gaya
|
oj bejbe no končno še jst, kar nekako mi ni šlo se usedt za računalnik in tipkat, ker je bil tako lep vreme in smo bli skoz zunaj, sem nabirala mal barve, da ne bom ko jogurt to poletje . Morfologija je bp, vse je na svojem mestu, tažka sva cele pol kile, velika baje dovolj, sem že pozabla kolk je rekel, ker je natresel tolk podatkov. Ampak moje dete se je odločilo da mamici nikakor ne pokaže kaj je med nogicami , tko da bom počakala na presenečenje v porodni. In danes so padale stave , moj mož stavi na , jst pravim da sem 100% da mam , v službi so pol pol, mami doma stavi na , mama na , tašča na , zdaj bomo pa vidl , aja tamali dve pa, ta starejša na , tamlajša navija za ,.... Piercing sem pa jst mela v popku do danes in me je moj G prijazno okaral da je zdaj k mam že velik buhec zadnji čas da ga vzamem vn, ker je nevarnost raztega luknjice in posledično kao okužbe , sem ga ubogala, ampak za picercing nad ustnico in v jeziku se pa nisem dala prepričat , sem namreč kr preluknjana ,.... Po porodu se grem pa za nagrado še tetovirat ,.... Tko to je za enkrat vse, aja nisem si pa mogla kaj da ne bi šla zapravljat in ker mam oblekic dovolj, sem kupila mal kozmetike od bubchen , baje je ta najbolj pohvaljena,.... Aja, naš seks je pa tko, včasih kar nimam dovolj , ampak pride pa obdobje, k mi pa res ni, pa ful me moti trebušček, ampak bova že preživela, saj pol po porodu bo spet ornk akcija, upam ... Lepe sanje