|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.6.2007 9:04:55   
tvis

Joj, Alisa a veš da mi niso podaljšali, sem bila tako jezna in živčna zaradi službe, samo zdaj sem že uredu. V sredo mi poteče porodniška, samo imam še stari in novi dopust do 17.7.2007.  Do septembra jo bo pazila babica, za pol pa napolno iščemo varuško.

Drugače smo še vedno brez zobk, zelo rada je v vozičku in zunaj na tleh se plazi in meče kamenčke, najraje je pa na ATV-ju (štirikolesnik), včasih jo oči pa še malo počasi zapelje in uživa na polno.

Notri ji pa ni več nič zanimivo, najraje je v kopalnici, posebno pri bideju in dela čofa čofa če notri natočim malo vode. Aja pa zelo rada se lovi okoli mize, pa se reži na vsa usta. Spi pa brez problema od 21:30 - 9h zjutraj. Se je po mami vzela in je pravi zaspane.user posted image

moram šibat, mi ne pusti da semza računalnikom.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.6.2007 9:07:01   
tvis
pa še to lahko povem , da bom dala vlogo za 6 urni delovnik, pa imajo da ga odobrijo, ker bo user posted image  če ga ne.

lp

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.6.2007 11:01:39   
sašaš
Še to sem hotela prej napisat, da greva z Elo danes spet v ZD urin dajat! Že tretjič! user posted image  Ta dohtarca je čisto prikurjena. Vedno reče, dajmo raje še 1x, da bomo res ziher, kaj je in katere antibiotike dat! Pa še kri ji morajo spet vzet, da vidimo, če se je kaj popravila (jaz mislim, da se ni in jo bom mogla filat z železom). user posted image

Zdaj pa grem še malo na tarok, ker Ela pančka! user posted image

Pa kaj je s to uro na RR - skoraj celo uro je zadaj!? user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 11.6.2007 11:02:27 >

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.6.2007 12:37:47   
Angellina
Žio punce user posted image

Na kratko... mi smo z morja, bilo je krasno deževno vreme, scalo je 100 na uro, pihalo, oblaki so tekmovali kdo bo večji in kdo bo bolj grdo gledal na nas kretene, ki smo bulili v nebo in kleli tja v tri krasne.
Vseeno smo imeli kar dva dni po "pet minut"sonca, tko da mam vsaj buhtelčke od jošk rahlo porjavele user posted image

Ja in...mami gre v sredo že v službo in s tem zaključuje drglajsanje po miški in buljenje v ekran. Zadnje tedne sva z Markom pošteno izkoristila, zdaj pa se odpravljam novim dogodivščinam na proti. Ob večerih bom mogoče kdaj kucnila RR, pa se kaj javim.

Drgač pa stare moje...po tipkovnici smo se lovile od nosečnosti dalje...skupaj smo jokale, se smejale, jamrale, se tolažile, spodbujale, se veselile...vesela sem, da sem vas spoznala, krasne ste. Poljubček in objem vsem,
tudi otročkom.

Uživajte babike user posted image

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
11.6.2007 13:21:55   
solatja
ojla, šjorice!!!!

uau... tud mene že dolgo ni bilo tukaj, sej vem user posted image ...
precej novega... Klaja..čestitke user posted image user posted image ... Naty-taja, zate držim pesti (ta tedn enkrat, kajne?) user posted image , sašaš,user posted image sej bo bolš s temi pregledi in popolnoma isto velja tud zate, Alisa user posted image ... take stvari res ne morejo trajat v nedogled...user posted image user posted image user posted image user posted image to pa tud zate velja, Jančika user posted image pa Angie, nikarte nas ne zapuščajte!!!user posted image

