|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
27.6.2006 7:08:00   
lana38
Pri nas pe je bilo včeraj zvečer 30 stopinj v stanovanju, pa smo na vzhodni strani. Tako vroče še ni bilo nobeno leto. Pri nas sem pa jaz tista, ki obožuje vročino. Mi prav paše, če je vroče, ko user posted image . Nimam rada, da me zebe. Tudi BT je včeraj zjurtaj podivjala zaradi vročine. Danes mi ni bilo tako vroče zjutraj pa je bila spet 36,4, tako da sem včeraj bila očitno pregreta. Saj ni čudno, ko pa me je user posted image  pokril še s svojo koco, ko se je vstal. Torej O še ni bila in jo čakam. Morala bi biti jutri.
LP

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 376
27.6.2006 7:53:52   
Liona
Čau punce,

no, tudi jaz komaj živim v tej vročini. V službi še gre, potem pa v avto in domov... Za popi... user posted image . Včeraj zvečer sva z mojimuser posted image . Ker zdaj to počneva s kondomom (dve user posted image  naj bi počakala, pa še ene ni bilo user posted image ), sva ga seveda uporabila. Ampak se je nekako snel in ko sem ga prijela sem ugotovila, da ni bilo skoraj nič v njem... Torej nama je "ušlo". Kaj se lahko zgodi v primeru, da bi zdaj zanosila? Malo me je strah, čeprav bi rada čim prej, ampak mi je bila nosečnost priporočena šele na jesen... Je lahko z user posted image  kaj narobe?

Lepo se imejte

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 377
27.6.2006 10:22:24   
lana38
Z user posted image  verjetno ne more biti nič narobe. So se ene že oglasile tu gor, ki se jim je zgodilo, da so zanosile še preden je prišla prva user posted image  po ss. Pa od enega user posted image zelo težko zanosiš. Vsaj jaz sigurno ne bi, ko pa se morava vedno tako dolgo truditi. Tako da težko verjamem, da gre tako hitro.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 378
27.6.2006 10:55:57   
Liona
Tudi meni se zdi nemogoče od enega user posted image . Ampak poznam punce, ki jim je to uspelo. Seveda se to zgodi ponavadi takrat, ko si tega ne želiš. user posted image  Sicer pa midva sva na user posted image  začela delat januarja letos. Dva meseca sva user posted image kot obsedena (vsak drugi dan, ali celo vsak dan), konec marca in aprila pa vsega skupaj kakšne petkrat. Moj je bil namreč službeno odsoten skoraj 14 dni, potem se meni ni dalo... No, ampak takrat sem zanosila. Ravno v mesecu, ko tega sploh nisem pričakovala, saj se mi je zdelo da sva še O zamudila. In bila sem noseča, čeprav tako malokrat kot sva takrat hopsala, nisva še nikoli. Tako, da jaz iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da število user posted image  ne igra pretirane vloge.

vsem čakajočim želim veliko user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 379
27.6.2006 11:15:27   
lana38
Saj to je ravno to-ujeti treba pravi trenutek za user posted image . Zato pa je skoraj nemogoče, če samo enkrat user posted image , da bi to bil ravno ta trenutek za user posted image . Ali pač...Saj več niti sama ne vem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 380
27.6.2006 17:30:12   
sonchek
Liona, liona...pa sta nerodna...hahahhauser posted image user posted image user posted image
upajmo, da se bo vse steklo tako kot je treba...(kako?? tega pa na žalost ne vem)....
No, naj vam povem punce,da sem danes KONČNO dobila obdukcijski izvid...
...no, naj vam najprej povem, da mislim da bi imela fantka, tako nekako sem izbrala iz obdukcijskega poročila...notri piše vsemogoče, sicer jaz tega niti razbrati ne znam, zato imam pa jutri že genetski posvet...upam, da mi bo dr. Brezingarjeva vse lepo razložila, sploh to kako naprej....
Skoraj tri mesece sem čakala na obdukcijski izvid in morm rečt, da če ne bi tok tečnarla in skoz klicarla, ga verjetno še vedno ne bi imela, je pa (vsaj pri meni) zelo pomemben za nasljednje nosečnosti....
Kaj naj vam rečem spet sem slabe volje in spet me žalost matra, samo skrila bi se nekam in jokala in tulila....groza me je...Kdaj bo vsega tega konec, jaz sem že tako zmatrana od vsega tega, pa skoz eni pregledi, pa skoz ene preiskave...pa vedno nekaj...kdaj bo konec, da lahko naprej zaživim,.... upam da ga bodo zdaj upepeljili, da se bom končno lahko odpravila v Park zvončkov in tiho zajokala in se poslovila od svojega lupčka...
.....no, punce skrite se pred vročim soncem nekam v zavetje kakšnega drevesa, najdite kakšno hladno senčko, pa pijte veliko tekočine....
..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 381
27.6.2006 18:19:08   
ElaM

