Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 27.5.2006 14:48:29
|
|
|
|
melita73
|
Pozdravljene. Tudi jaz sem novemberka, ampak se vam kljub temu, da vas ze kar nekaj časa prebiram še nisem oglasila. Prav zanimivo je brat, da imamo več ali manj vse enake probleme. Sicer pa prihajam iz severne primorske pa me zanima, če je tu še katera iz tega konca. pa še to. ali ima katera izkušnje, kako je z nakupom vozičkov v Italiji, kakšne so cene.. Se še kaj oglasim, čau
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 27.5.2006 21:04:41
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Spet imamo novo članico . Dobrodošla. Punce ne se zanest na to al vam paše sladko al kislo. Pri mihu sem pojedla na tone kumaric, torte so mi pa sam sem pa tja zapasale, pa še to jih je moral po dveh grižljajih moj pojest. (sam kile so pa vseeno letele gor ) Mi smo imeli pa danes športni dan. Smo šli v Belo Krajino na obisk k moji stari mami in ostalemu sorodstvu. Smo se vmes ustavili ob Krki, da smo si ogledali labose (jih je bilo kakih 10 na kupu), pa Miha si je ovce od blizu ogledu, pa konje, ki jih obožuje, samo od blizu mu pa ne sedejo preveč . So očitno preveliki zanj. Pa mali me je presenetil in je prespal dve uri v tuji postelji. Še doma mi ne spi toliko čez dan. No je bil vsaj dobre volje cel (budni) čas. Zdaj pa upam, da bo jutri tudi sonček in bomo lahko šli še na kak potep. Lp
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 28.5.2006 10:11:04
|
|
|
|
viv_
|
Dobrodošla "ta nova". Haha, meni spet ni uspelo v Avstrijo, smo šli raje v Brda na češnje. Eno vprašanje:"Kako naučiš otroka ven pluvat peške?". Tamala je komplet češnje s peškami. Pa ati jo je učil plezat na devesa... Hm, ne vem, a je to pametno a ni... Danes pa definitivno počivam, vsaj del dopoldneva. Teli "športni dnevi" me kar utrudijo. Mejte se! viv
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 28.5.2006 22:25:56
|
|
|
|
majas
|
Oj,oj! Pa sem spet nazaj... Zdaj že gospa, od včeraj poročena. Im zdaj ne dojemam-kaj konec je že... tako je bilo lepo, tako hitro je minilo da sem danes kar jokala...sem pa res srečna.... Sem pa bila od srede v bolnici, so me komaj v petek spustili-sem bila prav nervozna. Sem spet skupaj padla, tako da so me dali malo na opazovanje, da mi je lahko še G.lepo bolniško podaljšal je pa grozno, ko se bliža tvoj poročni dan ti pa v bolnici ampak zdaj je minilo...kljub vsem preprekam ki so se dogajale prej se je zdaj vse lepo izteklo... Pozdravljena tudi nova naša ... in upam da ste ostale vredu...
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 8:03:20
|
|
|
|
kaja11
|
MajaS...čestitam. Lepo, da se je vse v redu izteklo. Še z vremenom ste imeli srečo. Si pa sploh ne predstavljam, da bi bila dva dni pred poroko v bolnici.... jaz sem do zadnje sekunde zadeve rihtala. Dons sem pa prav slabe volje. To vreme me čist ubija. Pa saj je že skoraj junija, napovedujejo pa 14 stopinj. Jaz sem bom res v kakšne tople kraje preselila. OČitno bom mogla letos še zimske jakne za morje spakirat. Drugače pa buši kar raste.... dragi je komentiral, da je vsako uro večji , včeraj na pikniku so mi tudi kolegi rekli, da se že vidi..... JUHUUUU nisem več porejenka ampak nosečka
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 8:21:12
|
|
|
|
viv_
|
majas, čestitam!!! Daj kakšno sličico v album, saj veš, da smo firbčne :) Kje pa ste imeli poroko? Jaz sem pa neki tečna zadnje čase, pa utrujena. Trebuh me kr neki boli skoz... Ma, bo boljš!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 8:36:53
|
|
|
|
Luni
|
Lana_s in Aja 1 tudi meni tako kislo kot sladko paše , ampak vem, da ne bosta dva. Kako ste v tem mrzlem vremenu? Mene kar naprej tam dol tišči, če ne lulat, pa bolečina Moj buši je že kar konkreten, sploh, ker še vedno nosim predvsem prilegajoča oblačila Kar ne znam se več v široke vreče oblečt Tudi moja nosečnost je čisto drugačna od prve in drugačna od druge (tudi prvi dve sta bili zelo različni). A je to EMŠO ali zaporedje nosečnosti Lepo se imejte kljub dežju, jaz pa na trnih čakam profesorjevo sporočilo (zeleno luč, da dam diplomsko delo v vezavo in bom imela lahko zagovor še pred poletjem: uuuuuuuuuu, kako bi bilo to lepo!!!!) Pa-pa
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 8:58:22
|
|
|
|
Višnja
|
no, pa je spet ponedeljek. majas_ čestitke....to je pa res grozno, da si bila do zadnjega v bolnici. Kaj pa so ti rekli??? je to stres ali kaj drugega??? upam, mda je zdaj vse OK. viv_kako te boli trebuh?jaz sem tudi opazila, da me boli...amapk taka čudna bolečina, kot,d a bi me bolele trebušne mišice (ampak jih ni)...ni hudega...amapk me zanima če še katero?! Uživajte in bodite pridne, da bo sonček čim prej nazaj....