sicer pa... Gaja Helena ima zdej zgoraj 4 in spodaj 3 zobke (čakamo še ta levo dvojko) - je res dala žmigavc ven in potegnla (kot se reče user posted image user posted image )... še pred tremi tedni je imela 2  spodnja user posted image in prav veselo grize - je ugotovila, da ma mama precej mehko kožo in ji sploh ne morem dopovedat, da nisem za jest (razen seveda na prsih user posted image user posted image )... sma jo tud peljala na čoln (beri majhen gumenjak) in je bila čist navdušena... najprej je bila zelo pridna, potem pa je zagrabla volan z obema rokama in ga začela vrtet... in potem je dvignila eno roko, iztegnila kazalec in rekla: tam user posted image user posted image user posted image kok sma se ji smejala... (zdej skoz kaže s kazalcem in govori tam, tam, tammm... kaže stvari, po drugi strani pa se še ne zaveda čisto, kaj s tem doseže user posted image user posted image )... cela kapitanka je bila user posted image user posted image potem pa se je umirila in naju je zaskrbelo, kaj se dogaja, če ji ni mogoče slabo.... in po parih minutah si oddahnema, ko so se učke začele zapirat user posted image user posted image cela frajerka je... in veliki avanturist... včeraj je namakala nogice in rokice v morje in bi kr šla... zašprintala in zaplavala kr do Punte user posted image user posted image sam da so se zobki začeli umirjat user posted image user posted image user posted image

sicer pa mi ne bomo kej ekstra praznovali prvega rojstnega dne, ker bo dan po civilni poroki (in žurki za kolege), tako da bomo verjetno sam kej bolj posebnega jedli (verjetno boom spekla kako torto, ki je ona po možnosti še ne bo jedla user posted image user posted image user posted image ) in to je to... mamo že dost žuranja in organizacijskih zadev... za nedoločen čas...user posted image user posted image mamo pa še vedno ludo in zgleda, da bo tako še kak slab mesec....

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
11.6.2007 13:53:57   
Naty*Taja
Joj, Saška, sej jaz vem, da je zagovor diplome zgolj formalnost. Sam mi na matematiki smo eni redkih (oz. mogoče celo edini), ki imamo pred zagovorom še preddiplomski izpit - to so tri ful obsežna vprašanja iz  teorije dveh predmetov skozi cel študij! Algebra in Analiza. Pa iz vsakega predmeta po 15 vprašanj, s tem, da je eno vprašanje eno poglavje! Sej vem, da me ne bodo ravno spraševali kakih ful detajlov, sam osnovo pa moreš vedet pri vsem, da imaš vsaj kaj povedat. Jaz in moj spomin sva pa čist na kant, tak da morem res malo večkrat prebrat, da si kej zapomnim. Tudi to je res, da so to že utrjene stvari, sam kaj ko moreš pa vsaj točno znat povedat definicije in potem ko so si iz različnih vprašanj malo podobne, pa zajebeš kak kvantifikator in si čist neki drugega povedal. No tak da imaš mal predstave zakaj tolk zraven sedim. pa kolegice, ki so že diplomirale, so se po kak mesec tole učile, jaz pa imam dobre 14 dni in to ob dveh frocih, neprespanih nočeh....zato pa je tak. Pa sej mislim, da bo vseeno šlo skoz. Neki bom že zmutila. No ko to odgovoriš, greš ven, da se zmenjo, če je zadovoljivo, potem pa imaš naprej predstavitev in zagovor diplome. Ja tak je to pri nas. Res ne vem, če je še kak tak program študija?!
Vam pa točno povem, kako strogo je, naslednjo sredo, ko bom že konec.

Tvis mater imaš ti srečo, ko ti tamala tak spi!! našadva sta sicer res ob osmih v postli, sam zjutri pa ni šans dlje, kot do pol sedmih. Oz. ponavadi je auf že ob 6:00 .

Angi ne nas zapustit!!!!!!!!!!

Oj, Solatka  s praznovanjem rojstnega dne bo pa tudi pri nas verjetno tako kot pri vas. Imam že zdej poln kufer organizacije in priprav od aprila naprej kr naprej neki. Tak da tortico in slikce dobi, ostalo pa... pa sej itak mali sploh ne registrirajo pri enem letu, kaj je to rojstnodnevna zabava (iz izkušenj od Marcela) Edino, kar je on imel od tega je bilo to, da je bil tečen in zmatran od vsega slikanja, pa cartanja in lupčkanja... pa on poganjalec mu je še zdej zakon. Igrala so zanimiva sam če je kdo drug gor,.... Po moje je bil za 2 rojstni dan bolj pri stvari in še bolj se bo splačalo kej delat za  nadaljnje. Tak da jaz ne mislim nič komplicirat. Je pa to pri prvem sigurno dogodek!
Imejte se in čao.

