Pupica
|
puncica-samo glede prehrane. Pr nas smo že v bolnici za zajtrk dobile paradajz. No in sem rekla, če je tam ne bo zvijalo, jo tut doma ne bo. In sem jedla paradižnikovo solato odkar sem prišla domov.Kak teden dni nazaj pa sem začela tudi z zeleno solato. aja obe solati pa sem pripravila tako, da sem jih le posolila in polila za navadnim jogurtom.Nobenih težav. Sadje.razen hrušk, sem jedla že skor vse.Breskve, jabolko(smo ga že v bolnici dobile surovega, celega ), grozdje, lubenico, melono, grozdje, ribez.Edino jagod ne, pa tko se mi luštajo! Prdi pa tut naš galči grozno.SPloh zjutri k se prebuja, in se preteguje kot en polhek, poka kot tavelk.Krčkov pa k sreč nima.Kaka vsak dan.Včaih tut 3 x ali večkrat. Dons je spančov CEL dan Očitnu mu je pasalo, da ni tolk toplo. Tako da smo šli tut v šoping.Mammika pri nas zgleda tako da gre Tia v voz sedet, lupinco naloživa postran v voz.Dons k smo bili po 1 tednu v štacun, pa sva vzela vsak svoj voz, moj lubi je fural svojo lubico , jaz pa mojga lubčka Gala.V Hervisu smo se pa sam obrnil, ker ni vozkov, Tia leta od ogledala do ogledala, pa se glede(pomoje je zaljubljena ), potem pa še lupinca, too much... Ej mammika kako pa to, da te niso naročil...???Matr sam kva je za en s telimi babcami v našmu koncu. Moja je prvič pršla pa se je že skor pri vhodnih vratih poslavljala. Pa skoz jamrajo da jih je premalo. In ko mu je pri 3 tednih speet kri udarila iz popka, sem se mogla skor prerekat z babco al mu teče kri al rosi. No ko nisem popustila se je odločla da pride pogledat, vmes je bila že skorej nesramna, ko je prišla k na se mi je pa opravičevala....Pomoje k so dopusti, vse rečejo, da bodo podelale, sam da gredo lahko na dopust, k je pa treba mal poprijet za del, pa nobeni ni Sej jaz se ne sekiram preveč, ker se z Galom(no pa tut z Tio sem se znajdla)ampak kaj pa kera k se ne.Pa da ma še šive, pa otrok krčke, pa tko...Ne vem no, čudn je tale naš zdravstvo. Spimo še vedno na trebuščku, po 20-30 min ga prekucnem na bok in spi dalje. Zvečer kot urca zaspi nekje ob 20.15 do 20.30, prvi obrok je ob 3 ali pol 4(zadnjič je bila že čez 4, sem se jaz zbudila ker me je vse bolel.Budilke ne štima več, ker mi nič ne pomaga, če ga zbujam čez 3-4 ure, ker se on ne zbudi.Oz.se ampak potem zlo mal poje.in se potlej ob svoji uri zbudi.brez veze. Danes sm se lotila še zadnjih dekoracij za Galovo sobico, upam, da bodo lepo izpadle sem čist notr padla.Potem pa še za Tio naredim.Sej zdej ko gre dež, tko ni kaj za počet. In zdej grem veselo nazaj k delu, da bo do jutri gotovo. Lepo se mejte!Crkljajte svoje drobižke!
|