|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.6.2006 21:21:51   
*Karmen*
Ja, pa je res tale naša tema mal na počitnicah...

IJA, BRAVO ZA TVOJEGA BORCA, KI SE ŽE PRIDNO GREJE PRI TEBI user posted image  user posted image  user posted image !!!
Zdaj sva pa na istem. Obe imava samo po enega borca. Ampak je pa ta eden zato bolj močan, kajne? Ne boš verjela, tudi jaz se tolažim s tem, če slučajno ne rata, greva potem kmal na dopust. Sicer sem si ga pa že kar zdaj privoščila in bom naslednji teden doma uživala. Doma bom naredila tisto kar bo potrebno, hodila na sprehode, brala, čvekala z vami, risala, igrala... Skratka, delala bom tisto kar me veseli. In pa seveda, na prvem mestu, bom razvajala mojega dragega s kakšnimi dobrimi papicami in crkljanjem.

Pika, a ti si tud zmatrana? Jaz se moram prav v rit brcnit, da kaj naredim. Saj vse pospravim in skuham... Ampak s tako težavo, da kar glava boli. Zjutraj kar ne morem iz postelje. Ne morem več spat, vstat pa tud ne morem. Pol se pa premetavam in sem že od tega premetavanja čisto zmatrana user posted image . Ma, saj bo bolje. Tile umetni hormončki v ogromnih količinah kar malce utrudijo telo, ni kaj. Saj bo bolje.

No, drage dame, zdaj se pa še ostale kaj oglasite. Vem, da je že pozna ura ampak, zunaj je še skoraj dan in večina se k računalniku spravi šele, ko je zunaj tema. Torej, tiste, ki se danes še niste javile - povejte kaj lepega. LP. Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.6.2006 21:40:09   
Špelka
Čao, bejbe!

Se vam javljam pred spanjem, da vas pozdravim in želim lahko nočko! Z mano se ne dogaja nič posebnega, edinole napihnjena sem, kar smo pa tko vse! Drugač pa - mi je lepo bit vsaj malo noseča zdejle! user posted image  No, počasi se ena po ena bližamo testom. Še par dni, pa se bomo razkropile. user posted image   Jaz jutri odhajam malo na morje, tko da držte se vse čakajoče na user posted image , vse user posted image  pa uživajte v družbi svojih malih user posted image !

Lp, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.6.2006 18:55:06   
*Karmen*
'dan, čvekice!

Vidim, da tale naša tema mal spi, kar je glede na vreme čisto logično. No, se samo malo javim, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. Zvečer bom najbrž manjkala, ker sem se odločila, da bom nekaj ur preležala v banji med mehurčki user posted image ...

Punce, dajte mal povedat, kam in kdaj boste šle na dopust? Že zato, da vas tisti teden ne bomo klicale z velikimi črkami in petinpetdesetimi klicaji in da se ne bomo spraševale kam ste izginile. Pa povejte še kaj o tem, kakšen dopust si želite: bolj penzionističen, aktiven, žurerski... In kaj boste storile, če bo test pozitiven? Boste šle vseeno na dopust?

Jaz grem na otoček Čiovo pri Trogirju in sicer 22. julija. Najini dopusti so pa vedno bolj penzionistični. Jaz vstajam na morju že ob šestih in že preberem kakšno revijo ob kavici v bližnjem kafiču, preden se moj dragi zbudi. Čez dan se kopava in poležavava, zvečer pa mal zapravljava na stojnicah in v restavracijah. Včasih pa tud mal kje zapleševa. V glavnem, pri tako veliki obnovi hiše se kar utrudiš in logično je, da si potem na dopustu kot penzionist. In kako paše user posted image . Glede tega pa, če bo test pozitiven: vseeno bom šla na dopust. Če bo kakšna ovira za kopanje mi bo že Reško povedal. Ampak na morje bom pa vseeno šla. Če me bodo dajale slabosti mi bo slabo tako doma na kavču kot pri vožnji v avtu user posted image . Isti šmorn.

Tako, punce. Ko boste imele čas pa še ve kaj napišite. Vsem pa pošiljam topel objem in lep pozdrav ter vam vsem želim mnogo sreče. Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 16.6.2006 18:57:30 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.6.2006 19:12:31   
pika74
Ojla cvetke user posted image ,

jaz sem pa ravno prišla s sprehoda. Madonca sm zmatrana kot da bi jih imela najmanj 80.

