Maxica
|
Uf, komaj sem se prebila do konca, tako pridne ste bile te dni. Jaz imam jutri končno težko pričakovani pregled, morfologijo in upam, da bo pokazalo, da je vse ok. Počutim se sicer prav fino, le v križu me zadnje dni nekam čudno boli. Sem pa ponoči sanjala, da sem bila na pregledu in mi je G. rekel, da ni več srčnega utripa od . Uf, še dobro, da so bile to le sanje. Otročka vsak dan bolj čutim in sem prav vesela tega. Za opremo nič ne gledam, imamo še vse od našega prvega korenjaka in je vse skorajda novo, tako da bomo letos manj zapravljali. Ne vem pa, kako bomo uredili s spalnico, saj imamo zaenkrat samo eno, tako da bomo očitno en čas še vsi štirje skupaj. Muki, upam, da ti uspe zrihtati 4 urno bolniško. Ne vem, kaj imajo sploh za komplicirat, no. Frrr, previdno z rolanjem. Predvsem pazi na padce, ker nosečke ne smemo na rentgen, tako da - previdno!!! Gaja, kaj ti laneno seme res ne pomaga? Ker jaz sem bila obup od obupa glede prebave, potem sem pa začela po Mukinem nasvetu piti vodo od namočenih suhih sliv na tešče, potem pa za zajtrk še namočeno laneno seme v jogurtu in grem potem pa res skoraj vsak dan na veliko potrebo. Uf, na začetku nosečnosti pa tudi jaz po kakšen teden nisem šla. Midva za spol ne bova vprašala, upam tudi, da se ga na 3D UZ, ki ga imam 19.6., ne bo videlo. Mi je bilo prvič pri porodu res krasno, ko so mi povedali :"Sina imate.", tako da ne bi želela zamuditi tega presenečenja. Firbec me pa toliko tudi ne daje, no. Imeni imam jaz pa že izbrani, še moža ovijem okrog prsta, pa bo. Bodite lepo, pa držite zame jutri pesti ob 8h. Potem pa poročam, kako smo kaj. Pa-pa.