|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
5.6.2006 8:56:12   
@lina
Kaj nam je pa bilo ta vikend? Ker mene je tudi včeraj zvečer tiščalo spodaj in skoraj bolelo, pa za povrh me je še glava bolela, ampak sem šla malo ležat in počivat, potem pa spat, tako da je danes OK.  Sicer sem pospravljala, pa likala ampak se mi zdi da nisem pretiravala. user posted image  Sem pa čisto mičkeno pretiravala včeraj s pehtranovo potico, ki je bila tako doooobbbbraaaa user posted image

Muki, upam da se boste kmalu pocajtali... Naš je bil 14 dni nazaj vročičen, tudi do 39,5, ampak je vse splahnelo v dveh dneh, res se ni nič več razvilo ne na grlo ne na noska.... držim pesti da bo tudi vaši kmalu bolje. Vem pa kako je to, če je samo mami, mami... pa mami nesi, in tako naprej... Sicer se sprašujem, do kdaj bo ok, da ga tako okoli prenašam, sicer nevarnosti naj ne bi bilo (Pušenjak je enkrat napisal, da je edina nevarnost ta, da ti otrok pade na tla user posted image ), ampak čutim, da ga vsakič težje dvigam oz. držim dlje časa.

Povejte, a bo kaj od tega poletja ali bomo še kar skakali v dolgih rokavih? Meni je že dost te zime, rada bi sonce...!

Prijeten začetek novega tedna vam želim!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.6.2006 9:07:08   
@lina
Gaya, jaz po naravi nisem panik in na tvojem mestu ne bi takoj letela h G, sploh če tvojega ni. Če te nič ne ščipa, boli, user posted image  čutiš normalno, bi počakala še na kakšen drug znak ali ponovni pojav izcedka. Lahko je bilo kar koli, mogoče tudi kakšna sled blata. Takoj bi pa šla, če bi šlo za svežo kri.

Ampak sama najbolj veš, kako boš nervozna če ne greš oz. pomirjena, če boš šla. 
Vse bo v redu!  

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.6.2006 9:16:16   
gaya
@lina hvala, jst sem ravno taka kot ti, samo me je nekje grizel občutek da sem brezbrižna in malomarna user posted image , pa sem mogla najdt še eno ki podobno razmišlja kot jaz.
Sicer mam itak drug teden pregled in dokler user posted image  veselo brca sem kr malo pomirjena.....

No drugače pa je vse po starem. Vikend sem preživela delovno in res komaj čakam da mineta še ta dva mesca, pol pa dopust in porodniška user posted image ,...

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.6.2006 12:59:08   
naja78
ojla.
matr sem jezna sem zjutri tak lep post vsaki napisala ...pa me je vn vrglo in sploh nisem rr mogla zagnatuser posted image

skratka:
muki1,..hitro se pocajtajte
gaya:mogoče res ni panike,samo bodi pozorna,če te le ne ščipa in boli-konstantno,ni panike,čeprav bi pa bolj počivala
pikabu:res bo treba počivat,ker idim da se kr pošteno zmatram,sploh me zdelajo štenge in sesanjein tud ne morem dolg na mestu stat-me noge začnejo bolt

in nasploh moramo pomoje vse bolj počivat.
nas pomoje boli tudi od pretiravanja,vsaj upam,meni je G rekel da v primeru konstantne bolečinre ki dlje traja,je treba it se pokazat...no mislim da zna vsaka presoditi.
poročajte vse o morfologiji in napišite kok so kaj ti naši cukri veliki in težki.

pridem vas še brat

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.6.2006 13:10:52   
tasha23
Ojla, kot berem smo vse petiravale ta vikend in danes sem res out, nič se mi ne ljubi - pa vreme je tako 'aprilsko'... FUJ!!!

