stuhica
|
Pozdravljene Nosačke! Vsem se zahvaljujem za skr in vprašanja kje sem! Sem doma, ni nič hudega, baje je normalno da ti trebuh otrdeva mi je sicer ena druga G rekla naj se oglasim, ker mojga G ni bilo za dobit: Je pa tko me je kr namatrala, ma me je ene deset minut vag. pregledovala, mi je bil že filinig ful smotan, pa še tko čudn me je vse kot da bi me bolelo- v glavnem ni bilo nič kaj prijetno, pa soloh se nisem mogla sporstit ne vem kako. V glavnem zmerla mi je MV in je rekla da je v redu kolk pa nič ni rekla! v glavnem oddahnila sem se ko sem pršla domov, sem imela pa cell kup stvari za prestaviti in preložiti ker smo namreč v sredo popoldne začeli z beljenjem, pa včeraj, no finito- končali smo pa danes. Tko da sem imela vse stvari zložene in nametane v dnevni sobi, kjer pa imam računalnik in nikakor nisem mogla priti do računalnika da bi vam sporočila da je vse ok! Naš brca, včasih bolj včasih manj, brcike čutim le od popka navzdol konktretno vse gibanje. V torek imam končno svojga G in upam da bom vidla našo našga pikca, futbalerčka. V glavnem baje naj bi tudi v torek dobila vse papirje ki jih rabm. Kar se tiče pa paketkov sva se midva odločla da bova vzela denarčka, nekaj pleničk že imamo stol za hranjenje ga dobim od sestre, vozek sva že kupla, štorklja se mi ne zdi niti tko ful primerna, imava tisto košarco za prenašat otročka, lupinico tud dobiva od sestrične, tko da mislim da nama bo denar prišel najbolj prav! Fajn ste se razpisale od tega kaj vse rabm za CSD, sam škoda k mi je barve zmankal za printat tko da bom vseeno šla kr na CSD pa da zadeve uredim. Morm iti pa pol itak še na šiht, morm nest še Delovno knižco nazaj v službo, k sem šolo vpisala, pa obenem bom nesla še papirje! jest sem pa tko upala da bom lahk koristla svoj dopust,zadeva je sledeča; Na šihtu niso glih tako veseli da bi ga koristla, je pa tko bolniško imam podaljšano od komisije do 12.6. tko da bi mi če bi vzela ves dopust še pred porodniško, zapade 4 dni mojega dopusta propade! Ok ajd samo je pa problem sledeči, ker pr nas obračunavajo plače okrog 20 ker imamo plačo prvega. Tako bi mi ostalo še za obračunat še osem delovnih dni bolniške ki je plačana 90% in če seštejem tehj osem dni in tiste 4 dni mi propade kar 12 dni mojega dopusta, ostane pa ga 11 dni. Sem jezna ko hudič , zdej pa ne vem mi pravjo da se mi ne splača, da je bolje da ostanem na bolniški( je pa tq ker sem že par mescev na bolniški in ker je plača majhna že na 100% bolniški zaradi revalorizacije, tko da zdej res ne vem kaj bi nardila, kaj je bolj pametno Kaj mislite!? V naši spalnici pa je že kar nekaj časa suša , malo zaradi strahu in malo zarad tega pritiskanja dol ker nizko nosim, pa tud tko je da naš veča lai manj skoz dela in ga ni doma, ko pa je je ves crknjen in mu ni niti do tega! Jest sem pa kr žalostna ker pogrešam malo več topline in nežnosti!? V glavnem dost za danes me že križ neki zagrabu grem mal počit ! Lepo se imejte in upam da se kmalu spetn slišimo vidim da ste se kar pridno razpisalle sem mogla ful vse prebrat! pa hvala vam še enkrat za skrb !!!! Lp
|