|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.5.2007 19:23:55   
Jančika_
Solatja, mene pa vse zanima okol poroke, tak da te IZRECNO sprašujem VSEuser posted image . OK?

Tek je bil vredu, čas iz LJ sem izboljšala, moja leva joška pa je bila v cilju še par sekund pred mano, ker se mali od vseh dni ravno v soboto zjutraj sploh ni hotel dojitiuser posted image . Mater, s tako bombo ne laufaš vsak danuser posted image .

Tule sem 500m pred ciljem in maham Kajčiju, ki sedi v travi. Sem bila tak hitra, da me sploh ni videluser posted image .

user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.5.2007 6:57:06   
klaja
Jutro!

Punce, hvala za čestitke! Upam le, da bo vse vredu in da bo user posted image zdrav, ker ne vem, če bi bila sposobna še enkrat dat to skozi, kar sma mogla pri Juliji.

Jančika - čestitke za tek, si pa pogumna, jaz bi si verjetno kar hitro premislila in bi si kar spočila vmes!

Drugače pri nas ni nič novega, razen tega, da je Julija tečna, saj ji zgleda spet zobki nagajajo (nima še nobenega zaenkrat). Pa zelo je postala trmasta, včeraj se je pri fizioterapevtki 45 minut drla in metala po tleh. Tako, da se je niti dotaknit nisma smeli. Ko pa sma šli domov, pa je bilo vse vredu.
V soboto pa smo bili na birmi in je bila cel dan pridna, pa so vsi pravli, kak je vaša pridna. Sem rekla, da jim bom posnela, kaki hudiček zna bit, ker mi nihče ne verjame.

Lepo bodite v tej vročini!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.5.2007 10:55:40   
darja75
evo, pa smo doma.
smo preživeli 4 dni na infekcijski kliniki (jančika - tvoje zle slutnje so se ureničile).
klaja
tudi z moje strani čestitke

kar osem nas je

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.5.2007 14:07:35   
kapesanta
Darja - želim vam čimhitrejše okrevanje.
Jančika - bravo super mama, jaz si ob enem sulcu ne vzamem časa zase... ti pa tečeš, zdaj se greš še moderatorja... Ja res si dobra, ni kaj.
Klaja - a tokrat greta na nuhalno? Držim pesti da bo tokrat vse ok.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.5.2007 14:15:17   
Jančika_
Darjauser posted image , upam, da ste zdaj vredu. Mi pa čakamo vodene koze še pri Kajetanu. Vasja je že boljši, ravno z atijem tule mimo moje glave nabijata fuzbaluser posted image . Na srečo z napihljivo žogo....

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.5.2007 21:01:52   
sašaš
user posted image user posted image user posted image  
Evo naju z Elo spet z morja! user posted image  Naslednji teden verjetno šibava spet - sama sebe ne dohitevam več...

Sem samo na hitro preletela - ampak tole mi ni ušlo...Klaja, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  Supeeeeeeer!!! user posted image user posted image user posted image  Res vam privoščim! Malo sem itak tudi jaz fovš, ampak ne bo letos še nič! user posted image

Alisa, ste ok? Upam, da bodo zdaj dohtarji na jasnem, s čim naj vašega cukra pocajtajo. user posted image

Jančika, kaj se pa na vas vse spravlja!? user posted image  user posted image

Grem se tušnit! Noč!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.5.2007 21:11:57   
klaja
Kapesanta - tokrat grem na NS, saj mi tudi pripada. Sem se s svojim ginekologom že takoj po Julijinem rojstvu pogovarjala o tem, tako da tudi jaz upam da bo tokrat vse tako kot mora biti.

Sašaš hvala, sem te že malo pogrešala. Pa vidim, da uživaš, kar tako naprej!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.5.2007 7:18:46   
Alisa
jutr,

Sasaš tud jaz upam, da bodo zdaj kaj ugotovili, bova jutr zvedla ko greva spet mal zdravnika pogledat.
A gresta dons plavat?

Drugače smo ok; še kar mal tečkamo, pa tečkamo, uglavnem po starem. Sem ga pa včeraj postrigla čist na kratko, da mu ne bo vroče.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.5.2007 7:55:20   
Naty*Taja
Dobro jutro.
Pri nas še nič novega, smo še kr v gužvi. user posted image  Mala že samostojno stoji par sekund in se zraven pozibava kot pijanec.user posted image  Zuni najbolj uživa brez zoknčkov, ko jo travica žgečka po podplatkih. Polno jo je povsod, odpira omare, prevrača stole, je časopis in zemljo, za posladek pa še kak kamenček oblizne user posted image . Joškamo se še kr občasbno, čeprav mi gre že orng na jetra. Res si želim že brez modrca spat.user posted image  
Sploh mi ne gre pisanje... pa drugič več.

