solatja
|
sam na hitrco, ker grem pol spat.... Haja Lena (kot jo kliče 2,5 letna soseda, men je pa tk luškan izraz ) je dobila zgornji enki - je bil že skrajni čas, ker že precej je tega kruha in svedrčke ipd. in ji res manjka za grist (zadnjič sem v plenički našla celo koščke lubenice - 90% vode ne razumem, kk ji je to uspelo).... skratka, super, da smo dobili zgornji žagici njima gre tud zahvala, da že 2 noči ne spimo (včeraj 2,5h, danes 1,5 ure) in smo čist zbiti. ma največjo možno gužvo na šihtu in je res treba zavihat rokave, da vse sfolgamo. zato pa je bla tu včeri tašča. ampak danes nam je končno uspelo dobit plac (Hotel Salinera v Strunjanu) in se mi je odvalila od srca cela Himalaja!!! to me je najbolj skrbelo, ker smo res že pozni, za konc junija dobit plac konc maja je res optimistično, ampak na srečo nam bojo tam verjetno kr pomagali, so pa nekolk dražji (hotel je pač hotel ). zdej še sam vabila dobim in bom že kr mirno spala. pol me pa čaka še fotograf in snemalec (a je nujno??), pa cvetje (to se mi najbolj upira, pa neke mašne pa šopki za svate - po mojem vsega tega sploh ne bo ).... aaaaaaaaaaaa.... Jančika, ti si me speljala na to, da spet o tem razmišljam... ah, upam, da gremo zdej, ko se zbudi na plažo.... sicer sem pa vesela, da se zdravstveno stanje izboljšuje (Darja, Alisa vsaj veš, kaj mate, Jančika nič ne poročaš o vodenih kozah Kajetana, torej bo tud vse ql...) in hvala za te lepe slikce.... so res cortki.... aja, pa Angie, s previjanjem je tak križ pri nas, da ne vem več, kaj naj... o ležanju nimam več iluzij, zdej upam, da bo sedela. danes je recimo stala in medtem ko je že itak popolnoma zapackala z blatom previjalno podlogo, se je še polulala (stoje seveda), ampak na srečo je previjalna podlaga vse pokasirala, da mi ni blo treba mize brisat... ampak medtem me ona objema!!! res prava najrajš bi jo 2x na dan previjala, če bi se dalo... pa ma še dodatno občutljivo kožo, tako da če ji robčka ne sperem še z vodo dol, ma takoj izpuščaj aja, pa ugotovila sem, da ji pomarančni čaj (hipp) tud povzroča izpuščaj - je očitno premočen (pa naj še kdo reče, da so agrumi primerni za mlajše od enega leta. vsaj naša je izredno občutljiva... tud po mangu je mela pol rdečico po celi nožnici in ritki ). in tole, da je blo na kratko!!!