Punce javite res kako je bilo na morfologijiuser posted image .
Mi smo pa ta vikend pripravljali sobo za user posted image  in iskali najbljšo možnost kako obrnitpohištvo, da bo več prostora in sva tudi uspela, nato pa je prislo na vrsto pospravljenje oblek.Včeraj pa smo se odpravili na izlet in zvečer še na obisk, kjer sva dobila dve polni (ogromni) torbi oblekic za user posted image . Prijateljica je naredila čistko in dala kar ji je ostalo od tamlajšega sinčka: prav lepe stvari vendar bojo prišle večina v poštev kasneje, ko bo user posted image  že malo večji. Dala nama je še dva spalnio vreči in kovterček ter smučarko tutico za dojenčka - full je cartana ker je taka luštna poisana (Benetton) na levčke in medekeuser posted image . Danes ponoči sem pa tako slabo spala... celo noč se je user posted image  premetaval in še neka čudna nočna mora me je dajala, tako da zjutraj malo preden je budilka zvonila sem 'rodila dvojčke' v sanjah user posted image user posted image user posted image  - kar je bilo luštno sta bila par user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.6.2006 13:20:30   
mis
Koncno se je malo soncek pokazal. superuser posted image

gaya, mogoce res ni panike, ce le cutis svojo pikico. Lahko je tudi malo obarvan beli tok ali kaj podobnega.
Pikabu, moj pikec je bil na morfologiji z glavo gor, pokonci obrnjen, noge pa dol. In tako v tem polozaju je lezal na trebuscku in klecal na petkah... Mislim, da ima se cas, da se obrne, a ne?

Jaz sem malo zacela gledat vozicke. Zelo mi je vsec Traxx, sportni stirikolesnik. superski. A katera pozna in ima kaksna priporocila?

Pa ze nekaj casa razmisljam o plenicah. Bi mela kar bombazne. Sej vem, boste rekle ti si nora, ampak me kar vlece. Ce kera pozna in ima izkusnje prosim za mnenja.

Lep dan...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.6.2006 13:33:13   
lucika
moja biba pa se kar noce brcat. al pa je mam tolk zmedena, da ne ve tocno kaj je kajuser posted image . res, bolj ko mislim na to, bolj se mi zdi, da se mi nekaj premika, pa tu in tam me kaj stihhne, pa se vedno ne vem, ce je to to... dopolnjujem 20 teden, zdaj bi pa ze res moralo kaj bit!

moj me tolazi, ker je na lastne uhe slisal doktorja, ki je rekel: taksno lepo nosecnost in vse bp si samo zelim pri marsikateri drugi nosecnici, ki pride sem. tak da imam zavezane uste...sploh se ne smem pritozevat:)

traxx je meni tudi vsec; po lepoti 4 kolesnik; ko sem ga pa sprobala v trgovini, pa je 3 lazje vodljic. barva mi je najlepsa svetlo modra; pa spet ni najbolj funkcionalna. najlepsi mi je zivo rdec merlin; samo ima pa isto kar nekaj minusov proti jaguarju. ja, tile vozicki bi bli prava tema za diplomiranje.
da o imenih ne govorim... ok, po vrsti, najprej vozicek, potem pa dalje...

midva pa se nic ne rihtava za dojencka. sva v bloku, tako da niti ni ne vem kaj za delat. edino kar bo, bo potrebno pol stvari vrzt ven, da bo prostor za otroske:) imava pa eno hisko hnagledano, in zdaj cakava, ce nam bo uspel nakup. nama pa ze rahlo casa zmanjkuje. da se vse uredi do oktobra. bomo videli.

jaz imam tudi dve veliki skatli cunjic za dojencka; sem dobila od kolegic. imam na omari ze kaksno leto, pa se se vedno zadrzujem, da je ne potegnem dol...bom se malo pocakala s tem:) ker ko bom enkrat zacela.... saj gre cas hitro, ampak 4,5 mescev pa tud ni tako malo...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.6.2006 13:36:14   
Arabela
Hojla user posted image !

Šele zdaj sem spoznala, kako dobro osebno g, imam, ko sem šla na morfologijo v mariborsko bolnico... Groza...
Vse je minilo v cca. 10 min, g, ni nič komentirala, nič opisovala, ko sem vprašala za spol je bil odgovor, da to pa res ni najvažejše... HALO!!!! Da bi se vstala in šla..... No pa je vseeno pogledala še enkrat in je rekla da zgleda da je user posted image , ker se tam ko bi morala biti jajčka in lulček ni nič videlo...
Kar se pa tiče otrdevanja trebuha (ki je ful pogosto in prav nadležno boleče) pa da moram pač dosti počivati in piti magnezij....