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.5.2007 9:27:25   
Angellina
Punce en lep pozdrav user posted image .
Sicer se res bol malo javlam, tko, da me boste verjetno dale na ignore, samo bom vseeno neki nakracala in par fotk mojega Marka prilepila. Pa eno vprašanje imam, če se ne bo prej frtolin zbudil.
Kaj jst vidim..Klaja...čestitkeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jančika..kapo dol user posted image user posted image user posted image

Darja, upam, da boste zdaj v redu user posted image

Malički Zala je cukerček za pojest user posted image

Plenička...Žiga Žiga Žigec...kot ponavadi, mi kar toplo postane, ko vidim, kako lepo raste in kakšen fejst fantek postaja user posted image

Naty držim pesti, da čimprej končaš diplomo user posted image . Res si vstrajna in pridna user posted image

Aliska tudi jaz upam, na najboljše. Poljubček Anžetu user posted image

Evo tole je pa moj sonček:

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.5.2007 9:42:58   
Angellina
No zdaj pa še vprašanje ali pa vprašanja...bom videla user posted image

Zanima me, če vaši sončki tudi počnejo sledeče aktivnosti:
  • ponoči: nenehno zbujanje, vstajanje v posteljici, tresenje posteljice, zabijanje posteljice v steno in vpitje v stilu: nananaaaaa, gengeeeeeee, auuuuuuuuuuuuuu, babaaa, aaaaaaaaat aaaaaaaat....
  • previjanje: po novem, mi ne dovoli več, da ga previjam. Sploh kadar je pokakan user posted image . Takrat še intenzivneje brca, me tepe z rokami, ščipa, pjuva, se dere, z rokicami grabi po kakcu in ga raznaša na vse konce in kraje, najraje name, občasno sebi na glavo user posted image . Ko ga z eno roko in komolcem skušam obvladat, tako, da držim roke, stran od plenice, me z nogami suva v glavo. Če mu dam v roke ropotuljico ali katero koli drugo igračo, da ga zamotim, mi jo z vso silo zabriše v glavo user posted image . Ne vem, mogoče mu je všeč biti posran in poscan...kdo ve user posted image user posted image user posted image
  • uspavanje: intenzivno vpitje 1 uro ali več user posted image user posted image . Ob tem obvezno brcanje, ščipanje, klatenje z rokami, na trenutke glasno smejanje, veselo žlobodranje, godrnjanje...

To je to. Vesela bom odgovorov.

Čauuuu

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.5.2007 10:46:57   
darja75
madona, vse sem imela že napisano, pa pritisnem prekliči, namesto potrdiuser posted image !!!

angelina
previjanje opisuješ, kot da bi stla pri naši previjalni. midva sva zdaj začela prakticirati tole:
1. najprej malo igre na prvijalni, potem pa imam pri roki različne škatlice (vsakič drugo), da se zamoti in delo je hitreje in lažje opravljeno

uspavanje, pa je pri nas od kar sva prišla iz bolnice tudi postalo prava katastrofa. tam so nam čisto uničilo naš dnevni ritem spanja, prehranjevanja, ...
kadar koli sva se hotla uspavat je sigurno kdo kaj hotel pa če naju prej cel dan nihče tudi povohal ni. pa še ta vrata. se mi zdi, da imajo zelo hud prepih ali pa so vsi skregani med sabo, saj tok kot je bilo tam zbijanja z vrati jaz še nisem doživela.

aja, hvala vsem za lepe želje, so pomagale, smo že mnogo boljši, samo naš škratek, ki je bil že tako na spodnji meji s težo, je zdaj čisto pod njo.

no, se hitiva redit, saj se je zbudil.

