|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
16.5.2006 12:28:42   
Busybee
Ptica: a je full teh papirjev? Ker mi gre vsa ta solata na živce - ponavadi vedno kaj izgubim ali pa pozabim, potem moram pa gor pa dol letat, se bom tudi jaz jutri zapodila na CSD. Tudi jaz moram oddati do 10/6 in z 11/7 grem na porodniško.

Kaj pa kuhate danes? Jaz delam lazanjo - imam tasta na kosilo, ker je šla tašča na lepš.

LP vsem,
Barbara

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.5.2006 13:44:39   
Anonimen
Busybee zaenkrat sem dobila štiri vrste papirjev. Dva izpolnim sama, dva pa delodajalec. Potem ko bom pa prinesla te papirje, dobim pa papirje za očetovski dpoust in za porodniško. Saj ti kar povejo. Ta gospa pr nam je bila kar uslužna.
Jaz kuham krompirjevo musako in solato.

Pa dober tek vsem

(odgovor članu Busybee)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
16.5.2006 14:18:04   
bebi
Sem klicala na CSD in so rekli, da ob prvem obisku pri njih prineseš Potrdilo o predvidenem datumu poroda, ki ga dobiš pri svojem G. Potem pa te na CSD zasujejo še z ostalimi obrazci, ki se sicer nahajajo tudi na internetu.

LP user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.5.2006 19:59:21   
melitkica
Vsak trenutek bom pop..... , ker sem tako dolgo pisala in mi je post nekam izginil. Zato bom le povzela napisano.

Nina64 čestitke za user posted image  in čim prejšnjo okrevanje in pridobivanje na teži.user posted image user posted image user posted image  Za srečo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz brce čutim nekje od popka do jajčnikov. Najbolj intenzivne so ponoči, ko moram spati in seveda ne morem user posted image .

Odločila sem se za paker B, kajti voziček in lupinico imam, štroklje ne bom rabila, stol trip trap pa bi itak kupila. Stol se mi zelo dopade, kajti raste z otrokom. Mi ne bo potrebno tekati po trgovinah za temi stvarmi. Takšno je moje mnenje. Pri drugem otroku pa bi/bom sigurno vzela denar.user posted image

Danes sva z mojim user posted image  sestavila posteljico. Vsake toliko časa hodim v spalnico opazovat posteljico. Sem zelo vesela, ker se bližamo avgustu.

Imam velike probleme z mojimi dojkami. Srbijo me kot user posted image , nato pa spet bolijo tako zelo, da lahko le jočem zraven. Ne pomaga mi nobena krema ne olje. Koža je neverjetno izsušena. Danes sem se začela umivati s kamilicami in upam, da bo to pomagalo.

Lep preostanek večera in uživajte na sončku v senci.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.5.2006 7:14:52   
Splet.Ka
Nina64, čestitke. user posted image user posted image user posted image

Tudi mene zadnje čase misel na porod malo straši, ampak si pravim, da je verjetno čas, da se s tem soočim, da čim več o tem vem. Pa bo mogoče bolje.

Ves čas si tudi govorim, da bo vse ok, samo da res ne bo preveč prezgodaj, potem pa Nina takole lepo preseneti. Res si nas razveselila, nina, verjetno tudi opogumilauser posted image .

Papirji: Jaz sem klicala na naš CSD in so mi povedali, katere papirje vse rabim in sem jih sprintala s spletne strani centra. Če želite, vam lahko napišem šifre obrazcev in njihove naslove, če bo kateri pomagalo.

Vam moram hitro napisat ta post, ker grozijo, da potem nekaj ur ne bo elektrikeuser posted image .

Stuhica: Itak da sem o horsu govorila samo zato, da bi se še kateri (poleg mene) cedile sline. Tako sem si ga že želela, da je bil super slastenuser posted image .

Zdaj pa čisto zares, stuhica. A si poklicala G? Kaj pravi? Upam, da je vse ok.

