sašaš
|
O, čer! Jaz sem pa lepo sama doma in malo brkljam po rr. Tole vam moram povedat, kako so me razkurili v ZD na Vrhniki! Smo se z Elo 2 tedna trudili, da smo dobili urin za v laboratorij - po 2 dneh pokličem, kakšen je izvid in dohtarca pravi, da nič posebnega, da je ok. In zdaj, po 2 tednih me kliče sestra, da morava nujno priti nazaj, ker izvid ni vredu!? A se norca dela ta stara mama!??? Sestra je bila pa itak vsa zmedena (kot vedno)! V glavnem, najprej sem jo nekam poslala (na dokaj lep način ), v pon. pa greva spet v ZD lulululat v tisto zoprno vrečko. Aja, sestra je še rekla, da ji bo zdaj eno posebno vrečko naštimala Tudi prav! Klimo pa jaz ponavadi na timer štimam, da se shladi, ko nas ni notri in se ugasne preden pridemo. Ali pa jo imamo prižgano res na min - se takoj pozna, samo da malo laufa pa je takoj lažji luft! Kar se pa hoje tiče pa meni logika pove, da ni pametno otrok za roke vlačit in z njimi tacat. Kot jih ni dobro posedat, preden se sami ne znajo vsest ipd. Otrok sam razvije neko spretnost, ko je zrel za to. Zato pa jih je treba čim več dajat na tla. A so vaši radi v naročju in po rokah? Ela sploh ne mara bit - pri nobenemu. Ma jaz ne vem, zgleda, da ima res ose v riti, ker bi kar naprej nekaj migala... O previjanju raje ne bi...aaaaaaaaa, kako me včasih namuči! Solatja, a si danes kaj za mojega navijala - je imel eno dirko v Luciji (karting). Saj vem, da nisi, ker ni zmagal - te moram drugič prej opozorit! Vidim, da imate kar probleme z vrtci. Kaj pa, če kar jaz eno skupino naredim za naše julijčke? Samo povejte, kje. Po eni strani se že kar veselim, da grem kmalu delat. Še posebej zato, ker me firbec matra, kako bo (grem na čisto novo lokacijo, novi otroci, nova sodelovka). Na Igu je tudi preveč otrok za v vrtec in župan se je full zavzel, da bi to nekako rešili. In je zrihtal v enem zavodu v bližini, da bodo začasno "posodili" prostore za dve skupini! Seveda sem se prva zagrebla, da bi šla delat tja in šefica mi je ustregla! Se mi zdi, da že malo preveč nakladam... Nočko!!! Pa še to moram nekomu spet pojamrat - s hrano imamo spet celega hudiča. Včasih se dere kot zverina, ko samo vidi žlico. Saj se ne bi sekirala, ampak s težo pa gre zdaj že bolj na dol kot na gor. Ne vem, po komu ima to, midva sva oba veliiiiikaaaa jedca.
< Sporočilo je popravil sašaš -- 25.5.2007 23:08:42 >