|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.6.2007 22:33:56   
kapesanta
ALisaaaaaa - kako sta kaj z malim Anžejem? A ste že zdravi? Zelo dolgo nisi nč napisala, me že mal skrbi.
Pa Sašaš je tud nekam mrknla.
Ja nč, grem spat.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.6.2007 23:11:40   
sašaš
user posted image  Tako, Kapesantka, na morje smo mrknile prejšni teden! user posted image  Vsi smo ok!

Sem zdaj na hitro prebrala za nazaj - saj ni bilo veliko. Zdaj pa moram nujno spat, jutri napišem kaj več. Noč! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.6.2007 8:42:42   
Alisa
Alohaaaaaaaaaaaaaaaa!
Evo mene tak kot je že Sašaš napisala smo jo mrknile na morje. Saj ene veste že porodniška se počasi izteka. Jao če mi ne bi podaljšal sploh ne vem kam bi dala Anžeta, saj so naju tud v Bežigrajskem vrtcu zavrnili, in sva na 47 čakalni vrsti.user posted image
Tk da sem se zdaj odločla da ga bom dala v privat varstvo. Kaj pa naj?user posted image  Klinc pa ta naša država glupa ko nimajo dost prostora v vrtcih. Otroke naj bi pa delal, oben se pa ne vpraša, kje bodo ko bodo starši v službah. Nimajo vsi staršev na dosegu, da bi ga pazil. Ma klinc sm kar jezna ku user posted image .
Bi najrajš kar Drnovška poklicala pa mu napela svoje!!!
Evo bučko se je zbudu, zdaj pa hitr jest, pa oblečt pa plavat.
Bom poznej kaj več napisala.

Aja Kapesanta - Anže je boljš, verjetno se mu bo še ¸kaj ponovilo, sm bo enkrat izvenelo.
Ayt

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.6.2007 9:02:56   
malicki
Mi smo pa bili v nedeljo stari že 11 mesecev! Jao kam gre ta čas  user posted image
Tako da počasi že delam plane za praznovanje.

Zala pa je dobila afte. Ma groza no, ne vem kaj naj drugega rečem. V nedeljo smo kar do dežurnega šli, ker je imela izpuščaje na ustnicah, na jeziku, pa še zgornje dlesni kjer ji rastejo zobki je imela vneto. Ji namakam z žajbljevim čajem in neko mazilo sem kupila za dlesni, zraven se mi pa jokca. Saj vem da jo mora ful bolet. No na srečo je danes že precej boljše.

Mi pa imamo šele 21. sestanek v vrtcu, vpisala jo bom pa šele oktobra. Bomo vsaj ta 1 mesec malo dinarčkov prišparali. Pa boljše se mi zdi, ker se bodo tako že vsi navadili in ne bo več takšnega jokanja.

Balerina in Solatja lepe priprave na poroko še naprej. Vama kar malce zavidam user posted image  Hmmm Naty a se nisi ti že poročila ali kako? Ne vem v spominu imam neko poroko, zdaj pa ne vem  user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.6.2007 10:25:33   
Naty*Taja
user posted image  Malicki, sem te malo zmedla, a? Ja jaz sem uradno že gospa Krofl Kroflič, vendar le na uradu. To smo odpravili kr v minimalnem krogu - priči s partnerjema in midva smo šli na urad, podpisali, se slikali in potem šli na kosilo - po dveh urah pa smo itak bili že vsi zaspani, tak da za kako žuranje ni blo volje. je ena bila noseča, dve pa sva z dvema od tega tamalima isto starima (Maruša  je bila takrat stara...šest mesecev). No, zdej 14.7. bo pa orng ohcet v širšem krogu (okrok 120 ljudi, ja ima moj ogromno žlahto pa vsi so fajn, pa na domu smo mi...) Tak da imam jaz šele zdej orng priprave - obleka, hrana, pecivo, prostor, muzikanti.....vse v glavnem, razen prstanov. Pa še dekliščnino (no ja, to bo nekakšna ženska zabava, glede na to, da nas je že neki poročenih, kaj češ, smo pač napredni user posted image ), pa 19.6. še zagovor diplome... Je ful pestro ja. Komaj čakam 5. avgust, ko gremo na dopust!
Klaja, kdaj imaš ti zagovor?
Grem se zdaj preddiplomca naprej učit - je tega hudiča ogromno (dva predmeta iz treh let...user posted image )
Lepo se imejte in pište kej več, jaz imam čas samo kej prečekirat, pa zadnje čase ni nič več veliko. Sem pa vesela, da je Kapesanta spet malo bolj aktivna pri nas, ko so nam tele zasavčanke ušle na drugo temo - Angi, pogrešam tvoj humor!!Kje si???
Lep pozdravček tudi vsem ostalim.
Aja pa še to - naša mala že pomalem hodi user posted image . Tak se spušča od mamice do atija, pa med kakima bližnjima stoloma...