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 9:20:18
|
|
|
|
urška76
|
Majas čestitke. Upam, da bo tudi tvoje počutje počasi boljše in ti ne bo potrebno preveč po bolnicah hodit. Viv a ti spet pretiravaš s čiščenjem? Pa preveč Mirno vzdiguješ? Sama sem opazila, da me vse boli, če sem preveč aktivna, pa če preveč Miha dvigujem. Se bomo morale navadit, da nismo več same in da moramo pazit tudi na naše pikice v trebuhu. Zdaj mam malega večkrat v naročju, ko sedim, pa skupaj "počivava". No jaz ležim on pa pleza okol po pojstli in po meni. Samo zdej se je že navadil na rebuh pazit. Tečnoba pa mene tokrat še ni popadla. Se pa spomnim v prve, da sem bila grozna. Dobr je moj da je zdržal. Men je pa fino ker je dež. Vsaj soparno ni. Punce ne se pustit vremenu in uživajte.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 9:44:27
|
|
|
|
Aja1
|
majas, čestitke za poroko! Viv, mene tudi nekako boli trebuh, ampak to ni navadna bolečina, ampak me občasno full špikne v spodnjem delu trebuha. Upam, da je to normalno. A že vse nosite nosečniška oblačila? Jaz še ne, ker še vedno nase spravim dvoje hlače. Obseg pasu se je pa povečal za 8 cm. Pridne bodite in božejte svoje bušije!
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 10:19:11
|
|
|
|
viv_
|
No, sem se potolažle... očitno je normalno, ker vse nekaj boli trebuh. Ma boli me čisto spodaj, tik nad sramno kostjo, taka čudna bolečina... Bo že boljš! Res se moram malo bolj umirit... Ta teden mam še ene 2 projekta nujno za zaključit, potem si bom pa mogoče par dni vzela bolj na "off". fajn se mejte punce
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 11:29:12
|
|
|
|
taya76
|
Ola punce:) Dobrodosla nova med nami...in cestitke majas... Tudi jst sm v soboto prvic ze oblekla nosecniske hlace.Se je busi kr povecal,sploh nism opazla kdaj... Pa vceraj zvecer me moj boza po njemu in mi pravi..zj pa si ze prava zoga. Tk fajn se mi zdel... Mene pa doskrat pritisk v usesih nagaja.A se kteri od vas tud to dogaja...Pa trtica me zacela bolet.Eh bo ze minal.. Dans pa tale dez ful tecn,men sploh ne pase... No pa vseeno lep dan.Pa cuvajte svoje busije
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 29.5.2006 12:23:30
|
|
|
|
tačka
|
majas čestitke za poroko. Važno, da se je vse dobro izteklo. A ni lep občutek, da si poročen? Midva z možem sva ta mesec praznovala drugo obletnico poroke, pa se mi zdi, da sem vsak dan bolj zaljubljena vanj. Res sem nora nanj, ker vem, da je to to, kar sem si celo življenje želela. Zdaj pa komaj čakam, da se nama pridružita še najina . Drud teden imam pregled, upam, da se bo videlo, kakšnega spola sta. No, pa saj je vseeno, samo da bosta zdrava. melita 73, pozdravljena med nami. Nas je res veliko, čeprav se ene bolj redko oglašamo. Danes je tako čuden dan, mene pa v službi čaka kup dela, pa še šola popoldan. No ja, saj je bo kmalu konec. Grem zdaj v trgovino, da bom lahko kaj dobrega skuhala. Uživajte kljub dežju s svojimi trebuščki, pa se beremo.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 8:45:01
|
|
|
|
Aja1
|
Dobro jutro ! Kje se skrivate v tem deževnem dnevu? Upam, da boste kaj napisale, da bo dan čimhitreje minil. Kako ste? Jaz sem kar dobro. Se mi pa zdi, da mi je začel zadnje dni bolj hitro rasti trebušček. Kmalu bodo lahko opazili, da sem tudi tisti, ki še ne vejo. Čas gre pa zelo hitro naprej....kmalu bomo že na polovici nosečnosti... Ima katera v tem času kakšen pregled? Poročilo?
