|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
21.5.2006 20:00:23   
Splet.Ka
Čau nosečke.

Stuhica, tudi mene veseli, da je vse ok. Drugače meni od zadnje krvavitve vedno naredi še ginekološki pregled in očitno detajlen pregled z vaginalnim UZ. In mi je tudi tako neprijetno...ne vem, kar boli me vse, ko se kaj premakne in kar au au govorim.... Res zoprno.user posted image

Jaz sem imela sicer naporen vikend. No ja, ne čisto dobesedno, ampak zaradi obilico (predvsem nezdrave) hrane na razpolago - sestra in tast sta praznovala. Mi ej pa tašča dala pol enega sadnega darila...kakšne dobre in okusne breskve so bile notri. user posted image

Kar se tiče dopusta, meni ga tudi ne pustijo izkoristit, pa naj bi ga po odločbi imela celih 29 dni. Mojim prihodkom bi to zelo koristilo. Ampak glavno, da donosimo tele naše user posted image  in da se rodijo zdravi, aneuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.5.2006 22:28:59   
andrejaz
Pozdravljene user posted image

Kako ste že pridne glede urejanja papirjev – jaz se še dosedaj sploh spomnila nisem na to. Še dobro, da sem tukaj prebrala, da bom počasi začela urejati. Sem pa na hitro pogledala linke, ki ste jih dale in se mi zdi, da so enaki obrazci kot 2 leti nazaj, tako, da upam da ne bom imela težav z izpolnjevanjem.

Hruška – a si ti tudi z Gorenjske oz. z radovljiškega konca?

Jaz pa brcike od naše pikice čutim večinoma pod rebri na desni strani. Imam pa čedalje več obiskov WC – samo vstanem naredim par korakom in mi trebuh kar pritisne navzdol na mehur in moram iti. Najbolje da se kar preselim na WC. A ste druge tudi kar naprej na WC.

Sem pa bila prejšnji teden na testiranju – kako je bilo nagnusno zjutraj na tešče piti tisto sladko vodo. Če sem prav vidla ti zmešajo 50g sladkorja z 1 dcl vode. Res je bilo zanič za piti. Je pa vse vse OK.

Glede plenic – mi že pri prvem uporabljamo pamperske in jih bomo tudi sedaj v drugo. Uporabljamo pa pamperske iz Mullerja oz. jaz jih kupujem v Avstriji, ker so cenejše. So pa te plenice veliko boljše od drugih pampersk, ki se dobijo pri nas, tako da to kar je napisala hruška po mojih izkušnjah čisto drži.

Lepo se imejte še naprej

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
22.5.2006 7:42:36   
Anonimen
Dobro jutro vsemuser posted image in vašmuser posted image !

Jaz se že spet odpravlajm iskat neke informacije na občino. Bomo videli kako kaj danes delajo. TAko da bom kaj več napisla ko pridem domov.

Saraja, me zanima, ko si že bila na MŠ, kaj in o čem predava psihologinja? A se splača iti poslušat?

lp

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
22.5.2006 11:49:22   
Anonimen
Ojla!

Vidim, da se še nobena ni oglasila v tem času, ko me ni bilo.

Jaz sem danes kar dobre volje, ker sem zvedela kar nekaj koristnih informacij.

Danes sem morala zgodaj vstati, ker pred našo hišo pripravljajo teren za asfalt in že navsezgodaj ropota valar. Se mi zdi, da se še postla trese.

Stuhica veseli me, da je s tabo vse vredu. Malo me je zaskrbelo, ko se nisi od takrat, ko si opisala težave, nič oglasila.

Piščanček kako ti je šlo urejanje papirjev. Jaz se še kar ne morem odločit, ali bi šla danes na predavanje psihologinje.

Včeraj sva z user posted image  preživela miren dan kar lepo doma. Razen na kosilo me je user posted image  povabil kar ven. Najrajši imam dni ko mi ni treba biti za štedilnikom. Včasih pa prav paše da te kdo razvaja.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
22.5.2006 13:02:28   
saraja
Stuhica, lepo da je vse v najlepšem redu!

