (čudovita sta, belo in rdeče zlato), za obleko pride v petek, da se zmenimo za mojo in za srajco+kravato za mojga, upam pa (optimist), da bo mela čas še kej ustvarit za user posted image - bi blo prav zakon, če bi meli vsi nekaj iz istega blaga... filmsko user posted image sicer je pa tašča že kupla eno super kiklco za user posted image : tako dolgo, do gležnjev, plapotajočo... men je ful všeč in je točno to, kar sem iskala: nekaj čisto lahkega, po drugi strani pa, da je še vedno mal zaščite user posted image user posted image user posted image user posted image (vsak izgovor je doberuser posted image ). je pa nežno rumena... me prav zanima, kok časa jo bo mela gor, sploh če še ne bo hodla, ker s plazenjem se lahka poslovim od nje v 5-ih minutah user posted image user posted image glavno, da mam veselje. nisem našla slikce na netu, da bi vam pokazala user posted image user posted image itak bom verjetno naredla pol en album, da boste pošpegale user posted image kaj ste pa z make-upoma naredle? jutr grem spet na promocijsko ličenje, tokrat collistar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in razmišljam, da bi se kr s tisto žensko mal pomenla in da mi kej pove, pa da si pol sama nakupim in se sama namažem. ne vem, zakaj bi najemala koga, če pa lahka cenej skoz pridem in glih tk lepa (če mi uspe, sevedauser posted image , ker ne mislim komplicirat) pa še ličila mi ostanejo... kaj mislita naredit vidve, balerina in naty??? pa če se še kera v kratkem poroči oz. kaj ve pravite o tem?

alo, grem še mal porihtat, pa upam, da se boma še kej o poroki zmenlauser posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
30.5.2007 7:47:52   
Balerina
Pa še mi malo. Joj sem zadnje čase tolk mal na netu nam še vedno brezžični ne dela in moram bit v sobi prikloplena.
Naš smejalček, tako jo kličeva ker se skoz smeji,  tud že kar dobro sama stoji, kadar se spusti. Je tak ziheraš ne vem po kom najbrž po očiju, še ena lastnost od očija.
Ja Solatja in Naty sem vaju že hotela vprašat kako bosta Gajo Heleno in Marušo oblekli. Jaz bi nakaj lahkega za nosit da se dobro počuti pa da zgleda mal lepše ne navadn bombaž. Sploh ne vem kje naj dobim. Ja da bo pa k moji obleki pasala pa najbrž ne bo šlo ker mam jaz neko oranžno rjavo obleko in ne verjamem da bi dobila kaj takega.
Glede ličenja pa jaz sploh ne vem kaj bom, ker se še nisem nikoli, razen za maškare, namazala. Uporabljam le kremo in labelo in to je to. Sploh ne vem najbrž bom svakinjo prosila, če mi bo le oči mal povdarla in mogoče ustnice. Bom vidla.

No šibam ke se naš smejalček razburja, ja če pa ni po njenem al pa če je utrujena ta tud zna glasno povedat, to pa že od nekdaj.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
30.5.2007 9:26:10   
tiasha77
Hojla!
Da se vam še jst malo javim po dooooooooooolgeeeeeeeeeeeeeeem časuuser posted image . Dobrodošleuser posted image vse nove! Tudi pri nas je čedalje bolj pestro, postavlja se na vse kar gre, na klubsko mizico, na psa, na predale, v posteljci, na mene, ... Zelo rada tudi stoji in hodi (ja jst sem še ena taka, da ko pride mala do mene in tečka, jo primem in malo hodiva, pa ful šiba, le kaj še bouser posted image ). Tudi naša žabica se je sama odstavila od dojenja, je sama prespala dve noči brez, pa sva zaključle kariero (mi je po eni strani kar malo hudo, po drugi sem pa vesela, da je šlo tak na izi). Previjanje še kar gre, kakor kdaj, včasih malo bolj pridno leži, drugič pa se oblačimo že stojeuser posted image . V glavnem skušava uživat še zadnja dva meseca, ker nimam nč podaljšane porodniške in konec julija že začnem delat, me že malo tlačijo moreuser posted image , sem že sanjala o službiuser posted image .