Punce, tako iz ozadja spremljam vaše žalostne zgodbe.
Sem ena tistih, ki ima tudi svojega user posted image  v srčku.
Zdaj pričakujem drugega sončka, prvi pa ne bo nikoli pozabljen.
No, rada bi vam samo povedala, da sočustvujem z vami in vam želim, da bi čimprej držale v naročju zdrave user posted image .user posted image

:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 382
27.6.2006 19:55:58   
sonchek
Oj...Irmy...lepo da si se javila...in nas malo vspodbudila...
...če se ne motim, bi mogel biti danes tvoj dan..user posted image .kajne???
Srečno in držim pesti da se bo vse dobro izteklo!!!!!
user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 383
27.6.2006 20:03:02   
ElaM
Ja, naj bi bil naš dan, pa se je naša punca odločila, da še malo počaka.user posted image  Saj, kdo bi pa hotel priti na svet v tej vročini.user posted image
Skratka punce, pogumno, kajti res za vsakim dežjem, slej kot prej posije sonce.

:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 384
27.6.2006 22:05:36   
lana38
Irmy!
Kaj pa je bilo s tvojim user posted image ? Veš, včasih ne sledim vsem zgodbam, ko nimam časa, potem pa sem kar izgubljena in tavam v nevednosti. Želim ti, da se čim prej srečaš s svojim user posted image  in boš srečna mamica.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 385
27.6.2006 22:37:01   
Milamay
Irmi - lepo, da si se oglasila. Kot vidim, imaš danes rok! [sm=smiley17.gif" border=0>  Želim ti, da kmalu zagledaš svojo punčko in da se vse dobro izteče.

Sonchek - mene pa zanima, kako si prišla do dr. Brezingerjeve. Te je tja napotil tvoj G ali si se sama kar naročila? Ja, ti pa verjemem, da te vse spravi iz tira. Vse nakako spet obudi tista čustva, spet več razmišljaš ....... Pa saj bo! Mora biti!

Javi, kako bo kaj šlo na tem genetskem posvetu. 

Lep večer vsem (čeprav še zdaj ni za dihat)

Milamay

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.6.2006 7:57:39   
Liona
Jutro punce,

ja no, saj vem da sva nerodna. user posted image  Ampak zdaj se ne da čisto nič naredit. Upam, da user posted image  čimprej pride in bom (kljub vročini) lažje zadihala... Potem pa še ena, avgusta na morju bomo pa že veselo delali na user posted image .
Kako prenašate to vročino???? Še najini hiperaktivni psički je tako vroče, da komaj živi. Take sploh ne poznam.

Lepo se imejte in veliko sreče

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.6.2006 10:45:51   
sonchek
Milamay...glede na to, da so na obdukciji ugotovili anomalijo na plodu, mi je ginekologinja napisala napotnico...danes grem tja...jutri vam pa poročam, kako in kaj je bilo...po telefonu mi je delovala zelo prijazna gospa....
Lep vroč dan..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.6.2006 12:25:48   
lana38
sonchek!
Komaj čakam, da vidim kaj ti bo rekla dr. Brezigarjeva. Jaz sicer še nisem imela stika z njo. Odgovarja pa na vprašanja na MON-u podforum Genetska posvetovalnica, pa se mi zdi da skuša lepo vse razložiti, tako da ti je vse jasno, ko dobiš odgovor na svoje vprašanje. Držim pesti, da bodo informacije dobre, za vnaprej seveda.

LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.6.2006 13:46:32   
sonchek
hvala Lana...tudi jaz si to želim...
...pravkar sem bila na pogrebu na žalah (od sodelavca oče je umrl), namen sem imala iti še v Park zvončkov....vendar me je že na pogrebu tako zvilo, da tud hodt skor nisem mogla....Kdaj bo popustila ta bolečina...Kdaj????
..občutek sem imela kot da sem se jaz poslavljala..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.6.2006 14:01:49   
lana38
user posted image sonchek!

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.6.2006 8:52:28   
Bety
Hojla...

