|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
6.6.2006 14:56:49   
altati
Ne, jaz imam pregled pri dr.Tanji Premru. Ona me obravnava in naroča izključno k njej. Sem pa z njo zeloooo zadovoljna.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.6.2006 14:58:29   
altati
Gaya, kikiwelt je nemška internetna trgovina. Vozičkov kolikor želiš, vsi modeli, vse vrtse...vpiši v google kikiwelt in boš našla. Cene so pa nekaj cenejše kot pri nas, samo prišteti moraš davek! Če imam prav v spominu...

< Sporočilo je popravil altati -- 6.6.2006 14:59:42 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.6.2006 17:49:02   
frrrr
midva imava do sedaj za user posted image voziček in previjalno desko.
ostale stvari bodo pa še mau počakale... avgusta bomo pa že začeli na veliko s šopingi... že komi čakam... me že zdej mika in brskam po netu za baby stvarmi namesto, da bi se učila user posted image

@lina - men tut večina teh stvari kaže na fantka... bomo vidli kaj bodo rekli v petek user posted image

aja, še to... kako je s tem... ob morfologiji imaš tudi klasičen pregled oz. ali je potrebno kri in vodo it dat en dan prej, al se to na naslednji pregled navezuje?
hvala za odgovor!

lep dan vsem!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.6.2006 19:21:58   
Pikabu
Jaz tudi nisem še nič konkretnega pripravljala za user posted image , čeprav imamo še vse od Eme. Zdaj trenutno je možek zelo priden in pospravljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo uredili sobo in Emo preselili. Sedaj namreč spi še pri nama. Sicer se mož zelo navdušuje, da bi spali vsi skupaj, samo je Ema tako lepo navajena spati, da ji nočem zmešati ritma spanja, pa zdi se mi prav, da spi v svoji sobi in da je dojenček ne moti. Si pa želim, da to naredimo zelo kmalu, da ne bo imela občutka, da je mroala zaradi dojenčka v drugo sobo. Je pa res najlepše zjutraj, ko je tak ko en angelček, ko se zbudi in tako nežno kliče: "Mami, ati...". Ko bo Emina soba urejena, gre previjalma v spalnico. Ko bomo kupili pohištvo za Emino sobo, bom prestavila Emine oblekice v njene omare in previjalno napolnila z oblekicami za dojenčka. Previjalno za Emo sva pa kupila v Ikei, je sicer navaden predlanik, potem je pa ata naredil mizo za gor, tako da se potem, ko je ne bomo rabili več, samo sname in stane navaden predalnik. Je pa precej velik in točno tak, kot sem ga želela. Opremo imamo pa tako vse od Eme in ne bo potrebno nič kupovati, mogoče bova kupila nov ležalnik, ker mi tisti od Eme ni kaj preveč všeč. Ko bo soba enkrat urejena, se bom bolj lotila vsega, pa tudi počitnice bom imela, tako da bo časa več, pa tudi energije za vse skupaj. Za Emo sem tudi šele po morju (sredi julija) začela stvari skupaj spravljat, pa sem imela septembra rok, tako da se mi tudi sedaj nič kaj ne mudi.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.6.2006 19:53:29   
mis
Kikiwelt je resnicno bolj ugoden od slovenskih cen. In v cene je ze vstet davek, pristeti pa je treba postnino. Jaz sem jim napisala mejl, kaj me tocno zanima, pa so v enem dnevu odgovorili. Traxxov vozicek Jaguar 4 pri nas stane 95.000 SIT, preko te strani pa dobis vozicek in lupinico s postnino vred za cca 85.000 SIT. na zacetku sem razmisljala se o trdi kosari za novorojencka, pa so vse izkusene mamice rekle, da ce se vozicek cisto poleze, tega ne rabis. Najdete pa o teh vozickih tudi na Arielovi strani vse po slovensko napisano, pol se pa samo naroci tam, da se ne matras z jezikomuser posted image

