|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
23.5.2006 14:17:51   
Anonimen
wiiii user posted image kako ste pridne, jaz sem se malo polenila in le še tu pa tam pogledam na forum,...user posted image , danes je en tistih dneh, da sploh ne vem, da sem noseča,...ja še vedno sem v pižami najbolj komot kar je možna in trebuščka sploh ne vidim user posted image . Se delam, da nisem noseča user posted image . Saj ne , hec hec,...v glavnem zaenkrat se še nič kaj ne dogaja,...vsaj da bi jaz vedela ne,...ne čutim gibov,...mogoče je pa najina pikica bolj drobna user posted image . No mogoče je to znak, da je punčka user posted image , punčke bi naj bile manjše, ne? user posted image . Ah je no uživajte v lepem dnevu!
Čau čau

(odgovor članu ***pika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
23.5.2006 20:42:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ***pika***

Punce, a ima tudi katera kak konkreten občutek, da se je črevesje premaknilo višje? jaz sem bila včasih, ko sem se najedla napihnjena nižje, zdaj je pa najhujše okrog popka in višje, zadnjič sem po konkretni porcije solate že težko dihala, včasih pa sem jo lahko zdrla kar konkreten kupček.
Kaj šele bo! user posted image

Ja pri meni je že nekaj časa tako, da se mi napihne del pod prsmi user posted image , in pol imam tak eno žogico spredaj user posted image

(odgovor članu ***pika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
24.5.2006 8:50:16   
viv_
Dobro jutro!

Kako ste punce? Mene boli grlo, včeraj sem potem polizala en Neoangin, upam, da to lahko, pa mi je res pomagal. Sicer mi pa tale dež danes prav paše... Bom vsaj doma malo pospravila!

Trebuh pa raste, rate... na rit spravim samo še ene hlače in 2 krili... V nosečniških cunjah (sem dobila precej od prijateljic) pa še smešno zgledam, ker je vse še "prazno" user posted image  Bo že... Še kakšen mesec, pa bom prava nosečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
24.5.2006 9:24:55   
bubče
jutro jutro nosečke user posted image

ja, res prav paše tale dežek...končno...da mal popuca (tud mojo glavo) ;) in odpihne tečnobo user posted image

jah, trebušček pa raste res, sam pr men bl tko, k da se redim...nič še ni kej nosečniški....sam za oblečt nič nimam....user posted image  nosečniške cote so pa k vreča za krompir trenutno....mah, sej en mesec bo že še....komi čakam, da se bo kaj bolj konkretno videlo....user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
24.5.2006 9:37:14   
urška76
Ojla user posted image !
Paše tale deže kaj? Bo mal cvetni prah pospravil, pa peskovnike namočil. Naš mali je bil včeraj čisto prašen. Sta na igrišču še z enim fantkom metala pesek v zrak in potem je bilo tistega prahu okoli njiju malo morje. Tisti fantek pa je kričal "Poglej kako smrdi!" Smo se z njegovo mamico prav nasmejali, ko smo ugotovili, da hoče rečt kako se kadi. user posted image
Moj trebuh je pa že nosečniški. Dobivam "komplimente" v stilu "Te je pa kar naenkrat napihnil". Je pa včeraj zvačer, ko sem počivala naša mala pikica brcnila očka. Sva gledala Tv, pa ležala sem na hrbtu moj je imel pa roko čez moj trebuh, pa se je kar naenkrat user posted image  z nogico oprl in odrinil. Tako, da počasi se bo začelo z nogometom user posted image . No pa saj sem že v 17.tednu.
Lep dan

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
24.5.2006 9:38:33   
majas
Jutro!
Jaz sem vsak dan bolj nestrpna...še malo pa bo sobotauser posted image hvala za vse želje...res te user posted image ...
Tudi jaz ko se se najem sem tako napihnjena kot ena žogica marogica...o prsih pa da niti ne govori..user posted image
Tudi jaz sem vesela, da pada dežek, ampak sem zato malo bolj lena...bi samo lenarila, pa bi morala sesati, likati...oh joj...

Vidim bubče, da st tudi ti tečka-kaj še katera? jaz sem včasih tako tečna da bi se samo kregala in grem že sama sebi naživce-hormoni kaj? user posted image ko se umirim pa rečem-sem si samo pritisk malo zviševala user posted image
Nič pridne bodite...papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.5.2006 9:38:43   
kaja11
Ja, jaz imam tudi občutek, da je to prav eno zoprno obdobje. Stare zadeve nas tiščijo, nosečniške so pa še prevelike. Jaz sem šla v C&A in sem si kupila ene tko bol "bagi" hlače z žepi, ki so mi edine lepo prav. Naslednji teden si grem še kakšne kupit.... bom pač bol šortna hodila v službo. Popoldne imam pa že nosečniški trebušček... sploh če se češenj najem (nažremuser posted image ).
Jst tud komaj čakam bušija.

