![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 30.5.2006 22:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 pa sva se danes prav vživela v nakup in sva nakupila kar nekaj stvari za najinega , bodije, kompletek (hlačke+majčko), kapico, zoknčke,...pa ene par hlačk, ene sva dobila celo podložene , pižamico, bodoča babi pa je kupila kopalno brisačko s kapuco....sva kr en fajn nakup naredila. Moj je pa kupil še 2 plišeka kužija in žirafco, ki ju bova dala na poličke, ko bo sobica pripravljena. Zaenkrat sem vse spakirala v eno škatlo s pokrovom in v mojo omaro,...ko pa bova imela sobico pripravljeno pa bova lahko dala tja. Komaj čakam, da začnemo delati na tem
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 31.5.2006 8:30:29
|
|
|
|
kaja11
|
Dobrodošla sončnica... nas je pa že kar veliko Tudi jaz sem bila včeraj čist zbita.... popoldne sem kar preležala na kavču, desca sta se pa igrala. Prav na živce sem si šla. Danes grem pa v šoping v Avstrijo.... za malega in zase. Upam, da bom kaj lušnega dobila.... ko en cotl hodim po svetu. Viv..... bravo Mirna. ... to se ti je pa lepo poklopilo. Mi bomo pa po moje čez par mesecev kar sponzorja za planice rabili. Uživajte v tem lepem sončnem vremenu
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 31.5.2006 11:48:30
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Danes sem sedaj še od moje zdravnice. Sem potožila glede zamašenih ušes, pa pravi, da sluhovodi so ok, da nima kaj spirat. Mi je pa predlagala naj si spiram nos s fiziološko, če bo kaj pomagalo. Pravi, da je to pač tegoba, ki bo minila novembra Viv, kako ste vi vašo odvadli pleničk? Nam še ne ratuje čisto. Smo rekli, da bomo zdej ko se bo (upam) otoplilo, da bomo šli spet v nove boje brez pleničke. Bi bilo pa fino, če bi nam čez poletje ratalo, ker gre septembra v vrtec. Pa še mal manj bi za plenice dali . Kaja11 kaj lepega kupi. Upam, da boš imela več sreče kot jaz. Matejka81 je pa že v elementu . Se spomnim kašna sem bila jaz v prve. Bi tudi samo kupovala in nabirla za dojenčka. Zdej pa še pogledala nisem, kaj imam na zalogi od Miha. Se bo treba počas mal spravit med škatle. Uživajte v sončku (baje bo popldne spet dež )
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 31.5.2006 13:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 A že vse nosite nosečniška oblačila? Jaz še ne, ker še vedno nase spravim dvoje hlače. Obseg pasu se je pa povečal za 8 cm. Pridne bodite in božejte svoje bušije! Ojej, jaz si že dober mesec ne znam predstavljati življenja brez nosečniških hlač . Ni šanse, da zaprem ene same hlače skupaj. Sem si pa kupila ene poletne lanene (nenosečniške) z elastičnim pasom, ki mi bojo na morju kr prav prišle, pa še drage niso bile
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 31.5.2006 13:53:24
|
|
|
|
viv_
|
Pozdravljene, samo na brzino... Urška76 - odpri novo debato na srečanjih, da bo na vrhu Ampak počakajmo, da se malo segreje, a prou? Da bomo lahko zunaj na kavi, sladoledu... Meni se ne poseda po lokalih v takelem mrazu... Kar se tiče odvajanja od plenic - se je odločila sama in je bilo konec. Niti enkrat ni bila na kahli. Takoj na wc. Potem je imela nekaj časa nastavek, sedaj pa še tega noče več, ker je "velika punca" - njene besede, jasno. Tako da kar lepo pove. Plenica ostaja ponoči. So pa v vrtcu, v njeni skupini samo še 3-je, ki še niso povsem zanesljivi brez plenic (Mirna zaenkrat spada še med te). Ostale so že vse odvadili. Je pa december 2003 in je najmlajša v skupini. Tale vrtec je res fajn stvar, vse zrihtajo Jaz še vedno kašljam ko nora... Upam, da bo počasi bolje! Ampak danes spet celo noč nisem spala, ker tok kašljam. Pa šla sem spat v dnevno, da ne bi še Gabra in Mirne zbudila. Lepo se imejte, grem naprej delat ...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 31.5.2006 16:47:04
|
|
|
|