Cestitam za vse uspesne pregledeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.6.2006 20:01:53   
muki1
Dober večer.
Evo, naša bolnica je končno zaspala, v bistvu je padla v komo, saj cel dan ni nič spala, zjutraj od 6.00. Danes na srečo ni imela vročine, je pa bila še tečna in jokava in drisko ima, pa nič ne je user posted image . Upam, da bo jutri že dobra.
Jaz sem danes šla v službo nekaj naredit, pa sem direktorja kar malo okrcala. Samo se nekaj šopiri, da bi me pa vprašal kako je kaj z mano in otročkom, glede na to, da sem pač na bolniškem, to pa ne. Pa mi je odgovoril, da če bi z otrokom bilo kaj narobe, že ne bi tu letala user posted image . Ja, take ima.
No, jutri torej pregled....spet mi bo slabo, ko mi bojo kri vzeli...brrr. Pa vaginalni pregledi so mi tudi odvratni. Brrrrr še enkrat. Zdaj mi ni do pregleda, ker sem včeraj videla otročka in so mi rekli, da vse štima user posted image . Srčka bo pa lepo slišat, tako da se vseeno veselim.
Midva bova tudi počasi začela sobo urejat za Nežo. Sem se navdušila nad Ikejinimi otroškimi sobicami. V bistvu jih ni ne vem kako veliko, ampak ena je taka lepa bela..... kot iz pravljice. Mogoče mislim isto, kot Pikabu, saj je tudi pri tej previjalna deska namontirana na navadno komodo.
Nas čaka še ogromno dela, saj moramo počakati, da nam moja starša odstopita še eno sobo in se preselita višje, mi smo spodaj, v svojem stanovanju, samo se bomo zdaj malo razširili po bajti, ker imamo spalnico tako,da enostavno ni prostora za še eno posteljico. Šele potem se lahko začne pri nas priprava na dojenčka, pa urejanje otroške sobe...... koliko bo stalo sploh ne upam razmišljati user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.6.2006 7:02:33   
Anonimen
Ojla! Zdaj se je pa že začelo:  ko grem na avtobus ali če moram kdaj na vlak, ljudje ponujajo svoje sedeže user posted image user posted image . Se mi tooook smešn zdi, ampak nimam nič protiuser posted image . Ja se mi že ornk pozna. Včasih mam občutek, da me bo kar razgnalo. Pa tudi razteza se tam spodaj bolj intenzivno, saj vsake toliko časa začutim močne bolečine, posebno ko je treba vstati iz postelje ali stola.

Ali se vam tudi kaj podobnega dogaja?

Nekateri ljudje me že dolgo časa niso videli. Ker sem se zadnje čase malo spremenila user posted image , gre večina od njih kar mimo mene user posted image user posted image  in se potem  držijo za glavo, ker jim je tako nerodno da me niso prepoznali......No, ne samo trebušček, tudi kratke lase imam po novem.....moja dolga čupa je šla malo na dopust....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  res mi gre na smeh........

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.6.2006 9:46:14   
vava

no končno!
doma smo dobili spet signal in danes sem vas vso jutro brala - sem zamudila skoraj cel teden vašega pisanja. No saj v službi bi tehnično lahko, pa mi časovno ni zneslo karkoli napisat.
Najprej lepe novičke iz morfologije (sem jo imela že v petek). Vse je ok. Za spol se pa moj G bolj nagiba k user posted image  ampak ni prepričan. Niti ni hotel povedati, ko sva ga pa vprašala je rekel, da se mu zdi da je ena š**** tam med nogicam?!?user posted image  Pa pravi, da dete za ca 5 dni prehiteva in da bo verjetno prikukalo malce prej (okoli 10. oktobra)
Tudi midva nimava še nobenih stvari za user posted image . Zdaj sva najprej stanovanje poštimala. Bo pa dete itak pri nama v spalnici kar nekaj časa (dokler se moja mati ne odloči ali bo živela z nama ali bo dokončno ostala pri svoji mami v spodnjem stanovanju - ja ta bi bila nama nekako boljša). Tudi moj user posted image  se je odločil, da bo previjalno naredil sam - tako kot pri Pikabu nameravava "nadgraditi" predalnik. Bova šla najprej po trgovinah pogledat na kaj vse morava paziti in ukrast kakšno dobro idejo, potem pa akcija! Na ta način sva lani naredila gugalno klop - sva jo na morju opazovala in prerisala v enem lokalu na plaži v Umagu, potem pa jo sestavila na Kolpi in je verjetno najboljša na svetu, pa še minimalno stroškov je bilo z njo (nekaj vijakov, vrv, nekaj deščic za sedalo in naslonjalo pa barva in lak, da jo dež preveč ne zmatra in eno jelšo smo posekali na parceli...)
Tudi mene je včeraj na veliko pikalo in krčilo v trebuhu pa križ me zadnje dni vse večkrat boli. Krči so približno taki, kot so bili na začetku, ko so rekli, da se vezi širijo user posted image  Preveč pridna s kakšno telovadbo tudi jaz nisem, imam pa tempo skoraj tak kot prej (vsaj kar se službe in vsakdana tiče), no brez večernih izhodov in daljših izletov.
Zadnje dva dneva sem imela nekaj izcedka (prozorno, brez vonja), danes zjutraj pa sem tudi jaz opazla rjavkast ton in nekaj nitkaste, rjave sluzi. Če se ne bo čez dan ponovilo, ne bom delala panike, si razlagam, da si user posted image  res dela prostor, saj zadnje dni res hitro raste. Trebuh je že čisto ta prav.
Joj koliko sem se razpisala. Se vidi, da sem vas pogrešala. Pustim še kaj za kasneje. Lepo bodite in lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.6.2006 10:01:19   
naja78
jutrček.