Busybee: a so ti podaljšali bolniško? Jaz sem se želela zmenit, da bi od 1. junija, ko bi mi zdravnica morala na novo (ker je nov mesec) odpreti bolniško, porabila najprej ves dopust. Na odločbi mi piše, da ga imam 29 dni, en dan sem ga že porabila. Pa mi potem sporočijo s kadrovske da pravno formalno po eni strani ne morem direkt z bolniške na dopust, po drugi dtrani pa mi ga pripada ful manj, ker zaradi bolniške in porodniške v tem koledarskem letu ne bom delala vsaj 6 mesecev. Tako da naj se kar poslovim od njega. Kaj pa, če bi celega že januarja porabilauser posted image

Upam, da gremo danes gledat voziček. Tako se že veselim!!!!!!

Lep pozdrav in se beremo, ko čez par ur pride štrom nazajuser posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.5.2006 8:41:21   
najina pikica*
ku ku user posted image
spet se prebujamo v lep sončen dan....user posted image
jst sn imela včeraj randi z mojim user posted image ,težak je 1200g in velik 37 cm user posted image ,g pravi da je že obrnjen navzdol,kar pa sicer ne pomeni da bo tako tudi ostal...zato suhica-moja g. pravi da verjetno zaradi  tega že čutim tisti čuden občutek,pritisk ploda na spodnji del..
drgač me je pa moja g. spet pošteno ukregala da moram mn papcat user posted image  user posted image , dala mi je odvzem krvi za tansfuzijo in ponovni krv.pregled za tokso.III,ter retafer tbl(železove tbl) a jih še katera jemlje?drgače je pa vse okuser posted image
papirna vojna-jst sm jih šla iskat že kr neki časa na zaj,ker sm imela neka pota tm okrog csd-ja,tut potrdilo o pdp mam že,moram pa počakat majski izpis plače,pol pa se z vso to solato najprej oglasim v slu. nato pa na csd, 60 dni pred PDP...in to je to
tut midva sva se odločila za denar,ker bo nama bl prav prišel kot kej od paketkov...
melitkica-ko boš nehala z kamiličnimi obkladki,si dojko posuši in na maži z bepantenom ali pa z multi-mam lanolin mazilom,full pohvalijo...probaj upam da ti bo pomagalo...
tut jst se bom danes posebno potrudila naredila bom sarmo,jo oba z mojim user posted image  full full obožujeva...komi čakam
ok punce lepo se imejte,papa

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.5.2006 11:46:07   
Busybee
Bolniško so mi podaljšali - jaz sem zaposlena pri očetu, tako da mi dopust niti ne pomeni tako veliko in je zame ugodnješa bolniška.

Jaz sem zdaj dala dvakrat kri za toksoplazmo - a je še ta tretja? Po dveh tednih se mi še vedno pozna od inekcije.

Jaz moram pa potrkat - me trenutno dojke nič ne srbijo - se vsak večer mažem z mandljevim oljem in očitno pomaga.

Midva imava pa danes ostanke od včeraj - mi kar sede, da mi ni treba stati za štedilnikom. Se bom raje jutri bolj potrudila.

Me je pa včeraj user posted image  prijetno presenetil s svojo izjavo, da komaj čaka, da že pride dojenček, ker mu gre to čakanje prav na živce. Drugače ni tak tip, imam včasih feeling, da se stvari lahko zgodijo, ne da bi jih opazil.

LP vsem!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.5.2006 12:26:13   
Anonimen
Lep pozdrav!

Tako je lep dan, da se bom šla po kosilu malo martinčkat. Zjutraj je sicer tako deževalo in treskalo, da sem izklopila vse naprave.
No danes sem dobila pa kabelsko. Juhi, končno bom imela še kak program in čisto sliko.

Stuhica nič sae ne oglasiš a je vse vredu?