Ptica - jaz sem psihologijo izpustila, ampak ne nalašča, tako, da jo imam 1.6. v Radljah! Kam hodiš h G?

Danes bi morala iti v SG na ogled porodnišnice, pa se nočem sama vozit, pol pa tut ne vem,če bo še kdo drug prišel, potem bom pa spet sama, kot takrat ko sva z lubijem hotela iti, pa nobena sestra ni imela pojma zakaj sva prišla!

Ajd, javite se kaj! jaz grem kuhat, malo kitajskih specialitet! Njami!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.5.2006 13:49:51   
Nea
Po dolgem času se spet oglašam...
Danes sem bila na 3. ultrazvoku. Za enkrat vse izgleda OK. Ginekolog se je največ zadržal pri glavi in mi je celo parkrat pokazal 3D slikico: user posted image je pridno spančkal.
Premeril je še trebuh in obseg glave in zaenkrat vse kaže OK user posted image
A ja... povedal je še da je trenutna teža 1400gr kar je nad povprečjem za ta teden (29T+4d).
Kako je kaj s težo pri vas?
Z mano je na ultrazvoku prvič bila tudi Ema (2 leti in 4 mesece) in je vsako minuto imela dodatno vprašanje: mami kaj je to? Mami kje je dojenček? Mami kaj dela zdravnik? Mami tudi jaz sedim zraven tebe?.... user posted image  Zaradi tolkih vprašanj se nisem mogla 100% skoncentrirati na ultrazvok, ampak je vseeno bilo luštno opazovati dojenčka. Škoda, da vse traja tako kratko...

Drugače pa se dobro počutim. Edino da mi hoja po stopnicah ne gre več tako zlahka kot prej.V hiši imamo precej stopnic in se včasih moram spočiti med nadstropji, predno pridem do vrha.

Lep dan vsem skupaj,
Nea in brcika

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.5.2006 17:59:54   
Anonimen
ojla!

Saraja tud jaz sem izpustila danes psihologijo. Kar ne da se mi tam sedet,ker me dost matra križ in še poslušat predavateljco, ki je na sploh dolgcajt. Ginekologu hodim pa v lj., ker sem bila tam že pred nosečnostjo in sem tam tudi kar ostala. mi je zelo vredu dohtarca.tak da bom v prihodnje tudi kar pri njej.
Poleg tega pa se mi zdi da tako grem vsaj še malo v svet. Sem pa č navajena ljubljane sajsem tam preživela šest let. Tako da mi je bila kar muka pridet na koroško. Ne rečem, da je tu slabo. Samo je ka rsprememba okolja. Sicer sem pa kar prilagodljiv človek, tako da sem se že kar navadla.

Zdaj grem p amalo počivat, ker sem res utrujena.

Lp

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
22.5.2006 18:12:35   
saraja
Oj!

Saj jaz še tut ne vem, če bom šla na predavanje, ker se mi v največji vročini pa ne lubi sedet tam, no mogoče si pa le premislim, samo za user posted image
Kje in kdaj pa boš rodila?

Tut jaz sem iz dneva v dan vedno bolj utrujena, ponoči zelo slabo spim, spati bi morala na levem boku, a ne? Pa ne morem, ker me na levi strani vse  boli, da spim na desni, saj ne vem a je to grozno narobe?

Jutri moram iti po injekcijo (Rh negativna) in upam, da me še pregleda, ker bi rada videla a je z pikecom vse ok!

Čavči in fajn se imejte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.5.2006 21:18:41   
nina64
Lep pozdrav vsem srečkam user posted image .

Vsem skupaj res lepa hvala za vse dobre želje za našega malega Tima.Včeraj je bil star 2 tedna in zaenkrat  so zdravniki zadovoljni z njim.Res pa je da je še veliko prezgodaj, da bi lahko kaj dokončnega rekli.Potrebno bo še kar nekaj časa, da se bo pokazalo kako in kaj.Do takrat pa seveda držimo pesti in verjamemo, da bo še vse vredu.