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.6.2007 10:40:16   
kapesanta
Naty, jaz kar dolgo časa nisem bila aktivna na nobeni temi, ne tuki ne na zasavčankah - zdej ko delam na 8 ur, si pa lažje vzamem kako minutko za prebrat in kaj napisat. Popoldne je pa že bolj kriza - me moj grdo pogleda če grem sam mim računalnika....
Angi je pa na morju.

In punce - kako ste si kaj zamislile praznovanje 1. rojstnega dne naših bebik?

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.6.2007 20:09:22   
plenicka
Ja, to tudi mene hudo zanima...kako ste si namreč zamislile praznovanje 1. rojstnega dne vaših malčkov? Predvsem kje mislite praznovati? Mislite povabiti žlahto in prijatelje z otroci skupaj ali posebej? Sploh nimam idej.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.6.2007 21:56:30   
klaja
Hojla!

Naty-Taja zagovor imam v petek, tako da punce držte pesti, da mi uspe! Se pa ne rabim tako učit kot ti, je bolj na izi, vsaj upam.

Drugače je pa Julija dobila neke izpuščaje po trebuščku in hrbtu, tako da sma včeraj izpustili eno plavanje in sma raje obiskali pediatra. Ta pa nama je samo rekel, da je to ena izmed virusnih okužb in sma lahko šli domov.
Danes pa jo je pazila teta, saj sem imela prvi pregled, kjer sem čakala tri ure. Si lahko zamislite, TRI URE user posted image user posted image user posted image user posted image ?! Glavno je to, da se srček že sliši, jaz pa sem tudi videla našo pikico al pa pikeca. Sicer še ni vidno kaj dosti, tako da moram počakat do naslednjega pregleda. Imam pa zdaj na tapeti vse preglede od nuhalne do kaj pa vem česa še, tako da vam bom sporočila, kako se bo izteklo.

Midva že tudi razmišljava o praznovanju rojstnega dneva. Naredila bova piknik za ožjo žlahto (tete, stice, bratrance, sestrične,...), seveda doma, saj imamo dovolj prostora. Za Julijo pa misli moj naslednji teden naredit hišico s toboganom in gugalnico, je pa vse skupaj ograjeno z ograjo in mislim na vsako "štango" privezat par balonov, tako da bo bolj zanimivo. Če bo pa dež, pa bomo prestavili za kak teden.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.6.2007 22:26:14   
Jančika_
Hojla, deklice. Ne da se mi kaj ekstra pisati. Smo vredu, Kajči je skoraj že zdrav - špo počutju je že od ponedeljka OK, samo ima pa še ful koz in še ni za med ljudi, ker prav grozno zgleda. Jaz sem začela spet hodit na tae-bo (sem hodila pred nosečnostjo že kar nekaj let), drugače pa nič novega.