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 8:50:14
|
|
|
|
marella1
|
Hello ja to vreme je res katastrofalno in zaspano. No moje počutje zelo niha, slabostiso še vedno prisotne, čeprav moram priznati da v manjšem obsegu kot prej. Jaz imam jutri SPET pregled, ker je moja G posumila da imam zelo nizko posteljico in me je poslala še za drugo mnenje, potem pa imam kontrolo še pri njej. Ne vem izgleda, da bomo morali kar precej počivati, ampak za se vse potrpi. pa pa
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 8:52:39
|
|
|
|
Luni
|
Dobro jutro še od mene! Res je moreč tale deževen dan. Takšna tema je zunaj Pa mraz, bbbbbrrrrrrr..... Ampak nas nekdo greje, kajne? Takoj sem boljše volje Aja1, tudi moj trebušček nekaj hitro raste: zdaj se mi pa res že konkretno pozna, ja in noserčniška oblačila že pridnonosim. Sicer mi jih je ena posodila, katera si jih je sama naredila, tako da so prilagojene tudi za tale začetna obdobja, ko trebušček še ni tako velik Lep dan vam želim in pa-pa!
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 8:53:11
|
|
|
|
urška76
|
Dobro jutro! Tale dežek me pa kar vabi v posteljo. Pa moram še kaj postorit, da bom potem lahko šibala na pregled. Sicer brez UZ, ampak upam, da bom vsaj srček slišala. Pa upam, da ne bom predolgo čakala. Dobite popoldne poročilo Smo šli pa včeraj spet v Cicibana, da smo zamenjali sandale za Miha. Se je zadnjič tako drl, da nismo dobr probal in smo mu vzeli preozek čevelj. Upam, da smo bili tokrat bolj uspešni. Ne vem, kaj se mu res plete po njegovi bučki, da tako neutolažljivo joka, ko mu hočemo čevlje probat. Božajte svoje trebuščke .
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 12:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla novembrke Mene pa zanima, če ste že kaj kupovale za svoje ? Mi2 greva danes verjetno malo v Avstrijo pogledat za kake oblekce,...jooooj komaj čakam, da bom imela že kaj doma . Drugače pa pri meni nič novega,...se mi zdi, da se je vse nekam umirilo,...dojenček je zelo priden (v trebuhu ) me še nič kaj ne matra,...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 12:34:30
|
|
|
|
Aja1
|
Midva nisva še nič kupila za najinega , ker bova počakala do morfologije, da izveva za spol (upam, da bo držal mali nogice narazen), da bova potem vedela, kakšne barve oblekice naj kupiva Sicer pa imava že izbran voziček (odločava se samo še o barvi), doma pa imava že previjalno mizico od nečakinje in stolček za hranjenje, ki sva ga dobila za darilo. Ostalega pa še nič, čeprav priznam, da me zelo, zelo vleče v otroške trgovine....jaz bi najraje že kar kaj kupila, pa se zaenkrat še zadržujem. Sicer pa je tudi moj še zelo priden in miren....še nič ne brca (čeprav komaj čakam,da malo brcne).