Solatja - naša punca spi v bodiju brez rokavčkov, pa pižamici (štumfke si obvezno potegne doluser posted image ), pokrita pa noče bit, vse dol zbrca, tak da jo potem ko že trdno spi, pokrijem s tetra pleničko; kar se pa tiče make-upa, ti lahko jst povem mojo izkušnjo - jst se načeloma ne mažem, tak da sem se raje prepustila namazat kozmetičarki, mi je naredila tak naraven make-up, pa fajn je blo, ker ma tam na voljo miljon šimnk, bravic in pudrov, pa ti zmiksa da je pravi odtenek (pa ni blo tok drago), če pa odvladaš, pa go for ituser posted image user posted image user posted image

Naty-Taja - svaka ti čast, da vse to sfolgaš, bom morala nehat jamrat, kak men nč ne rata nardituser posted image , pa sej itak bo šlo, sej zmeraj gre, samo malo treme mora bituser posted image

Klaja - čestitkeuser posted image user posted image user posted image za user posted image , sem ful vesela zate, ti pa samo uživaj

Jančika - čestitke za tekuser posted image user posted image user posted image , to se men tudi zdi ful dosežek, tak da tudi tebi svaka čast

Lep pozdravček vsem mamicam julijkam in njihovim sončkom!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
30.5.2007 15:10:38   
solatja
se popravljam: rastejo na 4 naenkrat zgoraj - enki in dvojki!!! zgleda, da jo bomo še dobr odnesli!! user posted image user posted image user posted image upam, da vsak naslednji zob, ki gre ven, manj bolj in je manj težaven...

poskus z zeleno solato in rdečo peso spodletel user posted image user posted image   zgleda, da si začenja zmišljevat... danes ni hotla kruha za zajtrk, sam sir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
30.5.2007 15:52:11   
Naty*Taja
Jao punce, hvala, hvala - sej pravim, da je mene tudi zvečer dol vrglo! user posted image  Tak da nič dvomit o svojih sposobnostih. Sej ko boste vse po dva imele boste vidle, da ste tudi ve sposobne česa podobnega. Sem se pa nasmejala ob komentarjih - Janči super kombinacija Super Mati, super Naty user posted image  user posted image  user posted image .
Ja Lily, jaz sem matematiko študirala oz jo še do 16. user posted image  Pa ne mi rečt, da si ti moja bivša sošolka Lily?!?!Blanka pa to, v prvem letiniku? Dej si no kako slikco not, da te vidim, če si prava. In če si, kako si kaj in kaj delaš tule na "mami forumu"? A si že mamica, nosečka?  Ah, verjetno nisi taprava, ker ona je diplomirala 03. No dej napiš.

Solatka, sej mene je tudi groza, ko se spomnim na tistih 14 dni. in da je zdej neki podobnega v luftu, me je kr groza! Se pa da preživet, oz preživotarit. Nič ne delaš sam počivaš ko lahko in upaš, da čim prej mine! Pa kak redbul pride prav, da dobiš vsaj malo energije. user posted image  Ne, resno našo tamalo pa tile zobki tak zdelujejo, da mi je ful hudo, ko jo gledam, kolk si drgne dlesnčke in tarna in joka..... Me je orng strah kotnikov!
Pa še vreme je tak v k....!, da so še bolj sitni tile naši mali.
Solatka, jaz obleko tudi že mam kake par mesecev, sam ne vem kako bo kej s prirejanjem, ker me je ene 15 kg ,manj, kot takrat (user posted image ), bom mogla verjetno malo prej na probo, kot en teden. Drugače pa jaz za maladva že imam v stilu - šampanjc-bordo, tak kot moja obleka. Za tamalo kiklco v taki kombinaciji, za malega pa oblekco, srajčko in kravatico! BO tudi tak mal filmsko! user posted image  imam pa rezervo zanju, ker ju bo itak treba preoblačit po moje da kake dvakrat. Ati obleko že ima, sam še kravato in srajco aja pa čevlje si gre iskat in smo oblečeni. Za ličit in frizro bom pa jaz kr v salon šla, ker niti približno se mi ne bo dalo tisti dan to delat, glede na to, da nimam pojma kako in kaj in bi se verjetno ful namučla s šminkanjem, pa še všeč si nebi bila. Imam že dogovorjeno. A ti mogoče veš kje dobit podvezico z bordo kombinacijo? V poročnem kotičku je nimajo na zalogi!
Balerina, po moje pa takole oblekco ziher kje najdeš, glede na to, da je letos ful moderna oranžna in podobno. Drugače pa bosta našadva tudi v bombažu, ker drugače bosta ful sitna, ker jima bo vroče.
No, ko sem glih prebrala, da Gaja noče solate - naša jo je pa tak mazala danes! Zeleno solato sem ji natrgala na majhne koščke in je vse pojedla! Tega pa še nisem vajena, ker Marcel od sveže zelenjave je samo papriko! Recept je pa od sosede user posted image .
Čao, se grem zdej učit, če ne zaspim sede tule zraven zapiskov. user posted image  user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
30.5.2007 17:31:24   
solatja
čuj ti, Naty.... mi mamo Gajo Heleno!! ne boš verjela, še vedno jo kličemo striktno z obema imenoma in tud drugi se tega držijo... sma pač zategla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato pa ima dve imeni, ne za hec. pa tud pomanjševalnic iz imena ne morem slišat. sploh tašča in tast mata rada Gajica Helenca in celo Gajčica Helenčica... še sprašuješ zakaj???user posted image user posted image   user posted image user posted image naše ljubkovalnice so roža boža, miška piška, punca lunca in take. pa se tud eni sam user posted image user posted image user posted image user posted image pa mi je čist ravno!!