Konec koncev pa je najbolj pomembno to, da je z bebico vse ok.... vse je normalno.... teža 540g, velikost 17,89cm ? če sem prav prebrala...

Punčke pridne bodite...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.6.2006 13:49:20   
gaya

No sonosečke, da vam poročam, seveda nisem strpela v službi, ker se je izcedek nadaljeval in sem se šla pokazat. Sprejela me je ful prijazna G in mi naredila najprej vaginalni pregled, bljak, sem že pozabila kako je to grozno,... in seveda imam tako močno vnetje, da se izcedek obarva tud rjavo,... in še žilice v nožnici so mi popokale, od tod sledi sveže krvi,.... punce skor me je kap...... pol mi je pa še UZ naredila, da me je pomirila in naša beba veselo miga in brca,.... No tko da mam zdaj doma ene svečke, pa moram mal počivat. Zdaj mi je pa rekla G, da mi ona ne more dat bolniške, ker ni moj osebni G, da naj pokličem osebno zdravnico in se zmenim..... Bom še videla kako se bom odločila, ker mi nekako ni za bit doma,... zdaj k vem, da je z user posted image  vse ok....

Itak mam pa drug teden v torek morfologijo, tko da komaj čakam, da ga malo bolj podrobno prečikiramo,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.6.2006 14:09:46   
tasha23
Arabela čestitke ob pupi, lepo, da je vse OK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Gaya, lepo, da si nam sporočila - na srečoni nič narobe z user posted image , ampak vseeno se čuvaj, ker tudi vnetje ni prijetno.
Uhuser posted image , naš-auser posted image  ima že dva dni, kot da bi se na nogometno prvenstvo pripravljal-auser posted image user posted image user posted image .
Komi čakam na 13, ko  imam morfologijo in bomo spet videli user posted image , morda bomo bolj ziher tudi glede spola... zdaj mi je še bolj vseeno kaj bo saj sva z user posted image  dobila prav lepi imeni za user posted image in zauser posted image  user posted image .
Lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.6.2006 14:12:11   
psaša
Arabela, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image .

gaya, super da si se šla pokazat in ugotovila, da je samo izcedek

Sedaj pa še spokam in šibam domov, komaj čakam. Danes je tko težak dan in pa zopet mrzlo. Groza

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
5.6.2006 14:26:41   
naja78
čestitke tza morfologijo,bravo.bravo za pupico,sicer pa važno da je ok.
gaya-prav si nardila-.si vidla kok si potolažena!!

se beremo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.6.2006 15:05:16   
A_A
tasha23, a veš da imam tud jaz nogometaša v trebuhu user posted image   user posted image  user posted image  ej, to me tko nabija, da me kr meče user posted image
kaj šele bo, ko še zraste
tud morfo imam na isti dan kot ti, 13. junija, komaj čakam, da ga spet vidim user posted image

Me pa zanima, če katera kaj telovadi? jaz se sploh ne morem pripraviti do enega vsakdanjega sprehoda, kaj šele da bi telovadila, matr sm kr jezna na sebe, ker sem tolk lena. Dejte mi povedat, a sm edina lenoba tukaj?

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.6.2006 15:50:28   
gaya

Tasha midve pa ne da mava ista imena za puncke izbrane, tudi morfologijo mava na isti dan user posted image ,...

Jst sem zdajle lepo eno kitico oddremala, pa me je nase user posted image  zbudilo z nabijanjem user posted image  da me kr prestavlja, kot bi mi hotel povedat, nic bat mamci moja, se kako dobro ti bom polkazal kako sem ziv in zdrav user posted image ,....

