|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
2.6.2006 16:53:27   
Anonimen
uuuu super ideja za roj. dan...škoda da sm ga jz že imelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.6.2006 16:59:31   
Anonimen
A ne, da? user posted image  Sem prav premišljevala, da bi si pač za roj. dan plačala sama Uz, no potem pa moj vseeno ni vedel kaj mi kupiti,...pa sem ga rešila muk user posted image . Zdaj pa hočem še posnetek, da bom nehala gnjaviti vsem okoli sebe user posted image  in šinfat ginekologa, ki mi je naredil res nikakvo sliko s 1. UZuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.6.2006 17:27:24   
urška76
Ojla!
Vidim, da nisem edina, ki ji ne paše user posted image . No sej v bistvu mi paše, ampak dopoldne, ko še nisem utrujena, zvečer, ko gre pa naš pajac v posteljo mi pa ni več do drugega, kot do spanja. Je moj že čist bogi. No vsaj med vikendi (če smo doma seveda), mal nadoknadiva zamujeno medtem, ko ima mali opoldanski spanec. user posted image
Drugače sem pa danes lena, pa tečna 100 na uro. Se moram prav brzdat, da ne stresam preveč slabe volje naokoli.
Kaja11 superca za tvoje živahno dete. Mene pa nič ne skrbi, ker mi da vsaj enkrat dnevno vedeti, da je v mojem trebušku.
Viv, ti pa dobro žuraj.Sam ne preveč, da te ne bo spet kaj bolelo.
Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.6.2006 20:39:58   
najci
Sex... hmm, tudi jaz lahko rečem: kaj je že to?!? Pa saj ne vem, kako bi mi prej kaj pasalo, ko sem pa ves čas bruhala?!? Nič ni bilo od mene. Zdaj sem malo boljše in mogoče mi bodo pa zdaj hormoni v drugo smer pobegnili user posted image .

Kaja11, še mene neki zanima glede UZ: a so ti res filmček posneli? Jaz sem ga namreč pričakovala na NS v Dravljah, pa so me kar malo razočarali, ker sem samo 10 slikic na CD dobila. Filmček, ki smo ga v živo gledali na NS je bil čisto nekaj drugega, kot slike. Sploh je bilo še bolj zabavno gledati, ker sta dva user posted image  user posted image  in vse čas vse miga gor in dol... Tudi jaz bi šla, če res dobiš filmček - se mi zdi to tako lep spomin.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.6.2006 20:49:47   
Anonimen
Najci jaz sem gledala cenik UZ na Fontani v MB, pa sem videla, da naredijo posnetek na kaseto mater so zastareli user posted image ), drugod lahko dobiš baje že CD oz DVD. Ampak tam sem videla, da delajo pregled v 12. tednu (nuhalna svetlina) in v 22. tednu (morfologija) user posted image  Tako, da jaz sem v 18. tednu pa upam, da mi bojo vseeno nardili navaden UZ pa snemanje na kaseto pride pa 1.600 sit (to je treba verjetno doplačat)+ seveda sam UZ pregled 7.700 sit. ampak nič ne de, to je krasen spomnin potem user posted image .
Mi lahko katera pove kaka je razlika snemanje z kaseto in snemanje na kaseto? user posted image  Ker so tudi cene drugačne.
Kaja11 v katerem tednu si ti?

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 2.6.2006 20:50:29 >

(odgovor članu najci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.6.2006 20:57:42   
viv_
Oj,

jooooooooooj, ste me "zrajcale" s telim samoplačniškim UZjem in filmčkom. Jaz sem pri Mirni dobila film prav pri Miheličevi. Zdaj sem pa malo upala, da ga bom dobila na NS, pa ga nisem. Hm hm, mogoče bi se pa prijavila, pa dam potem dvd možu za darilo za obletnico poroke user posted image

Kaja, a si imela svoj dvd sabo a ga je ona dala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.6.2006 20:59:51   
Anonimen
Mislite, da kljub temu, da je še prehitro za morfologijo lahko naredi Uz user posted image . Jaz upam, da mi ne bojo delali problemov, ker si zelo zelo želim videti tega škratka, ki raste v meni user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 2.6.2006 21:00:11 >

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.6.2006 10:51:19   
MALINČICA
Matejka81, cena z kaseto je, če ti oni posnamejo kaseto, ki ti jo pri njih dobiš. Če pa s sabo prineseš svojo kaseto, pa je to snemanje na kaseto.
Sem ravno zadnjič, ko sem šla na nuhalno svetlino na fontano videla eno nosečnico, ki je še pred pregledom držala v rokah videokaseto.
Sem si tudi mislila, da so 10 let za leseno žlico.user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.6.2006 13:06:08   
Anonimen
Malinčica hvala ti,...sem malo blond, sploh si nisem znala razlagat tega user posted image . No, super, samo, da bom čimprej na vrsti, ker me res firbec matra,...user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.6.2006 14:08:51   
severnica77
Pozdravjene, včasih se malce pretihotapim k vam, novembrkam, čeprav sem sama decembrčica.