kar osem nas je

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.5.2007 10:59:49   
ElaM
Ojla, pupke,
za mano je drugi pregled, pikica je velika 4 cm, taka kot mora biti. Mati se pa še skoz bori s slabostmi. Pa bo ž moralo bit, kaj pa čem?user posted image
Angie, pri nas previjanje zgleda, tako, da tamala stoji na previjalni, mati pa akcija.user posted image  Se zamudim glih ene 10 min, da zamenjam plenico.user posted image  Ni pa nič agresivna, samo na hrbtu noče lažet, ni šans. Še malo pa bo bolje, ko se jim bo dalo kaj dopovedat. No, s tem se jaz tolažim.user posted image
Uspavanje je pri nas brez problema. Zvečer, pa tudi čez dan, jo nesem v posteljo, zagrnem žaluzije in še malo čeblja sama s sabo, potem pa zaspi. Brez joka in stoka.
Kar se spanja tiče imam zlatega otroka, spi od 8-ih do 8-ih, vmes se parkrat zbudi za kakšno minuto in spi dalje. Kaj bi dala, da bi bil tudi drugi tak.user posted image
Naty, naša tudi samostojno stoji in krili z rokami, kot kakšen dirigent. Res so smešni.
Punce, lepo se imejte, papa

:)

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.5.2007 20:56:12   
klaja
Angellina hvala še tebi!
Drugače pa mi z uspavanjem nimamo težav, saj jo dam v posteljo in sama lepo zaspi. Ponoči tudi lepo spi.
Pri previjanju pa nastanejo težave, saj hoče bit nenehno na trebuščku in se mi ne pusti, da bi jo previla. Ko pa mi končno uspe, takrat pa noče na trebušček in me z zanimanjem opazuje, očitno se norčuje iz mene!?

Nekaj me zanima, mama me je danes prestrašla, ker je slišala, da bi otroci morali imeti potni list za prestop meje s Hrvaško. Je to res ali je dovolj osebna izkaznica?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.5.2007 22:09:59   
plenicka
Klaja-za Hrvaško je dovolj osebna izkaznica. Preverjeno tudi v praksi.

Alisa - tudi jaz sem danes ostrigla Žigca...saj nima veliko las, ampak vroče mu je pa tako zelo, da je vedno, ko ga dam iz avta popolnoma moker...jaz sem ga kar pobrila z mašinco za striženje las, 9 mm in meni se zdi, da je zdaj še bolj luštkan. Alisa, daj pošlji kakšno slikco od Anžeta z novo frizuro.

Angie - zaenkrat jaz nimam takšnih težav kot ti.user posted image Previjanje-BP.Spanje-BP...kaj pa vem, kaj me še čaka.

Naty - hvala!

Mirno noč vsem...predvsem tebi, Angie!user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.5.2007 6:25:49   
klaja
Plenička - hvala za odgovor. Sem ji ravno včeraj dala delat osebno izkaznico, potem pa pridem domov, pa mi mama začne s takimi. Mi dvigne pritisk 100 na uro.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.5.2007 7:44:09   
Naty*Taja
Ja Angi, kaj naj ti rečem na tvoja vprašanja. Po mojih dvojnih izkušnjah imaš čisto običajnega 10 - mesečnika! Ja tudi naša ima takele fore. Pa to potem pri kakem letu prerastejo upam. Kar se pa previjanja tiče - ElaM ti se kr tolaži - naš dveletnik ma še zdej tele fore, s tem, da je pa res, da razume, če hoče user posted image .
Klaja, kako to, da naj bi samo otročki rabli pasoš? A odrasli pa ne? Se res neki menjo na to temo, sam ni pa bilo še nič konkretnega dorečenega. Tak da kr po Pleničkinih preverjenih nasvetih - čeprav se zna kej spremenit do avgusta user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.5.2007 11:28:04   
Alisa
ojla,
najprej en lep topel pozdravček.
Klaja- Za enkrat je dovolj osebna izkaznica za prestop meje s Hrvaško. Je bilo pa na TV, da je Hrvaška nekaj razmišljalauser posted image , da bodo uvedl za prestop meje Potni list. Za enkrat je osebna dovolj.
Jančika- tebi vse čestitke za tek, res si dobra!!!!!user posted image  Kako sta pa malčka, a ste se že kej znebil?

Angie- hvala da misliš tudi name in na mojga sončka, čeprav sem kar mal žalostna da se tok mal javljaš.

Kapesanta - kak je kej v službi?

Angie evo še odgovore na tvoje vprašanje.

Previjanje- katastrofa tak kot si napisala, je tud pri nas isto, sm drekca pa mi glih ne meče, ima pa rad da se obrne na previjalni takrat ko je pokakcan in mi vse popaca. Groza, ni pri miru niti minute.

