Anonimen
|
No, zdaj sem si pa pogledala malo fotke. Od Tinkamiške sem pogledala vse albume (hvala za gesla ) in ste res lepa mlada družinica. Prav prisrčni ste! Zdaj grem pa še malo podobnosti pokomentirat, ko smo se že enkrat pogovarjale o tem. Klavdija od Nemsis je kar precej podobna mamici. Nemsis, ti me pa malo na mojo šefico spominjaš. Ampak je kar fajn šefica, tako da to ne pomeni nič slabega. Za Alexa od Kornelije težko rečem, ker se preslabo vidi, moram pa rečt, da si ti še ena frajerka, ki ima pri dveh otrocih manekensko postavo, in to že pol leta po drugem porodu. Mario je pa tud ful luškan fant. Koliko je star? Saj mogoče si to že kdaj pisala, pa sem že pozabila. Til od Rije se mi zdi prav izrazito očiju podoben. Anže od srečice ima mamičine učke. Sara od AlenkeIST je definitivno kopija svoje mamice. Mogoče še toliko bolj opazim, ker sem Alenko že v živo spoznala. Pri Zoji od Pikice* žal ne vidim nobene podobnosti, prav tako ne pri Hani. Tukaj, če že je podobnost, kvečjemu vleče malo na očija. Težko ocenim podobnost tudi pri Ajdi od Lonje, sploh ker se očija ne vidi dobro. Aleksej od Mayflower se mi zdi, da povleče malo na očija, samo se mi od vseh fotk, ki jih opazujem eno za drugo že kar malo meša. Pri Puri tudi težko rečem kaj za kateregakoli od treh, ker se preslabo vidi. Če bi res na hitro ocenila, bi rekla, da je najstarejši na očija, srednji in Maj sta pa bolj na mamico. (Sorry puri, sem pozabila imena ostalih dveh! ) Lara od ovčke se mi zdi malo mamici podobna. Matic od Lumpy je malo očiju podoben. Klara od caffee se mi pa mamici ne zdi podobna, očija pa ne vidimo. Vladimir od renan se mi zdi malo mamici podoben. Hecno, da še največ podobnosti najdem na fotki, na kateri je star 2 tedna. Za Jureta od alenkice tudi težko rečem, če je komu kaj podoben. Manca od bobike je pa mamici podobna. Pa še ti bobika me na eno mojo prijateljico malo spominjaš. Iza od Tinkamiške se mi ne zdi podobna nobenemu, je pa ful nekaj posebnega na videz. Take posebne učke ima. Lovro od AjdeN se mi mamici ne zdi podoben, očija pa ne vidimo. In še Tinkara od LE&TA, ona se mi pa zdi malo mamici podobna. Je kar težko takole ocenjevat podobnost, sploh se pa pri nekaterih otrocih ta izrazi šele, ko so malo starejši. Še najbolj izrazito se mi zdita podobna Sara Alenki in Til svojemu očiju. Pri Špeli se tudi nič ne pozna, komu bi bila podobna, samo jaz po fotkah iz najinega otroštva že vem, čigava kopija je. Me pa zanima, kaj ve vidite. Moram pa še našo tamalo pohvalit, da je včeraj končno jedla zelenjavno kašico! Odprla sva ji Hippovo kašico "mlada zelenjava z rižem" in je odpirala usta kot ptiček. Samo zdaj ne vem, kaj točno je bil vzrok za to - ali to, da je prej dobila še par žličk jabolčno-bananine kašice, ki je ostala od malice, ali to, da jo je oči futral, ali pa ji je mogoče končno okus všeč ratal. Bomo videli, če bo danes spet jedla.
|