|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
8.7.2006 21:47:01   
LE&TA
Jst vas več ne dohajam, ste taprave čveke. Komej zvečer se usedem za računalnik, ker čez dan ne utegnem, zvečer pa sem tud zmatrana in se mi nič več ne da!

Tinkamiška, tud jst sm dans Tinkari hotla dat mineštrco ki sm jo sam z vilico mal pretlačla, pa se ji je zatikalo in sm pol s paličnim zmiksala, tko da bom še en cajt miksala, pol mi je pa vse pojedla. Jst pravim da rada je tko k njen ata ko je bil majhen.user posted image  No sej tud zdej rad je! Ajoj, če bi on zdej to bral!!user posted image user posted image
Jo pa še vedno futram v ležalniku na mizi, tam je najbolj stabilna in pri miru.

Ovčka, ne me tepst, ma spet ne bo nič. Prou nerodno mi je, nisem nardila domače naloge - stehtala Tinkare!user posted image user posted image user posted image  Odlašam na večer, pol sm pa hitela jo  kopat k je bla že sitna in lačna, in sm u momentu pozabla. Če pa jutri ne bom , mi pa lahko daš kazen!!user posted image
Pa kar pogumno na cesto!!user posted image

Uniq, res fajn da si pršla mal nazaj čvekat z nami!

Kornelija, kakšni so ti makaroni?? Kje jih majo?

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.7.2006 22:07:32   
rija
LE&Ta: makarone dobiš v šparu, na oddelku za dietetično prehrano

Jaz pa ne vem več kaj naj, mi je zmanjkalo idej, kako našega malega pripraviti, da bo ponoči zopet normalno spal. Zdaj je spal dve  noči pri meni in je spal celo noč, s tem, da sem ga iskala po postelji: najprej je bil pri meni, naslednjo minuto pa pri nogah....mi ni treba rečt, da nisem kaj dosti spala celo noč, ker sem se bala, da mi pade na tla.
Zdaj sem ga nekak po šestih poskusih uspela obdržati v posteljici....bomo videli kako dolgo....
Enostavno mi je zmanjkalo idej, kaj naj še storimuser posted image

Drugače čez dan pa je pravi user posted image  malo positnari ko je lačen, žejen in zaspan.
Danes pa je sploh imel svoj dan...zgodilo se je toliko novih stvari...recimo packal sem po torti....user posted image user posted image user posted image  in pri tem neizmerno užival....
user posted image

Pa še enkrat hvala vsem za dobre želje.user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.7.2006 22:15:12   
XXYY
Dober večer!

A LE&TA, LE&TA, kaj čem s teboj user posted image  . UPam, da ti bo jutri res uspelo jo stehtati.

META22: kje si, vem da se skrivaš tukaj. Upam, da ste se imeli dobro na morju!

Nč, grem naprej gledat fuzbal user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.7.2006 22:16:33   
renan
pa se ti zbudi, ce ga preneses? ce nas zaspi, ga lahko brez problema prenesem iz lupinice ali vozicka v posteljico. ce je res utrujen, se praviloma ne zbudi.

lp in lahko noc,
renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 779
8.7.2006 22:29:28   
rija
renan, kot če bi ga dala na fakirsko posteljo....ko ga položim v njegovo....user posted image user posted image  v trenutku....Til nikoli ne spi tako trdno, da bi ga lahko prenašala....vedno ima oči malce odprte....pa zrklo samo gre levo in desno....user posted image user posted image user posted image  misilim, da bi bil dober specialec..user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 780
8.7.2006 22:44:16   
bobika
POLLETNIKI in RIJA VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo se danes tudi potepali na pikniku. Tudi nocoj smo spali. Po moje ji paše, da je bolj utesnjena, saj ima atijevo odejo so pol poslice.

Rija, kaj pa če poskusiš našo variajnto. Manca ima rada nekaj okoli sebe. Čisto se stisne v odejo ali pa že kot dojenček je imela ob sebi pleničko. Ima jo še sedaj in vedno zaspi z no. Sedaj ima pa še medvedeka Niniko. Včasih sem ji odmikala te stvari in je neprestano nekaj iskala okoli sebe  in se zbujala. Sedaj pa ima gužvo in lepo spi. Moram trkati.