Sonchek....moje sožalje...user posted image user posted image user posted image ....ma, saj bo....več, kot da padeš na tla ne moreš....lahko greš samo gor, vstaneš....in, ko si že na tem forumu pomeni, da si se odločila narediti tudi korak naprej....mi smo s teboj....

Lana38, Špela100....kako je???...vaša O je verjetno že bila....boli kaj???

..jaz ne vem, kaj naj vam napišem.......od tega sonca imam glavobole, slabosti v želodcu in grlo me je žgečkalo...sem se nafilala z vitamini in mogoče bo pomagalo....nevarni dnevi za zanositev so prišli....od danes do naslednjega četrtka.....s boraxom si izpiram nožnico, da slučajno me ne napade kakšno vnetje ali tiste nadležne gljivice....tako, da izcedka ne sme biti....

samo križ me nekaj boli...hmmmmm....mah, to je od spremembe vremena...

ehhhhhhhhh.....moja znanka je rodila in vsi prijatelji to nekako skrivajo, da se pred mano o tem ne pogovarjajo....in se jaz počutim še bolj butasto....pa saj nisem kužna, če ne morem imeti user posted image .....uffffffff.....

Vse tiste, ki ste imele razgovor o genetskih spemembah, nam poročajte....mene prav zanima, kaj vse se lahko zgodi živemu človeku....
Pa Pušenjak bo predolgo na dopustu user posted image user posted image user posted image ..njega sem brala vsako jutro....

Srečno!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.6.2006 10:53:01   
lana38
Halo!
Tudi jaz pogrešam dr. Pušenjaka, sem ga tudi redno brala. Moja O je verjetno bila včeraj. Tisti dvig BT v ponedeljek je bilo moje telo pregreto, ker je potem bila spet nizka. Včeraj je bila 36,3, danes pa 36,5, kar pomeni, da se počasi dviga. Vedno se mi dviga bolj počasi in potem 2-3 dni po O je okrog 36,8 do 37. Bomo videli, če se je včaraj kaj prijelo. Sva kar popoldan lepo uživala in delala user posted image . Sva bila po dolgem času sama doma, ker je sin bil s stricem v toplicah cel dan.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.6.2006 12:04:45   
sonchek
Ojla punce...sotrpinke...
naj vam povem kaj je bilo včeraj na genetskem posvetu....v bistvu nič dost novega, razen tega, da je vse razložila zakaj do tega pride in kako, povedala je dost enostavno, te kromosomi so res ena zapletena "bitja"user posted image user posted image ....sicer ni še vse dokončno pri meni in lahko da moj plodek sploh ni imel kromosomske napake, ne vemo pa zaradi tega, ker ne vemo če je bilo tkivo ploda odvzeto in poslano na genetiko,...danes izvem še to...in če je bilo poslano in če so kaj ugotovili, bi naj to bil Turnerjev sindrom,...v teh primerih samo 1% donosijo in to naj bi bile punčke, ki bi bile čisto normalne, razen manjše postave bi bile in tudi ne bi imela menstruacije (zaradi enega x-kromosoma premalo)...in take zadevščine, po videzu in inteligentnosti bi bile pa normalne...
...seveda če je to kar je dr.Brezinkarjeva posumila, da naj bi bilo....
..glede na to, da sem imela pa zelo dobro nuhalno svetlino, pa spet ne bi bilo to, ker naj bi se tam tudi to pokazalo...
..uglavnem zakomplicirane stvari...
...morm rečt da je to ena zelo prijazna gospa, res se pogovori in se ti popolnoma posveti...odgovori na vsa vprašanja...in to je to...
...za v bodoče mi je pa rekla, da če naj bi se ugotovila ta kromosomska napaka, bi bilo fajn v nasledni nosečnosti opraviti AC, če ne pa naj kar pogumno zanosim...sicer pravi da se telo popolnoma obnovi po 6-mesecih, da se nahrani spet z vsemi vitamini in minerali, da pa če zanosiš že po 2-3 ciklusu, pa najbrž tudi ne bi bilo nič narobe, razen tega da se plod mogoče ne bi dobro prehranjeval in bi lahko prišlo do zgodnjega splava...
...to vse skupaj, kar koli bi že bilo, naj se ne bi ponavljalo...
no, in to je to...bila sva pri njej eno uro...mislim, da mi je kr neki optimizma vlila...in že to je dobro....
Lep dan...če vas pa še kaj zanima, pa kr vprašite...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.6.2006 12:46:50   
lana38
Tako so tudi meni rekli, da se kromosomske napake ne ponavljajo v naslednjih nosečnostih, ker niso dedne. Upajmo na najbolje...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.6.2006 13:07:05   
Milamay
Ja, tudi meni so tako rekli. Da se kromosomkse napake praviloma ne ponavljajo. Mislim, da vse trdno stiskamo pesti, da se kaj takega nikoli več ne ponovi.