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2556
11.6.2007 14:17:59   
solatja
vidiš, Naty-taja - tu se pa čist strinjama... user posted image user posted image user posted image mislim, da letos ne bo mela nič od tega cirkusa okrog nje in zato pač bo kot bo (pa še izgovor je dobr, če se ti ne da user posted image user posted image user posted image ). sej iz istga razloga se mi ni dalo niti s pustom ukvarjat... sem pač mal bolj lena mama - še počivam, dokler se da user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
11.6.2007 16:50:09   
Alisa
oj,
midva sva se rešila pregledov krviuser posted image user posted image . Zdaj je kri vredu in ima zlo dobrouser posted image , ne vem kaj jo je popravilo, važno je da je uredu in da zaenkrat ni treba več na Hematološki oddelek.

Jaz sem za Anžetov roj. dan mislila nekaj naredit sm sva ugotovila da so takrat skoraj vsi na morju. Pa še mi gremo 16.7 tak da bova tudi moj roj. dan kar mal prešprical. Pa saj ne rabim neke žurke, važno mi je sm to da sta moj dragi in moj Anže zdrava in me osrečujeta. Anžetu bova icer nekaj malga pripravila nič kaj posebnega.

Angie ne nas zapuščatuser posted image .

Tvis upam, da ti bodo odobrila vsaj touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sašaš upam da tudi pri vaju ugotovijo kaj je zdaj s to vodo. Pa naj se doktarca že enkrat zmeni samo s sabo a je uredu al ni.
Nič grem miškotu naredit za jest.
Nočka!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
11.6.2007 19:51:06   
solatja
aja, Naty-taja, še to sem prej pozabla: js mam tud neki takega, čemur ti pravi preddiplomski izpit, sam da je pri nas še hujše user posted image namreč:
na prvi smeri je zadnji izpit razširjen (prebereš in preštudiraš še tono literature zraven in pol pišeš 4-urni esej, ki mu sledi še ustni zagovor), na drugi smeri (jezik) pa imam dva: eden je ponovitev vse slovnice za 4 leta nazaj, ta drugi je pa vsa književnost, ki smo jo (se pravi tudi nismo) obdelali. seveda imata oba še zagovor pred komisijo user posted image user posted image ...

ampak mislim, da se bo dalo zmenit, da bom mela eno samo diplomo (bom poiskala tako temo, ki bo oboje pokrila) - vsaj nekaj! . na ff je še kar nekaj diplomskih izpitov po različnih  smereh, tk da niste edini... je pa tud pr nas za vsakega od teh izpitov (vsaj) mesec učenja... tk da smo res tam - tam user posted image user posted image user posted image

tole je blo mal off-topic user posted image

< Sporočilo je popravil solatja -- 11.6.2007 19:52:13 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.6.2007 7:52:38   
tanja981
kukuc čvekice!!!!!!!!

kak ste kaj? upam da ste vredu in da vam mali navihančki ne nagajajo preveč user posted image

tu pa tam malo pokukam gor kaj je kaj novega, za kaj več pa enostavno zmanjka časa. Rihtanje hiške, malecki, drugi malecki v bušiju, letanje okol, pisanje diplome,........... pestro kaj naj rečem

Vglavnem, mi smo vredu, malecki raste, kobaca, nagaja in trmari user posted image

moj buši pa raste in raste..........