Marela voiček je voziček, ki se zloži kot marela oz tloži se čisto skupaj. Takšni so peg peregotovi vozički. Ne znam opisati, ti bom kar slikico pripopala.
user posted image user posted image

count = 1;

if (count)
document.write ("");

< Sporočilo je popravil bobika -- 8.7.2006 22:50:21 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.7.2006 22:52:04   
bobika
Ma sem naredila neke kvake user posted image  Se opravičujem!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.7.2006 7:45:51   
renan
ce je katera tu gor, mi lahko sporoci, kateri sirup ste dajale otroku za izkasljevanje in kaj je njegova sestava? mislim, da ga je tinka omenjala in se ena...

mi smo kar fajn fasali virozo. jaz imam se vedno vrocino, zdaj je pa se vladimir zacel ful kasljat. vrocine se nima..

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.7.2006 8:12:56   
Nyah*
Jutro!

Renanuser posted image , groza, da sta oba z malcijem tako zbolelauser posted image . Punce so omenjale sirup Calpol, ce se kaj spomnim, a je za zbijanje vrocine po mojem. Saj ti bo se katera vedela povedat!
Cimprej se pozdravita no, z najo drziva pestke ni posiljava user posted image user posted image .

Jaz sem tudi se vedno na pol pokretna, v petek sem dobila injekcijouser posted image  au, jem kapsule, pa ni ne vem kaj bolje. Moram it slikat hrbtenico, da vidimo, kaj je narobeuser posted image .

Punce, koliko casa ste cakale na dokument za vaseuser posted image  (ce jih ze imate?). Midva sva se sele zdaj spomnila, da Naja se nima dokumenta, pa nasledno soboto (cez 14 dni) gremo na morje huhuser posted image .

Nasa Naja ne mara doma narejenih kassic, kupljene zmaze v parih minutah pa se premalo ji je. Ne vem, kaj naj, vceraj sem ji spet krompir dala, ful dobro zmeckan, pa ji je slo tako na bruhanje, da je kar solzne ocke imela.

Kak so fletkani vasi otrockiuser posted image user posted image (Alenka, Rija,..), upam, da bom danes tudi jaz prispevala kako slikico v januarski albumcek, da si ga bom lahko tudi ogledalauser posted image user posted image .

Nic, grem malo zabavat, se javim se kasneje!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.7.2006 8:46:02   
renan
osebno izkaznico dobis v enem tednu.

lp. renan

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.7.2006 9:03:57   
gigica
jutro punce!

renan, upam da se čim prej pozdravitauser posted image
bobika, ej tud naš mora imet obvezno pleničko čez nos. ne zaspi drugač. se je navadu tako. tud ko gremo na sprehod z vozičkom, obvezni pleničko čez obraz. so me tud že ustavle ene tete, češ revežu je vroče. ja drugač pa ni zadovoljen.
nyah, dokumenta smo dobili v roku 10 dni (Nm), tako da mislim da jih bo tud Naja še pred morjem.

drugač smo pa dobr spal, edino zvečer je bilo mal hudo, ker smo prišli domov ob devetih, on pa tak čas že spi.

voziček
: sem zelo zadovoljna, je dokaj lahek, čist na izi za zložit, kot marela, sam tud mene moti, kot je rekla ajdaN, da se športnega dela ne da k sebi obrnt. imamo pa od Peg-perega, Pramete, pliko P3. zdej sva pa razmišljala da bi kupila še marelo.
spol: sva zvedela na AC, pa tud drugač bi hotla vedet. sej je presenečenje zdej al pa pol. sva si pa oba želela fantka..................in fantek jeuser posted image

plenice: uporabljamo Pamperske, št. 3, pa ma tud že verjetno okol 9 kg.
aja, moram povedat, da smo probal polento + jabolko in je vse zmazal!user posted image
ah , zdej se pa že mali lumpi zbudu, pa tud južno treba skuhat. ah.
lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.7.2006 10:30:11   
Anonimen
No, zdaj sem si pa pogledala malo fotke. Od Tinkamiške sem pogledala vse albume (hvala za gesla user posted image ) in ste res lepa mlada družinica. Prav prisrčni ste!

Zdaj grem pa še malo podobnosti pokomentirat, ko smo se že enkrat pogovarjale o tem.

Klavdija od Nemsis je kar precej podobna mamici. Nemsis, ti me pa malo na mojo šefico spominjaš.user posted image  Ampak je kar fajn šefica, tako da to ne pomeni nič slabega.user posted image

Za Alexa od Kornelije težko rečem, ker se preslabo vidi, moram pa rečt, da si ti še ena frajerka, ki ima pri dveh otrocih manekensko postavo, in to že pol leta po drugem porodu.user posted image  Mario je pa tud ful luškan fant. Koliko je star? Saj mogoče si to že kdaj pisala, pa sem že pozabila.