aja, pa glede na njeno "previdnost", vas verjetno ne bo presenetlo, če vam povem, da se naša drži kakega roba postelje in pol se kr hoče preprijet in ji že uspe kak korak. user posted image ampak, da bi pa sama na miru stala, to pač ne. je preveč "varno"!!! user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2509
30.5.2007 21:11:07   
lily28
pozdravcek,

mi smo pa dobili nov zobek (no imamo ga ze 10 dni), sedaj jih imamo ze tri.
Vendar me je malo strah, ker sedaj kuka ven ze cetrti, pa ta tretji noce kaj veliko rast.
Dej povejte mi tiste ki ze imate zgoraj zobke, kako hitro so zrasli ko so prodrli?

naty, verjetno nisem ta prava, sem pa studirala zraven se tehniko. Moj prvi vpis na faks
je bil leta 1999/2000. verjetno si ti bila kaksno leto pred menoj. Mogoce se pa tudi poznava na videz.
Omenila si pa Blanko (blond, dolgi lasje), njo pa poznam, smo skupaj hodile na didaktiko matematike.
A ti si eno predmetna?
A ze delas kje?
Drugace moje ime ni lily, ime niti ni povezano s tem vzdevkom.
Ja in sem ze mamica, imamo 10 msecnega sinka Anzeta.

punce lepo se imjete.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
30.5.2007 22:31:11   
klaja
Naty-Taja te moram še jaz pohvalit, ker si res super mama!!!!!

Tiasha77 hvala za čestitke, saj uživam, samo ko me ne bi tako tiščalo v trebuhu in da mi ne bi bilo slabo. Upam, da kmalu mine.

ElaM kako pa je kaj s tvojo slabostjo, a te je že minilo?

Dobila sem tudi datum za zagovor diplomske naloge, tako da naslednji petek (če se ne motim je 7.6.) držite pesti zame, da mi uspe, da jih ne pobruham!

Zobkov še zmeraj ni na vidiku, jo je pa spet začelo mučit. Pri previjanju je stalno slabše. Oblačim jo sede, ker drugače ne gre. Se mi v trenutku prevali na trebuh in je ne morem potisnit nazaj, ker se naredi tako trdo, ko pa popustim pa nareti hehe. Očitno se norčuje iz mene! Hranjenje poteka kakor ji je, včasih poje vse, včasih nič. Drugače smo še pa pri plazenju v rikverc, tako da še ni tako hudo.

(odgovor članu lily28)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
31.5.2007 7:25:15   
Naty*Taja
Oh, sorry Solatka, sem vedla, da ne bo prav, ker ti striktno vedno pišeš oba imena, sam sem bla v takem zagonu za pisat, da sem zgrešila. user posted image  Drugače pa je tudi moj nik Naty-Taja, ne sam Naty user posted image . Sam jaz nisem tako občutljiva na to, tak da te ne bom kregala.user posted image
Lily, jaz sem enopredmetna ja - sem pa 98 začela. Je pa Blanka verjetno ista. Ona je bila najprej moja sošolka, in so se s to Lily veliko družile, potem pa je presedlala na dvopredmetno. V glavnem sej ni vežn - lepo, da je še ena mojga faha tule gor. Jaz še nič ne delam, ker sem že tretje leto abs. (dvakrat podaljšano zaradi porodniške user posted image ). No zdej bom pa le na koncu in potem v jeseni upam, da me bodo kje rabli.