Še enkrat vsem skupaj hvala lepa in čuvajte sebe in svoje user posted image .

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 859
23.5.2006 7:26:11   
Splet.Ka
Nina, jaz te prav občudujem, tvojega malega pa tudi. Držim pesti, da bo še naprej hitro rastel in se bo razvijal.

andreja, jaz sem čisto iz radovljiškega konca.user posted image

Saraja in Ptica, a na psihologinjo se ne splača it? jaz sicer ne vem, kdaj imamo mi to na programuuser posted image .

Sicer me od ležanja vse boli in ni šans, da bi bila neprestano na levem boku. Pa z dihanjem imam težave. Če se naslonim nazaj, se počutim, kot bi mi kdo čez pljuča dal vrečo cementauser posted image .

A katera komaj čaka, da se bo otrok prišel na ta svet? Jaz si ne želim, da bi se to zgodilo prekmalu. Vseeno pa nonostop sanjarim o temuser posted image .

Lepo se imejte, pridno urejajte papirje, če se vam mudi.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 860
23.5.2006 8:41:54   
Anonimen
Nina res si faca, sicer pa je najbolje v takih trenutkih biti nabit z pozitivnim mišljenjem.

Kar se tiče psihologije ne vem kako je bilo, ker sem špricala bom pa v četrtek vprašala punce o čem je tekla beseda.

Saraja jaz imam rok 8.8. rodila bom verjetno v SG, edino če se bo porod začel takrat ko bom kje na poti. Po eni strani bi najrajši kar v lj. Bomo videli kaj bo še do takrat.

Spet me boli križ oz. desni kolk, da bom znorela. Se zgodi, da komaj hodim, tak je hudo. Res včasih komaj čakam, da bi bilo že mimo. Ampak vem, da bi bilo prehitro. Bolje da potrpimo in je vse vredu, kot pa da se kaj zaplete. Saj hitro minevajo dnevi in tedni.

Zdaj grem pa krasit eno svečo za abrahama.

Lep sončen pozdrav in pazite na svoje bušije in user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
23.5.2006 9:42:50   
saraja
Evo mene, sem že tu user posted image !

Danes sem šla navsezgodaj k G, da bi dobila injekcijo! Pol pa mi sestra reče, da še niso dobili izvidov, tako, da se moram v četrtek ali pa v soboto zglasit nazaj! Tako sem jezna, ker bi rada to dala že skozi!

Glede prihoda naših user posted image ne smemo prehitevati, jaz se tega pač najbolj bojim, da bi se prehitro rodil! Občudujem pa Nino, da je tako pogumna, zato vsi držimo pesti za Tima in seveda za mamico! user posted image user posted image

Jaz papirjev še sploh nimam urejenih, dobim jig šele 6.6., tako, da se bom potem bolj posvetila temu kako in kaj naredit!

In kaj počnete, tiste ko ste doma!
A kaj prenavljate stanovanje? Misva z user posted image sva začela vse na novo, prej nisva imela nič, razen sobice, zdaj ko pa pride bebika se je pač moralo premakniti! Čaka nas še ohoho dela, v soboto smo dobili okna, tako, da se dela zdaj šele bolj začenjajo!

Babike uživajte ta lep dan in se kaj tipkamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
23.5.2006 10:33:06   
Splet.Ka
Punce, user posted image .

Saraja, tiste, ki smo doma, se malo bolj pogosto javljamo na forumuuser posted image . Poleg tega jaz delam vse, kar se da početi v leže...berem knjige, revije, telefonarim (mamici, sestri, prijateljicam, sodelavkam, po telefonu urejam stvari,...), izdelujem zapestnice iz perlic, v etapah kaj pospravim, zlikam,...ampak res po deset minut naenkrat.