Midva zuser posted image  bova pa danes pekla na žaru. Tako da pripravim samo kakšno solato, meso pa že tako imam.

lp

(odgovor članu Busybee)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
17.5.2006 13:02:26   
Cebelica Maja
Pozdravljene vse user posted image !
Nina64, iskrene čestitke ob rojstvu user posted image . user posted image  Upam, da se oba počutita dobro in da Tim lepo napreduje iz dneva v dan. user posted image

Mi smo imeli danes pregled (28t in 3 dni). Smo šli samo srček poslušat in si malce pomiriti živčke. Vsaj jaz. Se mi je zdelo, da zadnje čase user posted image  bolj malo brca. Pa sem želela imeti potrditev od G, da je to zato, ker je bolj zadaj. Leži pa tudi ful spodaj zato me pritiska bolj na dol. Sva se pa z G zmenila, da lepo nosim pas, ker mi zelo pomaga. Papirjev nisem nobenih dobila, ker mi jih bo sestra dala 06.06., ko imamo ponovni pregled z UZ. Komaj čakam, da vidim user posted image .
Se vam pa nisem nič javila, ker imam non-stop veliko norijo. Med "normalnim" delovnim časom uvajam študentko, ki me bo nadomeščala, potem pa naredim še ostalo delo. Z junijem pa začnem uvajati v delo še oba šefa, da si bom potem lahko privoščila mirno porodniško.
Seveda pa sem vsake toliko prebirala vaša sporočila.

Velik sončen pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.5.2006 19:44:54   
miši
hruska, ja daj, če ti ni odveč, napiši katere obrazce rabimo, sem gledala na spletu pa jih je ogromno. Jaz bom sicer urejala naslednji teden.

Pozdravčki vsem!

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.5.2006 21:50:26   
piscancek
lp nosečke
sem dva dni bolj v knjige bulila in vas sm mal brala.

NINA 64 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ob veselem dogodku, moja kolegica je rodila v 25. tednu in mali je tehtal 750g, pa se ne spomnim koliko je bil velik, ampak nobene panike, zdaj je pravi korenjak, tako da ne skrbi, obveščaj nas kako napreduje Tim.

PTICA ne boš verjela, ampak sva se že zadnjič pogovrjali v MŠ. med pavzo smo stali na hodniku (tvojuser posted image  in mojuser posted image  se poznata), pa mislim da sta vidva za nama sedela, jaz mislim ta si ta prava. Z nami (med pavzo)sta stala še Tanja981, s katero sva se tudi preko foruma spoznali, in pa njen dragi. Pa pogovarjali smo se o EA, mislim da si me ti vprašala, če sem se odločila za EA, pa sem ti povedala da ne. Se že veselim jutrišnje MŠ, pa da bomo lahk rekle kero v živo. Fajn je če maš ktero user posted image  za čvek, pa da mal podebatiraš kako in kaj dogaja. lp, se vidimo jutri.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.5.2006 22:05:46   
piscancek
STUHICA na tebe sem skor pozabila. Veš tudi jaz sem imela včeri neke čudne filinge, me je na levi strani trebuha bolelo, kot bi imela modrice, pa to bol nizko odspodi, pa zvečer, ko sem legla v posteljo me je bolelo, ampak danes je bolje.
Čeprav je bila bolečina ful čudna, nosim pa res bolj nizko, saj men se tk zdi.Mogoče bolečina tudi od tega, ker se vse nekam raztegujeuser posted image
V glavnem jaz na vse gledam zelo pozitivno, ne razmišljam o negativnih stvareh, tako da ni panike. Tud kar se tiče poroda, moram priznat, da gledam na to kot na nekaj povsem naravnega, ne bojim se ga, komaj čakam, ker na koncu dobiš najlepše darilo. Tudi za EA se nisem odločila, ker se igle bojim kouser posted image  križa. Sicer pa, bomo videli, upam da bom tud na koncu tak optimist.
Vseeno pa povej, kaj bo rekel tvoj G.

SARAJA res bi blo fajn, če bi se spoznale, a si ti iz Radelj? Mam eno kolegico od tam, ki je tudi noseča. Jaz mam PDP 20.08.user posted image

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 812
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 22:28:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 813
18.5.2006 7:41:28   
Splet.Ka
Najprej vas bom po načelu egoizma obvestila o osebnem dogajanju, v naslednjem postu pa napišem vse, kar so mi na CSD povedali, velja? Zgodaj zjutraj je tako fino, vsi se strinjajo z manouser posted image .

IMAMO VOZIČEK IN LUPINICOuser posted image  Čisto sem navdušena, čeprav se zgodba ni dobro začela. Sem gledala tisto akcijo v sončku Quinny Freestyle in avtosedež...sem klicala in so rekli, da se akcija izteka, ker so dobili novo zalogo z višjimi cenami. OK, se zmenim s tipom, ki to prodaja, da zvečer ob 19.30 pridemo v skladišče, da vidim to čudo v živo in se dogovorimo za nakup.

