|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
20.6.2006 10:37:00   
Špelka
Vampi user posted image : Testi nosečnosti zaznajo hormon HCG v urinu pri 25 mIU/l. To bi že moralo biti v 6. dnevu po ET, in ker jih ni jih ne morejo zaznati! In to je to. user posted image  Vseeno hvala za dober poskus tolažbe! user posted image  Ma, sej mogoče se zdim res pesimistična, ampak mislim, da je bolje biti realist in se čim prej sprijazniti z usodo, kot pa slepo nekaj upati. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.6.2006 11:38:18   
vampirka
Ja, naj bi bilo tako...potem mi pa razloži, zakaj test 5. dan po ET ni pokazal pozitivno, če si na dan ET dobila pikico??? Če računaš, da se vrednosti vsake 2 dni prepolovijo in da ti dajo vsaj 1000enot ßhcg-ja...potem bi po logiki še 6.dan moral test pokazat pozitivno - pa ni user posted image ! Zorej - ne se prerekat z mano - jaz pravim, da ste ve vse user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

P.S. dons mi user posted image  ful sede, zatorej...do vgnezditve naj bi prišlo 1 do 3 dni po ET...v primeru, da je to 3.dan je takrat vrednost ßhcg približno 6 enot...vrednosti se podvajajo na 48 - 72 ur...torej na 6. dan po ET je lahko vrednost šele 12 in 9. dan šele 24 enot...pri meni je bil obraten primer in sicer je bila vgnezditev takoj naslednji dan in hormon se mi je podvajal na približno 48 ur (krvni test pa sem imela zaradi praznikov šele 16. dan) in zato je tudi vrednost bila nekaj malega čez 1000... 

< Sporočilo je popravil vampirka -- 20.6.2006 11:45:18 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
20.6.2006 11:43:05   
biba 1
Špelka, Špelka, Špelka....

Tako vesela punca kot si ti pa RES ne more in ne sme bit tako pesimistična....user posted image

Vem, da tole čakanje ubija in po glavah roji svašta in tudi vem, da ti zdaj razmišljaš in tule pišeš, da ni nič...., nekje globoko v sebi pa vseeno verjameš, da je!user posted image  Drži se tega drugega!
Verjemi, da tud meni, ki imam krvno potrjeno nosečnost, še vedno roji po glavi, vse kar ne bi smelo....user posted image  Zajuser posted image  je cel tale postopek, ampak zato pa smo tu, da se bodrimo in poganjamo naprej, in krasno je prebirat pozitivčke, še kar sam pozitivno razmišljaš...user posted image

Špelka, jaz te kar vidim, ne paše ti ta slaba volja, daj napiš kej veselga pa počaki na dan D!!user posted image

Pa Karmen tudi, glavo gor, nič še ni potrjeno niti ovrženo!!!user posted image

Bodite lepo user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.6.2006 12:20:09   
Špelka
vampirka - res hvala za tvoj pouk user posted image  - si me vsaj malo spravila v nasmeh... Ampak sori - ne pozabi, da sem tud jaz neke vste znanstvenica in sem šla preštudirat vse po spisku po netu...

In zdaj ti odgovorim nekaj dejstev, k isem se jih naučila:

1. glede STOP-a: dobiš 5000 UI (enot), kar moraš pač deliti z vsemi telesnimi tekočinami, ki jih je pri 80 kilski ženski (jaz sem tam nekje) 80% telesne mase, torej 64 litrov. Torej deliš s tem in dobiš 80 UI/liter, kar je enota,s katero se navaja občutljivost testa. To se rapolovi vsake 2 dni... 2. dan po ET: 40; ..., 6. dan po ET: 10, torej pod detekcijo še tako občutljivega testa (p.s.: delala sem BC mini, ki ima občutljivost 10 IU/l, ki ga tudi Pušenjak priznava za najobčuljivejšega na slovenskem tržišču).

2. glede HCG-ja zarodka: da, tudi če bi po tvoje  izračunu bil danes HCG šele 12 enot, pa če prišteješ še unih 10 od STOP-a, potem bi test moral pokazati user posted image  - pa ni, niti malo (za razliko od predvčerajšnjim).

Torej - sori - ostajam prepričana, da tokrat pač nisem in tudi ne bom user posted image .

Pa vseeno hvala Vampi in Biba, za vajino skrb. Zdaj trenutno mi je edina svetla točka morje čez točno 3 tedne...

Srečno obema v user posted image , pa tudi ostalim, ki boste to tale mesec še postale! Bye

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.6.2006 12:49:17   
vampirka
OK...I give up user posted image ...brezupni primeri...ampak vseeno drži pesti, da ste vse user posted image user posted image user posted image !!! 