Sem govorila se z m,ojo osebno zdravnico in mi je predlagala da naj do konca tedna pocivam doma, da pozdravim vnetje, v pon pa grem v sluzbo spet,... zdrava user posted image , upam.... v torek pa mam ze morfologijo user posted image

Aja midva se odločava za quinija, ampak sem pozabla ker model ze. Drugace pa moram pocasi tud narocit jogi za v zibko, pa se mal moram pobrskat po prejsnjih forumih kaj vse rabis spakirat v torbo za v porodnišnico za sebe, ker bi rada vsak mesec mal nakupila, da ne bo na koncu prevelik sok za denarnico user posted image ,...

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.6.2006 16:39:14   
frrrr
js tut komi čakam morfologijo... 9. jo mam... sem glih prej klicala, ker me je zanimalo ali je izvedljivo do pol 12ih vse upedenat... pol pa šibat na izpit.
mam filing, da bo moje user posted image mau večje kot Arabelino... že kako orng brco prisoli kdaj pa kdaj... no, drgač je pa dokaj mirno in pridno počiva.
še vedno se ne morem odločit ali nej vprašam za spol ali ne... za imena imava spet druge favorite... le kolkrat se bo še spremenilo stanje do oktobra user posted image

pridne bodite!
fejst božajte trebuščke pa radi se mejte!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.6.2006 18:17:52   
muki1
Končno petminut časa za javljanje.
Morfologija je mimo, vse je okej. Srček ima 4 votline, vidi se hrbtenica, rokice, nogice, ledvičke, mehur se polni. Detece je malo manjše zdaj že drugič, tak da bo rok verjetno 18.10.2006 in ne 11.10.2006, kot si ves čas vodim t5udi na trakcu, v bistvu sem en teden manj noseča, moram popravit. Mi je kazala nogice, prstke...jaz nisem videla absolutno nič user posted image . Pri NS sem tudi sama videla celo telesce, zdaj pa edino hrbtenico in rebra, ostalo pa nič...samo neke mehurčke user posted image . Potem sem vprašala kaj pa je med nogami, pa mi je rekla, da plodovnica user posted image . No, potem pa je rekla, da bom verjetno lahko še stare cunje uporabila, tak da bo user posted image . Okej, hvala bogu....to je uspešno prestano.
Pregleda pa nisem imela, saj sem na pregled naročena 07.06....to sem seveda ugotovila šele, ko sem prišla v čakalnico, pa nikjer žive duše.... [sm=smiley9.gif" border=0>.
Pikabu, sprašuješ za lego...je vzdolžna glavična, tak se mi zdi, da je rekla. Teža pa 378g +- 57g. Za velikost pa pri najboljši volji ne najdem..... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif]
Tudi z hčerkico smo šli k zdravniku...virus. Spet jo je zakuhalo, tak da še ni konec....jutri pa moram obvezno v službo, saj imam plače za naredit. Joj, skoraj tri tedne sem že doma, zdaj, ko bi morala biti pri hčeri, pa moram v službo. Šit.
Me veseli, da je tudis tvojo pikico Arabela vse lepo. Pa Gaya, prav da si šla k zdravniku....jaz bi se tudi na tvojem mestu šla pokazat. Ti kar lepo počivaj, boš s tem tudi izcedek prej pozdravila, saj je pol teh raznoraznih vnetij in izcedkov posledica stresov in načina življenja, se mi zdi...

Ja, punce moje, še to vam moram povedat, da so tudi pri nas brcike vsak dan močnejše in pogostejše