Pa en problem mam...zmanjkal mi je cunj user posted image user posted image user posted image . Zdele mam tanajbolj široke hlače in - kriza!!! - takoj, ko sem prišla domov, sem mogla knof odpet user posted image user posted image user posted image . Vse tišči user posted image user posted image user posted image . Pa majčke isto. Ma to ni več normaln. Ne vem, a nej grem za en teden na bolniško, pa se skrivam v razvlečenih trenerkah; al nej grem u šoping user posted image  po nosečniške cunje user posted image . Sej nism več normalna.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.6.2006 21:42:35   
ona78
`čer punce,

da se vam še jaz malček javim; taka tišina tuki gor, kje ste vse???

Karmen se verjetno namaka user posted image ... lepo!!
Pika ti kar jutri pojdi v šoping... seveda po nosečnoške cunjice...user posted image  user posted image  user posted image
Kje ste ostale, a na fuzbalu???
user posted image  Sem se odločla, da se grem jutri malček k morju posončit, ker sem bela ko jogurt, me je kar sram user posted image , pa na morju doma!!! Glede dopusta je pa pri nas tako: jaz delam v turstični agenciji, tako da bom vsak čas, na 123 kam odletela. Že  prejšnji teden so me hoteli nekam poslat, pa sem se izmuznila zaradi IVF, zdej pa mi ne bo ratalo. Z user posted image  pa bova šla septembra nekam v Grčijo, se še nisva odločla kam. Če pa bom noseča ( i hope!!!), pa gre trebušček z nami user posted image , seveda če ne bo kakšnih ovir!!!  Bodte pridne, se pišemo pa pa 

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 405
17.6.2006 7:54:19   
Anonimen
Živjo punce!  Mislim, da sem že vsem čestitala za preživetje ob punkciji in transferju, če sem kateri pozabila, pa prosim brez zamere. Vas je enostavno preveč. Ampak punce mene počasi že začnejo pesti boleti, ko jih tako dolgo stiskam in čakam na vaše vesele novice, zato se malo zmigajteuser posted image user posted image . Ve pa samo počivate, poležavate, razmišljate o dopustu, jaz pa sem že skori brez nohtov na prstah, tolk se grizem in vam želim srečo. Mal heca user posted image user posted image , punce uživite dokler lahko, ker prihajajo časi (user posted image user posted image ), ko bo tega čedalje manj.

Vprašanje za ona 78. Mogoče še za ostale, ki ga bi vedele odgovorit. Kako je z letenjem v času nosečnosti v prvem ali drugem mesecu po transferju?

Lep sončen dan vsem pupikam

(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
17.6.2006 16:33:16   
pika74
MIŠEK1, a misliš letenje kot user posted image  al kot user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.6.2006 16:43:49   
Anonimen
Bo kar druga varianta pršla v poštev, tale prva je mal scary. Poleg tega mislim, da ne rabiš dodatnega adrenalina, če si v postopku umetne oploditve. 

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
17.6.2006 16:46:21   
pika74
Jaz mislim, da letenje ne vpliva na nosečnost ne tako ne drugače. Izjema so najbrž zadnji meseci (ne vem točno kateri).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.6.2006 18:31:11   
*Karmen*
Punce čao!

Se še tuki mal poštempljam. Danes ni moj dan. Sem že na "IVF-držimo pesti" napisala zakaj...  Pa bom začela eno temo, ki bolj spada v te dni.

Punce, ki ste že dale skoz ET: Kakšni so vaši občutki? Kakšno je vaše počutje? Kakšne znake za user posted image  imate? A vas daje kakšno posebno razpoloženje, bolečina, krči, izcedki, slabost, utrujenost... No, dajte se mal razpisat.