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.6.2006 14:01:53   
*Karmen*
Vampirka, nikoli več ne smeš stran od računalnika SPLOH user posted image . Takoj, ko si nas dva dni pustila same, smo naredile totalno štalo. Če bi danes delale anketo o tem, katera misli, da je noseča, ne bi bilo nobenega pritrdilnega odgovora. Žal. Smo mal zabluzle, a ne, Vampi?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
20.6.2006 14:08:48   
vampirka
A mal??? A mal ste zabluzle??? ...user posted image ...Ok, mal, ja!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 432
20.6.2006 14:19:21   
Bety
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vampirka, SUPER SI!!! In vse, kar si napisala JE RESNIČNO!!!

Kdor hoče verjeti, naj verjame.....Test delamo NAJPREJ 10.dan po ET....prej je nesmiselno.....

Držim vam pesti punce in vašim user posted image user posted image user posted image , da se čimboljše vgnezdijo!!!

Srečno!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.6.2006 15:07:45   
čiška
Pol jutri ko pridem iz testa:-če je negativen je prov teorija od Špelke -če je pa pozitiven pa od Vampirke!Samo hecam se ne me resno jemat!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.6.2006 17:45:44   
biba 1
Špelka, preveč študiraš! Zdej končuješ en magisterij pa se že lotevaš novga!user posted image user posted image user posted image

Čiška, jutri bo user posted image user posted image , sem prepričana! user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.6.2006 17:56:33   
Anonimen
Joj, joj punce, tole vreme je pa naredilo svojeuser posted image user posted image user posted image . Zgleda da se že vsem kisajo možgani. Mal hecauser posted image user posted image . Pa velik optimizma punce. Tako dobre volje in optimistične ste bile, da ste mi vlile upanje in veselje do čakanja na nov postopek. Zdaj ko vas pa berem, pa kar mal skeptična ratujem.
Držim vam pesti, da vam uspe in tudi računam na dobre novice.
lep dan pupike

(odgovor članu biba 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
20.6.2006 20:39:02   
pika74
Ojla šiške user posted image ,

Pa kaj ste vse že neki teste delaleuser posted image ? Jaz pa sploh še testa nisem kupila user posted image . Jaz sem čist odzadi user posted image user posted image . V ponedeljek bi morala delat test (to je na 14. dan po ET). Pa ga bom mogoče sama naredila v nedeljo (na 13. dan po ET), če bom le utegnila prej kupit test in če le ne bo prej prišla user posted image Franckauser posted image na obisk.

Kakšni so občutki. podobni kot prej. Mogoče je edino to, da sem malo manj napihnjena, al sem se pa navadila na to user posted image user posted image .

Držim pesti za vse!!!!

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.6.2006 20:48:51   
tosja
user posted image user posted image user posted image  OJLA PIKA user posted image user posted image user posted image
tebe je blo pa fino brat, vse so tako prepričane, da ne bo user posted image user posted image , pa da poznajo svoje telo, pa
bla blablablalaaaaaaaaaaaaaa
Kot sonček si posijalauser posted image  med ta pesimistična sporočila.
Trikrat hura za PIKO - HURA, HURA, HURA user posted image user posted image user posted image  
A si že kupla kaj novih cunjic user posted image  al še čakaš v zasedi user posted image , da bo test pokazaluser posted image user posted image  in boš potem šla  ponosno 
kupovat user posted image  oblekce ?????????????'
lp in  user posted image  ostani še naprej tak sončekuser posted image
tosja user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.6.2006 21:08:36   
neni
Ej babike!
Sej člouk ne ve al bi navijal tam al tukej.
Sam jaz sem tudi jezna na vas. Se bomo z Vampirko zmenile, ona vas bo držala, jaz pa s kolom po glavi, potem pa se bomo zamenjale, ko se zmatramo.

Špelka!  lahko prosim nehaš, sem mislila, da sem jaz dobra v matematiki, ko imam že do mm zračunano, koliko mora bit moja pikica v petek velika na uz. Ampak tvoja matematika je pa res od sile. Jaz samo seštevam, ti pa že kubiciraš. A misliš, da gre tako preprosto????? Ni šans. Kaj boš pa potem računala, ko se ti bodo pokazale user posted image ? Potem pride pa verjetnostni račun?!?!

Tiste, ki greste delat test pred 10. ali 11. dnem po transferju ste blesave. Tiste, ki na dan za test nimate M ste pa noseče!
TAKO, JAZ ŽE VEM!

lp Neniuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.6.2006 7:34:25   
nena m
Živjo!