Prideva z mojim user posted image  tja, nikjer nobenga. Kličem po telefonu, se nihče ne oglasi. To je trajalo skoraj pol ure, čist sem bla že grrrrrrrrrrrrrrr. In okol 20.00 pokličem še zadnjič in tip se je oglasil, priznal, da je nekaj zamutil in prišel.

No, dobili smo voziček, lupinico-avtosedež, prevleko za dež in zimsko spalno vrečo za 120.000, kar je recimo da zmerno. Plačali nismo še ničuser posted image , je reklu, da bo po mailu poslal svoje podatke - če jih ne bo, nismo nič hudi:)

Drugače pa jaz danes vstopam šele v 27. teden, napolnila sem šele 26. Ob četrtkih, ko imam preglede, mi reče G vedno, da je pikec razvit za pol tedna manj, danes bo verjetno rekel  25-26 tednov.

No, danes imam pregled pri G in mi bo povedal, ali se je odločil, da mi naredijo cerklažo ali ne. Ne vem pa, če se odloči, da ja, al kar v bolnici ostanem al kakouser posted image .

Saj niti ne vem, kaj si želim. Prejšnji teden je bil moj MV dolg slabih 20 mm, še en teden nazaj pa skoraj centimeter daljši. Upam, da se ni še skrajšal. Sem pa brala, da so po cerklažah pogoste infekcije in da je zgodnji porod včasih tudi njihova posledicauser posted image .

In če bo slučajno treba na cerklažo...vsi možni moji sorodniki imajo ta in drug teden rd, pa drug teden je 3x materinska šola, pa res ne bi rada zamudilauser posted image .  Tako da je edina rešitev to, da mi G danes reče, da se mi je MV podaljšal na recimo 5 cmuser posted image .

No, lepo se imejte, hvala, da berete moje monologe, jaz pa vam v naslednjem postu napišem malo o csd. Papa!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 814
18.5.2006 8:01:39   
Busybee
Hruška: Fino za voziček; drugače pa ti pošiljam eno user posted image , da se danes izteče vse po najboljši poti.

LP vsem!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
18.5.2006 8:12:57   
Splet.Ka
Na tej spletni strani (CSD Radovljica) so vsi možni obrazci v zvezi s starševskim varstvom. Verjetno je to tudi na kakšni drugi spletni strani, ampak vseeno.  
http://www.csd-radovljica.si/obrazci_za_uvelavljanje_pravic_s_podrocja_starsevskega_varstva.php

Ne vem, ali so za vse kategorije potrebni isti obrazci, jaz sem povedala, da sem redno zaposlena za nedoločen čas in mi je prijazna gospa rekla, da potrebujem naslednje obrazce:

1) S1/3 (Vloga za uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka), ampak to šele en mesec po rojstvu otroka

2) S1/1 (Vloga za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta)

3) S6 (Podatki o plačilu oz. osnovi, od katere so bili obračunani prispevki)

4) S2/1 (Vloga za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila)

5) S2 (Potrdilo delodajalca o zaposlitvi)

Moj user posted image  pa tudi potrebuje cel kup obrazcev. Če želi imeti očetovski dopust, morava z mojim potrdilom o PDP, ki mi ga bo dal ginekolog, na CSD. Tam lahko po novem že pred rojstvom otroka prizna očetovstvo user posted image , kar je eden od pogojev za očetovski dopust.

No, potem pa on rabi naslednje obrazce:
1) S2 (Potrdilo delodajalca o zaposlitvi) - odda ga na CSD, ko je otrok rojen

2) S8 (Izjava o varstvu otroka)

3) S2/1 (Vloga za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila)

4) S1/2 (Vloga za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta)

5) S6 (Podatki o plači oz. osnovi, od katere so bili obračunani prispevki).

Tako, to naj bi bilo vse. Nisem se še poglobila v obrazce, katerega mora kdo izpolniti (služba in podobno). Gospa na CSD pa mi je zabičala, naj vse obrazce (razen tistega za po rojstvu) oddam NAJKASNEJE 60 dni pred PDP.