lenca79
|
Pozdravljene vse , upam, da vas to vreme ni preveč zamorilo in seveda upam da bo jutri kaj bolje. Včeraj sem bila pri G - sva poslušali srček, je rekla da sonček pridno raste in nasploh sem rekla, da se dober počutim. Mal me je opomnala na kg (ki so mi mal preveč poskočli) - max. 1 kg na mesec je OK, da se zrediš, jaz sem se kr 3 kg v mesecu dni. Kriza!!! 5.7. imam pregled in UZ (komi čakam), mogoče bova zvedela tudi spol. Jaz nisem še nič nakupla za sončka, me pa kr vleče v trgovini da nebi kaj kupila, samo me fant nazaj drži. Nimava še prostora, kamor bi začela nalagati stvari - si še iščeva stanovanje. Sej res - tudi vas lahko prosim, da glasujete za naju - v nagradno igro sva se prijavila za brezplačno polletno najemnino in stroške bivanja - lahko glasujete za naju tako da pošljete sms IN NOVA PAR 5 na 2929 in mogoče nama bo uspelo, da zmagava (več si lahko preberete na http://www.burda.si/nova/akcija/). Za vaš glas hvala že vnaprej (glasujete lahko do 4.6.). Pozdravljena nova in seveda lep pozdrav vsem ostalim . Imejte se rade
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 8:20:06
|
|
|
|
kaja11
|
Dobro jutro Spet sem dobre volje ker sije tak lep sonček . Evo moje poročilo iz Celovca oz. Sudparka. Nosečniške zadeve so (razen zelo zelo redkih izjem) fuj in fej.... same vreče. Kupila sem si nekaj malo daljših majic, za katere upam, da mi bodo tudi ko trebuh skoči ven prav..... pa kiklo in hlače z nizkim pasom. Sploh se nisem nič nosečniškega kupila. Za Urbana sem pa samo v H&M par malenkosti dobila. Skratka mogoče sem mal optimist in upam, da bi bodo te zadeve prav ene 2 meseca, ko bom že sod in mi bodo res samo še vreče prav A je katera že kaj po naših trgovinah hodila?? Popek in ostale.... kakšne bele nosečniške hlače bi rabila.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 8:26:50
|
|
|
|
Luni
|
Dobro jutro, ! Ooooo, kakšen dan je bil včeraj! Potrjeno od profesorja, da je diplomska za vezavo!!!, gužva v službi - pa še do petih, oba otroka nastope - vsak na svojem koncu, zvečer še domača naloga od starejšega, sem ob devetih samo še padla v posteljo! Ampak danes je nov dan! Mala pikica pridno brca, sem čisto , ko čutim ! Malo me krči grabijo po mečih, centramed ne pomaga dovolj Donata zvečer, pa bo veselo zjutraj Držte se! Pa-pa
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 8:58:47
|
|
|
|
viv_
|
Luni, za diplomo... Pri nas je pa v ponedeljek senat in bodo povedali, ali je predlog moje magistrske OK ali ni. Potem pa še mal veselo na delo ... Kaja11, a dej nehi, a da ni nč pametnega... A si bila tudi v CA v mestu a samo v Süd parku? Pa jaz v CA dobim ponavadi kaj luštnega za Mirno... Samo nikakor mi ne rata skočit v Avstrijo, vedno nekaj pride vmes... A je LJubelj prevozen brez verig?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 9:07:21
|
|
|
|
kaja11
|
Luni.... čestitke za diplomo.... in to ob dveh otrocih.... noro Viv... samo v Sudparku sem bila. Pa saj za punčke imajo tudi v C&A.... za fantke pa čist nobene izbire ... kr neki. Mogoče je bilo pa izropano Bomo pa v naši deželi mal več dinarčkov pustil Da ne boš mislila, da nisem šla preveri kakšne so razmere na prelazu
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 9:14:20
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Viv se strinjam, da počakamo na sonček in toploto. Tale mraz je že mal mim a se vam ne zdi. Lenca79 moj glas si že dobila. Upam, da vama rata. Pa daj ta post še na čvekanje v tri dni, tam je največja frekvenca, jih bo mogoče še kaj več glasovalo za vaju. Kaja11 a pol je še vedno žalost v sudparku? Bele hlače sem videla v Kepici, sam ne vem za ceno. http://www.kepica.com/index.htm Si lahko tu gor malo ogledaš. Kaj majo pa v popku pa tule http://www.trgovinapopek.com/kolekcija/kolekcija.htm Drugače, pa priznam, da nisem nič kaj dosti gledala po naših štacunah, kaj imajo. Se mi je v prve zamerilo, ker bi kmalu za ene hlače dala toliko, kot sem potem dala v Celovcu za hlače, majčko in jopico. Luni bravo za diplomsko. Upam, da te bodo krči minili. Donat je pa res super zadevca. Pomaga proti krčem pa še prebava je potem idealna. Uživajte