Spanje- čez dan ni problema, večinoma začne tečkat in ga dam kar v postlco, pa ga moram teptat po rit, da zaspi. Zvečer pa včasih zaspi med tem ko pije mleko, včas ga moram pa lovit in dajat spat kako uro, potem pa obupa in zaspi.

Zdaj pa še na hitr k našim novim diagnozam;
Anže ima neko kožno bakterijo, ki z časom drugače sama izveni,v roku 2 letuser posted image , lahko se jo pa tud uniči. Edini problem pri tem uničenju z zdravilom je ta, da ta zdravilo povečuje hemoglobin in se mu mašijo ledvični kanalčki in zavirajo rast, kar pa meni ni ušeč, tk da bomo še počakali kaj bo rekla zdravnica na Hemotologiji, koliko je tvegano pri tej starosti otroka.
To bakterijo pa ima na 10.000 ljudi 3%. Tak da nimam pojma kje je nas najdl?user posted image

Za enkrat ga bomo zdravli lokalno z kremicam, da mu zaviramo te kožne spremembe.

Plenička bom dala eno slikico Anžeta gor z novo frizurco, sm da se zbudi in ga slikam. Ti obljubim , da bom še danes.

Nič zdaj pa grem hitr mal za prigrizn zrihtat, dokler še spi.
Caw

P:S; Tanja981- kak si? Upam da so slabosti mimo. 

To je čudež življenja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.5.2007 13:41:35   
sašaš
user posted image  Evo spet nekaj naših fotk. Mala turistka:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Doma pa najraje pomaga pospravljat...

user posted image

user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.5.2007 17:00:59   
solatja
sam na hitrco, ker grem pol spat....

Haja Lena (kot jo kliče 2,5 letna soseda, men je pa tk luškan izrazuser posted image ) je dobila zgornji enki - je bil že skrajni čas, ker že precej je tega kruha in svedrčke ipd. in ji res manjka za grist (zadnjič sem v plenički našla celo koščke lubenice - 90% vodeuser posted image user posted image ne razumem, kk ji je to uspelo).... skratka, super, da smo dobili zgornji žagici user posted image user posted image njima gre tud zahvala, da že 2 noči ne spimo (včeraj 2,5h, danes 1,5 ure) in smo čist zbiti. user posted image ma največjo možno gužvo na šihtu in je res treba zavihat rokave, da vse sfolgamo. zato pa je bla tu včeri tašča. ampak danes nam je končno uspelo dobit plac (Hotel Salinera v Strunjanu) user posted image user posted image user posted image in se mi je odvalila od srca cela Himalaja!!! to me je najbolj skrbelo, ker smo res že pozni, za konc junija user posted image dobit plac konc maja je res optimistično, ampak na srečo nam bojo tam verjetno kr pomagali, so pa nekolk dražji (hotel je pač hoteluser posted image user posted image ). zdej še sam vabila dobim in bom že kr mirno spala. pol me pa čaka še fotograf in snemalec (a je nujno??), pa cvetje (to se mi najbolj upira, pa neke mašne pa šopki za svate - po mojem vsega tega sploh ne bouser posted image ).... aaaaaaaaaaaa.... Jančika, ti si me speljala na to, da spet o tem razmišljam...

ah, upam, da gremo zdej, ko se user posted image zbudi na plažo....

sicer sem pa vesela, da se zdravstveno stanje izboljšuje (Darja, Alisa vsaj veš, kaj mate, Jančika nič ne poročaš o vodenih kozah Kajetana, torej bo tud vse ql...) in hvala za te lepe slikce.... so res cortki....

aja, pa Angie, s previjanjem je tak križ pri nas, da ne vem več, kaj naj... o ležanju nimam več iluzij, zdej upam, da bo sedela. danes je recimo stala in medtem ko je že itak popolnoma zapackala z blatom previjalno podlogo, se  je še polulala (stoje seveda), ampak na srečo je previjalna podlaga vse pokasirala, da mi ni blo treba mize brisat... ampak medtem me ona objema!!! user posted image user posted image res prava user posted image najrajš bi jo 2x na dan previjala, če bi se dalo... pa ma še dodatno občutljivo kožo, tako da če ji robčka ne sperem še z vodo dol, ma takoj izpuščaj user posted image user posted image aja, pa ugotovila sem, da ji pomarančni čaj (hipp) tud povzroča izpuščaj - je očitno premočen (pa naj še kdo reče, da so agrumi primerni za mlajše od enega leta. vsaj naša je izredno občutljiva... tud po mangu je mela pol rdečico po celi nožnici in ritkiuser posted image user posted image ).