Upam, da sem vam kaj pomagala. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
18.5.2006 8:17:14   
Splet.Ka
Busybee, hvala za lepe želje.

Imam še eno...smešno vprašanje. Koliko kaj brcajo vaši pikci?

Jaz ne vem, koliko je to normalno, ampak mojemu se totalno meša. user posted image  Včeraj je brcal od 6ih zjutraj, ko je dragemu zvonila ura, pa do polnoči. Vmes je bilo mogoče 2x po 5 minut in enkrat 10 minut miru. Ali sploh kaj počivauser posted image , spi?

Danes pa spet. Ura je zvonila, mali pa že bum, bum...user posted image

No ja, me vsaj ne skrbi, veliko slabše bi bilo, če bi bil bolj lene sorteuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
18.5.2006 9:36:20   
saraja
Hruška - naj se ti dobro izteče!!! user posted image

Moj user posted image brca ko se mu pač zlubi, sploh nima nekega reda, zdaj trennutno je kar aktiven, čez dan bo pa ziher spal!

Piščanček - jaz sem iz Radelj ja, kera je pa tvoja kolegica? Jaz sem se bolj preselila v Radlje, drgač sem pa iz Vuzenice!

Danes je ful lepi dan, zdaj se grem malo pomartinčkat potem pa mogoče na sladoled! user posted image

Lepo se imejte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
18.5.2006 10:25:28   
Anonimen
Živio!

Hruška dobro uštimaj pri svojem G.

Piščanček tudi jaz sem pogruntala. da si bila verjetno ta prava. Se danes spet vidimo.

Moj user posted image  brca ponavadi zjutraj od pol šestih pa tja do večera dokler ne grem spat. Kaj dela ponoči ne vem, ker me ne zbudi če brca. Čeprav mislim, da je aktiven bolj čez dan. Različno dolgo brca, največ takrat ko se umirim.
Včasih me tako tišči pod srcem kot da bi se nekaj upiralo v rebre ali ne vem kak naj opišem. V glavnem hoče mi zmanjkat zraka, da se moram ful zravnat. Ne vem ali se mali user posted image  tako upira notri ali kaj. Pogosto se mi pojavljajo tudi bolečine na desni strani trebuha malo od popka stran. Boli pa tako kot bi prehitro hodila. Pa mi je G. rekla, da če se bo pogosto pojavljalo bomo pa ukrepali. user posted image  Ni pa se točno izrazila kako.

Drugače pa me zanima kako je z vašouser posted image  v spalnicah?

Lp

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
18.5.2006 11:01:12   
Busybee
Kar se tiče brcanja - po cel dan po malem -ne bi mogla rač, da lahko naštejem 9x na dan, ampak miga in ritva več ali manj skoz - na trenutke prava huda mravljica.

user posted image  slabo. Imam ves čas en strah, da bo potem kaj narobe.

Včeraj sva s svakinjo premetali cunje, ki so njej ostale od malih in sem dobila dve zajetni škatli. Kljub vsemu bom šla junija še malo v šoping, ker določene stvari so že kar dobor sprane, pa tud vse mi ni tako zelo všeč. Ampak, če kaj pride vmes, imam vsaj cunjice za oblečt.

LP Vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.5.2006 13:33:23   
piscancek
pozdravček nosečke.

Ja, tud js se moram pohvalit, da mali ful brca, je divji/a ko žogica v fliperju. skoz čutim brcike in neskončno uživam v tem. Mi trebuh ful skače, mi je zadnjič rekla kolegica, če sem tiča pojedlauser posted image user posted image user posted image .
Sem pa brala, da lahko točno prepoznaš ko se mali obrača,kje ima ritko, nogice..., ampak men to ni najbolj jasno, mogoče mal kasnej.
Moram pa mal pojamrat, me boli križ ko user posted image , a tudi vas? sploh ni važno a stojim, ležim, sedim,kr skoz me seka, in baje bo vedno hujš, js seuser posted image  tolažim,da bo enkrat že bolje in da to spada k nosečnosti, pač slabosti nisem poznala, tk da neki pa lahkuser posted image .

