Naty*Taja
|
Hojla, Tanja, lepo, da se še kej oglasiš. A ti tudi diplomo pišeš? Madona smo skor vse na istem. Oj Solatka, ti si verjetno v LJ študirala - predvidevam, da SLO? No potem pa res nismo edini. Res pa še nisem za nobenga čula, vsaj tisti s katerimi sem se jaz pogovarjala. Npr, kaka ekonomija, pa pravo, mislim, da so brez tegale sranja. A ti se potem tudi tolk učiš, kot jaz, al jaz res preveč paniko zganjam? Ma kaj pa vem. Se mi zdi, da bi me bilo ful sram, če osnovnih stvari s faksa nebi vedla tam pred mojimi profesorji. Ker nas je malo se vsi med sabo tak bolj poznamo, ... Ja sej vem , preveč kompliciram. Me je pa že malo minilo, ko vem, da nisem sama in da me ve tule poslušate . Povedala sem namreč samo tistim, katerim je bilo nuja zarad varstva, drugače pa sem tale zagovor po večini zamolčala, ker mi gre na živce tisto non-stopno spraševanje, kdaj že maš?, ker si folk čist nič ne zapomni in potem skoz teži. Jaz se pa, kot vidite že itak dost na trnih. Res je mal of topic, pa čist mim pa ni, glede na to, da nas je kr neki na temi diploma. Klaja, jaz, Solatka, Tanja, ..... Verjetno še katera - ne zamerit, sej veste, da mi spomin peša, pa nimam časa nazaj gledat . No v glavnem, kar se pa naše teme tiče - naša mala že lepo koraca od objekta do objekta vsake toliko. Tak je luštna, ko tako lepo raca. Pa ful se pogovarja v svoji bljabščini. Tolk kr naprej neki razlaga, da se ji včasih od srca nasmejem. Pa vete, kaj je začela delat - ko ji Marcel kej nagaja se je začela branit, in to tako, da se spusti v njega in ga ... ugrizne!!! Madona prava levinja je res. Včasih tako vpije za prazen nič. Po moje se bo kmalu situacija obrnila in bo Maruša taglavna - se bo Marcel po moje raje umaknil, ker že zdej čudno pogleda, ko ima mala izpade. Pe se bomo še kregali, ko bomo reševali tele konfliktne situacije med našim bikcom in levinjo - kakšna kombinacija, a? Grem zdej , čao