Se še javim kaj v kratkem ko bo tale norišnica za mano

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.6.2007 8:46:31   
Naty*Taja
Hojla, Tanja, lepo, da se še kej oglasiš. A ti tudi diplomo pišeš? Madona smo skor vse na istem. Oj Solatka, ti si verjetno v LJ študirala - predvidevam, da SLO? No potem pa res nismo edini. Res pa še nisem za nobenga čula, vsaj tisti s katerimi sem se jaz pogovarjala. Npr, kaka ekonomija, pa pravo, mislim, da so brez tegale sranja. A ti se potem tudi tolk učiš, kot jaz, al jaz res preveč paniko zganjam? user posted image  Ma kaj pa vem. Se mi zdi, da bi me bilo ful sram, če osnovnih stvari s faksa nebi vedla tam pred mojimi profesorji. Ker nas je malo se vsi med sabo tak bolj poznamo, ... Ja sej vem , preveč kompliciram. Me je pa že malo minilo, ko vem, da nisem sama in da me ve tule poslušate user posted image . Povedala sem namreč samo tistim, katerim je bilo nuja zarad varstva, drugače pa sem tale zagovor po večini zamolčala, ker mi gre na živce tisto non-stopno spraševanje, kdaj že maš?, ker si folk čist nič ne zapomni in potem skoz teži. Jaz se pa, kot vidite že itak dost na trnih.
Res je mal of topic, pa čist mim pa ni, glede na to, da nas je kr neki na temi diploma. Klaja, jaz, Solatka, Tanja, ..... Verjetno še katera - ne zamerit, sej veste, da mi spomin peša, pa nimam časa nazaj gledat user posted image .
No v glavnem, kar se pa naše teme tiče - naša mala že lepo koraca od objekta do objekta vsake toliko. Tak je luštna, ko tako lepo raca. Pa ful se pogovarja v svoji bljabščini. Tolk kr naprej neki razlaga, da se ji včasih od srca nasmejem. Pa vete, kaj je začela delat - ko ji Marcel kej nagaja se je začela branit, in to tako, da se spusti v njega in ga ... ugrizne!!! Madona prava levinja je res. Včasih tako vpije za prazen nič. Po moje se bo kmalu situacija obrnila in bo Maruša taglavna - se bo Marcel po  moje raje umaknil, ker že zdej čudno pogleda, ko ima mala izpade. user posted image  Pe se bomo še kregali, ko bomo reševali tele konfliktne situacije med našim bikcom in levinjo - kakšna kombinacija, a? user posted image
Grem zdej , čao

MONTIGNAC

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.6.2007 10:09:07   
kapesanta
Oj babe, lepo da ste se mal razpisale - a kaj veste kdaj nas bojo prestavili na drugo temo? Po mojem vsak čas....
Ja nč, grem naprej delat.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2562
12.6.2007 10:17:45   
Balerina
Kalja najprej čestitke tebiuser posted image user posted image . Upam da bom tud jaz septembra na tem in da končno diplomiram.

Smo bil spet na morju in je Gaja tako uživala v vodi. Sem ji sam nogice notr namakala ampak je tako brcala in čofotala da je bla vsa mokra. Bi jo kar v voda dola pa se mi zdi da je še mal premrzla, je tam nekje 22 stopin. No nekje sem brala da mora bit 30 pa se mi zdi to kar mal pretirano.
Naty se pa tud Gaja prav lepo ob predmetih premika. Glasna je pa tako ali tako smo zadnič vsi trije skupaj kosili pa je bla tok glasna da se z mojim sploh pogovarjat nisva mogla. Pa saj je lavinja in mora bit glavna in v središču pozornosti. Sva pa tud opazla da ful nomara bit v naročju. Smo šli v petek na sladoled pa niso imeli otroških sedežov, mi smo bil pa brez vozička, ker mamo na morju marelo in ga ne vozimo gor in dol, pa kar ni bla sprosščena je bla kr mal tečka. Ji je pa sedaj postalo zanimivo če stoji sama pa nekaj časa stoji pol se pa na rito vrže in se smeji. No pa če na postli ali na sedežni ali pa na previjalni stoji se ja pa začela kar nazaj na hrbet metat morš prov pazit da kam ne udari. Naju je pa kr mal strah da si kaj vrat ne poškoduje ko tako nazaj z glavco omahne ko se meče. Najprej da glavo čist nazaj pol se pa vrže pa bol ji prepovedujeva bol to dela.

No za njen rojstni dan pa tud mi ne bomo nič posebnega torta in domači in to je to. Tud datilo od naju mislim da ne bo nevem kaj ker kar portebuje bo že prej dobila. Maja to zdej govorim ko pa pridem v BC bi pa kr neki kupla sem slabš kot Gaja.
 No grem da mi spet internet ne crkne. Me je že dvakrat vn vrglo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
12.6.2007 11:40:43   
sašaš
Ja, pišuka, še malo pa bomo svečke pihali! user posted image  Midva se sploh ne moreva odločit, kako bi praznovali. Za domače bomo sigurno kaj zunaj spekli in pripravili torto. Se pa še odločava, ali bi en dan pa še prijatelje povabila (vsaj tiste s frocki) na piknik in torto? user posted image  Ampak jaz jih letos najraje še ne bi. Sploh je pa to sredi poletja, ko je večina na dopustu.

