|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 20.6.2006 6:27:32
|
|
|
|
neni
|
Dobro jutro! No, danes sem vstala malo prej, ker sem itak šla že ob 19h spat. Ne morem čisto nič pomagat, rabim svojo dozo. Zdej me je pa zanimalo kako je tukaj. Biba, jaz nisem dala krvi, pri Rešu narediš CB. Sem razmišljala, da bi šla potem sama dat, zato da preveri kako raste, vendar bi se še bolj zmešala in sem raje počakala do uz. Ni blo glih lepo in tudi zdej do naslednjega ni, ker imam tolk mal znakov. Bomo vidli. Pikovit, zelo zelo hudo mi je zate. Ampak 4 postopki so premalo za obupat. MIdva hodiva k Rešu, kjer je vsak drugi za plačat. Ko sva prvič plačala, sem mislila, da me bo kap od toliko denarja. Midva porabiva še več. Jaz cca 120.000 za zdravila (konjska doza) in 242.000 za ISCI. Ampak ti lahko rečem, da sem se zdej že navadila, ni mi žal za noben plačan in neuspešen postopek. No, tega sva tudi plačala in upam, da bo 9 mesecev uspešen. Žigkar ni prav, da ne misliš pozitivno, se strinjam, da spoznamo svoje telo, vendar ti lahko povem, da nosečnosti jaz nisem čutila. Nič! Do testa je itak vsega premalo, da bi kej čutila, potem pa tudi nič posebnega. Upam, da te presenetijo in se boš lahko malo zamislila nad svojim poznavanjem telesa. Sedaj me non stop panika grabi, ker nimam nekih znakov, pa mi dosti punc govori, da so ble na istem. Do testa ali m ne moreš vedet. Še kar nekaj testov imamo za narest ta teden. Upam, da se bomo 30.6., ko zaklučimo ta krog res sladko smejale. lp Neni
|
|
|