Za rojstni dan ne bomo verjetno nič ekstra naredili; sva ravno računali z mamo, da bomo letos poleti mi, moja starša in bratova družina vsi na kupu eno samo nedeljouser posted image , ker se križamo v dopustih. Torej sigurno bomo praznovali v družinskem krogu, za prijatelje bomo pa naredili žur kar skupaj z Vasjevim 3. rojstnim dnem (4.8.) - že tako je težko zbobnati skupaj ljudi poleti, pa da bi jih dvakrat, ni šans. To bo pa najverjetneje piknik na otroškem igrišču; celjske Ringarajevke ponavadi tako praznujemo in se fajn obnese.

Uživajte!

Aja, pa spodaj v podpisu je link do naših novih galerij, če se vam jih da pogledat.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 6.6.2007 22:28:10 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
7.6.2007 0:17:31   
kapesanta
Jančika - super slikce, sem si vzela čas in pogledala čisto vse....

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
7.6.2007 11:57:16   
Alisa
oj,
Klaja sem vesela da je vse ok s tvojo malo pikico, veliko sreče pa ti želim tudi na zagovoru v petek. Bom držala pesti zate.

Jančika lepo da se počasi cajtate! In tudi tebi svaka čast da se spraviš nekaj naredit za telo. Jaz zdaj večinoma samo kolesarim in moj največji podvig do zdaj je bil kolesarjenje od Ljubljane pa do Pod Kuma. Kolesarla sem celih 5h ur. Mi je pa pasalo ni kej.
Imam pa letos v načrtu it na Maraton franjo, ki je za prevozit cca. 120km. Drugo leto pa bomo šli na družinsko progo.
Pa lepe slikice.

Praznovanje 1. Anžetovega roj. dneva pa bo po vsej verjetnosti v Zajčji Dobravi, kjer je veliko igral in v naravi, če bo le lepo vreme, drugače pa v Trbovljah pri starih starših. Uglavnem veliko balonov in moj vstraja da bomo imeli Klovnauser posted image , no pa sem mu rekla da lahko kar jaz ga špilamuser posted image .
Pridne bodite!!
A še katera dela že poleg Kapesante?
Jao kok gre hitr časuser posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2536
7.6.2007 12:10:46   
ElaM
Punce, živjo, da se malo javim po dolgem času.
Ja, jaz tudi delam, od ponedeljka, še dobro, da me slabosti zapuščajo, ker drugače bi bila težka. S časom sem na tesnem, dopoldne v službi, popoldne s tamalo, zvečer pa samo padem, kot pokošena.
Aja, še to, baje da bomo imeli še eno babuško. Moj očitno ne zna fantov delat, ali pa je to krivo, da je bil brez škornjev.user posted image
Klaja, kdaj imaš rok? In čestitke za srčka.user posted image  Kako pa počutje?
Rojstni dan bomo praznovali doma, komaj čakam, da bom šla naročiti prvo torto za našo veliko punco.user posted image  Kako gre čas, včasih se spomnim na leto nazaj, na velik trebuh in na odštevanje do PDP-ja, zdaj pa gledam včasih mojo lubico, ki včasih naredi že kakšen samostojen korak, in ne morem verjeti, kako hitro je šlo okrog to leto. Čez leto, če bo sreča, bomo pa štirje in bo sploh pestro.
Jah, nič, lepo se imejte, moram še kaj naredit, da bom lahko čimprej odšla domov.
Papa

< Sporočilo je popravil ElaM -- 7.6.2007 12:11:52 >

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.6.2007 9:15:40   
Naty*Taja
Klajči, veliko sreče danes, če že ni mimo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!

MONTIGNAC

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.6.2007 20:41:30   
klaja
Hvala Naty-Taja! Ob 9.15 sem sedela pred učilnico in se treslaaaa.