in tole, da je blo na kratko!!!user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.5.2007 18:12:31   
Alisa
Evo mojga škratka,

user posted image

Pismu ne vem če se glih vidi frizurca. Bom jutr še enkrat slikala zunaj.

user posted image

In še v akciji, je tok zanimiv ta ogledal.user posted image

user posted image

user posted image

Mirno noč vsem!!!!!!!!!

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.5.2007 21:26:29   
Jančika_
A vaši imajo že toliko las, da jih strižete, madonauser posted image . Našemu sicer nekaj poganja, ampak za pod škarje pa še ni.

Saša, morska deklica - sem ti precej fauš, vešuser posted image . Morjeeeee, uh, kje je še to....

Imam pa eno novico: moje dete se je skensalo z joške! Jap, moj ziznik na kvadrat je rekel NEuser posted image . Začelo se je v soboto pred laufom (hvala za čestitke, se mi prav fajn zdi), ko se zjutraj ni hotel dojiti, tako da sem tekla z bombo od joške. Moja leva ziza je bila v cilju par sekund pred manouser posted image . No, potem pa kr ni hotel, edino ponoči, pa čez dan se je nekaj priklapljal in takoj pulil stran in me grizel in to je bilo touser posted image .

Zdaj je na flaši zvečer in eno rundo ponoči (to bomo počasi ukinili, še zbirava pogumuser posted image ), jaz pa kolovratim naokoli z zeljnimi listi na joškah in upam, da mi kmalu uplahnejo.  Srčno upam, da se izognem mastitisu. Vasja se je odstavljal bolj postopno in tako nisem imela problemov z mlekom, zdaj pa sem itak cel čas imela probleme z zastoji mleka (6x), pa še na horuk se je odstavil...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.5.2007 23:44:17   
pearl
Pozdravljene punce!
Smo se potepali, skoraj cel maj na morju. Tak fajn mi dolgo ne bo več.
Bili smo tudi v razvojni, glede sedenja pa zvijanje glavice nazaj. Z našo princesko je vse v najlepšem redu. Je zelo gibčna in to povzroča, da smo bolj počasni. Še ne stoji sama ob opori, pa še ne gre po štirih, ampak samo puza. Smo bili cel mesec, kolk smo čakali na razvojno, na trnkih, nam pa je v torek tak odleglo. Študiraš vse mogoče. Moja še me kar cuza, ko pa ji dam kak griz za večerjo pa mi kar čez nos piha, pa kaže zizo, pa spalnico in pravi mama, mama - to pri nas pomeni da hoče nekaj met. Pa tak žica ljudi , da je to neverjeno, še posebej so ji privlačni, tisti ki je na začetku ne pogledajo, pol pa uka, da jo te na koncu morajo pogledat. Pa si zraven menda misli, sem vam všeč, kar vzemte me, hahaha, sam hecam se, me mama in ata ne data.

Klaja Zate pa sem tak vesela. Držim pesti, da bo s tvojo pikico vse OK. Saj bo, mora biti.

Sem pa zelo razočarana, na tiste, ki ste dobile zavrnjen vrtec. GRRRRRRRRRRR pa taka dr.... , Alisa ni drugega, da vzameš Anžeta lepo v službo, boš vidla kak se bo zabaval. Oddelke šol v Ljubljani združujejo, ni otrok pravijo. Kaj očitno narobe štejejo. Daj Naty Taja povej mi kaka matematika je to?
Sem se razjela, da bi kar razpočla.

Mejte se!

PS Danes smo končno pričeli z gradnjo hišice.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.5.2007 8:35:08   
darja75
juhu, pa ga imamo - ZOB namreč. sicer že od petka (prejšnjega), ampak do zdaj so bile druge stvari bolj važne, zato se še nisem uspela pohvaliti.
no, pa ne bo praznoval 1. rojstnega dneva brez zob, sicer torta ni tako trda, ampak vseeno.

kar osem nas je

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.5.2007 8:47:43   
darja75
user posted image
mislim, da je že čas, da tudi jaz pokažem tele moje sončke.
no ja , če mi bo uspelo

kar osem nas je

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!