Splet.Ka
|
Najprej vas bom po načelu egoizma obvestila o osebnem dogajanju, v naslednjem postu pa napišem vse, kar so mi na CSD povedali, velja? Zgodaj zjutraj je tako fino, vsi se strinjajo z mano . IMAMO VOZIČEK IN LUPINICO Čisto sem navdušena, čeprav se zgodba ni dobro začela. Sem gledala tisto akcijo v sončku Quinny Freestyle in avtosedež...sem klicala in so rekli, da se akcija izteka, ker so dobili novo zalogo z višjimi cenami. OK, se zmenim s tipom, ki to prodaja, da zvečer ob 19.30 pridemo v skladišče, da vidim to čudo v živo in se dogovorimo za nakup. Prideva z mojim tja, nikjer nobenga. Kličem po telefonu, se nihče ne oglasi. To je trajalo skoraj pol ure, čist sem bla že grrrrrrrrrrrrrrr. In okol 20.00 pokličem še zadnjič in tip se je oglasil, priznal, da je nekaj zamutil in prišel. No, dobili smo voziček, lupinico-avtosedež, prevleko za dež in zimsko spalno vrečo za 120.000, kar je recimo da zmerno. Plačali nismo še nič , je reklu, da bo po mailu poslal svoje podatke - če jih ne bo, nismo nič hudi:) Drugače pa jaz danes vstopam šele v 27. teden, napolnila sem šele 26. Ob četrtkih, ko imam preglede, mi reče G vedno, da je pikec razvit za pol tedna manj, danes bo verjetno rekel 25-26 tednov. No, danes imam pregled pri G in mi bo povedal, ali se je odločil, da mi naredijo cerklažo ali ne. Ne vem pa, če se odloči, da ja, al kar v bolnici ostanem al kako . Saj niti ne vem, kaj si želim. Prejšnji teden je bil moj MV dolg slabih 20 mm, še en teden nazaj pa skoraj centimeter daljši. Upam, da se ni še skrajšal. Sem pa brala, da so po cerklažah pogoste infekcije in da je zgodnji porod včasih tudi njihova posledica . In če bo slučajno treba na cerklažo...vsi možni moji sorodniki imajo ta in drug teden rd, pa drug teden je 3x materinska šola, pa res ne bi rada zamudila . Tako da je edina rešitev to, da mi G danes reče, da se mi je MV podaljšal na recimo 5 cm . No, lepo se imejte, hvala, da berete moje monologe, jaz pa vam v naslednjem postu napišem malo o csd. Papa!
|