Til od Rije se mi zdi prav izrazito očiju podoben.

Anže od srečice ima mamičine učke.

Sara od AlenkeIST je definitivno kopija svoje mamice. Mogoče še toliko bolj opazim, ker sem Alenko že v živo spoznala.

Pri Zoji od Pikice* žal ne vidim nobene podobnosti, prav tako ne pri Hani. Tukaj, če že je podobnost, kvečjemu vleče malo na očija.

Težko ocenim podobnost tudi pri Ajdi od Lonje, sploh ker se očija ne vidi dobro.

Aleksej od Mayflower se mi zdi, da povleče malo na očija, samo se mi od vseh fotk, ki jih opazujem eno za drugo že kar malo meša.user posted image

Pri Puri tudi težko rečem kaj za kateregakoli od treh, ker se preslabo vidi. Če bi res na hitro ocenila, bi rekla, da je najstarejši na očija, srednji in Maj sta pa bolj na mamico. (Sorry puri, sem pozabila imena ostalih dveh!user posted image )

Lara od ovčke se mi zdi malo mamici podobna.

Matic od Lumpy je malo očiju podoben.

Klara od caffee se mi pa mamici ne zdi podobna, očija pa ne vidimo.

Vladimir od renan se mi zdi malo mamici podoben. Hecno, da še največ podobnosti najdem na fotki, na kateri je star 2 tedna.

Za Jureta od alenkice tudi težko rečem, če je komu kaj podoben.

Manca od bobike je pa mamici podobna. Pa še ti bobika me na eno mojo prijateljico malo spominjaš.

Iza od Tinkamiške se mi ne zdi podobna nobenemu, je pa ful nekaj posebnega na videz. Take posebne učke ima.

Lovro od AjdeN se mi mamici ne zdi podoben, očija pa ne vidimo.

In še Tinkara od LE&TA, ona se mi pa zdi malo mamici podobna.

Je kar težko takole ocenjevat podobnost, sploh se pa pri nekaterih otrocih ta izrazi šele, ko so malo starejši. Še najbolj izrazito se mi zdita podobna Sara Alenki in Til svojemu očiju.
Pri Špeli se tudi nič ne pozna, komu bi bila podobna, samo jaz po fotkah iz najinega otroštva že vem, čigava kopija je.user posted image  Me pa zanima, kaj ve vidite.

Moram pa še našo tamalo pohvalit, da je včeraj končno jedla zelenjavno kašico!user posted image  Odprla sva ji Hippovo kašico "mlada zelenjava z rižem" in je odpirala usta kot ptiček. Samo zdaj ne vem, kaj točno je bil vzrok za to - ali to, da je prej dobila še par žličk jabolčno-bananine kašice, ki je ostala od malice, ali to, da jo je oči futral, ali pa ji je mogoče končno okus všeč ratal. Bomo videli, če bo danes spet jedla.

(odgovor članu gigica)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
9.7.2006 10:42:35   
Anonimen
Dan

Tašonka hvala za kompliment. Vsaj večina jih pravi, da je Klavdija po mamici.No, se pa nadejo tudi izjeme, ki pravijo da je čista oči ali celo huje, da je čisto podobna tašči. user posted image

Drugače pa je pri nas kar hudo - mami je namreč zbolela. Vročine hvala bogu nimam, me pa presneto boli grlo. Klavdija pa je očitno kar v redu. Zadnjič je imela zamašen nosek in je bilo ponoči hudo. Naslednjo noč smo že bolje spali. Sedaj pa je ponoči mir. Le urico zbujanja si je prestavila iz šeste na peto. UHH, le zakaj. Še dobro da je bila danes ponoči pridna, saj je še očija zob bolel. Mene pa grlo dobesedno peklo. Upam, da ne bom spet kakšnega bronhitisa fasa.

No, grem zdaj kosilo naprej kuhat, saj je Klavdija z babico na sprehodu. Se mi zdi, da je bolje, da ne rinem preveč v njo.

Uživajte v nedelji

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
9.7.2006 10:58:09   
rija
Nemsis: a je pri vas tudi takouser posted image  naš se že tudi dva dni ob petih smeje....user posted image

Tašonka: ja, mali je res čisti izrezan ata....je bil prej še bolj....