Se čisto strinjam z neni - pred 10 dnevom po ET se ne splača delat testa. Jaz sem M dobila vedno 8 dan po ET (jih je bilo kar precej). Pri zadnjem poskusu pa jo še ni bilo in sem šla delat test CB. Bil je negativen, pa tudi niti enega znaka nosečnosti nisem opazila. Seveda sem se pošteno user posted image  , kot že tolikokrat. No, ko M 14 dan še vedno ni bilo sem test ponovila in zagledala user posted image . Pa še potem kar nisem hotela verjet, sem rabila 9 mesecev, da sem se prepričala, da je vse OK. Zdaj mi je pa žal, da nisem bolj uživala v user posted image .

Torej ne dalajte testov prehitro, ko pa zagledate user posted image  pa verjemite, da bo z vašimi user posted image  vse v najlepšem redu. Želim vam čimveč user posted image  user posted image .

Neni tebi pa eno user posted image , pa javi se kaj. Do nedelje sem še doma, potem pa gremo user posted image .

lp

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.6.2006 7:58:34   
Špelka
Čao, punce!

Čiška - ti boš danes živ dokaz bodisi za eno ali drugo! Pa šalo na stran - jaz ti držim ogrooomne pestke, da  HCG bo in ga bo veliko! user posted image user posted image user posted image  Pa čim prej javi!

Drgač pa - joooojjjjj.... user posted image user posted image user posted image  K sem šla jest tole zdeja za nazaj brat, evo priznam, da sem verjetno res zmešana in za v kakšno ustanovo - zaprti oddelek. user posted image  Se opravičavam... user posted image  Bom zdej naprej plidn, pa naledu test šele jutr spet user posted image  (8.dan). Pa vsem puncam hvala za odgovore!

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.6.2006 9:59:38   
ija
Jaooo, punce!?! Špelka, Karmen, pa vas je res za tepstuser posted image  Vampirka, "svaka čast", rešla si situacijo. Sej vem, da ni lahko, ampak probajte se zamotit s čim drugim in ne razmišljajte o tem, al ste sl niste, ker to nč dobrga ne bo prnesl. Po mojem v tehle naših postopkih tud psiha pomaga (al pa kaj pokvari ...), tko da se naštelite na +++!!!user posted image

Jst sm zdej (ker dan že?) 6. dan po ET in mi niti na misel ne pride, da bi delala test. Se ful dobro spomnim zgodbe od ene znanke, ki je mela postopek in je zdaj user posted image , ampak v ta prvem postopku ji ni ratal. Je pa v prvem postopku delala CB test 14. dan po ET in je bil user posted image  in je bla vsa vesela in je šla na odvzem krvi in ji je sestra rekla, da je noseča, pol je pa zdravnik mim pršel pa je rekel: "To ni nič!" Si predstavljate šele ta šok? No, mene je ta zgodba izučila, zato se lepo mirno prepuščam užitkom življenja (hrani user posted image ) in si mislim, da enkrat že bo.

Punce, škoda je našega življenja, da bi se takole po nepotrebnem sekirale - ker pomagalo itak ne bo!

Aja, še eno vprašanje: jaz se že zadnjih nekaj dni ful slabo počutm, ful me glava boli, total slabo prenašam tole vročino in bi skos sam ležala. A se keri kej podobnega dogaja? Ker sicer sploh nisem taka, imam rada vročino pa ful sem aktivna ...

No, pa je ratal roman. Pozdravček vsem - optimistkam in pesimistkamuser posted image , Ija

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.6.2006 10:47:33   
andreja 07
Pozdravljene
punce ne morem mimo,da se nebi oglasila

Kot veste sem februarčica.in da vam neki razložim o teh testih.

Tko kot ve sem bla tud jaz neučakana .Punkcija 24.2. transfer 26.2.user posted image user posted image zarodka oziroma kaor kera temu reče. napihnjenea vročina slabo počutje bolečine v sponjem delu trebuha za umret. Rezultat pa 8 dan po et babichech rahla črtica 10 dan je črtica taka da mogoč se vid  al pa tud ne 12 dan pa je user posted image  sam morte vedet da sem nosečka z user posted image user posted image  in je hormona več kot pri eni pikici. Tko da upanjeostaja sicer pa si lahko preberete pod februarčicam kako je zgledalo to moje čakanje in pesimizem ,ko me karmen potem kregala.Prav zanimivo,ko sedaj razmišljam za nazaj.

