bori1
|
Halo junijke , se nahitro počekiram. Dojenček je imel danes super dan, bil je veliko zbujen a ves čas dobre volje . In ko se mi tako nasmejčka sem takoooooooooooo zaljubljena , da bi ga kar non stop cmokala,... srček, no. Malo se voziva v vozičku, veliko se nosiva po rokah in 2* po 1 uro odspiva tudi v zibelki. pa mi je kolegica predlagala ležalnik, tudi za dnevno spanje,... kaj menite ? Velika sestra naju je danes polno okupirala, zjutraj smo pisale in risale vabila za rojstni dan in "futrale" koze v sosednji vasi - pri nas na asvaltu ne uspevajo najbolje (Marušina razlaga zakaj pri nas nihče nima koz ali krav,...), popoldne smo šle same na pošto, ter polizale vseh 15 znamk za rojstnodnevna vabila. Drugače smo dobro,... Tole morje, ko sprašuje Nomika; mi gremo z Maticem prvi teden v septembru v toplice, pa me resno mika, da bi šli za tri-štiri dni še prej do Strunjana. Dojenčka itak ne moreš- ne smeš ne v slano, ne v klorirano vodo dat, kajne? Tako, da vama ostanejo sprehodi in kakšno močenje nogic. In verjamem, da mamicam in otročkom po 2. meseceh tudi sprememba dobro dene. Praktično pa je, ker je s tabo škratek itak skozi; za dojenje, carkljanje, spanje,... nerodno pa ker ima najmanjši škratek nejvečji hišni kufer,... še lani nisem razumela zakaj sem na prvi dopust z Maruško napolnila karavanov kofano in vsak kotiček avta, ... sedaj pa se mi zdi, da bomo vajo ponovili,... Evo šibam,... Maruša bi rada konfji komperčka in hjenovko , Matic se bo še malo pocical, pa ata pravi, da bi to tudi , punce se spomnim še od prvič, da so po poporodnem sexu joške prepovedane, ker me drugače "baba v mlek' utopi,... , pa e jih zdej od daleč izogiba,... alo, bodte fejst. lp, Bori