Najin ati pa je danes v službi, midva pa greva na bazen....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.7.2006 10:58:46   
Anonimen
Madonca, pa kaj zdaj vsi nekaj zbolevate?user posted image Upam, da se ne bom nalezla, ko toliko tukaj visim.user posted image
Dajte se čimprej pozdravit vsi bolniki, pa en user posted image , da bo šlo hitreje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
9.7.2006 11:26:10   
srečica
Pa še jaz sem javljam malo po dolgem času. Smo bili full leteči pa nisem utegnila na rr.
Vidim, da full zbolevate zato vam želim čimprejšnje okrevanje.
Pa vsem, ki ste praznovali želim vse naj, naj, naj... Ne bom vse posebej naštevala, ker lahko koga izpustim pa bo joj.

Drugače pa pri nas nič novega. ANže še se vedno ponoči zbuja, zdaj že na eno uro ali maksimalno 2. Za znoret. Začela sva tudi že papat in moram povedat, da tudi Anže ima rad kupljene kašice, kar mu naredim sama ne mara. Zato sem se odločila, da ga ne bom silila. Saj so Hippove kašice pravtako ok in so tudi bio. Poje pa tako šele 40 ml naenkrat pa ponavadi 1 krat na dan. Ostalo se dojiva. Toliko, da pač poskuša okuse.

In kako ste kaj ve in vaši malčki?

Moj sonček je zdaj zaspal, pa grem hitro nekaj pospravit, ker potem dobimo obiske. Kuha pa moja mama tako , da ne rabim danes kuhat.

Punce se strinjate, če katera pošlje nove slikice malčkov za album, da kake stare dam ven? Počasi mi bo zmanjkalo prostora za slikice.

Nič zdaj pa res grem. Še moram ene nove slike dodat v album, ki mi jih je poslala renan. Poglejte si.

Če še katera nova želi poslati slike naj mi javi, da ji na zs pošljem moj mail.

Lepo nedeljo in maksimalno uživajte,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.7.2006 11:46:27   
Anonimen
Sicer mi bo mogoče zdaj to katera zamerila, ampak jaz sem tale album, ki ga delaš, srečica, sprva itak razumela, da bo v njem od vsake članice samo slikica oz. par slikic z vsemi družinskimi člani - torej otrok/ci, oči in mami, pa pri nas še user posted image . Pa se je nabralo ful slikic s solo dojenčki, za kar se mi zdi, da ima pa itak vsaka svoj album možnost narest. Saj si ravno zato, ker je album postal nepregleden, šla delat še enega, v katerem je so res striktno mamice z user posted image .

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
9.7.2006 12:18:18   
meta22
Hojla čvekice!!!

mi smo pricepetali z morja!! smo ful uživali-o tem kdaj drugič.

sem pa vas včeraj brala za nazaj, in moram pogvedat da je trajalo celo fusbalsko tekmo, pa še to sem vse na hitro preletela.kolko se spomnim , bom odgovorila.

horoskop:
mama: 4.5.1976- torej bikec, ostala dva člana naše male familije pa oba kozoroga!

ovčka: podatke dobiš, čim ga stehtam in izmerim. ker v petem mesecu mi nimamo pregleda.

srečica: slikica že leti do tebe, komaj čakam da vidim tudi ostale januarske družinice!

z valom čestitava vsem polletnikom!!! mi z brzino hitimo za vami!

tistim ta bolanim pa da bi vse skupaj hitro minilo- jaz že vem kak je, ker me je letos  tudi že zvijalo.

nekaj jih je v tem času tudi zobke dobilo!user posted image user posted image user posted image  čestitke!

pa nekaj novih je zraven kot vidim-welcome !!!

mi smo super, edino danes sem valu v ustih opazla take bele lise, kot če bi imel opekline, jih ima cela usta. a je to lahko sor? mislim da ga nič ne boli, ker ni nič dosti bol tečen. kaj mislite , kaj bi lahko to bilo?

nič, letim. še imam goro perila za oprat, pa pospravit, pa k babici moramo po pse, pa ....user posted image user posted image user posted image

se vam javim z daljšim poročilom!

uživajte

lp
meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.7.2006 12:19:10   
meta22
aja, pa če sem kake podatke pozabila napisati za te naše tabele, me kar spomnite!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.7.2006 12:21:49   
lumpy
                                         user posted image   Lovro, Ela in Maj user posted image
                        vse njaboljše za pol leta , Riji pa za rojstni dan.
                          od nas z zamudo , saj smo se včeraj potepali.

Korenelija,
a tako je bilo to, no zdaj pa vem, zakaj tako. Prav imaš, če je alergolog rekel da lahko, potem po mojem že lahko, saj je veliko bolj strokoven v to smer  kot pediatri.

