Erdbeere
|
No punce, ste pa resno vzele, da se bolj redno oglašate...sicer pa sej je prav tako, kajne. Zadnjič sem pri majčicah gledala, kako so slikice gor lepile, pa neke hude inštukcije imajo za telebane, sam nisem se uspela prebrat, da bi še me kakšno slikico kar tkole pri postu nalimale.... Drugače pa pri nas je stanje tako tako, Teja je celo nedeljo bruhala kot za stavo....karkoli je popolia oz. pojedla vse je šlo iz nje če ne takoj pa čez pol ure....no ja zadeva se je hvala bogu zvečer umirila in je pojedla govejo juhico in to brez bruhanja, potem ponoči smo pa tudi imeli mir. Danes je bila še preventivno doma jutri pa gre v vrtec. Upam, da ne bo dež, ker imamo potem popoldan z vrtcem pohod na Šenturško goro pa se že prav veseli, jaz pa tudi da grem spet malo na svež zrak. Bojka kar se vnete ritke tiče upam, da jo čimprej porihtate, drugače se pa mi branimo zdaj tega tako, da ga umivam samo z vodo (nič papmpers in podobnih robčkov) ter če je slučajno kaj rdeče hitro z riboderminom namažem in moram reči, da nama prav fino uspeva, ker pri Teji smo imeli pa hude borbe, tako da verjemi, imam tudi jaz s tem veliko izkušenj. Kar se pa cunj tiče pa jaz imam zdaj en paket cunj za punčko, ki so trenutno na posodi pri moževi sestrični, ki ima tudi , zdaj pa pridno nabiram drugi komplet, ki bo pa fantovsko obarvan in bo šel lepo čakat novega sej mam v žlahti še dovolj kandidatov, katerim mislim, da bo prav prišlo vse, kar bom hotela posoditi oz. dati Monika30 kar se pa spanja tiče, hm kaj pa vem a se splača jamrat al ne. Jaz sem že kar malo obupala....je bil Žiga že fulll priden in ko sem se jaz tako lepo hvalila, kako je priden mi ga je mulc začel sračkat, zdaj ne vem kaj je narobe, 1. lahko da so zobki, ker mu ful paše, ko mu namažem s tisto kremo, ne vem zdele kako se ji že reče, je pa za lazje izraščanje zobkov, 2. lahko je krivo, da je fant tako velik in težek, da ne more zdržat več kot 3 oz. 4 ure ne da bi jedel, oz,. da bo počasi treba kaj zraven mu dat, ker ne vem, če ma še dovolj mojega mleka, čeprav jaz mislim, da ima, 3. lahko je pa scrkljan, kdo bi vedel Aja drugače pa naš spi na hrbtu, in to skoraj strogo, sem pa tja kdaj tudi na trebuhu, samo res le redkokdaj. Bori1 upam, da tvoja "mulka" sej to je verjetno tavelika, čimprej pozdravi žrelnico, je pa res hudo tkole, ko moraš otročka na operacijo dat, vem kako sem se sama lani decembra tresla, ko je bila Teja na operaciji, sem tisto urico, ko je bila ona v operacijski čisto zelena bila in samo upala, da bo vse ok z njo. Ne vem pa kaj bo zdaj povedal njen zdravnik imava čez 14 dni spet kontrolo in upam, da nima spet kakšne operacije v planu, ker potem bom spet vsa zivčna, čeprav želim pa ji, da bo tko, da bo zanjo najboljše. Aja a se vaši sončki že kaj obračajo, ker meni se Žiga že kakšen teden prevrača iz hrbta na trebuh, pa mi je zadnjič ena znanka rekla, da kao kaj nakladam, da pri še ne 4-ih mesecih pa to otrok res še ne more narest, zdaj pa ne vem Nič evo sem nas spet malo premaknila naprej, pa upam, da kmalu spet kakšno rečemo. LP
|