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 13:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 verjetno ne bova vprašala za spol, tako, da bova kupila nekaj modrega pa nekaj malo roza stvari , pa bo že,...dojenček se verjetno ne bo pritoževal,... Drugače pa imava mi2 doma zibko, ki sva jo dobila od sosede drugega pa še nič.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 13:24:19
|
|
|
|
kaja11
|
Čao punce!!... še mal pa nas bo odplaknilo tukaj v Ljubljani. Kr neki.... Melita...vem, da je dosti punc kupilo vozičke čez mejo. Cen ne poznam, vem samo da se splača. Jaz sem voziček kupila preko ebaya in sem za novega plačala 30% naše cene . A veste da jaz zadnjih par dni sploh nimam občutka, da sem noseča. OK trebuščka že imam malo..... samo slabosti in kronične utrujenosti pa ni več. Glede na to, da imam do naslednjega pregleda še 4 tedne in da je od zadnjega UZ minilo že tri tedne, me fuuul matra, da bi šla na en UZ in videla če je vse v redu. Mi bomo kupovali nove stvari šele po morju. Tudi sobico bomo preurejali šele takrat. Pred parimi dnevi sva Urbanu povedala, da ima mami v trebuhu dojenčka. Kaj je bil smešen . Valjda sploh ne ve točno kaj se dogaja (19 mesecev ima).... mu je bilo pa ful zanimivo in je lupčkal moj bušl
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 13:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja tud moji znaki so izginili nekam,...zgleda je to kar normalno . Ali pa so zarad tega vremena naši tako leni, da se jim nič ne da,... Tolažim se samo z mojim velikim bušijem . Vsaj to me spominja na to, da nosim najinega v trebuščku.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 16:55:21
|
|
|
|
sončnica22
|
Zdravo! Že nekaj časa prebiram forum, pa bi vam sedaj rada povedala tudi mi pričakujemo bebiko 20.novembra-upamo, da bo vse v redu ! Lep dan čeprav je zunaj tako grdo
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 17:37:27
|
|
|
|
viv_
|
Imam 15 minut časa, da se na brzino pofočkam Vidim, da imamo še eno novo Dobrodošla med nami! Jaz imam v službi norišnico ta teden. Zaključujem 2 projekta in se mi kar meša. Jutri grem dopoldan na eno konferenco, pa sem upala, da bom lahko potem "stegnila" domov, ampak ne bo šlo. Imam toliko dela... Sicer se pa nekaj slabo počutim. Matra me grlo, kašljam ko nora, pol noči prekašljam... Kriza! Bi bilo bolje, da bi do konca zbolela, bi se vsaj ulegla in pozdravila. Takole sem pa nekje vmes, ne tič ne miš. Proti koncu dneva sem taka, kot bi me povozil vlak Haha, Kaja 11 Mirna je tudi navdušena, da bo dobila sestrico. Upam, da bo morfologija potrdila, da je . Itak smo že vsi 100%, da je Zarja. Ampak se mi zdi, da Mirna pričakuje, da bo sestrica tako velika kot ona . Že razlaga, kaj vse bosta počeli skupaj No, čez dobro leto bosta pa res... Moram pa pohvalit Mirno, končno je čez dan brez plenic in to kar zanesljivo. Tudi za čez dnevno spanje je suha. Bravo mala! Ravno se bomo do konca znebili vseh pripomočkov, pa bo šlo "jovo na novo". Tako, zdaj pa šibam na razvajanje, na pedikuro. Čeprav ne vem, kdaj bo primerno toplo za odprte sandale . Uživajte punce, se beremo
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 21:43:09
|
|
|
|
urška76
|
Oj! Tale mraz dones me je pa čisto zdelal. Sem zaspala ko je moj rihtal malega za v posteljo, pa upam da se mi ne bo poznalo ponoči. Sem pa prišla čisto razočarana s pregleda. So me stehtale (sem nadoknadila minus in dobila cele 0,2 kg plusa. Komentar sestre je bil, da me slabo hranijo . Sam kaj ko se mi je zdele odprlo pri hrani. Pa pritisk so mi zmerle, kije tud bp. in to je bilo to. Mal pogovora, kako se počutim in da grem zdej mal delat, potem bova pa vidli, kako bo. In nato še samo omenim, da upam, da se ne bom več kregala, da pa v lakirnico ne grem. Pa me je samo ustavila in takoj napisala listek za bolniško, do nastopa porodniške. Po eni strani mi je to dobr, po drugi bi pa vseen šla delat. No še vedno me lahko komisija zavrne. Drugače mi pa ni tud srčka poslušala. . No pa sej bo kmalu tu 21.junij, ko je na vrsti UZ. Ja pa dobrodošla nova nosečka med nami. Punce, a bi se me spet za kakšno srečanje zmenile? Viv a odpreva novo temo med srečanji, al nadaljujeva staro? Lepo se imejte, pa več sreče na pregledih vsem, ki vas še čakajo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.