ursa_p
|
Dan! No, potem je spal (in jaz z njim) se 4 ure in tako prisel spet na sedanji urnik. Sem mislila, da bo danes vse dve uri prej, pa ni tako. Buscopan ... a ga lahko vzamem??? V porodnisnici sem ga lahko, po moje ga lahko se vedno ... spet bo ta menstruacija in me ze vse boli (zgleda po porodu ne bo nic drugace). Igranje z rokicami ... kako je smesen Gal, ko gleda rokice in so tako zanimive. Pa prime eno in drugo in se zabava. Je le ugotovil, da rokice niso samo za v usta ... ceprav pa ni boljsega z uckami najti rokico in jo potem peljati v usta ... Strije na prsih ... ima katera s tem tezave ... meni se zdi, da se nekaj dela (sej ni cudno, ce je pa po 10-ih urah ze vse nabito) ... sicer se vidi niti ne ... samo ce malo pod kotom pogledas izgleda, kot da bi lahko bilo ... in zdej je alarm zazvonil in sem se zacela redno mazat!!! Vceraj sem si mleko ob 1-ih zjutraj (preden sem sla spat) kar lepo spumpala in je bilo jutro veliko lepse ... nic ni bilo na tem, da bo kaj razneslo. Bonnie ... jok tvojega Nika je verjetno zaradi zraka, ki ga tako tisci v zelodcku ... enkrat ga ocitno moti bolj kot drugic. PS: Poslji mi stevilko od albuma, prosim. Natalia ... kopanje v cebricku ... ja, obcasno dava Gala se v cebricek ... ga bomo pa bolj prakticirali potem, ko bo malo bolj glavo drzal pokonci. Pa se mi zdi, da v banjici uziva, ker non stop brca, sprica in se mu zdi blazno zabavno ... tudi sebe je ze polil cez oci in spil vodo, ampak je zaenkrat vse zabavno . Sej Gal ne sedi v cebricku ... noge so gor ... tako kot jih nosimo v narocju v cebricku ... tocno tako je noter ... drzim ga pa samo za vrat zadaj, pa vsake toliko malo popravim rito, da ne zleze dol. Sem pa ravno vceraj nasla neko crto v cebricku ... a mislis, da je to napisano, do kam naj bo voda??? Ce je to to, bo vode glih cez rito. Bom dodala kako slikco, pa jo objavim (mislim, da imam eno tako, kjer se dobro vidi kako je noter ... upam, da se na njej ne bo videlo spolovila - sem zdej mal prestrasena zaradi sporocila od sarezan). Plenicke ... sem brala nekaj cas nazaj, da je res odvisno katere Babylove plenicke kupis ... mi smo imeli tiste z rackami in so bile v redu ... zabice so pa baje zanic ... malo poglej preden kupis - sej se vidi cez. Prezivljanje dneva ... ce je Gal zunaj, veliko spi ... drugace pa se doma zabavamo s petjem, poslusanjem glasbe, plesom, s pogovarjanjem, z igrackami ... ce pa nimam casa, pa sam lezi v posteljici ali lezalniku in poslusa glasbo ali pravljice. Nas (priblizen) urnik ... zjutraj se v glavnem zbudi okoli 7-ih oziroma nekje do 8-ih (razen danes) ... potem se najeva, podirava kupcke in bruhava, potem greva za kake pol urce pred racunalnik, ce ga ne vzame Matic in potem zaspi nazaj. Ga poloziva nazaj v posteljico in greva ali nazaj spat ali ne ... Gal potem spi nekje do 10-ih. Okoli 10-ih, 11-ih spet hranjenje, podiranje kupckov, bruhanje .... potem smo se vsaj pol ure v narocju pokonci, da mu brisemo bruhanje ... tudi ce ga dava v lezece stanje takoj protestira, ampak se mu vidi, da ga muci trebuscek, ker zacne kar cmokat in se zvijat. Potem gremo ponavadi ze pred hiso v vozicek, jaz pa pospravljat. Gal v vecini prespi do naslednjega obroka ... ce ne spi, se smeji ali pogovarja s svojo rozico, ki ima obeseno na vozicku. Naslednji obrok okoli 2-eh in vse podobno kot prej ... v vecini gremo spet ven (peljeva pse na sprehod), ampak ker v glavnem nimam avta se sprehajava po vasi gor in dol ali pa je spet pred hiso, jaz pa se naprej kaj pospravim ali pa kuham kosilo. Potem je spet hranjenje okoli 5-ih in gremo v vecini spet ven, ce je lepo vreme. Potem smo zunaj do 7-ih, ko je okoli 8-ih naslednje hranjenje. Potem je Gal se 1 uro pokonci in ze je na vrsti kopanje. Urejanje ponavadi traja od pol ure do ure in potem je ze cas za zadnji obrok, ki ga se s komaj odprtimi ocmi poje (kolikor pac ga) in gre samo se spat in spi do jutra. Ce je slabo vreme delamo vse kar pise zgoraj. Kotaljenje it hrbta na trebuh ... zaenkrat se ne kaze znakov, da bi kej takega lahko naredil. Sarazan ... pizama ... a jo preoblacis za spanje??? Gal se zvecer preoblece in je se cel dan v tisti obleki (ce se seveda ne pobruha) do vecera, ko je spet cas za kopanje, urejanje in preoblacenje. Kakanje ... no, odkar imamo 6 obrokov je vse malo cudno ... Gal je prej vedno kakal, zdej pa kaka enkrat na dan ... ce. Vceraj namrec sploh ni kakal, danes pa enkrat. Natalia ... samo pozitivne misli zaradi G. Upiranje na noge ... Gal se tako upira med previjanjem, da plenicka ostane 10cm nizje, kot je on ... ali pa mi vse zbeza pod nogami. Suky ... bi poskusila hormonsko injekcijo za kontracepcijo, ceprav lahko ima stranske ucinkte o katerih sem ze pisala ... jo je "vzela" se katera??? RR-jev piknik ... ce bo z nami vse ok, bomo sli. Nc ... zdej sem ostala pri Kami, ampak gremo kljub cudnemu vremenu na Bled ... ze res dolgo nismo bili ... upam, da bo vreme vsaj priblizno OK. Se oglasim kasneje. Lp, Ursa
|