Stanovanje smo pri nas popolnoma prenovili, preden sva se preselila, to je manj kot eno leto nazaj.  Tako da na srečo (glede na navodila o počivanju) s tem nimamo nič opravka. Samo še sobico za malega palčka moramo opremit - za model sva se že odločila. Plačana bo čez kak mesec in takrat jo bodo moški sorodniki dostavili in sestaviliuser posted image .

Vas pa moram opozorit, da se na piknikih, dekliščinah in drugih družabnih dogodkih res pazite salmonele. Pretekli vikend so na nekem kmečkem turizmu zboleli moji sorodniki - jedli so odlično sadno torto. Isti vikend sta se na eni poroki z rafaelo kroglicami zagiftala tudi moja prijateljica in njen user posted image . Tisti, ki so zraven pili alkohol, so jo v obeh primerih bolje odnesliuser posted image . Res. Nekatere je pa tako zdelalo, da so na infuziji.

Ko smo že ravno pri hrani...verjetno je te dni na ljubljanski tržnici pravi raj. No, tudi naša lokalna zelenjavarka je začela prodajat breskve, nektarine in češnje. Kakšne so po okusu, vam sporočim kasneje, moram počakat, da se mi zajtrk malo poleže. user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
23.5.2006 11:27:37   
saraja
Hruška - kakšno sobo pa sta naročila in kje?
Midva greva jutri v MB in se ful ubadava s tem kakšno sobo, kakšno razporeditev, skratka pojma nimam, kakšno!
No, nekaj ja imava nagledanega! Od Alplesa, v vanilijevi barvi, za to sva najbolj zagreta! Kakšne izkušnje pa imate druge?

Lepo se imejte in javite se kaj!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
23.5.2006 11:56:25   
Splet.Ka
Saraja: jaz sem malo spraševala, ali naj kupiva sobo v celoti ali po delih. Ker nobene stvari nimava in je ne bova dobila (kakšen previjalne in posteljice), sva se odločila, da kupiva komplet.

Gledala sva sobo Lana na www.soncek.si, v barvi Ivory. Je lepa, iz masivnega lesa. Ta gospod iz Sončka nama jo je zadnjič pokazal, ko sva šla tja iskat voziček. Proizvajalec je pa Lip Poljčane in to je nov model od sobice Kaja.

Všeč mi je tudi, da je previjalna komoda narejena tako, da je dovolj široka...veliko jih je narejenih podolgem in mi to ni tako všeč.

Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image .

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
23.5.2006 13:06:53   
Anonimen
Hruška a si ti iz Koroških koncev?

Otroških sob ne poznam toliko. Poznam pa alplesove stvari. Midva user posted image  imava alplesovo spalnico in sma letos en del omare zraven naročila. Nama je ful všeč pa še masiven les je. Je pa res, da je kar draga zadeva. Otroške sobe si ne moreva privoščiti, ker imava premalo stanovanje. Bova pa imela previjalno mizo tako premično, da jo bova lahko imela kjer bo prostor.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
23.5.2006 15:20:03   
saraja
Midva bova bolj iskala otroško mladinsko sobico, najverjetneje bova kar vzela Alplesovo, kako dolgo se kaj čaka na sobo, veste kaj? Upam, da ja ne kake 3 mesece, rada bi že imela prej,da si vse lepo pripravim!

Imena že imate izbrana?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.5.2006 15:21:40   
Anonimen
Od alplesa stvari ponavadi dobiš v 2 do 3 tedne pa še zastonj motnažo imaš. Mislim, da sta dobr zbrala.

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
23.5.2006 18:15:38   
HuAnita
Saraja jaz imam rok 8.8. rodila bom verjetno v SG, edino če se bo porod začel takrat ko bom kje na poti. Po eni strani bi najrajši kar v lj. Bomo videli kaj bo še do takrat.