LP in se čimprej spet beremo! Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.6.2006 19:07:54   
*Karmen*
user posted image                   

< Sporočilo je popravil zigkar -- 17.6.2006 19:08:12 >

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.6.2006 21:09:04   
*Karmen*
Punce, zdaj mam pa tud jaz eno vprašanje za vas. Že tri dni imam temperaturo na sluznici 37,3 ali 37,4
user posted image . Pod pazduho pa 36,'2do 36,4. Do danes sem si merila samo temperaturo na sluznici in sem ful zapaničila, ko sem videla 37,4. No, potem sem pa izmerila še pod pazduho, pa sem si ful oddahnila
user posted image .  Kaj je zdaj to za en čudež?! Upam, da mi bo katera čimprej odpisala. LP. Karmen.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.6.2006 21:27:55   
ona78
Mišek, glede letenja ni nič posebnega!! V torek po ET sem vprašala dr.Merla, če bi bilo kaj narobe če v neslednjih tednih kam odletim (pač služba), pa je rekel, da ni panike!!
V kolikor bi bila noseča, pa nekatere letalske družbe nosečnicam prepovedujejo letenje od 7meseca dalje. Če nosečnost poteka normalno, pa ni ovir. Sam sem lani letela 3x, in vsakič so bile tudi nosečnice; po trebuščkih sodeč okoli 5 - 6 m.

Karmen, jaz po ET-ju nimam nobenih posebnih znakov user posted image  user posted image . Dva dni sem bila mal bolj utrujena, ampak zdej sem okej. Izcedkov nobenih, nič napihnjen trebuh.... skratka nič!!!! Aja, temperaturo pa imam tudi jaz skos okoli 37.2 pod pazduho!!!

Kot sem vam že včeri napisala, sem si danes prvoščla malček sončka na plaži, mi je kar pasalo!!! V morje pa nisem šla..dokler se ne kadi ven z njega me ne vleče!!!

Lep večer vam želim,

pa pa

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.6.2006 22:09:03   
pika74
Moji znakci :
  • bolj zaspana user posted image , kot običajno
  • hitro se utrudim
  • napihnjenost prsi in trebuha (mogoče je danes za odtenek manjša)
  • vsake toliko časa kaj začutim pod popkom (mogoče špikanje)

Ampak, da ne bo pomote - jaz vse te znake pripisujem jemanju Utrogestana in ne ...khm...user posted image .

To je to...

lahko noč
user posted image

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.6.2006 16:20:10   
*Karmen*

Punce, kaj je zdaj to? A bo tale tema kar umrla, al kaj?! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.6.2006 18:33:11   
pika74
O zigkar ima novo slikco user posted image user posted image .

Ja punce, kam ste se zdej poskrile? A? Sej vem... špikanje je mimo, punkcije tud, pa transfer tud. Zdej pa sledi sam še čakanje in upanje na user posted image user posted image . Ampak to ne pomeni, da se še pogovarjat ne smemo - oštjauser posted image .

Sej čvekanje ne vpliva na rezultat user posted image .

lp
pika74
user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.6.2006 9:30:58   
vampirka
Dober dan (ne)čveke!

Sem danes , ko sem se po treh dneh ponovno priklopila, pričakovala, da bom vsaj eno uro prebirala vaše poste user posted image ...al pa tako hitro berem user posted image ! Ja, tale teden bo user posted image , pa ne samo zaradi temperatur, ampak vaših testov!!! In poplave user posted image user posted image ...user posted image ...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.6.2006 19:32:41   
biba 1
Oj, punčare!

Kaj je zdaj to? Se kuhate zunaj al kaj? user posted image

Karmen, mislim, da si zdaj ti na vrsti za test - te že kaj srbijo prsti? Upam in ti res želim user posted image user posted image !!!!
Pa potem vsem ostalim, po redu, seveda tudi!!!!

Jaz sem danes imela kontrolo krvi pa sem se zjutraj zbudila z roza-rjavim izcedkom user posted image . Vam povem me je skor kap! Ko si že tako prepričan...user posted image

No, ampak do pol dvanajstih, ko je bil rezultat, je izcedek nehal, rezultat pa je bil 1516!user posted image  Te cifre res ne bom pozabla... Sem se kar zjokala tam...
Zdej pa čez 14 dni še UZ.

Vampirka, Neni, in druge, kolk ste imele ve, če ni skrivnost? Res upam, da bo zdržal.user posted image
Zdej so mi pa dali terapijo Dabroston in Buscopan. Dajo tudi to vsaki?user posted image  Ker do zdravnika nisem, kljub izcedku, sploh prišla-vse sestre zrihtajo.

No to je blo mal raporta, zdaj pa grem mal na hrbet!

Pište, pište, pište......