Sonchek, fajn, da sta bila na posvetu zadovoljna. A ni res, da samo nekaj optimizma zdravnika in njihova dobra volja, pripravljenost, da ti stvari razložijo ... to je res dosti vredno!

Kako je pri nas v MB, pa ne vem. Ali me bodo tudi poslali na genetski posvet? Ne vem. V tej nosečnosti sem bila sicer na genetskem posvetu, ampak že ko sem bila noseča (mislim, da je bilo to v 11. tednu). Ja, preden sem šla na NS, sem bila na posvetu, ker sem stara 35.

Lana38, ti pa si bila na AC v LJ, a ne? Kako to, da si šla tja? Te je tvoj G napotil tja? Misliš, da boš zdaj tudi imela kak genetski posvet? Ti je G že kaj rekel?

Oh .... samo da bi bilo tokrat sve v redu. Saj bo, kajne?

LP
Milamay

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.6.2006 13:42:50   
sonchek
no, zdej me je poklicala še enkrat dr.Brezinkarjeva in mi je povedala, da plod ni šel naprej na genetiko, tako da tu je stvar končana....
Jezna sem k user posted image ...al pauser posted image !!!
Ma mater kako so lohk tok nesposobni, da tud ene stvari ne morjo ugotovit in izpeljat do konca...ja valda da ne morjo ugotovit, kaj in kako, če nič ne naredijo, zato pa pravjo zdravniki v porodnišnici, da če že pride do tega, da se ponavadi ne ugotovi....HALOOOO!!!
Kaj pa naredijo za to!!!!????
Mah..ok tega je konec, zgodba ta se je zaključila, zdej pa naprej...veselo na delo...
Pa lep dan, ....user posted image

...sploh si ne bom več nosila k srcu tega...to je pač zaključeno...vse je v zraku ostalo in prek tega je treba it...zdej pa sam še pozitivno naprej....!!!pa SREČNO!!!!in čim prej do novih user posted image user posted image !!!
papa

< Sporočilo je popravil sonchek -- 29.6.2006 13:43:54 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.6.2006 14:30:41   
lana38
Mene je moj G poslal na AC v LJ in tudi on me je naročil. AC mi je opravil dr. Pušenjak. Sem zelo vesela, da mi jo je delel ravno on, ki je velik strokovnjak. Saj pravijo, da je tudi dr. Cerar strokovnjak, samo se mi zdi bolj malo dostopen, bolj strokoven in manj človeški. Sem se imela srečati tudi z njim, ko sem čakala na UPN. Če bom šla še enkrat na AC, bom poskusila, da mi jo spet naredi dr. Pušenjak. Na genetskem posvetu sem bila preden sem se odločila za UPN pri genetiku dr. Rudolfu v LJ porodnišnici, tako da mislim, da predem grem na AC, verjetno imam spet posvet kar isti dan. Seveda moram prej zanositi. Upam, da mi čim prej uspe zagledati user posted image .
sonchek!
A so sploh napisali na tvoji odpustnici, da gre otroček na genetske preiskave? Na moji odpustnici to piše. Verjetno so se tako odločili, ker je že izvid AC kazal kromosomsko napako, ne vem...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.6.2006 18:53:21   
sonchek
Na moji odpustnici ni nič pisalo niti to da gre na patologijo, ko so pa tam ugotovili da gre za neko anomalijo, pa pa lahko poslali še na genetiko, da bi ugotovili za kaj pravzaprav gre...vsaj tako jaz mislim, da če hočeš nekaj vedet, bi to mogel narediti...a ni tako???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.6.2006 18:57:30   
Bety
Sonchek...kar je, je....mogoče je v tem tudi nekaj dobrega...mogočeuser posted image ...

Morda to, da se zdaj manj okrivljaš in imaš manj nepotrebnih skrbi....

Ti samo delaj na novem user posted image  in vedi, da se ta izkušnja ne bo več ponovila......

Hej Lana38, a ti boš že naslednji teden vedela, če si srečka user posted image ...joooooooj....kako je to lepo, samo da se uresniči.....

Tudi jaz grem delat...hi hi...nočno delo...user posted image ....da bo le neki ratal...user posted image

Ciao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?