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 10:30:23
|
|
|
|
najci
|
Mi smo se vrnili iz prvega nosečniškega dopusta. Sem takoj izkoristila dneve, ko so slabosti in bruhanje minili in šla malo na morju. In če verjamete ali ne, se veliko ljudi že kopa! Tudi jaz sem pikici malo namočila v morje in mislim, da sta tamala uživala ! In veste, kaj je še novega? Na morju sem začutile prve v trebuščku, kot da bi me tamaladva pobožala od noter! Priznam, kar zacvetela sem. Lepo, da trebuščki rastejo, a ne? Meni vsi pravijo, da se sploh še ne vidi, toda midva z možem že zelo dobro vidiva, kako je trebušček zrastel. Bo pa treba resno hitro v shoping po kakšne nove hlače. A ste bile kaj v CA v centru Celovca? Jaz nameravam iti tam pogledat - a imajo kaj pametnega?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 20:57:18
|
|
|
|
lenca79
|
Večer vsem , sej je najbolje trenutno kupiti kar normalne hlače (tiste, ki se nosijo pod pasom), pa mal bolj ohlapne majčke pa bo. Jaz grem najbrž naslednji teden v IT pa vam bom poročala, če kaj pametenga najdem. Lepo in mirno noč vam želim - danes je vsaj noč dobra za spanje urška76 najlepša hvala za tvoj glas.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 1.6.2006 21:43:57
|
|
|
|
***pika***
|
Živijo! se še jaz na kratko oglašam. Tudi jaz sem že nekaj časa v nosečniških hlačah - v takih, ki imajo v pasu elastiko na gumbek in se sproti prilagajajo (so iz Popka, niso bile ravno poceni, ampak jih fino nosim). cenejše tričetrt hlače, ki sem jih kupila v Domžalah nasproti Špara, pa v teh 'zim skih' dneh čakajo na novo poletno priložnost Drugače sem tako rekoč super - samo trebušček izdaja mojo nosečnost - sem vse bolj ponosna nanj. Pa malček/malčica že brca - zdaj sem vsak sdan bolj prepričana, da je tisto kar čutim, res . Super. Komaj čakam, da se bo čutilo še navzven, da bo imel še možek kaj od tega
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 8:14:18
|
|
|
|
kaja11
|
Dobro jutro! No takole.... jaz sem se odločila in naročila na samoplačniški UZ... danes grem, pa še mimogrede mi bo posnela na CD . Že prvič me je v tem obdobju začelo mučiti če je vse v redu in sem se šla prepričat. Morfologijo imam šele čez 1 mesec..... se mi bo zmešalo do takrat. Držite pesti, da bo vse v redu. Danes sem sanjala porodno sobo in porodnišnico.... v prvi nosečnosti tega nisem sanjala nikoli..... samega poroda v sanjah seveda ni bilo.... bistvo sanj je bilo, da je Urban bebico fuuul lepo sprejel... se vidi kaj me v resnici muči, a ne!! LP
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 11:38:14
|
|
|
|
viv_
|
kaja11, kako je bilo na UZ? Joooooooooj, jaz sem pa takooooooooooo leeeeeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaaaaaaa... Čisto nič se mi ne da! Kr surfam po netu, pa iskala sem slikcie kampov za poletje, pa fotokopirala sem si ene stvari. Sploh se ne morem skoncentrirat! Kriza! Še dobro, da je vikend, da se malo spravim k sebi... Dones ima še moja mami rojstni dan, tako da bomo malo prežurirali. A lahko eno vprašanje - kolk vam paše sex? Berem na "spolnosti" kako vse po 10x na teden in oh in sploh, pa kako otroci niso ovira... Pa imam kar mal slabo vest. Men pa ful ne paše, pa res sem vsa crknjena zvečer, da smo še dol padem... Ajoj... bo že boljš! Čeprav se mi je po eni strani glupo sikirat, saj ni to edina stvar v odnosu... ali pač?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 13:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla ojla vsem ja že dolg časa nism pisala...danes pa..... kaj kej počnete novembrke....???
