|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
13.6.2006 19:23:40   
biba 1
Hvala za čestitke drage moje!!!!!user posted image user posted image user posted image

Karmen in Pika držim pesti za vajine borce!!!

Špelka, so te pa fajn zmedl zdej na koncu, ne?! Pa sej ti v sebi že veš kako se boš odločila in vedi, da je vedno vse za nekaj dobro, tudi ta klic....user posted image
Pa srečno jutri!!!!!!user posted image

Jaz sem pa imela danes eno kalvarijo, pa ne bom vas zdej s tem morila, ko je tle vse tako optimistično, sem zdajle kar boljše, ko vas berem!
Vam povem jutri, če bo treba, jutri bo verjetno vse jasno.

Vsem soborkam user posted image !

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.6.2006 20:05:49   
neni
Zdravo punce!
No zdej pa mislim, da smo se že skoraj vse IVF-ovke preselile med user posted image , ki pridno grejemo svoje user posted image .
Špelka, karkoli boš naredila bo prav. Jaz bi se odločila za 2, sama vedno zahtevam celo 3, ker imam slabe izkušnje.
Sem pa včeraj zvedela, da imam samo eno pikico, pa sem čisto zadovoljna. Ne želim se zdej obremenjevat s tem, zakaj je ena na drugi, pa zakaj je ena 2 mm manjša od druge in s takimi nosečniškimi mislimi, ki niso za nič dobre. Je kar bolje imet dvakrat po eno pikico, si dvakrat user posted image . Ti si jim mamica in ti se boš vedno odločila najbolje zanje. Ja, pa njihov atko je tudi pomemben!!!!! Kar pozabljamo nanje!
Jaz samo zelo držim pesti za user posted image .

Lep večer, jaz bom likala in gledala fuzbal.

lp Neniuser posted image

ps: hvala za vzpodbudne besede

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.6.2006 20:07:00   
neni
Še to- Biba 1, sam da niso tvoji problemi povezani s user posted image .
Nej bo z njo vse v redu, a prou???????

neniuser posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.6.2006 22:39:08   
vampirka
Punčke moje, vse bo dobro in prav!!! user posted image
Mene je danes pred NS pregledom skoraj pobralo od živčnosti...zdaj pa imamo 18minut akcije na dvd-ju. Mali maha in skače - najbolj pa ga revčka meče, ko se mami smeje user posted image ...vse je super. Veliki smo do dneva natančno (6,3cm od ritke do glave), srček bije, vsi organi na svojem mestu, prstki tudi, izračunano tveganje pa je ravno tako super nizko...med nogicami imamo pa...popkovino user posted image user posted image user posted image ! Je teta zdravnica rekla, da ne upa nič napovedat - torej, mi še vedno izbiramo ime za user posted image  in user posted image  (bogi ati user posted image )...

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.6.2006 1:51:46   
kapica
Ona 78 cestitam za uspesen ET in za dvauser posted image user posted image . Naj se obdrzita, drzim pesti da bo cez par dni user posted image user posted image .

Spelka, te cisto razumem da si tik pred zdajci malo v dvomih.
Midva sva takoj, ko sva zvedela za ivf rekla, da bova dala kar tri, pa naj usoda odloci, koliko jih bo potem zares. Pri zdravnici pa sva se potem odlocila za dva user posted image user posted image  . In sicer je dohtarca rekla, da je pri dveh plodovih 40 procentov moznosti da bosta tudi oba ostala. Nosecnost v vecini primerov poteka popolnoma normalno, in da so tudi otroci zdravi. Seveda pa so komplikacije pri mamici in otrocku lahko tudi v primeru nosecnosti z enimuser posted image . Tako da raje ne usode naprej napovedovat, kakor nam srcki sedaj v tem trenutku govorijo, tako pa se tudi odlocimo.
Aja, pri treh otrockih je pa baje pogosto eden poskodovan oz. pride do komplikacij, zato zdravniki tega ne priporocajo.

Tako da hura za nase user posted image , vazno da so zdravi, ne glede na to koliko jih bo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.6.2006 8:41:14   
pika74
Uuuh se dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vesela za vse nove user posted image user posted image user posted image .