Glede NS oz. UZ. Mislim, da je najbolje, da se naročite k dr. Pelkičevi (če ste iz MB). Vse posname na DVD-R (ne vem ali ga moraš imeti s sabo - mogoče za ziher). Pregled pa stane 12.000,00 S snemanjem.

Ima zasebno ordinacijo na Gregorčičevi ulici v MB. Se pa lahko naročite tudi preko e pošte: ksenija.pelkic@siol.net

Lepo nosečnost želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.6.2006 15:00:34   
tačka
najci, sem videla, da si bila ti tudi na NS v Dravljah. A so ti računali enega ali dva pregleda (glede na to, da imaš dva)? Meni so računali samo enega, potem pa mi je moja G rekla, da je bilo pa to zelo prijazno od njih, ker bi mi drugače morali računati dvojno, glede na to, da nosim user posted image user posted image .
A že veš oz. boš vprašala, kakšnega spola sta? Mene zadnje čase ful firbec matra, zato upam, da se bo prihodnji teden že videlo. Sicer je pa važno samo, da bosta zdrava.
Včeraj sem brala v knjigici dr. Pušenjaka, da ponavadi dvojčka začneta brcati prej kot enojček, tako da komaj čakam, da začneta.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.6.2006 16:48:09   
Aja1
Punce, zdaj ste pa še mene prav navdušile nad samoplačniškim UZ....Bom videla, če bom lahko počakala še 2 tedna (takrat imam morfologijo). Je pa sigurno lepo imeti za spomin tudi cd, na katerem veselo brca user posted image . A ga dobiš tudi na morfologiji ali je vse to vedno samoplačniško?

Božajte trebuščke in lep preostanek vikenda!

(odgovor članu tačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.6.2006 18:41:52   
najzaspanka
Pozdravljene. Sem nova novemberka med vami. Noseča sem 17 tednov in me zanima, kdaj se prvič začutijo brcike otroka. Sem iz okolice Brežic in me zanima ali je katera še iz tega konca.Lep dan še naprej.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.6.2006 20:20:20   
najci
Dobrodošla najzaspanka med nami user posted image ! Vedno več nas je, super. Praviš, da si iz okolice Brežic? Tudi jaz izhajam od tam, čeprav zadnja leta prihajam le še na obiske (najprej študij v LJ, zdaj pa živim na Gorenjskem). Ampak, mogoče se pa poznamo, saj Brežice niso tako velik?!? Če želiš, napiši kaj več na privat mejl...

Tačka - prvič slišim, da naj bi NS za dvojčke za dvojčke dvojno zaračunali?!? Meni so enojno... sicer pa so mi vsi govorili, da naj bi moj pregled odlgo trajal, pa smo končali v 15.minutah, ker so imeli blazno gužvo...
Takrat se s spolom G sploh ni ukvarjala, tako da še nič ne vem. Me pa firbec že močno matra! Če se bo videlo, seveda hočem vedeti!
Tačka, še tebe povabim malo, da poglej pod forum Dvojčki. Poskušamo dvojne nosečke malo čvekati o dvojni nosečnosti...

Sem pa zdaj tudi jaz čisto zmešana nad tem samoplačniških UZ v Črnučah, ker si močno želim imeti filmček! Meni je bilo tako lepo tistih nekaj minut na NS, ko sta tamala user posted image  user posted image  ves čas divje migala - bi rada še mojim staršem to pokazala. V času naših mamic namreč še niso imeli UZ in si sploh ne predstavlja, kako to izgleda, kako je lepo user posted image .  Bom kar šla ta teden in mogoče se bo pa tudi spol že videl - naslednji pregled imam šele 22.6.

(odgovor članu najzaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.6.2006 12:08:29   
Anonimen
Hojla novembrke user posted image

Kako smo kaj danes? Vreme nič kaj lepše, mislim, da se bo vsak čas spet uscalo user posted image . Za učit se imam kar precej, no, nekaj sem se celo že user posted image . Komaj čakam, da jutri pokličem za UZ user posted image . Sem se odločila, da grem 100%, komaj čakam, da vidim najinega user posted image .
Po drugi strani pa ne čakam komaj na jutri, ker bom spet 1 leto starejša user posted image . Bemu, kak čas beži user posted image .