Ptica, imava enak PDP. Me zanima, če bo držalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.5.2006 19:32:12   
piscancek
lp avgustovke!

ravnokar sva s user posted image  prišla domov, imela sva izpit. Sranje! Kljub temu da sem se učila, nimam dobrega filinga, mislim da bom pogrnila. sem jezna ko 100user posted image . če pa padem, imam pa naslednji rok čez en mesec, to je pa takrat, ko bi mogla bit midva na morju, tako da ne vem kako se bo razpletlo vse skup. v torek izvem kako in kaj.
MIŠI še enkrat se ti zahvaljujem, da si mi povedla glede bolniške (42 dni, pa nov zakon).
Da vam povem, kako sem letala včeri okol. Zjutraj sem se odpravla na CSD, kjer so me zasuli z obrazci, jaz sem poleg vseh papirjev za porodniško potrebovala še vlogo za denarno pomoč(ker sem brezposelna). Od tam, so me poslali na upravno enoto,kjer so mi dali potrdilo o tem, da nimam katastrskih dohodkov, pol sem mogla nest še na zavod za zaposlovanje obrazec, da mi napišejo zneske denarnega nadomestila,ki sem ga prejemala tri mesece, potem sem potrebovala še potrdilo, da sem brezposelna in stem sem mogla spet nazaj na zavod, potem so mi rekli, da ne morem oddat vloge za porodniško, če nimam potrdila o pdp. Ker pa želim nastopiti porodniško 42 dni pred pdp , sem imela samo ena dan časa, da zrihtam potrdilo od G( jutri začne veljati zakon- nič več možnosti 42, ampak samo 28 dni prej). Pol pa šibam ko nora h G po to potrdilo in po dveh urah in pol čakanja končno pridem na vrsto pri G, kater me nap...., da mi ne more dat potrdila pred 30.tednom, jaz pa sem noseča 27 tednov. No na koncu se le omehšča, ko sem mu razložila da se mi bolj splača it v porodniško 42 dni prej, kot pa 28 dni in da taradi novega zako na moram uredit stvari takoj. Dobim potrdilo, zopet šibam na CSD, ampak "gospodične" imajo zaklenjeno , ker so uradne ure že mimo. Pokličem kolegico, ki dela na CSD in ona na srečo uredi tako da je vse ok. Potem sem šibala še na firmo kjer sem bila zaposlena, ker tudi oni mi morajo izpolnit obrazec.
TAKO; KONČNO UTRUJENA IN NERVOZNA  SE VRNEM DOMOV, kjer me čaka mojuser posted image  , ki je skuhal slastno kosilo. Hvala Bogu, da imam tako vredu partnerja, da ne sam leži in se praska po jajcih, kot nekateri.(Trenutno zdaj čisti balkon, ki je poln cvetnega praha.)

Ja, sem imela včeri res en smotan dan, ker po kosilu sem pa spet buljila v knjige do večera, danes sem delala dopoldan ,(delo na črno) ko sem prišla domov sem spet buljila v knjige, pol izpit in zadaj sem vam izčrpno napisala vse ka je dogajalo.
komi sem čakala, da se vsedem in mal počvekam z vami.
NINA 64 kar pogumno daljeuser posted image , obema s Timom pa user posted image .

Kar se pa sobic tiče sva tudi midva gledala in se navdušila za LIP POLJČANE- sobica LANA, je res luštna in kvalitetna, sva jo v Baby centru v Celju gledala. Drugače greva pa v Ikeo, ko imava že tud eno nagledano.
Zdaj pa grem na WC, vi pa do takrat napište kaj.

PTICA, a mogoč veš kaj bo v četrtek v MŠ?

< Sporočilo je popravil piscancek -- 23.5.2006 19:35:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.5.2006 19:59:01   
tiasha77
Zdravo user posted image !