Špelka - jaz bi se odločila za enega. Ampak mislim, da je čisto vseeno, kakor se boš odločila, bo prav. V vseh primerih ti od srca privoščim, da čez 14 dni zagledaš user posted image user posted image .

Vampirka - a tok je že velik tale tvoj oz. tvoja user posted image . Uh gre hitro čas, saj je bilo zdaj zdaj, ko si zagledala user posted image user posted image .

biba 1 - upam, da je vse tako, kot mora bituser posted image .

zigkar - koliko dni te še loči od testa? A te že kaj srbijo prsti?

ona78 - držim pestiuser posted image , da se user posted image user posted image  primeta in da boš zdržala brez testa 14 dniuser posted image .

neni - ti pa pobožej bušija user posted image . Vse je OK!!

čiška - a ti pa nisi zdržala s testom - ja ti ti user posted image . Še malo potrpi in potem ponovi test user posted image .

kapica in MIŠEK1 - zdaj se bo pa počasi že pri vaju začelouser posted image user posted image , če se ne bo prej že ka po naravni poti prijelo user posted image  (zdaj je to modernouser posted imageuser posted image user posted image .

Jaz imam danes zadnji dan bolniške. Počutje je dobro. Znakov posebnih nobenih. Pričakovanja... zelo majhna. Sem še kul. Vsaj zaenkrat. Če bo ratalo, bom vesela do neba. Če pa ne, gremo pa ponovit vajo. Ne bo se podrl svet. In ne bom ne prva ne zadnja, ki ji ne bi uspelo. Ja takle mamo user posted image .

Držte se!

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
14.6.2006 9:52:12   
biba 1
Ojla!
Vampirka: user posted image user posted image user posted image

Neni: si vidla, prišel je tvoj čas....user posted image user posted image user posted image

Pika: Čuvaj se!!user posted image

Vse ostale: Držim pesti in oddajam pozitivno energijo za vse....user posted image

Na hitr,da povem, moj včerajšnji dan bom kar se da hitro pozabila. Zjutraj na wc, ko sem se obrisala, je blo na papirju mal rjavga in roza izcedka... Sem mislila, da me bo kap!user posted image user posted image
Potem sem res preležala cel dan, ker sem imela tud take čudne krče čist spodaj in zaenkrat izcedka ni blo več?! Upam, res upam, da bo zdaj mir s tem user posted image !!
Se tolažim, da bi se že mogl kej do dans pokazat, če bi se mislil...user posted image  pa se ni!

Mejte se!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 382
14.6.2006 9:54:53   
pika74
A vam neki povem? Zdele sm jedla sirove štruklje mmmmmnjami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 383
14.6.2006 10:29:58   
biba 1
Aj-jaj-jaj.... men se pa neki cedi....tokrat iz ust...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 384
14.6.2006 10:30:58   
pika74
biba 1 - pejt ležat (mogoče te pa zato matra, ker sta dva user posted image user posted image  not).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 385
14.6.2006 10:33:12   
pika74
user posted image user posted image user posted image
...sej, če te kej tolaži,
zdele mam pa še skledo rdečih jagod pred sabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 386
14.6.2006 12:58:05   
tosja
pika pa že je za dva user posted image user posted image user posted image  njamnjam jagode.

lp, tosja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 387
14.6.2006 13:21:05   
biba 1
Ti si pa kr resno vzela tale ET, pa kaj misliš da si noseča al kaj?user posted image

Pa greš mene zajb...najprej z štruklji pol pa jagodami...to je pa že tu mač!user posted image user posted image user posted image

Men bo pa kr želodc ven vrgl...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.6.2006 13:44:06   
pika74
user posted image user posted image user posted image

Zdej pa eno resno vprašanje za tiste, ki ste po ET dobile Utrogestan (Progesteron 100mg). Meni so rekli, da moram vzeti po 3 tabletke na dan (eno zjutraj, eno popoldne - kot tableto popijem in eno zvečer direkt vaginalno).

In jest sm šla prejle na en mini mini sprehodek in - kriza - čist prešvicana. Kr kuha me. Pa nism bla preveč oblečena. In kr neki švoh. Ma sej vem, skoz do zdej sm sam ležala. Ampak tole se mi zdi mal tu mač. A je to zarade teh tablet al kaj? A so to stranski učinki? Sej sm brala, pa nč ne piše o kšnem kuhanju pa oblivanju...