Ja, Uniq, kje si bila ? Lepo da sta ok, sat pa pridna že 2 zobeka, pri nas še nič.

Renan,
mi smo dajali kar domači smrekov sirup. Dajta se pozdravit no, kako pa ste kaj ostali, ki ste bolehali ( Nemsis...)? Pa Nyah, kaj ga sračkaš s tem svojim križem? Glede dokumentov, mi smo ga dobili v enem tednu, če pa se mudi jim povej in lahko uredijo še prej, če je nujno.

Mi smo se pa večraj potepali smo bili v Dolini Vinetu - ka smo uživali, zato pa zamudili vse rojstne dneve user posted image .

Uživajte v sončni  nedelji pa se še kaj slišimo

Aja, še glede albumov, je res najbolje , ta album kjer je po ena slikica od družinice, toliko da si lahko osvežimo spomin kako izgledamo, saj če katera želi zamenjatui slikico se to lahko naredi, važno da je po ena slika od vsake.

A pri nas je pa še ena sprememba, mami se je ustrigla, ves čas sem imela dolge lase od prvega razreda naprej, sedaj pa sem se čist na kratko user posted image , kako je fajn lahka glava.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.7.2006 12:23:50   
lumpy
Meta 22,
dobrodošla nazaj, smo te pogrešali.

Bele lisa ali bele pikice ?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.7.2006 12:36:39   
meta22
po jeziku so bol pikice, potem pa ima na notranji strani ustnic prav dol vnešeno kožo-kot če bi bilo opečeno. me je že pšteno strah, kaj bi naj to bilo. pa še do jutri moram čakati, da grem do zdravnika!
lp
meta

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.7.2006 12:37:49   
Anonimen
Ojla meta! Fino, da ste uživali.
Hm, kaj pa vem, lahko bi bil soor, samo me je zdaj že lumpy zmedla z vprašanjem lise ali pikice.user posted image  Pojma nimam. Naša je imela neke bele pikice v ustih, ki jih jaz sploh nisem vidla, pediatrinja je pa skoz govorila, vsakič ko jo je vidla, da ima glivice, pa smo morali dajati daktarin. Čeprav ji ga naslednjič ne bom več dala, če bo še kdaj. Bom kar lepo s cukrano vodo zrihtala to.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
9.7.2006 12:44:42   
Anonimen
Ojla

No, prejle nisem imela več časa, da bi še kaj napisala.

Včeraj smo jedli pire krompirček in smo ga še nekako spravili po grlu dol. Prvič, ko sem ji ga naredila, ga je kar ven metala iz ust. Včeraj pa ga je kar nekaj pojedla. Danes pa smo ji dali malce goveje juhice z rezanci. Seveda smo rezance najprej nadrobno nasekljali in smo ji hoteli tako dati. Pa se mi je zdelo, da ne bo znala jesti. Pa sem ji potem raje spasirala in je kar šlo po grlu dol.

Rija, ja pri nas je ta teden obup glede spanja. Najprej jo je matral nosek in sva spali samo 3 urce ponoči. Pa je bila tolk zaspana, da je tisti hip ko sem jo vzela v roke že spala. Samo dvignila sem jo, pa je že mrknila. No, drugo noč sem jo samo enkrat ali dvakrat malce dvignila zaradi noska. Tretjo noč pa nič. Vendar se mi pa od takrat naprej zbuja ob petih. Potem pa traja kakšni dve urci, mogoče manj, da zaspi nazaj. Ampak takrat sem pa že jaz prečuta. Upam, da bo hitro zamenjala ritem na staro. Takrat se je zbudila med 6 in 8 uro.

Lumpy tudi sama sem jezna nase, da sredi poletja lahko zbolim. No, trenutno je malce bolje. Me grlo ne boli več toliko. Bomo videli kaj še bo. Res pa ne bi rada spet kakšnega bronhitisa fasala. No, zdaj bi mi lahko v tem primeru dali saj kakšno zdravilo. Med nosečnostjo mi niso smeli dati.

Grem zdaj še malce k našemu škratu.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
9.7.2006 13:20:44   
renan
srecica zaradi mene lahko pustis gor 1-3 slikice od vsakega dojencka + se kaksno z ocetom ali z celo druzino. po lastni presoji izberi najlepse oz. najnovejse slike in to za vsako januarko isto stevilo slikic. seveda, ce se ti bo ljubilo s tem ukvarjat. po moje bi bil album tako bolj pregleden.

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.