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 13:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11 Dobro jutro! No takole.... jaz sem se odločila in naročila na samoplačniški UZ... danes grem, pa še mimogrede mi bo posnela na CD . LP kaja11, kako hitro prideš na vrsto, ko se naročiš na samoplačniški UZ? Kaj si jim rekla, a samo, da bi rada, da ti nardijo UZ? Jaz tudi razmišljam, da bi šla, ker me to čakanje na morfologijo ubija
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 13:50:23
|
|
|
|
kaja11
|
Na pregledu je bilo enkratno. Moje dete je fuuuul živahno, malo nam je pomahal, brcal,.... še zmeraj sem čisto raznežena. Čisto nič mi ni žal, da sem šla . Zdaj bom mirna do morfologije. Mi kar sonček sije
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 13:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinyP ojla ojla vsem ja že dolg časa nism pisala...danes pa..... kaj kej počnete novembrke....??? Pozdravljena,...uf, kaj jaz počnem? Učim se, pa razmišljam o naslednjem tednu, ko bo upam, da vse za mano (učenje& stuff ), prav ne da se mi nič več. Sem predelala par vprašanj zdaj in sem ugotovila, da bom po večini lahko bluzila . Upam, da dobim taka vprašanja na izpitu pol tud. Drugače pa gremo verjetno jutri spet malo v šoping si morata bodoča ati pa mami tud kaj privoščit . Moram pogledat v omaro malo kaj bi pravzaprav potrebovala
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 13:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11 Na pregledu je bilo enkratno. Moje dete je fuuuul živahno, malo nam je pomahal, brcal,.... še zmeraj sem čisto raznežena. Čisto nič mi ni žal, da sem šla . Zdaj bom mirna do morfologije. Mi kar sonček sije Koliko pa stane tak UZ?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 13:57:52
|
|
|
|
kaja11
|
Matejka....7.200,00 sem dala..... na DVD mi je posnela, pa še tri slikice sem dobila. Viv.... za sex sprašuješ.... kaj je že to . Meni šele zadnje dva tedna paše malo nežnega stiskanja.... prej mi je bilo tok slabo, da se mi možek sploh ni smel približat. Na žalost tudi mi malo štrajkamo
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 14:01:29
|
|
|
|
kaja11
|
Ma čist sm smotana.... Matejka.... včeraj sem klicala in bila danes na vrsti.... dr. Mihelič Klara v Črnučah. Rekla sem, da bi rada šla na samoplačniški UZ.... nič drugega. Če si mal panična..... tako kot jaz.... se res splača.... vse organe je pregledala, ful se je hecala, mali je mahal in nekaj blebetal (usta odpiral). Noro, krasno, .......
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 14:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj te razumem kaja,...Jaz bi tud šla, še pred to morfologijo . Kličem zdaj v Fontano pa se mi noben ne oglasi več .
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 16:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa prebrisana,...v ponedeljek imam rojstni dan in me vsi na čelu z mojim dragim sprašujejo kaj si želim,...no in sem mu rekla, da bi bilo najlepše darilo videti najinega . In se bom v ponedeljek naročila na UZ Komaj čakam, upam, da bom na vrsti že v torek
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.