Danes sva s user posted image  končno zbrala in naročila voziček v Baby centru, odločla sva se za Pegperego pramette in sicer v temno modri barvi. Dobila naj bi ga še ta teden. Za posteljco pa sva zamudila, je bila v akciji samo do soboteuser posted image , pa saj mamo še dovolj časa, a ne? Lupinico pa naj bi kupila od kolegice, tko da nam ostane sam še "par" malenkosti, kot so banjca, cotke, pleničke (po moje kar Pampers), stekleničke, dude, ... Sobice midva zaenkrat še ne bova kupovala, do nadaljnega bo user posted image  spala pri naju, tko da mava še kako leto časa.

Drugače pa nič posebno novega, s user posted image  sva OK, vsak dan veselo brca, malo pa naju daje vročina, še dobr, da so izuml klimouser posted image . V soboto smo bili na poroki, kjer smo vsi trije veselo plesali.

Papirjev še nisem začela rihtat, moram preverit, če se mi že mudi, ker imam naslednji pregled šele 14.6. Mam namen it na CSD, pa povprašat. Če bi se le dalo, bi rada počakala še zadnjo, to je junijsko plačo, da bo mičken višje povprečjeuser posted image .

V četrtek mamo še zadnjič MŠ, baje bomo govorili o dojenju. Vidim, da pišete, da greste gledat porodno sobo, pa o psihologinji,... pri nas ni blo nč od tegauser posted image  tko da je to po moje čisto odvisno od kraja.

Tudi meni so danes zapasale breskve, pol pa je moj oče prinesel še sveže nabrane češnje in zdej se mi zdi, da bom počlauser posted image .

Stuhica, me veseli, da je vse OK.
Nina64 drži se še naprej, veliko mislim nate in na tvojega Tima in držim pesti.

Lep pozdravček vsem, pobožajte bušije, pa najdte si kako senčko in uživajte! T

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 871
23.5.2006 21:48:44   
andrejaz
Pozdravljene

Ptica – tudi mene včasih prav zagrabi bolečina v kolku -  sem pa ugotovila, da večinoma takrat ko pretiravam in nič ne počivam.

Breskve in češnje sem si pa tudi jaz že privoščila – sem bila čisto navdušena, kako so bile dobre.  Danes zvečer pa sem češnje kupila tudi v Mercatorju, da jih bom imela jutri v službi tudi za malico.

Hruška - glede previjalnih miz in njihove širine pa moja izkušnja – pri meni se je izkazalo, da ni toliko važna širina kot je bolj važna dolžina previjalne. V začetku ko je dojenček večinoma pri miru so lahko zraven njega ob stranici previjalne razne kremice, robčki,.. in je fino, da je previjalna bolj široka. Ko pa je večji pa je bolje take stvari umakniti, da otrok ne odpre vseh krem, potegne iz škatle vseh robcov,…, vendar pa takrat postane problem v dolžini, ker dojenčki hitro rastejo
Mi imamo drugače previjalno narejeno na pralnem stroju v kopalnici (smo dali narediti k mizarju), kar se še posebej super obnese po kopanju. To nam sedaj služi že skoraj 2 leti.
Drugače pa tele sobice Lana prav super izgledajo.

Piscancek – ja super, da si uspela urediti vse papirje. Upam da je tudi misi uspela urediti vse papirje tako kot ti

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 872
23.5.2006 22:00:08   
miši
piscancek, oooo, samo da si opravila, to je glavno, uf, res si imela zadrege, meni so pa rekli, da od G lahko prinesem naknadno (no še ta teden), tko da so me manj sprehajali pa že v petek sem precej zrihtala. ja, če si brezposelna pa rabiš še kar nekaj obrazcev zraven. Upam,da ne boš imela slabe porodniške, ne pozabi dati vloge za otroški dodatek (po porodu), ziher boš dobila visokega pa pozanimaj se, koliko ti da občina (če da) ob porodu, nekatere dajejo darilne bone v kar visokih vrednostih.