Ja, Naty, eni imate malo bolj zaguljeno tole okoli diplome. user posted image  Potem te verjetno čaka pa še trokovni izpit? Tukaj se je pa res za učit - ne vem, če sem se kakšno stvar bolj učila! user posted image

Zdaj grem pa vreme za drug teden prečekirat, da vidim, če se bo splačalo skočit na morje. user posted image

Dijo!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
12.6.2007 15:48:39   
Alisa
Aloha,
no pa smo rešil za enkrat tudi Dermatološke klinike. Zdaj imava kontrolo konec avgusta, razen v primeru da se kaj poslabša. Tako zdaj imava sm še enga drug teden, in upam da bodo rekl da ni več alergičen na jajca.

Moj mali polhek spi, jaz pa čakam mojga dragega da pride domov da bova papcala.
Kok mi vreme nagaja, res imam že poln kufr tega dežja. Pa kaj se je april prestavil na junij?user posted image

Sasaš a gresta jutr na plavanje al bosta šli na morje? Mene ne vleč nič vn, sm jutr bova šla na plavanje pa naj padajo pošpičene prekle.

Me pa zanima kaj delate v tem čudnem vremenu?

Fajn bodte!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.6.2007 21:24:48   
Balerina
Alisa no ta teden pa sam dobre novice. Anžeuser posted image user posted image  pa se je le splačalo da smo držali pesti.

Jaz mam drugač že tud povkn kufer tega vremena ampak Gaja pa kar uživa. Šiba po stanovanju gor in dol pa se igra se mi zdi da dost bol kot če bi ble zunaj pa da bi mogla v vozičku sedet, no na morju je drugač. Upam da ko bo shodila do bo tud raj zunej hodila. No vozičpek bomo pa še vsen nekej časar rabl.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.6.2007 22:07:45   
plenicka
Hura za Anžeta in njegovo mamico in očka! Želim vam, da nikoli več ne boste imeli takšnih skrbi!!!

Zadnje dni sem izredno zoprna in potem je tudi Žiga...no, saj ni nič hudega, le stalno neki sitnari...za piko na i pa mi je še včeraj padel iz sedežne, popolnoma po moji krivdi, ker sem ga dala sedeti na sedežno in točno vem, da to ni varno!!! in seveda je moj sonček zgrmel po tleh in ima grozno buško na čelu, pa še nosek je popolnoma poškodovan...imam tako slabo vest, da sploh ne morem opisati...še vedno vidim njegov padec, neutolažljiv jok, buško in odrgnine po nosku... in ne bom si kar tako odpustila...kakšen dan je res težko biti za vse sam...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
12.6.2007 22:28:40   
carice
No pa še jaz, čeprav samo berem se tu pa tam malo oglasim, Tamara je za 10. mesecev dobila 2 spodnja zobka,imamo virozo in jo težko prenaša!

Tudi meni se lušta po morju in tudi cincam glede vremena,kako bouser posted image

tvis a si tako prijazna in mi pošleš prošnjo za 6. urno delo,bi mela en muštr kr sm bolj tko tko za take stvari. Že v naprej hvaležna!

kar se pa tiče da se porodniške končujejo se mi zdi da smo vse malo v stiskiuser posted image , no vsaj jaz sm, pa probam razmišljat realno in trezno pa ne greuser posted image

drugače pa ste res pridne kar se študiranja tiče, mene čaka še gora izpitov in seminarskih plus diplomauser posted image user posted image user posted image

vsem vam želim veliko sreče in da bi vam steklo kot po maslu!

Lep večer !

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
13.6.2007 8:34:01   
malicki
Pozdravljene,

kako so pa julijske mamice pridne - hodijo že v službo, pišejo diplome, in tudi diplomirajo. Čestitke Klaja !! Bravo user posted image user posted image user posted image

Zala ima po novem 5 zobkov, sta kar naenkrat zrastli zgornji enki in leva dvojkica, ki se je že kakšen mesec nakazovala.
Aft pa smo se tudi na srečo kar hitro znebili in je sedaj vse OK.

Mi bomo rojstni dan praznovali večkrat. Najprej 3.7. samo ožja družina, nas bo 10, toliko da se zberemo in nazdravimo naši pupi. Bom spekla torto in verjetno tudi pico. 
V soboto pa bomo imeli piknik pri prababici. Pa čeprav misliva povabiti samo ožje sorodnike in tiste s katerimi imamo stik nas bo skoraj 30 user posted image
Tako da bomo čez teden imeli še eno praznovanje za prijatelje.

Jaz pravim 1. rojstni dan je samo 1x. 