Naša mala je pa prejle naredila prvi samostojni korak! user posted image  Se je držala za poganjalca, pa ji je ušel in se je lepo ujela, da je stala, potem pa hop za njim brez vsega en korak do njega, se spet prijela in se igrala naprej. user posted image  Madona bo kmalu luštno... user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
31.5.2007 9:11:29   
Jančika_
O, bravo, Bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Prvi korak, madona! Kak gre to hitro..... Punce, lani ta čas smo imele še taaake trebuhe, a se še spomnite!

Neposredna povezava do sporočila: 2513
31.5.2007 10:50:44   
solatja
sej glih iz tega razloga, predraga naty-taja user posted image user posted image user posted image , se vedno trudim uporabljat cele nicke in ne nekih izpeljank in okrajšav... ampak Naty-Taja... verjetno pri teb največrat skrajšam user posted image user posted image , pa mogoče še london_pariz v l_p user posted image user posted image .... oprosti, se bom še naprej trudla user posted image user posted image user posted image

pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi korak!!! (upam, da  je tvoj križ popravljen in pripravljen user posted image user posted image user posted image ).

sem pozabla zapret omaro in zdej mam spodnje 3 predale popolnoma izpraznjene user posted image user posted image le kako je vedla, da morem omaro pospravit???? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil solatja -- 31.5.2007 10:51:56 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
31.5.2007 12:25:28   
Jančika_
Novice: Kajči meketauser posted image . Jap, kozike na pohodu. Upam, da ne bo preveč bogi. Bom poročala.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
31.5.2007 13:38:00   
Naty*Taja
Joj, Janči, a res al kaj? Dejte jih čimprej odgnat!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
1.6.2007 10:35:35   
Angellina
Hejlahoooo!

1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aplavz za super mamico in njeno Maruško, ki je naredila prvi korak
2. hvala vsem za odgovore...zdej vsaj vem, da nismo eni čudaki...no smo, sem ne v taki meri, kot sem mislila user posted image
3. Jančika fak ne, ampak bolje prej kot poznej.
4. user posted image user posted image user posted image user posted image  za nove zobke. Mi imamo do sedaj 2 user posted image ...velik ne user posted image
5. spet vprašanje:

mi gremo jutri na morje za en teden. Sej najbrž ne bo tok toplo, da bi se Mark lahko namakal, ampak, če pa bo, me pa zanima sledeče... Sej taki frtolini, so kr nageci a ne? Mam sicer tiste pleničke za v vodo, sam ne vem, to bom uporabila, samo, če bo v fredovem obroču. Kaj pa če ga nenapovedano nakida user posted image user posted image user posted image  A bom pol lovila kakce po plaži al kaj user posted image  Nimam pojma, dejte mi mal povedat kak to zgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.6.2007 11:06:22   
solatja
Angellina - nimam pojma user posted image user posted image user posted image pa mislim, da ponavadi taki otroci so nageci, sam kaj pa je s kakanjem?? se ne spomnim, da bi kdaj vidla kakega otroka, ki bi kakal oz. sploh pa ne kako mamo, ki bi kej čistla (al pa podturi očku user posted image user posted image user posted image ). ne vem, res ne.

kaj pa je s sašaš in izvidi?? katera ve?

Jančika, bo že šlo vse mimo.... boš vidla, kk se ti bo čez par mescev fajn zdelo, ko bo vse za tabo... (mislim na vse mogoče otroške bolezni)