tiasha77, Pramette je zakon boš vidla, jaz sem ogromno brala o tem in je bilo res zelo zelo malo pripomb na ta voziček. Kolesa so sicer res manjša, ampak so pa orenk, dvojna, moja kolegica z njim rije po makadamu, snegu, lužah...ni da ni. Je res ultra lahek, praktičen, se hitro zloži, je na obe strani (to je sploh super), za novorojenčka pa še vse ti paše gor od PP. Jaz se ga ne morem nagledat, imava pa sivo-rumenega. Sva zadnjič tudi spokusila, gre v prtljažnik od Clia, po dolgem, brez težav pa imava v prtljažniku še "CD veksler" pa "voofer" od radia, dve srednji šlatli, izpod police pa štrlijo noter še zvočniki. Jaz sem mojemu že napovedala, da bo moral muziko odstranit pa zgleda ne bo treba. Jaz mislim,da sta opravila dober nakup!

Sobice, definitivno Ikea, naše so preveč klasične in nič kreativne, nič zanimive pa mnogo predrage....ampak mi bomo to rihtali, naslednjo pomlad, do takrat pa bomo v spalnici.

Lepo se imejte!
Mi gremo jutri na "check up"
čaw!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 873
23.5.2006 23:39:42   
piscancek
miši, pa ti si polna informacij. Kaj bi mi brez tebe?to za občino pa prvič slišim,da ti da darilni bonuser posted image  No, upam da je res, sliši se zelo zanimivouser posted image .
Men se zdi,da moj sonček kolca, ker mi trebuh skoz enakomerno skače. A ima katera podobne filinge? Zdaj grem pa spat, ker je bil današnji dan zame psihično utrujajoč. NOČKO user posted image ,pa čimveč brcik želim(sam ne tistih v mehur in rebrauser posted image ).

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.5.2006 8:44:02   
Splet.Ka
Vsem nosečkam hvala za vse uporabne informacije!

Ja, nekatere oziroma večina občin (tam, kjer ima mati stalno prebivališče) da nagrado ob rojstvu otroka. Najbolje je, da vsaka pokliče na svojo občino in vpraša, kako je to urejeno. Nekje je menda pred rostvom treba celo prošnjo za to oddat, so nas opozorili v MŠ. Pa tudi pogoji in zneski so nekje ful visoki že avtomatično, nekje so odvisni od socialnega statusa,...

Ikea...sta bila dva prijatelja čez vikend tam in opozarjata, da je v Grazu cel kup stvari, ki so v katalogu, že zmanjkalo, ker menda avgusta menjajo program. Tako da če se odpravljate tja, na spletni strani prej preglejte stanje zalog ali pa jih o tem povprašajte v mailu. Nama se ful mudi zdaj za eno omaro za v dnevno, da bo iz iste serije kot ostale...sva gledala zalogo drugje, v Berlinu jih imajo na primer še čez glavo takih omaruser posted image .

Piscancek, čisto možno, da kolca. Meni tudi enakomerno trebuh poskakuje, samo sem ugotovila, da je to verjetno moj srčni utrip. user posted image

Andrejaz, hvala za uporabne info glede previjalne. Sigurno je najbolj pripravno imet samo zgornji del na pralnem stroju, ampak mi imamo ta ozkega, ki se zgoraj odpre, kopalnica je pa ne mini ampak prav mikro. Se da tudi dobit  oziroma naredit nastavek za na banjo, ampak pri nas imamo kotno in res ni praktično user posted image . Tako da bo treba to vse v palčkovi sobi počet, ne gre drugače.

Aja, andreja, v katerem mercatorju si češnje kupila? A so lepe?

Saraja: mi imamo imena izbrana, pa jih ne povemo user posted image .

Materinske šole so pa res zgleda tako različne. Mi smo imeli enkrat dojenje, enkrat dihanje in porod. Zdaj imamo še neko zobozdravnico, pa še nekaj in na koncu....pazite to...kaj se dogaja s telesom v nosečnosti.  Res zgodaj. user posted image

Glede na to, da lije kot iz škafa, vas pridem malo pogosteje pogledat.

Pridne bodite.

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?