LP user posted image  

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.6.2006 20:43:54   
pikovit
Ojla bejbe da se še tle malo pofočkam.Žal mi tudi v četrto ni ratalo smrk,smrk pa vendar sm se odločila da se še ne vdam.Na 14. dan sem dobila menstracijo ja za znort vam povem ko že misliš da bo pa te spet spravi na realna tla.
Kar se pa tiče znakov je pa edini znak ta da 15 dni nimaš menstracije.Drugače so mi pa punce povedale za te znake:trd napet trebuh in prsi,kolobarji na prsih so povečani in obarvani bolj temno ni panujno,utrujenost,zaspanost .Vse te punce so zdaj noseče.
V LJ. gin. dajejo nosečnicam terapijo z dabrostonom in buskopanom.Buskopan je proti krčem.
Nič punce veliko sreče vam želim pri čakanju kot tistim ki boste zopet šle čez to kalvarijo in pa tudi novopečenim in staropečenim nosečkam.LP Pikovit.
Se še beremo.

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.6.2006 21:02:57   
*Karmen*
Pikovit, zelo mi je žal zate in za tvojo pikico. Seveda pa sočustvujem tudi s tvojim dragim, ki mu prav tako ni vseeno, da ni uspelo. Da te mal potolažim - tudi jaz grem za teboj. Pa če vsi govorijo, da se splača čakat in da še ni vse izgubljeno in da... da... da... Svoje telo pač ženska skozi tisoč ciklusov spozna do potankosti. Tako, da pričakujem, da se ti bom v naslednjih dneh pridružila v klubu "Dolgi nosovi". Ampak, Pikovit, me smo močne punce, a ne in se ne bomo dale kar tako. Ti si zdaj malce odpočij in malce hrani kakšen tolarček. Ko boš vse skupaj prebolela in ko boš pripravljena na nov boj, se pa oglasi pri Rešu, ki ima v Sloveniji najcenejše OBMP postopke in ki te kot samoplačnika takoj da v postopek. Vem, ni lahko privarčevati 190.000 sit za postopek in 70.000 sit za zdravila, ampak, če je to cena uspeha, pa spet ni tako zelo grozno, a ne? V glavnem, Pikovit, želim ti, da bi sedaj imela nekaj dni časa zase in za svojega srčka, da izjokaš bolečino in da se spet čim hitreje odrineš od dna. Drugega nam tako ali drugače ne preostane. Pa, da ne boš zdaj pozabila na nas. Ti se kar javljaj, ko boš imela željo po tem. Saj veš, da si punce tu stojimo ob strani.

Punce, kako ste pa kaj ostale? Dajte se mal javit, da slišimo kaj dobrega. Tako, to bi bilo zaenkrat vse. Prav vse vas lepo pozdravljam, vam pošiljam topel objem in vam želim veliko sreče. Karmen.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.6.2006 6:27:32   
neni
Dobro jutro!
No, danes sem vstala malo prej, ker sem itak šla že ob 19h spat. Ne morem čisto nič pomagat, rabim svojo dozo. Zdej me je pa zanimalo kako je tukaj.
Biba, jaz nisem dala krvi, pri Rešu narediš CB. Sem razmišljala, da bi šla potem sama dat, zato da preveri kako raste, vendar bi se še bolj zmešala in sem raje počakala do uz. Ni blo glih lepo in tudi zdej do naslednjega ni, ker imam tolk mal znakov. Bomo vidli.

Pikovit, zelo zelo hudo mi je zate. Ampak 4 postopki so premalo za obupat. MIdva hodiva k Rešu, kjer je vsak drugi za plačat. Ko sva prvič plačala, sem mislila, da me bo kap od toliko denarja. Midva porabiva še več. Jaz cca 120.000 za zdravila (konjska doza) in 242.000 za ISCI. Ampak ti lahko rečem, da sem se zdej že navadila, ni mi žal za noben plačan in neuspešen postopek. No, tega sva tudi plačala in upam, da bo 9 mesecev uspešen.

Žigkar ni prav, da ne misliš pozitivno, se strinjam, da spoznamo svoje telo, vendar ti lahko povem, da nosečnosti jaz nisem čutila. Nič! Do testa je itak vsega premalo, da bi kej čutila, potem pa tudi nič posebnega. Upam, da te presenetijo user posted image in se boš lahko malo zamislila nad svojim poznavanjem telesa. user posted image user posted image Sedaj me non stop panika grabi, ker nimam nekih znakov, pa mi dosti punc govori, da so ble na istem. Do testa ali m ne moreš vedet.