PTICA ME veseli, da sva se spoznali in komaj čakam danes, da se srečamo v MŠ in mal počvekamo, pa ful se veselim ogleda porodne sobe.

Glede spalničneuser posted image pa je zaenkrat še vse vredu, pač položaje malo prilagodima, sej sem še gibčnauser posted image , kljub kar velikemu bušiju.

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.5.2006 14:01:39   
Splet.Ka
Čau, punce.

Sem prišla od svojega G. Maternični vrat se mi ni skrajšal, celo par mm daljšega je nameril kot zadnjič.  Me je pohvalil, da sem pridno počivala (in v enem tednu dobila eno kilouser posted image ).

Se je pa še bolj dol spustila moja posteljica, ki zdaj 2 cm prekriva maternični vrat, tako da ga samo še par mm ostane prostega. Tako da navodila ostajajo ista: ležanje na boku, čim več, kar se da.

G pravi, da če bom res striktno ležala, bo porod morda počakal še cela dva meseca....sem bila zadovoljna, potem pa sem ugotovila, da imam rok šele čisto na koncu avgusta, to je čez dobre tri mesece.... Kar malo strašljivo, ane?user posted image   Pol bom pa kar že julijka al kakouser posted image

No, pregled imam pa šele čez tri tedne, če bo vse ok, in bomo videli, kako se bo takrat vse skupaj obnašalo.  

Uživajte in če je treba, počivajte, pa bo vse ok.user posted image

Čau bau!

Neposredna povezava do sporočila: 822
18.5.2006 15:43:39   
Busybee
Hruška: Me veseli, da se je danes dobro izteklo. Ubogaj  in lepo počivaj, da ti bo čez 3 tedne rekel, da boš noseča sigurno še vsaj dva meseca.

A kakšna ve, a feta sir smemo jest ali ne? Men se včasih tako zalušta paradišnikova solata s feto, da se mi kar cufa, ampak se ne upam, da nne bo kaj narobe.

LP Vsem!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.5.2006 16:15:43   
miši
busybee, če je kupljeno lahko mirno ješ. Domače pa je vedno vprašljivo. Jaz sem se zadnjič odrekla slastnim morskim školjkamuser posted image ...nimaš kaj.

hruška, no kakorkoli, rezultati pregleda so optimistični, tako da samo ubogaj in bodi pridna, da boš avgustovka, me ti bomo ziher pomagale, da ti bo lažje čas mineval. Res pa HVALA za vse info glede obrazcev, koliko dni pa je očetovski dopust, 40?

Naš brca noro, danes že skoraj cel dan, me zabaše v vse smeri, včasih če ležim kar malo težko diham, ker me nekam v rebra potiska. Obvezno ima vragolije zvečer, mojega user posted image  je tudi že večkrat brcnil, hehe.
Počutim se super, sem v pogonu, samo ko se najem mislim,da me bo razgnalo, tako da moram večkrat pomalem. Jutri začnemo 28. teden, v sredo pa je naslednji pregled.

Juhu, stuhica, kje si? Upam,da nisi v bolnici ostala, oglasi se kaj.

Pozdravčki vsem!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.5.2006 16:24:06   
piscancek
busybee, jaz sem več kje že zasledila, da feta sir, pa brie, pa vsi siri s plesnijo niso dobri za user posted image  in da je bolje če jih za zdaj črtamo iz seznama.

HRUŠKA ti pa le pridno ubogaj G in ne skač preveč okol!

Sem glih zdaj brala o bombažnih plenicah Racman in sem še bolj navdušena. Od Mojga user posted image  sestra jih je že pri prvi princeski uporabljala in je celo napisala en članek o teh plenicah (www.pleniceRacman.com  nasveti), me je že takrat navdušila nad temi plenicami, pol sem razmišljala da pa je le preveč dela z njimi in da so pamperske bolj praktične, ampak danes ko sem še enkrat prebrala vse natančno, sem spet čist navdušena. Pa me zanima a je katera že razmišljala o tem, katere plenice uporabljati?

lep dan še naprej, šibam v MŠ, pol pa se spet dobimo!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?