Klaja omenila si da bo tvoj gugalnico in tobogan naredil. A to misliš prav naredil ali sestavil?
A imaš kakšno slikco kako bi to zgledalo? Mi ravno kupujemo en tobogan s hiško. Imam že v Pikapolonici nagledano. Če pa tvoj to dela pa bi ga mogoče prosila če bi še nam - seveda za plačilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.6.2007 16:39:00   
kapesanta
ja, Klaja - tudi mene to zanima, ker bomo mi tudi imeli tobogan in gugalnice. Prosim če poveš kako, kaj, kje, zakaj.... pa slikce obvezno.

l.p. Mateja

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.6.2007 21:15:02   
Naty*Taja
Oj punce, ne se tolk s temile gugalnicami in tobogani tak trudit!!! Naš je tudi za prvi rojstni dan to dobil, pa mu še zdaj ni interesantno user posted image . Moj nasvet je, da poskuste kej bolj izvirnega in uporabnega in tole porabite, pri kakih treh letih!! Jaz bi bila hvaležna za tak nasvet. Ker ko otrok komi shod je tobogan zanj sam nevaren, ker ponavadi plezajo kontra gor ..... Gugalnica, no to je že bolj aktualno., Pa še to  je tako, da smo mi kupili tako za bebe, ker je bil še tak majhen, zdej ko bi se pa gugal mu je pa premajhna user posted image . No seveda kakor katera sama hoče. ne bom solila pameti. Mogoče bo pa kateri prav prišlo.
Po moje je bolj zakon poganjalec, al pa plastična hiška, v kateri je naša kot v kaki stajci - zapreš vratca in se lepo igra not. Se dviguje, hodi kuka na oknih ven.... pa "kje si"se lahko igraš....

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2571
14.6.2007 8:57:59   
malicki
Sašaš daj prosim povej zakaj so ti podaljšali porodniško. Vem da z Elo hodita v razvojno. Sprašujem pa za mojo prijateljico, in če si kakšno mnenje od koga imela, itd.

Saj vem da je za tobogan še malo prehitro, nasploh ker še ne hodi, samo se je babica tako odločila in pika. Jaz sem predlagala za drugo leto, ampak mene nihče ne posluša user posted image  Vidim pa pri dveh prijateljicah da so njenima tamalima pri 1,5 letu igrala ful zanimiva. Hiška je pa tudi ful dobra ideja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
14.6.2007 9:08:07   
kapesanta
mi gugalnico že imamo (tako z ograjco) in mu blazno paše, zdaj bi rada pa zunaj naredila še ogrodje da bi jo lahko prestavili ven. Tobogan je pa bolj za večje otroke, ki pridejo na obisk...

l.p. Mateja

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
14.6.2007 9:26:33   
Balerina
Pri nas smo tud prej razmišlali še o tobuganu se smeji na vsa usta če jo daš mal na tobugan, ja pa seveda da jo drživa. No pa smo se pol odločili le za gugalnico, jo je dobila za veliko noč pri dedku in babici pa ji je ful zanimiva. Se rada guga je pa res da je nimamo doma ampak pri njih in se gujsa tam nekje enkrat na teden. Pa še to po 20 do 30 minut naenkrat. Za rojstni dan pa sem razmišlala da bi ji kupili tisti šotorček ki ima polek še tak tunel. Se mi zdi da bi se rada igrala z njim. Kakšne izkušnje s temi tuneli pa mate ve, predvsem tiste ki imate že drugega otroka ali se obnese.  Po drugi strani pa si mislim da bi bila najbolj zadovolna ekega ruzaka polnega flašk od frutkov da bi jih lahko razmetavala po stanovanju, ali pa kakega pokvarjenega mobitela ali dalinca. Kako mam nezahtevnega otroka pa tako kompliciramuser posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.6.2007 9:37:58   
darja75
no, pa mi končno spet dela internet.
vidim, da tale forum počasi zamira (kaj ste že vse zaključile porodniško?).
jančika
zdaj pa ne vem, ali se norice prenašajo tudi prek spleta, kajti tudi mi smo jih dobili pa nikogar ne poznam, ki bi jih trenutno dobil, tako da ostane samo ta varjanta, da smo jih dobili od vasuser posted image !!!
glede gugalnice: tudi mi smo jo ravnokar postavili (no ja, ne še čisto - še zabetonirat jo je treba - pa se nas nikoli ne zbere dovolj močnih oz. dovolj zainteresiranih).

kar osem nas je

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?