rezerviran termin za civilno poroko in potem ladjica... (zakaj se ne da poročit v petek tuki na obali user posted image user posted image user posted image user posted image )... vabila napisana in v pripravi... danes bom imela izbrano blago, mere in kroj moje obleke in od user posted image , moj bo tud poštelan... na srečo so se zdej začele stvari res odvijat... v začetku naslednjega tedna se še dokončno dogovorim za jedilnik... user posted image user posted image user posted image go, go, go, go!!!!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.6.2007 15:31:29   
Balerina
Angelina, ja naša je bila na morju kar nagica. Ja pa res da se še ni kopala. smo ji sam mal nogice namočil. Če bi se pa pokakala bi pa pobrala saj če bi imela kužija bi jih tud, vem da ni lih primerjava.
Solatja vidim da se vam odvija midva sva tud včerej za mojga obleko kupla, še srajco morava jo bova najbrž dala delat ker ne verjamem da bova tako barvo dobila v trgovini. Pa poročno potovanje sva rezervirala user posted image user posted image user posted image . Pa seveda Gaja gre z nama, mami ne gre brez user posted image  na dopust.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.6.2007 21:17:57   
Naty*Taja
Hoj, Balerina in Solatja - se kr malo čudno počutim, ko imam jaz po večini že ful dolgo vse za poroko pripravljeno. Sam vem, da bi bila zdej ful živčna, če nebi bilo tako. Mi sam še atiju srajco in kravato najdemo. Pa potem sproti bomo še čevlje za tamaladva kupli, da ne bosta prej prerastla. Smo pa zdaj čist not v raznašanju vabil. Je ful fajn takle okrog hodit, sam zmatrana sem kot user posted image  pa tamaladva sta že kr alergična, ko avto vidta, ker nimata nič mira in morta kr z nama okrog hodit user posted image . Sem pa bila včeraj na dekliščini od kolegice, ki bo tudi na moji.... in sem približno vidla, kaj me čaka...uh, user posted image .
Grem zdej spat, ker sem spala ravno par urc, in bila potem cel dan v moowingu... Lepo lahko nočko vsem skup.

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.6.2007 10:38:34   
Balerina
Mi gremo pa danes na prve govorilne ure. Mam tak čuden občutek kot da je Gaja že ne vem kolk stara da o sebi ne govorim. Ja prej mam pa spet polno letanja danes bova naročila vabila in zahvale, pa za user posted image  grem darilo za rojstni dan iskat ma čez štirinajst dni 30. No pa upam da se bova šla kaj za torto zment bomo vidli od cajta.

Drugače pa pri nas kar pestro, pa očitno tudi pr vas ker se nobena nič ne javla, ali je pa mrk pa računaliniki ne delajo.
V soboto sva mela z mojim generalko, je malar končal z delom pa je blo treba vse pospravt. Ne vem zakaj ker če bi zdej kdo prišel v stanovanje spet vse leži povsot. Stoli so vsak na svojem koncu dnevne in kuhinje, pa časopis na tleh,.... No Gaja je bla cel dan pa pri dedku in babici pa je blo tok fin občutek ko sva zvečer prišla po njo pa priraca do naju pa k men v naročje se je tko stiskala in bla tko vesela. Pa saj je bla cel dan dobre vole ampak ko naju je pa zagledala sta dedek in babica kr odpadla. Ja zdej še loh uživam v tem da me je vedno vesela ko pridem, ko bo v pobrteti bo tko ali tko drugačuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.6.2007 15:13:14   
kapesanta
Mjah mjah - danes sem imela prvi šiht na 8 ur - se človek poleni v tem letu.... Upam da bom kmal not padla.

Drgač vse po starem... Aja - mali je čist neumen na živali - smo kar letno za ZOO kupil... Bomo probal mal po njihovih prireditvah hodit, da spoznamo kar ne poznamo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
5.6.2007 7:13:42   
Balerina
Joj Kapasandra a že za 8 ur. Me to kar ne realna tla postavi da bo res kmalu treba it. Pa saj jaz sem bila prvotno čist za da bi šla že januarja delat. Saj delala bi ampak tizga škisa od moje šefice gledat. user posted image .
Mi smo bil pa včeraj a ruditelskem in smo zvedl povno informacij pa prostore smo videl. Nismo pa zvedel koliko ja otrok v skupini.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
5.6.2007 10:46:36   
kapesanta
no sej hit mine, dela dost.... sam se pozna kolk je krajši dan zdej. Se mi zdi da smo 1,2,3 šli spat...
Še dobr da mi ga mami mirka - mi kar ne gre da bi ga morala v vrtec dat.... Je še tak dojenček.
Če kero zanima sem dala par novejših slikic v album, pa hišo v novi preobleki sem tud poslikala....

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 5.6.2007 10:47:08 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
5.6.2007 12:04:59   
klaja
Kapesanta lepe slikice, pa hiška je tudi ful zanimiva!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?