previjalno mizico bova midva tudi dala delat,ker samo desko na pralnem stroju si ne predstavljam glih dobro funkcionalno,čeprav jo bom kupila tako da bova imela previjalno-tabol v spalnici zraven postelce za fantička,v kopalnici pa še za druge primere.
drugač bova predsalnik dala naredit tako,da se tudi natakne ležišče za user posted image .bo pa kake 120 cm višine in 90 širine.

punce za vaginalni pregled se pa moram vsakič prpravt.no glih ni fajn,ni pa hudga.pa mat.vrat pogledajo če je zaprt.zato se ga dela.

sem pa učeri zvečer prvič začutila konkretne brce,tako da se mi je zatresu cel trebuh in prav fajn sem čutila.user posted image user posted image moj lubi pa je za moment prepozen.user posted image
pa joškice me ful srbijo zadnje čase,še katero????

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.6.2006 10:48:38   
tasha23
Jutro, tudi z moje strani user posted image .
Danes sem bila prvič v materinski šoli, imela jo bom 2X na teden vse do konca junija user posted image
No danes so bile bolj dihalne vaje in predstavitev tečaja - moram priznat, da se melo vleče 1 ura 30 min sedet pri miru in ''dihat''user posted image user posted image

Naja78, kako lepo, da si začutila prave brcikeuser posted image user posted image user posted image  - bravo za user posted image , tudi jaz komaj čakam na ta prave brceuser posted image .

Lepo se imejte, se slišimo še kaj kasneje

pa pa

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.6.2006 14:49:58   
tasha23
Ja punce, kje ste????user posted image
Kam ste vse izginile? Zdaj ko sonček sije ste vse zunaj, ki se sprehajate in sončiteuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in uživajte na sončku user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.6.2006 15:00:30   
lucika
evo mene, jaz sem tu.
vse po starem, vse ok. brcik ni, mravljice so. mogoce so metuljcki, sam jaz cutim to kot mravljice:)
mi odgovarja zdaj ko je malo soncka, samo kaksna stopinja vec bi lahko bila. kaksna, ne dvajset. tam do 23 je meni idealno:)

moj naslednji pregled je sele 28.6; morfologijo sem imela; zdaj pa imam novega g, pa bomo videli, kaj bomo gledali konec junija.

trebuscek se mi zdi, da se mi siri kar vsak dan. vsak dan mam vecjega:) saj je prav da raste, samo kar cas si naj vzame:) e, pobozne zelje, g pravi, da je posteljica spredaj; tak da lahko pricakujem zogo pred sabo.

pisite se, meni je dooolgcas. sem v bloku, in drugega kot pospravljat in kuhat ne morem. ok, lahko, ampak mi zmanjkuje idej:) si pa predstavljam kaj vse bi delala, ce bi imela hisko in teraso in vrt in rozice, in lezalnik, in pol ko bi bblo vroce bazancek. mmmmmmmmm.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.6.2006 15:23:48   
tasha23
Joj lucika, ne govori o bazenčku, ki jih vsak dan gledam na letakih in razmišljam, da bi si kupila enega - magari tistega otročjega, da bi se na balkonu malo namakala user posted image user posted image user posted image
Tudi moj trebušček je prav okrogel, ne vem še kje leži posteljica, verjetno bo povedal na morfologiji - upam, tudi, da se bo vidlo kaj je. Ti že veš kaj pričakuješ? Opazila sem, da me razjezi, če mi kdo zelo resno reče: ''Fantek bo!, ali Punčka bo!'' Kaj pa oni vejo, če še jaz ne vam kaj se skriva v mojem trebuščku!!!user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.6.2006 15:34:10   
lucika
ne, spol je pri nas skrivnost do poroda. na nuhalni sem morala  mojemu obljubit, da prvo ko stopiva not, povem, da naj ne pove spola:) zdaj na morfologiji pa je vprasal, ce zeliva vedet. pa je spet moj kot iz topa vstrelil, da on gre ven, meni pa lahko pove, ce hocem. pa nocem. ok, vedet hocem; ampak ne tako, da ne bi smela okol govorit. torej bo ob porodu:)