No, lepo preživite to nedeljo,...se še kaj oglasim danes
pridne bodite, pa božajte trebuščke (zdaj že sigurno čutijo kaj user posted image !)

(odgovor članu najci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.6.2006 12:15:40   
Anonimen
Še ena novemberka se javlja. user posted image

Noseča sem 18/4 dni. Trebušček že postaja okrogel, brcik pa zaenkrat še ne čutim.

Lepo se imejte vse skupaj!

Obljubim, da drugič več napišem.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.6.2006 17:43:31   
engel
cao! mene pa zanima a je to pri vseh ginekologih, da se lahko narocis na samoplacniski UZ? In prav filmcek ti posname al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
4.6.2006 17:57:27   
Anonimen
engel moraš najti samoplačniškega pa da dela to, da ti posname filmček, nimam pojma, po moje, da ne delajo vsi tega user posted image .Ker osebni ginekolog vsaj moj, mi bo naredil max 3 UZ v celi nosečnosti, do zdaj sem bila samo na enem user posted image . in še to v 10.t, zdaj sem pa že v 18t.

(odgovor članu engel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.6.2006 19:23:09   
lenca79
Čao vsem user posted image ,

pozdrav vsem novim nosečkam. Vse pravite, da greste na samoplačniški UZ. Jaz imam šele čez mesec dni UZ (v 22 tednu) pa sedaj upam, da bom zdržala do takrat. Se trenutno full dober počutim tako da si včasih mislim, da sploh nisem noseča, ampak da sem se samo močno zredila user posted image .

Lepo in rade se imejte vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
4.6.2006 20:12:49   
urška76
Ojla user posted image !
Mi smo pa danes izkoristili sonček in smo se malo potepali. Dopoldne smo šli peš na Lj grad. Da smo noge mal pretegnili po vsem tem dežju. In moram reč, da je bilo prav vroče. Jopice sem kar lepo v roki nosila. Že tako je bil naš malček prekuhan od letanja. Potem ob 12, ko smo šli počivat, se je neki hotelo kremžit, ampak po kosilu nas je sonček zvabil v tivoli. Imajo tam eno malo parno lokomotivo in vagončke, naš palček je prav užival na vlakcu. No pa tobogani so tud zakon. Potem pa še malo na prehod, da nam ni preveč energije ostalo. Zdaj je pa mali zaspal kot ubit.
Jaz pa ne grem na Uz. Bom že strpela še teh 14 dni do morfologije. Pa pri Mihu tud nimam filmčka, tako, da pri tem user posted image  ne bom delala razlike.
Pozdravljena nova nosečka. Dobrodošla na našem čveku. Pa zanimiv pdp imaš.
Lep večer vsem

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
4.6.2006 21:40:20   
viv_
Oj,

jaz sem se tudi odločila da grem na samoplačniški. Imam filmček tudi od Mirne, pa da ne bo kdaj kakšne ljubosumnosti.

Danes je bil pa super dan. Mi smo se šli kopat v Kranjsko goro v Larix. Gneče nobene, na celem bazenu nas je bilo največ 18 (sem štela user posted image user posted image ). Tamala je uživala, skakala v vodo, plavala s kačo... Res super! Smo pa vsi kar prijetno utrujeni, tako da odhajam v mižale.

Pa držte pesti zame, jutri mi gre tema za magistrsko na senat. Upam, da bo potrjena.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
4.6.2006 22:15:36   
Anonimen
viv povej mi iz lastnih izkušenj pri Mirni, kako dolgo je trajal UZ pregled? Si šla pri Mirni samoplačniško?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.6.2006 23:52:08   
majas
Oj-oj...
koliko vsega sem morala prebrati...kar nisem uspela priti do neta... sem se uzivala "medene tedne" kar doma...danes sesala in pospravljala...res lepo kajuser posted image
Nikakor pa nisme mogal v album dobiti svoje porocne slike...sem jo zmanjsala in vse pa je bila se vedno prevelika...
Ko mi uspe javimuser posted image

Ta filemček na dvd-res super stvar... in potem lepo pokažeš kako je tvoj user posted image rastel... bi jaz tudi to šla...

Pozdravljene nove naše user posted image ...

Upam da vas preveč ne zebe, ker to vreme kar groza... Ko sem bila doma v prlekiji) so morali kar zakuriti tako je bilo mrzlo...brrr

papauser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
5.6.2006 0:19:35   
majas
Punce uspelo mi je...
Zdaj pa si lahko pogledate mojo poročno slikicouser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
5.6.2006 7:53:21   
Aja1
Majas, bila si lepa nevesta user posted image . Še posebno je lušna zadnja slika, ko se držiš za trebuščka user posted image

Punce, kaj pome ni tisti znak, ki ga imate nekatere pri imenih?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.