A ma katera kšne izkušnje?

Pismu, jst grem jutr delat. A bom zmogla? Kva pa če dol pademuser posted image ? Pa sej drgač sm prou fejst baba. Pa kondicije sm mela zmer več kot preveč za vse živo. Ampak da bi me pa tole tolk zdelal, mi je pa mal čudn. Sam ne mi rečt, da so to uni znaki... k vas bom našeškala user posted image user posted image .

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
14.6.2006 14:02:42   
Špelka
Čao, čist na hitr babe!

najprej čestitke neni, vampi in bibi - vsem user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Potem pozdav vsem ostalim. user posted image  Potem pa - imam 2 user posted image user posted image ! Bilo je takole: do vhoda v operacijsko nisem vedela, kaj bi! Potem pa mi je itak sam dr. Tomaževič predlagal 2, ker ostali naj ne bi bili blastociste. Tko da - tam kjer je želja, tam je pot! user posted image  Zdej pa - hooooriiiizooontalaaaaa! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 390
14.6.2006 15:55:28   
biba 1
Špelči user posted image user posted image user posted image , si vidla, da se pol ni tko težko odločt, bravo za user posted image user posted image !!!!!!!!

Uživaj vodoravno!!!user posted image user posted image

Pika, jst mam iste tablete pa ne vem če glih te kaj vplivajo. Jaz sem tko čist zanič, ker sem doma in sem tko leeennnaaaa....user posted image user posted image  če je to od tablet?? kdo bi vedu?!user posted image  Cel tale postopek zna človeka kr zdelat. Pa še ko je prvič, ko si ves živčen, ko ne veš kaj naj pričakuješ, te še bolj zadane, po moje.

Lep dan!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
14.6.2006 17:31:08   
pikovit
No punce pa še nekaj za tiste, ki še nismo noseče vendar upamo.Danes sem bila v Lj. na gin. kjer sta bili dve sotrpinki (frendici) na testu in rezultat je bil več kot odličen.Obe sta srečki user posted image .Ena bo morda mama dvojčkov,vsaj tako kaže.
Kaj naj rečem, upajmo na vse dobro in ratalo nam bo!!!
Evo toliko za vzpodbudo vsem nam ki še čakamo.
Vsem nosečkam pa eno lepo nošenje.LP Pikovit

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 392
14.6.2006 19:11:22   
tosja
user posted image user posted image  bravo špelka za user posted image user posted image
počivaj-te
uživaj-te in
radi se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image
1 user posted image  user posted image
1 user posted image user posted image

lp in user posted image  , tosja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.6.2006 19:46:25   
tosja
aja, pa še to:
vsem user posted image  in tistim, ki to še bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tosja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.6.2006 21:23:07   
Anonimen
Pozdravljene vse IVFjevke,
mene pa zanima, če moraš po ET ležat al se lahko kar normalno sprehajaš, likaš itd???
Kako pa je glede user posted image  užitkov??

Hvala za vaše odgovore in čimprej vam želim user posted image  user posted image  

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
14.6.2006 21:34:21   
*Karmen*
Punce, čao!!!

Danes sem tudi jaz prišla do računalnika. Tole lepo vreme me je dobesedno obsedlo in sem cele dneve zunaj na sončku al pa vsaj na balkonu na ležalniku, kjer pridno berem. Ja, vidim, da je v Špelkinem trebuščku nekaj novega:

ŠPELKA, BRAVO ZA TVOJA DVOJČKA user posted image  user posted image  user posted image  !!!

ONA78, TUDI TEBI ČESTITKE ZA DVOJČKE user posted image  user posted image   user posted image !!!

Pika, glede Urogestana... Jaz imam Prometrij, kar je ista figa... Jaz pa nimam vročinskih navalov, sem pa zadihana, takoj, ko prehodim 10 m ali pa nekaj stopnic. Pa tok napihnjena kot balon. Na sprehod si sploh ne upam it ne da bi imela okoli pasu zavezano jopo. Torej sva v klubu čudnih simptomov že dve. Fajn. Se že bolje počutim user posted image .