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
24.5.2006 9:41:42   
Aja1
Pozdravljene user posted image !

En teden se nisem nič oglasila, ker sva z mojim dragim možem (zdaj je že mož user posted image ...se mi kar hecno sliši, ker tega nisem navajena) bila na krajšem dopustu na morju. Seveda pa čestitke za vse uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se pri meni še niso pojavile brcike. Jaz resnično že komaj čakam, da mali user posted image  prvič brcne svojo mamico user posted image . Trebušček se pojavlja občasno (predvsem v večernem času), sicer pa ga drugi še vedno ne opazijo. Kilogrami so pa + 2. Hlače pa so od prej le še dvoje - troje dovolj velike.

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
24.5.2006 10:45:42   
Višnja
pozdravljene,

včeraj sem tudi jaz opravila NS...čeprav je g rekel, da mi ni treba na to preizskavo, sem se odločla da grem in mi ni niti malo žal, ker sem lepo vidla mojo pikico, ki pridno raste. Drugače je vse Ok, tveganje za DS je 1: 7055 (približno)...mislim, da je to dobro, kajne?Se mi je prav kamen odvalil od srca..in sem zdaj bolj mirna....sedaj pa uživanje drugega trimesečja, za katerega pravijo, da je najlepše obdobje nosečnosti. Spola pa se še ni videlo, verjetno je bil zmenjen z mojim [sm=smiley27.gif" border=0>, ker on ni hotel zvedet ufff...ma važno je, da je vse OK

Uživajte pa čeprav je dežek.........

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
24.5.2006 10:50:25   
Luni
Ravno sem s pregleda pri G-spet mi je delala UZ. Tolk sem raznežena: mali je ustka odpiral, pa rokico v usta tlačil, pa s palčkom štopal: tako lepo se ga že vidi, vse mi je pokazala: učke, usta, nos, prstke, mehurček, ledvičke, želodček, samo tam od spodaj user posted image  mala mš ni hotela nog malo drugače premaknit user posted image  . Je pa vse super, naju je G pohvalila, da je vse idealno user posted image  : tako otrok, kot mami. Ko pa je hotela eno slikico za bratce sprintat, se je pa toliko v posteljico zakopal, da je komaj en profil našla user posted image  Že zdaj komandira! 
Res sem zadovoljna, kljub dežju je taakkkkooooo lep dan! Imejte ga še ve! Pa-pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
24.5.2006 13:49:06   
Anonimen
Punce je možno, da začne v prvi nosečnosti otrok brcati v 17. tednu? No danes je polnih 16 tednov. user posted image  Sem držala roko na trebuhu pa sem začutila nek gib, pa ne vem al je to to al ni? V glavnem sem prvič imela tak občutek, da bi to lahko bilo to. Prej sem vedno mirno ležala na hrbtu pa sem poskušala kaj začutit pa nič. Zdaj pa ko sedim za računalnikom pa se mi je zdelo, da bi lahko bil gib,...

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
24.5.2006 16:01:36   
tačka
Punce pozdravljene,

po dooooolgem času se spet oglašam. Za nami je NS (že kar nekaj časa). Bilo je vse ok. Oba user posted image user posted image  sta bila super, samo eden je bil ful živahen, drugi pa malo bolj zaspan. Naslednji pregled imam šele čez dva tedna - komaj čakam, da ju spet vidim. Me že ful firbec matra, kakšnega spola sta. No, saj je vseeno, samo da sta zdrava.
Trebuh se mi že zelo pozna, tako da mi nosečniške oblekice že prav pašejo.
Zdaj pa šibam na faks, čeprav se mi v tem vremenu sploh ne da nikamor.

