puncica
|
Ojla punce Evo na hitro, mi smo po starem, tamal se že tako prikupno smeji, da vsi okol njega potem skačemo danes vsaj tako vroče ni več, pa oblačno, zunaj še nisva bila, bova pa še verjetno šla če ne bo prej kakšnega dežeka. Sem pa začela mal telovadit, sem si dol z emulo potegnila mal pilatesa, pa trebušnjake v 8 minutah, bomo vidl če bo kej efekta Glede mojga koščka, ki se kr noče poslovit od mene, bomo vidl pa v sredo ko imam pregled in itak javim, potem pa zmagamo a ne morje: ja tud mi bomo šli na morje tam okol konc avgusta in upam da ne bo več tako vroče, bomo pa kar v istri. tea: žal ti ne morem pomagat glede kaplic, ker jih še nismo nabavl, navodila sem pa stran vrgla od punčice, kokr se pa spomnem pa se mi zdi da smo dajal po eno kaplico, nisem pa čisto sigurna voda: mi dajemo kr iz pipe in prekuhano, pa ni problemov, jaz pa itak pijem kar tisto iz pipe al pa čajček, nimam pa več težav, glede na to, da se mi je na začetku zdelo da me mal ledvice bolijo, je zdej vse ok, krčkov pa tud nimamo ne vem kolk. cofek našmu najbolj paše, da ga nosmo na trebuščka obrnjegna na roki, tako da ima glavico na komolcu, tako kot je Barbs rekla kot kosmato opico no neki takega, tako mu najbolj paše če ima težave oz. krčke, pa potem mal bruhca po tleh, pa kake kupčke skušča al pa prdi. No sej mogoče ste že to probal a vseeno, glede kupčkov, pa kaj če podira vmes med hranjenjem, da ga daš na ramena, pa men je pediatrinja rekla da naj ga dam ful nazaj, tako da kr čez hrbet gleda, no neki v tem smislu. spanje ja naš spi najraje na hrbtu, ga dam na bok pa se takoj prevali itak pa že glavico lepo obrača, tako da ni problema, tako ga kar tako pustim, ker če ga podložim zadaj, da bi bil na boku je kr neki živčn in jezen in se začne dret, tako da zdej večino spi na hrbtu, ko pa ga kaj začne matrat ga pa dam tud jaz malo na trebušček, zjutraj ko pa ga dam k sebi ga pa dam če jamra na trebušček in potem mal poprdi in je bolje, pa zaspi, no če je zaspan, drugač pa tud glavo gor tišči pa se dere ker se zmatra MiaSophia, mojsoncek dejte si popravit na profilu znakec, ker zdej ste obe moškega spola Ja nič zdej grem pa mal pospravljat, itak imamo spet bombo ja kdaj se bo vse pospravl ne vem, pa se mi zdi da nonstop sam pospravljam UŽIVAJTE