Oh, Neni kaj pa ti paničiš?! Kaj bi jaz dala, da bi videla tisto kar si videla ti user posted image ...

Čiška, ti se pa še bolj firbčna kot jaz. V prvem IVF-ju sem naredila test 10. dan. A ti pa že kar sedmi? Ja, a pol ga moram tud jaz jutri naredit? Ne, ne, ne... Bo še mal počakal. Naj bi ga naredila 23. Ampak ravno do takrat pa tudi ne bom mogla čakat. Verjetno. Razen, če bo takole vreme, ko me sonček kar potegne iz hiše in pozabim na čisto vse...

Vampirka, vidiš, da se je vse v redu končalo. Je lepo videt tisto majceno pikico, ki kljub svoji majhnosti kar živi, a ne?

Ooooo! Kapica in Mišek1, zdaj pa že pripravljemo pesti za vaju. Vajin čas se neusmiljeno približuje in kmalu bosta postali iglavki. Narciska pa že kar pridno vadi špikanje. In to kar sama. Bravo, Narciska!

Biba, tudi pri tebi je zdaj vse ok, a ne? Ti se kar prepusti dobrim mislim, sončku in vsemu kar te veseli, pa bo vse v najlepšem redu.

Za anonimno pa tole: po ET-ju ni potrebno ležat. Že ko greš z ginekološkega stola, ti G pove, da lahko s stola kar korajžno stopiš, ker ne bo nič padlo ven. Pikica je  velika toliko kot zrno moke in če je močna bo ostala pri tebi, pa tudi, če po ET-ju ne boš počivala. Glede posteljne telovadbe, sva se pa vsaj midva odločila, da bova do testa ali do M počakala. Že zato, če ne rata, da si ne bova česa očitala. Čeprav po moje posteljna telovadba nima kaj dosti s tem. Vsaj v prvem mesecu ne.

Punce, zdaj pa vsem en pozdrav. Zasula sem vas z dolgim romanom. Ja, to je pač tako, če se javiš na dva ali tri dni. Uživajte v sončku in bodite optimistične. Čao! Karmen.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.6.2006 14:54:16   
biba 1
Halooo, punce, kje ste vse????user posted image user posted image user posted image

Je tale naša tema že kar precej zadaj ostala....

In kaj počnete v tem toooplem dnevu? Jaz še kar lenarim...user posted image

Karmen, lepo, da si se oglasila. Saj veš, da zate držimo močne pesti!
Kadarkoli pač boš delala test, ti iskreno želim da zagledaš user posted image user posted image !! Pa vsem ostalim seveda tudi!!!user posted image

Lep sončen dan še naprej!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.6.2006 15:51:38   
ija
Uf, se tukile dogajauser posted image  Kaj naj rečem - na hitro: bravo za vse user posted image , korajža velja za vse, ki nosite(mo)user posted image  in čakamo, kaj bo, pogumno naprej za drogerašice in tiste, ki boste to šele postale user posted image user posted image
pa še moje kratko poročilo z današnjega ET: imam eno samo user posted image , ki je edina preživela šoke današnjega globaliziranega sveta user posted image  tako da bomo videli, če ne pa se seveda ne bo svet podrl (verjetn bom rabla sam kakšn mal daljši dopust, kar pa nekatere med vami, ki ste že šle skozi tele zadeve, verjetno dobro razumete ...).

Tok na kratko, pozdravček, Ija

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.6.2006 15:58:49   
vampirka
Ija, bravo za tvojega globalnega fighterja user posted image ! Čist ziher bo aktivist/ka kakega greenpeacea...user posted image ...

Ja, pupike, tale junij je res zanimiv in napet - celo za tiste, ki vas spremljamo iz zakulisja user posted image . user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še en majhen umazan user posted image , da bo za ziher sreča!

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.6.2006 18:49:07   
pika74
Ojla bejbike user posted image ,

jaz sem danes tako zmatrana user posted image . Sem bila prvi dan po bolniški v službi in sem komaj zdržala. Taka utrujenost, zaspanost... da ne govorim o napihnjenosti. Jaz upam, da bo kmalu konec te more in da bom kmalu spet normalna user posted image .

Držte se. In hvala bogu, da je jutri peteeeeeeeeek user posted image user posted image user posted image .

Lp
pika74
user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!