Ja, uspelo je JUPI! Tako diploma je za mano, še dobro da sem imela predstavitev v Power Pointu in sem gledala na monitor ter si tako pomagala. Postavljali pa so mi taka vprašanja, da smo se potem vsi smejali, mislim katastrofa.
Sem bla tako vesela, da sem si šla potem kar vpisat izobrazbo v delovno knjižico. Drugače pa, ko sem prišla v učilnico, so bile rožice že pripravljene in sem si kar malo oddahnila, ker sem vedla, da je ena za mene.

ElaM počutje je tako tako, zdaj že malo boljše, ker jemljem Tifol zvečer. Ko sem ga jemala zjutraj mi je bilo ful slabo. Rok pa je sedaj nekje 17. 1., samo mislim, da se bo še spremenil.

Grem danes bolj hitro spat, da se naspim in dojamem, da sem končala s šolo. Kako olajšanje je to!

Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.6.2007 21:42:38   
plenicka
Draga Klaja, čestitam!!!Vse dobro še naprej!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.6.2007 8:23:45   
Naty*Taja
Klajči čestitke user posted image user posted image  Komaj čakam, da vidim, kak je to! user posted image  A jih bova zapili potem? Vsaka en deci npr. mlekca user posted image . Te kr vidim, kako si se tresla, ker mene zvije v želodcu za vsako, ko se spomnim. Sej vem, da je ponavadi tole samo formalnost, sam ka pa veš, lahko se pa tudi spomnijo in .... No, ja. Se grem zdej učit.
Katera se že tudi ukvarja z diplomo in poroko? Sorry sem čist mim in pozabljam vse sprot.

MONTIGNAC

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
10.6.2007 8:24:48   
Naty*Taja
Pa ka je zdej? A ste izumrle? user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2542
10.6.2007 18:50:17   
Naty*Taja
A še kr nič novga? user posted image user posted image user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2543
10.6.2007 20:57:13   
plenicka
Naty-Taja, jaz imam tudi podobna vprašanja kot ti...ker kadarkoli pogledam na telo temo, ni nič novega...le zakaj? Očitno imajo vsi ti julijčki in julijke bolj pametno delo...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.6.2007 6:17:33   
Naty*Taja
Ja Plenička. in po moje bo sam še slabše ko pridejo dopusti in službe. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.6.2007 6:22:15   
Alisa
oj,
Dobro jutro!!

Jao pa smo res vse nekaj zaposlene da nič ne napišemo.

Najprej Klaja vse čestitke!!! Res ste dobre da zmorete to kljub temu da imate otročke.

Naty ti pa moraš met zlo pridna oteoka da imaš čas čekirat če je katera kaj napisala. Bravo tvojima 2 navihončkoma da sta tok pridna. Jaz včasih nimam časa niti zase tok je Anže vse povsod po stanovanju da sm za njemu hodim in govorim to je ajs, to ne smeš, Jaz pospravljam, Anže pa pospravlja na svoj način - beri razmetava.

Včeraj je naš miškolinček jedel jetrce v omaki in pire, je zmazov in kar užaljeno gledal ko ni bilo nič več. Čeprav jaz tega glih ne jem, mu moram to 1x na teden skuhat, zaradi krvi, da se mu popravi, ker ima veliko železa.

Mi smo pa danes stari že 11. mesecev. Jao kok gre hitr časuser posted image . Še malo pa bo 1. leto in tukaj bo prva svečka.

Danes imava spet kontrolo krvi in upam da se mu je zdaj že vse skup popravlo, ker imam tega tekanja poln kufr. Jutr mava kontrolo na Dermatološki, pa v sredo plavanje, drug teden pa spet v pon. plavanje, pa v torek kontrola na Vrazovem na Alergološkem oddelku za alergijo. Jaz že sm pomislim in me kar mine. Upam da bo kmalu konc teh pregledov.