Zdaj pa šibam k moji Neži, ker je že spet mama na vrsti....joj, kako hrepenim po enem doooolgem sprehodu, sem že vsa trda.
Lepo se imejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.6.2006 20:53:30   
@lina
A je še katera naročena na katero od tistih mailing list o nosečnosti (predvsem tuje)? No, danes sem po mailu dobila "old wives tales" o napovedovanju spola in ker sem ravno prave volje za tipkat, vam jih bom nekaj tu zapisala, predvsem za šalo, bolj malo za res:
- poberi z mize ključ, če zagrabiš za okrogli del bo user posted image , če za podolgovati del, bo user posted image , če ga pobereš na sredini, prihajajo dvojčki!
- neko pleme ugotavlja spol iz starosti mame ob zanositvi in leta zanositve. Če sta obe števili lihi, potem je user posted image , če je eno sodo in eno liho potem je user posted image
- pojej strok česna. če ful smrdiš po česnu, potem bo user posted image , če se česen sploh ne voha, potem user posted image
- če tvoje noge postajajo okorne in težke, bo user posted image , če so poskočne in fit bo user posted image
- če hrepeniš po krajčkih kruha, bo user posted image , če imaš raje sredico, bo user posted image
- če so tvoje roke med nosečnostjo  suhe in hrapave, bo user posted image , če postajajo mehkejše bo user posted image
- če te od zadaj pogledajo in ne morejo reči da si noseča, potem bo user posted image , če se ti iz vsakega zornega kota vidi da si noseča, bo user posted image
- če se pojavi izbruh aken na licu in prsih, bo user posted image
- poročni prstan na verižici postavi nad trebuh. če se premakne naprej in nazaj, bo user posted image , če se vrti v krogih bo user posted image
- na kateri strani lažje počivaš? če na levem boku bo user posted image , na desnem pa user posted image
- ko te nekdo vpraša da mu pokažeš dlani, če jih obrneš navzgor, user posted image , če jih obrneš navzdol bo user posted image
- če hrepeniš po slani hrani, bo user posted image , po sladki hrani pa bo user posted image

No, kaj menite? Meni kaže nekaj na fantka (slana hrana, leto zanositve...) nekaj pa na punčko (kruh, akne...). no, dvojčkov prav gotovo ne bo, to je že ziher, torej vsaj nekaj od teh trditev ne drži. Česna pa ne bom šla probavatuser posted image !

Lepo se imejte!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.6.2006 8:21:16   
psaša
Dobro jutro user posted image .
Še enkrat čestitatm vsem za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image user posted image .

A_A: telovadba? Kaj je že to? Ja, še ene taka lenoba tukaj. Sploh ne najdem časa ali pa se mi ne da. Tako sem sama nase jezna. Sploh takrat, ko bi rada kaj takega naredila, pa potem ugotovim kolk sem neokretna. Groza. Zdele dva dni sem nekaj hodila naokoli, pa se čisto drugače počutim. Moram več hoditi na sprehode. Upam, samo da mi bo ratalo.

Pa drugače punce, kako ste kaj? Vas vreme kaj daje? Jaz sem danes tako zaspana.

A je še katera taka, ki nima še čisto nič za user posted image ? Jaz kar še čakam na morfologijo, da mi povejo spol, potem pa v shoping. Samo problem je v tem, da se ne upam še nič kupiti, ker ne bi rada potem imela vse dvojno.

Lp in se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.6.2006 9:19:11   
naja78
jutro user posted image .
tudi pri nas že visimo na rr!user posted image
spali smo bol švoh.in grozno mi gre na jetra ta klinčev vreme,...no saj za naše počutje je bolš da je tako...vsaj otekal ne bomo.in mene krčne žile ne bodo dajale.user posted image rada pa bi se grela na sončku.
včeraj sva rezervirala morje.na Krku v Omišalju.

je takoj ko prideš čez most,tako da si tam v cca 2urcah.gremo pa za 1 teden.bo čist dost.in čist ob vodi je apartma in moje kužike gredo zraven.sem tok vesela.

komi čakam na morfologijo,ki jo imam tadrugo čez 1 teden.jupi da vidimo kolk je naš LAN že velik in da je zdrav.boga molim.user posted image

drugač pa bom jaz tudi šla počas v šoping,ne bi rada nakon z ogromnim trebuhom vandrala okoli.user posted image
kar se tiče telovadbe.user posted image sprehod si vsak dan privoščim vsaj za 1 uro.kaj druzga pa mi na misu ne pride.user posted image user posted image

pridne bodite se še pišemo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.6.2006 12:18:18   
Anonimen
Tukaj še ena, ki nima popolnoma nič še za user posted image . Razen ene ropotuljice, ki sem jo zadnjič v navalu slabe volje kupila. Samo tolk, da jo imam na nočni omariciuser posted image . Saj vem, da sem malo čudnauser posted image .

