bori1
|
Mater sem hrabra , sem kar en kos mesiča za bojko prekopirala, zdej bi pa žiher še kakšno slikco probala noter fliknit. Evo, glede na to, da se nisem že kar nekaj časa razpisala povem v enem stavku da; SE NAM DOGAJA NA FUL:V ambulanti je Maticu pediatrinja ugotovila moker kašelj, predlagala pitje čaja in fiziološko v nos. Pa je Maticu danes nisem dala, se mi zdi, da manj "grgra". Drugače je priden, le grozno navezan name. Ga težko umiri še kdo drug. Ja kaj, ko pa je že od rojstva samo moj.ad3 dajva zjutraj, Lefaxine pa po potrebi čez cel dan. Je pa pri nas pestro. Zjutraj vstane malček ob 6,00, nato pojeva se previjeva in po potrebi preoblečeva (body, pajac na guzne, volneni copati in pampers3) in greva kuhat kavo. Ob pol sedmih vstane tudi že Maruša, ki pogleda risanko, poje jogurt, se obleče, umije in za 8 jo peljem v vrtec. Ko se vrnem z vrtca me doma čaka zaspan in lačen Matic, ki po pol ure hranjenja, previjanja in uspavanja na rokah z dudo, nato zadremlje. In potem gre tako čez cel dan. Spi, je nato urico do dve zbujen , hranjenje in nato tričetrt ali urico spanja. Ob 19 zaspi za noč, to pomeni od 19 do 1 v kosu 5-6 ur - tudi sedaj je že v sobi v zibelki. Dopoldne, ko je Maruša v vrtcu izkoristiva za sprehod in kaj pospraviva in greva po kosilu ponjo. Maruša po kosilu 2 uri počiva, Matic takrat zagotovo ne, tako, da tudi mami ne more. Popoldne pa se dogaja; plesna šola, obiski, igrišče, knjige,... sedaj bo gdč.povečerjala, prebrali ji bomo Arielo in ob 8 kopanje in v mižule. Ob pol devtih me čaka gora cunj, razmetana bajta, sexali bomo v prihodnjem življenju. Navadno ob desetih zaspim mrtvo utrujena- kljub temu, da nimam kaj pokazati. NOOOOOOORO. In jest, izmučena, a presrečna mami sem si želela vsaj tri otroke. Kako? Trenutno se mi zdi da je reprodukcija končana. Evo, probam vstavit sliko mojega fantičkota Matičkota,... upam, da bo. Zdej grem pa z Marušo "izumejle tigle z dolgimi cekani" gledat - sumim, da bomo zopet Ledeno dobo gledali,... čav, babe. Se pa tile junijčki HUUUUUUUUUUDO lepi, veste? lp, bori
< Sporočilo je popravil bori1 -- 5.10.2006 19:46:12 >