NRMM
|
Čeeeeeeeeeer! No najprej en lep pozdrav iz našega konca. Pri naši temi je pa res pravo zatišje, prave lenobe smo,no sej kdo bo pa sedel za pc, če pa je zunaj tako lepo in naši uživajo zunaj. Pri nas nič pretresljivo novega. Začenjamo uvajati hrano, katero lahko pri 5 mesecih, torej kmalu bo špinača na vrsti, da ne bo imela Maruša samo mišelink ampak tudi mišice . V torek se je prvič obrnila iz hrbta na trebuh, sedaj pa ni več miru. Obrača se okol in naokol in je res najbolj ziher na tleh, kjer nima kam past. Spimo čez dan tudi bolj malo, no ja. Vsaj med obroki ne potrebuje več spanca kot ga je do sedaj. Je pa res, da popoldanski počitek traja od 2,5-3 ure in potem je do kopanja mir, tako da sedaj pa končno vemo, da imamo . Nonstop sva zunaj, voziček mora biti kar fino dvignjen, da gospodična vidi ven. Če nisva na sprehodu, uživa v atriju. Če je fajn toplo in brez vetra ji slečem zoknčke, da je bosa in potem je urnebes , tako binca z nogicami in jih meče po vozičku,kot da ne bi bile njene, očitno ji paše . Zelo rada tudi sedi, na sedežni sploh in potem se krega z prsteki na nogi in z ustekami kar sili v njih, tako, da izgleda kot zaprta knjiga . Zelo je postala cartljiva , se kar stisne komurkoli, če jo ima v naročju obrnjeno k sebi. To je kar se dogaja pri nas. Še malo pa bomo dopolnili 5 mesecev in čaka naju tudi 2 cepljenje in sicer zadnji ponedeljek v maju. Vaši že imajo oblikovane obrazne poteze,komu so podobni ali se jim še spreminjajo? Naša je bila ob rojstvu izrezan ati,potem se je spremenila in bila po kakšnih dveh mesecih cela jaz, sedaj pri 5 mesecih pa postaja zopet celi ati, no in ker to res vsak opazi moj hodi po svetu kot pav in se mi samo smeji, češ da ni nič moja . No če po resnici povem,mi ta podobnost z atijem zelo paše, da se slučajno ne bo zgodilo, da bi lovil poštarje po ulici . No mal heca mora bit. Laske pa očitno ima moje,ker ima fuul goste in se ji zadaj tudi lepo kravžlajo . Špangice so že pripravljene, da bo končno navzven izgledala kot punčka, ker bolj kot je roza oblečena in večinoma z rutko nazaj zavezano, bolj ji pravijo kakšen lepi fantek . Uff zdej pa sem nabluzla, dovolj bo. Uživajte na sončku,čeprav ga jutri ne napovedujejo nič,ampak dež in za 10st bolj mrzlo . Zdaj, ko so naši sončki že tako veliki in tudi vreme dokaj normalno, bi bile za to, da se 1x decemberke z dobimo nekje???Naju bi zelo veselilo . Vsem ,ki so že in ki bodo dopolnili 5 mesecev vse naj naj ! L.p. Irena&Maruša
< Sporočilo je popravil NR -- 18.5.2006 23:04:59 >