Ravnokar pa delava na tem, da sestaviva previjalno mizico. To bo taka domača izdelava, doma poštrihana, čist po najinem okusu narejena. Vam sporočim, kako bo uspelo, če bo user posted image .....

Sem tud jaz ta vikend ornk pretiravala. Me še danes vse boli in dol tišči, vendar je že veliko boljš kot včeraj, ko včasih tud s stola nisem mogla vstat. Toda vrtna opravila ne morejo čakat tako kot nezlikano perilouser posted image . Naj pa še povem, da zelo rada hodim in komaj čakam, da bo vreme spet boljše in toplejše.

Ja na morfologiji sem bila pa že 14 dni nazaj, pa bi še enkrat šla rada....tok sem bla srečna, ko sem vidla najinga pikca tam notri. In sedaj se vsak dan sprašujem, kaj nosim: punčko al fantka? Prav fino se mi zdi, da nisva vprašala, ker tako uživam v ugibanju in sladkem pričakovanju.....

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.6.2006 13:17:10   
altati
ojla, pozdravček vsem.
jutri imam pregled v porodnišnici, prihodnji teden morfologijo pri mojem g. Komaj čakam!
vreme se bo končno uredilo-hvala bogu!
vikend je bil več kot naporen....in najvažnejše: doma sem, na bolniški!
tudi računalnika ne najdem več!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.6.2006 14:13:27   
naja78
altati:
a maš ti mogoče pri dr.rončeviču pregled jutri!?ponavadi on dela ob sredah v tej ambulanti za patološko nosečnost!!

no če ga imaš....ni treba ful pričakovat.....user posted image držim pesti in poročaj!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.6.2006 14:14:25   
gaya

ojla sonosečke,

končno sem uspela najdt tolk časa, da se vam mal javim user posted image , naš user posted image  je veselo aktiven, in se požvižga na to, da ma mamica vneto prjatlco user posted image , važn da je njemu fletno,... drgač sem pa danes spala po obrokih do 11.30 in moram rečt, da bi se človek zlahka navadil na takle življenje user posted image ,...

Zdaj me pa nekaj zanima, ena je pisala, da bo kupila vozek preko kikiwelta ali nekaj tacga, kaj če bi meni nevednici razložili kaj pr hodiču je to user posted image ,....

Poleg tega se moram spravit oz ne jst, moj možek, delat previjalno mizico in tele k so v prodaji mi nekako niso všeč, ker so prenizke, ker sem pač mal bl velika punca, a ma kera kaksno idejo kje kupim les?? A ta iz Merkurja je kul, al dam načrt mizarju da mi odreže pa pol pobarvam sama in zmečem skupaj?

Tolk za sedaj user posted image , ampak k je dež pa nikjer nobene ni, haloo, kje ste vse???

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.6.2006 14:18:27   
tasha23
Ojla, mislim, da večina nas še nima nič doma. Mi smo komaj začeli rihtat sobo in pisat seznam kaj bova morala nakupit in kaj si bova lahko sposodila...user posted image

Tudi jaz že nekaj dni zelo slabo spim in zjutraj, ko ustanem sem takooo utrujena, da se ponovno uležem. Je pa smešno ko opazujem trebuh in je včasih na eni strani bulica - user posted image , ki se je namestil-a na tisto stran user posted image user posted image
Je pa spet zelo živahno in ima zelo malo miru user posted image user posted image user posted image
Jutri začnem z šolo za starše in upam, da ne bom takooo zaspana kot sem zadnje dva dni user posted image user posted image
Še en teden pa bomo videli user posted image  - komaj čakam! po morfologiji pa bomo začeli počasi nabavljat določene stvari za user posted image .

Lep dan vsem user posted image  in njihovim user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.6.2006 14:22:44   
tasha23
Ojla gaya, kaj pa v Obi-ju, tam imajo tudi les pa ga zrežejo po tvoji želji, midva z dragim sva kupila za knjižno polico in je bilo kar fajn.
Drgaš pa obstajajo trgovine Hoby program, pri nas na obali sta dve, tam lahko dobiš kar dosti in po želji za sestavit in pobarvat kakor tebi najbolj paše.

user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?