po drugi strani pa je to tud tako, da si pol celi nor, in kupujes roza majcke in oblekce..pol se pa kje fant rodi. pa si po moje fuuul razocaran tisti trenutek.

saj, bilo kaj bo, samo da bo zdravo. in lepo in najino in pridno in...:)

dans pa mam teh mravljic..kar non stop me nekaj zgecka. prav zgecka, ja. tak, da se vcasih kar smejim zraven:)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.6.2006 15:41:22   
tasha23
Mene pa neprestano nekaj špika danes, vse od današnje materinske šole, tu pa tam čutim kako se črviček premakne ali se usede na levo ali desno stran... drgač pa mislim, da me maternični vezi malo zbadajo...
Ti si pa nekaj dni pred mano, koliko pa je bil otroček velik, na morfologiji? Tako radovedna sem koliko je dete veliko, kako je z njim ali z njo... Ne vem pa kdo je od naju bolj radoveden in neučakan od naju dveh z ljubim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.6.2006 15:43:39   
lucika
350 gramov in 14 cm do ritke, z nogami vred pa baje 20.pregled sem imela 18 tednov +6 dni.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.6.2006 15:49:40   
tasha23
user posted image user posted image Čestitam za lepo veliko dete user posted image user posted image  Kaj niso cartani, ko jih gledamo na UZ?!!? Jaz se znova in znova raznežim...
tako rada bi imela UZ doma, da bi lahko tu pa tam gledala najinega user posted image .Sicer pa na morfologiji mi bo g posnel filemček 3D na CD in ga bom lahko gledala, ko bom želela.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.6.2006 15:52:43   
gaya

Oj vidve klepetulje, jst sem tud tukaj, zdolgočasen in malo tud huda user posted image ... No zdaj ne več tolk... pri nas je pa tako vreme da te kap. nekaj časa sije sonček, pol pa kr dež začne padat, pa pol spet sonček, pa zdaj spet dež user posted image  in to je kao junijuser posted image ,...

Malo prej sem 2 uri risala po otroških bodijih. Sem na 2 bela in enega rumenega in enega modrega napisala I user posted image  MUM, Iuser posted image DAD, s flomastri za tekstil, zdaj pa ne vem če mi je všeč, ker bi rada bl pobarvano, pa ne greuser posted image ,... no bom vidla kako bo ko se opere. 2 mam za darilo, 2 sta pa za najinega škrata,...

lucika jst sem tud v bloku in mi kmal zmanjka dela, ker kolegice so pa vse v službi,....

No sej v pon grem jst tud nazaj v službo, ampak baje da tm moja direktorica govori, da vseen če me tud ni več user posted image , tud jst mam njo rada. user posted image  Pa drgač skoz delam, edin na začetku sem bla 3 tedne doma, k sem bruhala, pa zdaj k sem 1 teden k sem zarad vnetja krvavela.... in pol vidiš kolk si vreden,.... no dost nakladanja user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.6.2006 15:58:49   
tasha23
Joj gaya kako lepo, da rišeš... tudi jaz rada rišem in pred leti sem otrokom prijateljev risala majčke z disneyevimi motivi. Uporabljala sem barve za tekstil -  načeloma, ko jih zlikaš in barvo pritrdiš je to obstojno celo na pranju 60 stopinj.
Zdaj pa razmišljam, če bi z dragim narisala kaj na steno v otroški sobi, ali tudi v sobi, kjer bomo za nekaj mesecev skupaj spaliuser posted image . Iščem pa prave motive, da bi bilo luštno. Nekaj jih imam že o prej izbrane, moram samo preverit kje so in če so mi še vedno všeč...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.6.2006 16:03:19   
gaya

Tud jst bi na tisto steno kjer bi stala zibka narisala kake motive, pa čeprav je vsega skupaj samo za cca 80 cm,... sicer ne vem kolk se bo vidlo k bo še zibka stala, ampak da mi pa cajt mine pa bo, ane user posted image , sploh če bo tako posrano poletjeuser posted image ,....

