piscancek
|
čao in vsi mali akrobati MELITKICA kar se imen tiče sem ravnokar gledla na strani www.vecer .si, na desni strani,ko so razne stvari napisane poišči imena za novorojenčke, pol pa vpišeš svoje in partnerjevo ime, in ti kao izračuna numerološko najboljše ime za fantka ali pa punčko, čeprav je nama ful smotana imena vrglo ven, oz. niti eno se mi ni dopadlo, predolga imena. probaj, za foro. Drugače pa sem se zgleda prehitro pohvalila, da me trebuh ne boli več, ravno danes me spet ful, in to na obeh straneh, pa otrdeva mi . V sredo imam G, pa bomo videli kaj mi bo rekel na to. Čeprav včasih malo preveč paniciramoi , a ne PTICA- ja moj je prišel včeraj ves ponosen iz MŠ in mi hitel razlagat, kako fajn mu je ratalo previjat, in kako ga je pohvalila v MŠ, in bil je poln informacij o previjanju, kopanju, oblačenja...., je rekel da me bo vse to naučil. Men se pa tud zdi krasno, ko vidim da je ful zainteresiran, zato mu pustim veselje in nočem kaj pametovat.Kako to da sta se odločla za te bombažne pleničke, ker zadnjič ko sem jaz spraševala kaj menite, nisi bila najbolj navdušena nad njimi?Kaj te je prepričalo? Glede darila, ki ti ga da občina, se moram tud js pozanimat, upam da nam dajo kaj, sploh pa za nas brezposelne Jutr grem z mojo mamo v Celje, ker moram kupit neki za oblečt, še vedno gulim kavbojke, ki sem jih nosla že pred zanositvijo, ker imajo zelo nizek pas, ampak vedno bolj tesno mi postaja v njih. Zredila se sicer nisem veliko 5,5 kg, trebuh je pa kr velik, tako da me je že marsikdo vprašal, če dobimo dva . nosečke moje, sladke sanje Ptica - fajn se mejta na žuru, pa zaplešta še en ples za naju
< Sporočilo je popravil piscancek -- 26.5.2006 23:41:13 >
|