Uživajte, pa se beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
24.5.2006 16:41:44   
lenca79
Juhu, vreme za spanje - mal vas pozdravim pol pa grem spat, ker me full neki zebe.user posted image
Super tačka in Višnja sem vesela za vaše male sončke. Full dober Luni, da ti je G naredila ultrazvok. V katerem tednu si? Me zanima kaj bo men rekla, mam pregled v torek.
Vidim (in se tolažim user posted image ) da imamo že skoraj vse težave z oblekami. Jaz se zjutraj za službo minimalno 5X preoblečem, ker mi vse full čudno stoji. Pa bo že, bo treba res it v shoping.
Kaj pa nakupovanje za naše male sončke? Že imate kaj?
Lep popoldan - imejte se rade user posted image

(odgovor članu tačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.5.2006 8:37:36   
viv_
Dobro jutro!

Evo, lenca79, jaz sem se danes 3x preoblekla zjutraj user posted image . Upam, da bom v soboto res uspela skočit do Celovca, da kaj nabavim. Pa kakšne kratke hlače moram kupit, za poleti. Če poletje sploh bo user posted image . No, v Grčiji bomo že ujeli nekaj sonca...

Ponoči je rodila ena moja dobra prijateljica. Sem prav vesela, ker je imela v drugo take komplikacije, da je potem rodila v 5 mesecu in se je žalostno končalo. Zdaj je pa vse OK. Res sem vesela!user posted image

Včeraj sem pa delala mal generalne po stanovanju, pa me je zvečer tako "šponal" trebuh... Moram res malo upočasnitit tempo.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.5.2006 9:01:55   
Luni
Oooooooo, novemberke, pa kam ste se skrile?
Lenca79, sem v 17. tednu in mi je naredila UZ ne da bi ga pisala, ker ga ZZZS ne odobri. Sploh nisem pričakovala UZ, ker mi ga je delala že 2x, pa me je prav prijetno presenetilauser posted image , saj konec koncev ji je verjetno lažje spremljati otročka, glede na to, da ga ima v ordinaciji.
Jaz se oblečem kar že v nosečniško, mi je prijateljica ful oblek posodila user posted image  (si jih je sama naredila-res zellloooooo lepe, prilagojene tudi za to začetno obdobje, katero je glede oblačil res najbolj kritično), oz. kakšne moje z nizkim pasom, tudi ful dobro zgleda. Za malo pikico imam pa en nov kompletek iz H&M, mi ga je svakinja dala, ker je dobila dva čisto enaka, pa seveda od tamalih dveh mi je še par stvari ostalo.

Včeraj je bil res tako lep dan: najprej me je zjutraj G razveselila, da sem bila cel dan dobre volje, kljub dežju, potem sem pa še od profesorja dobila potrjeno temo diplomskega dela ter popravljeno diplomsko delo! Bravo! Upam, da res diplomiram preden nas bo 5 user posted image

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.5.2006 10:05:06   
urška76
Ojla!
Danes bo pa spet sonček. Mi smo šli včeraj (smo izkoristli dež za trgovine) po sandalčke za Miha. Pa se mi je spet drl, ko da ga iz kože dajemo. Ne vem kaj mu roji po glavi. Sej ga še nikol nismo v nobeni trgovini pustili. Ampak on pa ne bo čevljev probal. Potem smo šli pa še na sladoled, pa se mu je zazdelo, da mu nisem dovolj hitro dala korneta v roke in je padel v tako ihto, da mi je pol hale A v BTC-ju pobrisal s hlačam in majčko(pa belo majčko je imeluser posted image ). Njegov kornet je pa potem itak v košu za smeti pristal. Pa vedno sem mislila, da meni se pa otrok že ne bo po tleh metal sredi trgovineuser posted image . Hja kako gre že tista o zarečenem kruhu...
"Pa kakšne kratke hlače moram kupit, za poleti. Če poletje sploh bo user posted image . "Viv ne kliči user posted image  s takšnimi izjavami. Poletje bo, samo upam da ne prevroče user posted image . Pa čestitke tvoji prijateljici za zdravega user posted image .
Luni super za UZ. Upam, da ga bo men tud drug teden naredila, sam nič preveč ne pričakujem. Ima tak naval nosečk, da verjetno ne bo imela časa. Bom morala kar na junij počakat.
Zddej pa šibam mal pospravt, pol pa počivat.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.5.2006 15:35:14   
marella1
Hello user posted image

tudi jaz sem imela včeraj G in sem bila prepričana da mi ne bo delala UZ pa mi ga je na mojo srečo naredila. user posted image  je bil prav posrečen, eno nogico je imel skrčeno, drugo pa stegnjeno ter rokico v ustih. Sem bila čisto raznežnena. Z otročkom je vse OK. Pri meni pa je posumila da imam posteljico zelo nizko, tako da  me je poslala še po drugo mnenje naslednji teden. Če se bo njen sum potrdil me bodo morali imeti kar pod nadzorom. Bom vse potrpela samo, da bo z user posted image  vse OK.

pa pa

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.5.2006 8:26:16   
viv_
Dobro jutro punce!

