|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 14.6.2006 21:34:21
|
|
|
|
*Karmen*
|
Punce, čao!!! Danes sem tudi jaz prišla do računalnika. Tole lepo vreme me je dobesedno obsedlo in sem cele dneve zunaj na sončku al pa vsaj na balkonu na ležalniku, kjer pridno berem. Ja, vidim, da je v Špelkinem trebuščku nekaj novega: ŠPELKA, BRAVO ZA TVOJA DVOJČKA !!! ONA78, TUDI TEBI ČESTITKE ZA DVOJČKE !!! Pika, glede Urogestana... Jaz imam Prometrij, kar je ista figa... Jaz pa nimam vročinskih navalov, sem pa zadihana, takoj, ko prehodim 10 m ali pa nekaj stopnic. Pa tok napihnjena kot balon. Na sprehod si sploh ne upam it ne da bi imela okoli pasu zavezano jopo. Torej sva v klubu čudnih simptomov že dve. Fajn. Se že bolje počutim . Oh, Neni kaj pa ti paničiš?! Kaj bi jaz dala, da bi videla tisto kar si videla ti ... Čiška, ti se pa še bolj firbčna kot jaz. V prvem IVF-ju sem naredila test 10. dan. A ti pa že kar sedmi? Ja, a pol ga moram tud jaz jutri naredit? Ne, ne, ne... Bo še mal počakal. Naj bi ga naredila 23. Ampak ravno do takrat pa tudi ne bom mogla čakat. Verjetno. Razen, če bo takole vreme, ko me sonček kar potegne iz hiše in pozabim na čisto vse... Vampirka, vidiš, da se je vse v redu končalo. Je lepo videt tisto majceno pikico, ki kljub svoji majhnosti kar živi, a ne? Ooooo! Kapica in Mišek1, zdaj pa že pripravljemo pesti za vaju. Vajin čas se neusmiljeno približuje in kmalu bosta postali iglavki. Narciska pa že kar pridno vadi špikanje. In to kar sama. Bravo, Narciska! Biba, tudi pri tebi je zdaj vse ok, a ne? Ti se kar prepusti dobrim mislim, sončku in vsemu kar te veseli, pa bo vse v najlepšem redu. Za anonimno pa tole: po ET-ju ni potrebno ležat. Že ko greš z ginekološkega stola, ti G pove, da lahko s stola kar korajžno stopiš, ker ne bo nič padlo ven. Pikica je velika toliko kot zrno moke in če je močna bo ostala pri tebi, pa tudi, če po ET-ju ne boš počivala. Glede posteljne telovadbe, sva se pa vsaj midva odločila, da bova do testa ali do M počakala. Že zato, če ne rata, da si ne bova česa očitala. Čeprav po moje posteljna telovadba nima kaj dosti s tem. Vsaj v prvem mesecu ne. Punce, zdaj pa vsem en pozdrav. Zasula sem vas z dolgim romanom. Ja, to je pač tako, če se javiš na dva ali tri dni. Uživajte v sončku in bodite optimistične. Čao! Karmen.
|
|
|