Ampak jst bi se danes kr na primorsko odpeljala, ker sem govorila z eno prijateljico majo dol 25 stopinj in sonček, jst pa kle v takem mrazu user posted image ,....

Pa šla bi na sprehod pa nisem ziher a bom pršla suha nazaj al premočena do kože,... skratka ne vem kaj bi počela sama s sabouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.6.2006 16:12:50   
tasha23
tako me špika, kot v prvih treh mesecih nosečnosti...user posted image user posted image
Danes me spet čaka težek dan... še na večerjo k tašči moremo, upam, da me neha špikat.
Kar se tiče pa stene, sem malo v dilemi, če bi narisala kakšen živalski ali pravljični motiv. Morda bi pasal morski motiv, če smo že na obali user posted image  

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.6.2006 16:14:28   
lucika
jaz sem si pa nasla delo: na en okvir iz gipsa lepim skoljkice. sem jih v bolgariji nabrala pred dvema letoma. sam se ni blo casa tega naredit:) en tak okvir ze imam, bom iz vsakega dopusta nekaj takega naredla. pol bom pa mela eno steno, fino dodatno izolirano z skoljkami:)

o, ideja z bodiji je super. ce le ne gre dol, ko se pere. mas pa tudi te napihjive barve, isto za tekstil. tisto bi se mogoce bolj videlo; pa isto se pere. poiskusi.

men so pa ful lepe tini mini sobice za otrocke, z bordurami okoli. to mi je ful lepo. samo, hm, mi bomo naso bibo stlacli med steno in omaro. in pol tam kjer so navadno bordure pride se omara in vrata in omara in pojstla od mamice in atija:) to je pa blok:) ce nam bo le uspelo v stanovanje stiscat vse kar rabimo... pa nimava malega ,54 kvadratov...samo mama je mal bolana na omare...
nekje sem brala o teh vrecah, ko se luft ven spravi, da dobis miljon stvari not. to si bi nabavila. ker...omar v stanovanje vec ne dobiva, kvecjemu kako ven; prostora pa ze sedaj ni dovolj...

a sem se ze pohvalila ,kak biznis sem naredla z vozickom. no, prvo ga moram dobit, pol se lahko hvalim...emmmmm, ebay, traxx jaguar 3, z torbo; z postnino vred...taraaaaaaaam 171 eurov. udb, se tu hvala za pomoc;

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.6.2006 16:25:31   
tasha23
lucika, tudi mi smo letos nabavili spacebag - vreče, ki se zrak izsesa, im moram priznat, da za enkrat sem res zadovoljna, ker sva z njihovo pomočjo precej placa napravila v omarah in v sobi, pa še naftaline in tistih smrdljivih stvari proti moljem ne potrebujevauser posted image
Odkar smo obrnili pohištvo in spraznili omare se mi sobazdi še enkrat večja in sem prav vesle, da imava takolepo sobouser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.6.2006 16:26:33   
muki1
Zdravo, pri nas nič novega. Neži se je stanje malo izboljšalo, danes bila na pregledu, pa mi je moja g. rekla, da mi ne more dati 4 ure bolniške. Ali 8 ali delat user posted image .
Prosim, če je katera kaj bolj seznanjena z zakonodajo glede bolnišk naj mi odgovori. Da ne bom še enkrat pisala
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=951862&mpage=1

Hvala, če se bo kateri dalo.
Pa lepo se imejte, uživajte v brcikah in sončku....juhej user posted image , samo naj zdrži vsaj teden dni...lahko pa še več user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.6.2006 16:30:55   
gaya

Zdaj sta mi pa dale mislit, tud meni bi tele vreče prav prišle, ker mam tud premajhno omaro, in podoben primer kot ti lucika, tko da hitr mi povejta kje sta kupili te vreče.

Aja te flomastri so za tekstil in zdržijo pranje 60 stopinj, ampak ker so flomastri se vmes vidi še mal velo, ne moreš dobr pobarvat in zdaj resno razmišljam da bi šla kupit nekam še barvo za tekstil in bi to še prebarvala, da bi mal bl polno in lepo zgledal - vsaj tko k potisk user posted image

jst pa zdaj razmišljam da bi šla mal vn, samo res mi še ni čist jasno, a bo še kaj deževalo al ne,.. ful bi šla okol jezera, ampak vreme ni nekako ni naklonjeno,...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?