No zdaj pa še malo o meni in mojem kolesarjenju. V soboto sem šla s kolesom od Ljubljane do Trbovelj, pol sem pa cel popoldan spala, ker sem bila kar crknjena. Anže in moj sta pa z avtom priletela dol. In smo v nedeljo pripravil čoln in zakurblal motor od čolna da smo pregledal, če je vse ok, da ga bomo naslednji vikend peljali dol na morje. Komaj čakam. Sem pa v petek pogledala da je Franja že v nedeljo, tak da bomo prišli iz morja nazaj in bom jaz odkolesarla in bomo potem naslednji viken ostali dlje časa ker bo v pon. praznik in bomo lahko imeli podaljšan vikend.

Kapesanta meni ni uspelo da bi se dobile, tako da mi pošlji na ZS naslov pa ti pošljem po pošti.

Tvis in sašaš a so vama podaljšal porodniško?

To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.6.2007 6:47:43   
Naty*Taja
Joj, Aliska kak te je lepo brat. Ja, mojadva sta kr ok. Drugače imam pa jaz stanovanje že od Marcela tak prirejeno, da ni panike če sama mala luta! user posted image  Elementi s čistili zaklenjeni, vtičnice na dosegu otrok zaščitene, na tleh v kuhni, po hodniku do otroške so pa igrače, ki jih lahko mala ima. Pa ona se ful zamoti sama s kako igrači, pa ko ji je dost, gre do druge. Ja naša Maruši je res pridna, kar se tega tiče. Vem pa kako se imaš ti ob Anžetu, ker je bil Marcel tak. Zraven njega sem naredila manj, kot zdej zraven obeh! Pa dopoldan je v vrtcu. Imam pa čas za čekiranje, ker se učim in si vsake toliko vzamem malo odmora in namesto kavice ... grem na Julijke user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.6.2007 7:12:39   
Alisa
Oh Naty vseen si carica. Moj Anže ima najraje kake kable, sesalc al pa moj kolo, sloh tam ko je umazanuser posted image .
Aha kavica, sem že skor pozabla nanjo.user posted image  Sem nekaj bolna oz. me na vsak način hoče bolet grlo. Tak da sem bolj na čaju in medu.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.6.2007 7:20:06   
sašaš
O, babuške! user posted image

A zakaj nas ni nič gor? user posted image  Mene ni zato, ker kar naprej letamo nekam! Kadar sem doma pa se mi kar nekako ne da nič napisat. user posted image  Se bom popravila... enkrat! user posted image

user posted image  Najprej čestitke Klaji!!! user posted image  Super, a!? Naty-Taja, ti se pa kar nekam preveč učiš. Saj veš, ti zagovori so le formalnost, ga moraš res fejst usrat, da te vržejo! Klaja, kaj si pa ti doštudirala, če nisem preveč firbčna?

Ja, meni so tudi porodniško podaljšali! user posted image user posted image user posted image  Ampak ne bom izkoristila do konca, bom prej prekinila, da grem z novim šolskim letom na šiht (ker bi rada šla na novo del. mesto in na novo lokacijo). Ampak imam pa celo poletje za letanje na morje...user posted image

Pri nas je novega samo to, da Ela zdaj že nekaj časa spi v svoji sobi. Bp. Samo 2x do zdaj sem ponoči šla k njej. Se pa frajerka že nekaj časa zjutraj bolj zgodaj zbuja - že pred 7. uro. No, včasih še potegne do ene pol osmih ali osmih, včasih tudi do pol devetih, ampak res samo včasih. user posted image

Grem, ker me Ela nekaj kliče...Čau! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.6.2007 7:29:47   
kapesanta
Saos

Tuki nč novega - čakamo sicer na 4 zob, tako da je malo bolj tečen, ampak še ni panike.
Čakam da se kej vidimo, ne? Neki ste grozile z obiskom na morju - a si res ne morte enega dneva v vikendu odtrgat za srečanje?
Aja - v soboto gremo pa za en teden na morje - mora moj porabit lanski dopust...

l.p. Mateja

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?