Bravo bravo, za vse preglede... Jaz imam naslednjega 20.6. In to, morfologijo user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!!!!

Danes imam pa prvič oblečene nosešniške hlače user posted image . So že kar lepo napolnjene user posted image .

Za tegale novega otročka sem pa upala, da bo bolj "salonski", tko, pri miru, sedeč nekje v kotu ... Ampak nič ne kaže. Gibi v trebuhu so isti kot pri Mirni - ves dan na spidu... Tak dober občutek! Me pa nekaj zdravje zafrkava, iz nosa mi teče, pa grlo me praska. Nič čudnega, ko se pa stalno menja tole vreme.

Jutri šibam v Celovec. Končno!!!! Mal po cunje, pa še pri Schmidu imam nekaj stvari naročenih za novo otroško sobico. Jupi, komaj čakam!

Imejte se punčare user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.5.2006 10:50:04   
Aja1
Viv, jaz imam morfologijo pa en dan pred tabo. user posted image  Komaj že čakam, da izvem, če je fantek ali punčka user posted image . A že čutiš gibe? Pri meni pa o tem še ne duha in ne sluha...popoln mrk v trebuhu. user posted image  No, saj je še čas za prve brcike. Upam, da jih bom kmalu dočakala. Sploh si ne znam predstavljati, kakšen občćutek je to.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.5.2006 11:10:47   
Luni
Viv in Aja 1, jaz imam pa 21.6. Mi je že obljubila G, da takrat bi se pa moralo videt, kaj bo user posted image
Viv, ti že veš, da boste imeli user posted image : A ti kaj kislo paše? Mi je kolegica rekla, katera tudi pričakuje user posted image , da bi samo kislo jedla in to čimbolj. Me prav zanima.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.5.2006 11:21:34   
viv_
Luni, ja, naj bi bila user posted image  ... Ampak, zdaj smo pa tako "zapalili" za Zarjo, da bo kar šok, če slučajno na morfologiji reče, da je user posted image user posted image  Ma ja, kar je je, samo da je vse OK.

Aham, nosečnost poteka zelo podobno kot v 1., tako da... Pa paše mi kislo in slano. Bomo videli.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.5.2006 12:21:02   
Lana_s
Ojla, še jaz po dolgem času. Kmalu se mi spet začnejo izpiti in je bolj malo časa za RR.
Tudi meni trebuh že kar raste a nažalost še tudi ni nič kaj nosečniški.user posted image
Luni, ni rečeno da ti kislo paše, če pričakuješ punčko. Jaz sem umirala za Ice Milko in sem potem punčko dobila. Bolj mi je sladko pasalo. Zdaj pa bi samo čips jedlauser posted image user posted image  In zdaj je za 100% drugače kot prvič, še zdaj nimam občutka da sem noseča - razen da se redimuser posted image  Upam da bom tokrat zvedla pred porodom kaj je, ker prvič je vedno nogice skupaj držala in se ni vidlo.

Lep vikenduser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.5.2006 12:39:54   
kaja11
Čao souser posted image !!

A ni dons en lep danuser posted image . Z možekom imava frej dan, tko da mulčka po vrtcu spokam k babi, midva pa v staro Ljubljano na pijačko in večerjo. Po moje mi bo ful čudno k ne bo treba za nobenim laufatuser posted image .

Pri meni še vedno noben ne opazi, da sem noseča.... po moje mislijo da sem se zredila... to pa valjda ne bo nihče pripomnil.

Datuma za morfologijo še nimam. Bom šla kar na samoplačniško v Dravlje, da mi bodo še 3D filmček posneluser posted image .

Kakšen lump oz. lumpa se pa pri nas skriva, če meni totalno češnje pašejo.... ti ni niti kislo niti sladkouser posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
26.5.2006 13:35:12   
kaja11
Viv.... to je pa full dobr, da imaš eno orng fuzbalerko v bušlu. Jaz upam, da bo drugo dete malo bolj aktivno..... prvi prvem sem bila 2x na urgenci, pa še ene 10x čist zelena, ker se je tok mal oglašal. Valjda zdaj vse nadoknadiuser posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.5.2006 13:42:40   
Aja1
Meni pa paše tako kislo, kot sladko user posted image  Upam, da ne bosta dva. user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.