No danes je zgodba drugačna s težavo s eprebijam skozi nosečnost-bolečine,utrujenost 2 X sem že ležala v bolnici in sedaj je vse kar si želim da user posted image user posted image  ostaneta pr meni vsaj še 10 tednov,ker pol pa bosta dovolj velika,da imata možnost preživetja če se rodita.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.6.2006 11:06:22   
pikovit
No tako zdaj bom pa še jaz pristavila skledco.Na zadnjem kot veste neuspešnem IVF sem spoznala deklico in sva še sedaj v stiku je bila zgodba sledeča.Ker je bila prvič, tudi same veste kako je to ,je bila vsa zmedena in prestrašena zato me jeprosila za pomoč.No pa da ne bom dolgovezila.Na 8.dan je delala test pa je bil + vendar je klicala na klniko in so ji obrazložili da je test lahko lažno + ali -.Ker ji to ni bilo dovolj je klicala še na uno št. na CB jim povedala kakšna je situacija in veste kaj so ji rekli.Da pred 14 dnevom CB ne pokaže pravilnega rezultata in da ga je nesmielno delat ker ni tako občutljv da bi zaznal recimo nizek bhcg.Tako da punce kri je mirodajna.Vendar njejna zgodba se je končala z 2600 bhcg na 15 dan.Se pravi dvojči vsaj tako je rekel dr. Tomaževič.Zato mogoče 8 dan +CB.
Druga zgodba punca je delala test na 10. dan in je bil - na 15 dan ko je dala kri bhcg 350 se pravi nosečnost.Tud CB ni več tist kar je bil.user posted image

Tako da punce če mene vprašate jaz si sploh ne bi kupila CB in delala testa ker itak če nimaš menstracije v 14 dneh si nosečka.Dam pa lahko predlog ki ga bom naredila tusi jaz ko bom enkrat noseča:Ko bo kri pokazala + bom kupila CB ga naredila da se bo pokazal+,ga zavila v najlepši papir dala mojemu dragemu morda namesto večerje ali zjtrka poleg kave na krožnik.Priporočam da imate zraven kakšno prvo pomoč ker se zna zgodit da od same sreče pade v nezavest vsaj moj.
Upam da sem vas kaj pomirila in pustite te brezvezne teste.Tudi jaz sem bila na vašem mestu in nikoli več se ne bom pustila tako sekirati.Si obljubim.

Zdej pa z optimizmom naprej!!!!!
LP Pikovit 

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.6.2006 15:08:24   
čiška
Drage moje punce!Najprej se vam moram zahvalit,ker ste mi dale našteto odgovorov,ker ste mi stale ob strani,ker ste me bodrile in,ker ste me kregale ,ko je bilo potrebno!V glavnem mislim,da ste vse SIMPLY THE BEST!Kot veste nisem delala testa,bila pa sem skoraj 100%,da ni nosečnosti.Ko sem zvedela je bil rezultat bhcg  389 in lahko končno rečem,da sem NOSEČKA!Zdele bom šla delat še urinski test,da končno vidimuser posted image !Kar se pa znakov tiče pa sem dejansko mislila,da bo prišla menstruacija,ker me je zvijalo isto kot pred njo!Edino.kar je bilo drugače mi je bilo 2 dni malo slabo-in to je vse!Moram pa rečt,da ni lepšega filinga kot ja bil ta,ko sem zvedela,da sem noseča!Zelo si želim in upam,da boste vse čimprejuser posted image in verjamem,da bo za vsako posebej to zelo zelo kmalu!lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.6.2006 15:13:20   
Anonimen
ČESTITAM ČIŠKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
21.6.2006 15:17:38   
Ancy
Čiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke pa zdravega user posted image ti želim in lepih in brezskrbnih 9 mesecev....

Za ostale pa še držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.6.2006 15:19:24   
emaa
Čestitke čiška, evo te že na seznam fosečk uvrščam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.6.2006 15:30:01   
ija
Čiškauser posted image user posted image user posted image

evo, moj filing me ni prevaral - ko sem danes zjutraj pomislila nate, sem si rekla, Čiška bo danes gotovo zvedla, da je noseča! Bravo, super, ful sem vesela zate, si sploh ne morem mislit, kakšn občutek je to.

Uživaj v nosečnosti!!!

Vidte, punce, da nam gre dobr tud brez testov?!user posted image No, kaj pravte, naše pesimistke? Špelka, Karmen???user posted image

Vroč pozdravček - za crknt se slabo počutmuser posted image  Ija  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.6.2006 15:35:02   
vampirka
ČIŠKA, ČEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................Hvala, ker si se potrudila in potrdila MOJO teorijo user posted image user posted image user posted image ... Za vse pesimistke pa user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

Aja, pa vseeno vam pošiljam še vsaki eno user posted image  in user posted image ...ker user posted image  je treba razvajat!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?