Še kar nekaj testov imamo za narest ta teden. Upam, da se bomo 30.6., ko zaklučimo ta krog res sladko smejale.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 421
20.6.2006 7:12:59   
Špelka
Čao, punce!

Pikovit: Žal mi je zate! user posted image user posted image user posted image  Vendar mislim, da tudi jaz prihajam za tabo.
Biba 1: SUPER! To meni liči na dvojčke! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le tako naprej!

Jaz sem bolj v ilegali, ker se ama bojujem zoper mojo psiho. Ne morem pomagat, ampak ne da se mi pisat o vseh resničnih in domišljenih znakih. Mislim pa, da tokrat je kar je, saj sem 4., 5 in 6. dan po ET nardila teste. In 4. dan je bil še rahlo pozitiven od STOP-a, zdaj pa tudi to ni več - nula. Tako da mislim, da se bom za nekaj časa poslovila od vas. Srečno punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.6.2006 8:07:52   
čiška
Špelka in Zikgar NE OBUPAT(vampirka kje si pomagi mi)!Tudi jaz sem delala test 7 dan po ETpa je bla čista nula,pa še vedno nimamuser posted image .Sicer to še nič ne pomeni ,ampak šansa pa je ,dokler ne pride zoprnica!Tudi jaz že en teden govorim,da ni nič,ker imam skoz občutek,da se bo ulilo,sploh pa punce pravijo,da ni kakšnih oprijemljivih znakov za nosečnost!Tko,da nehimo bit pesimistične, ampak mormo bit optimistične!!!!!!!!!!!!!!!Vsem želim krasen dan,pa  velik dobre volje!lp

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.6.2006 8:51:00   
*Karmen*
Mislim pa, da tokrat je kar je, saj sem 4., 5 in 6. dan po ET nardila teste. In 4. dan je bil še rahlo pozitiven od STOP-a, zdaj pa tudi to ni več - nula. Špelka, a 4. dan po ET je test pozitiven? To zna bit dobra informacija  za vse tiste, ki želimo vsaj enkrat videti tisti PLUS. Punce, v naslednjih postopkih bomo delale teste 4. dan po transferju user posted image . Se splača, saj vidiš tisto kar si najbolj želiš. Potem pa čakaš brez testa do M. A ni dobra ideja?

ČIŠKA, a ti ne misliš testa naredit?! A nas misliš na kulturen način ubit, al kaj?! Pa brez zamere, mal heca. Odločitev je seveda povsem tvoja. Želim pa ti, da bi vsekakor čimprej zagledala ali pa začutila, da si srečka nosečka.

Punce, zdaj pa en lep pozdravček vsem ter topel objem in veliko sreče. Karmen.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.6.2006 9:04:46   
vampirka
Ja kaj jest tole berem user posted image ...tri dni odfrčim stran, ve ga pa tkole serjete!!!!!!!!! Najprej kar se letenja tiče - jaz sem šla prvič na user posted image 4 dni po ET in drugič ta vikend - leti se pa lahko do 36. tedna! Seveda je odvisno od vsake posameznice - nekatere letalske družbe pa že omejujejo po 30. tednu...
Pikovit - žal mi je in hkrati me veseli, da premoreš toliko optimizma in moči!!! user posted image
Špelka, Karmen in Čiška - kaki (ne)znaki??? Pa testi pred 10. dnem??????!!!!!!!!!! Jaz bi vas kar user posted image ! Pa sem jaz mislila, da sem ubrisana, ko sem šla delat test 8 dni po ET (to pomeni 9. dan) - in mi je pokazal zelo svetlo črtico! Tolk enga brezzveznega pesimizma - to je od preveč fuzbala! user posted image  Ven, na sonce! Pa na kak bazen - vam ne bo nič škodilo - si boste vsaj glavo preluftale. Pa teli odklopi od RR vidim, da vam prej škodijo kot koristijo.............JAZ VAS BOM VSE PO RITI - Z LESKOVO ŠIBO!!! no, zdaj se pa že ponavljam user posted image ...najbolj znan MB specialist za OBMP (dr. Vlaisavljević) je rekel, da je verjetnost, da je urinski test verjetno negativen, če tako pokaže 17. dan po ET!!!) - me pa itak delamo krvnega 14.dan..................

In še enkrat - uradno vam prepovedujem delanje testa pred 11 dni po ET

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?