tinkamiška
|
Hoj! Pa sem prišla malo pogledat k vam, sem namreč decemberčica, ampak na koncu(25.12.), pri nas je eno veliko zatišje, pa sem si rekla, da grem malo sem počvekat Sej ne zamerite ne? No, mi se sicer polno dojimo, Iza je velika 61cm in težka 6450g(to je bilo 10.3.) , prvo pikico je prestala brez kakšnih posledic. 18.5. pa imamo četrto posvetovalnico in takrat že drugo cepljenje. Jst še ne mislim uvajat gosto hrano, bom pa začela pri dopolnjenem 5. mesecu. Lumpy jst bom začela najprej samo z poskušanjem okusov(po nasvetu iz knjige Velika paparica za male papavčke) in sicer z žličko kuhanega jabolčka ali korenčka, pa potem z svežo zrelo banano, to kar si ti napisala, ji bom dala malo kasneje, ko bo že vajena posameznih okusov in bom vedla kako sprejema kakšno sadje ali zelenjavo. Potem bom pa začela malo kombinirat. Suho sadje baje zapira, pa ga bom uvajala bolj počasi in v manjših količinah... Tule imam napisano kaj dajat in pri katerih mesecih: 4-5m( jabolko, hruška, banana, papaja, koreček, cvetača, krompir, bučke, koleraba, posušeno sadje, breskev, kivi, marelica,češplja), 5-6m (melona, avokado, grah, paradižnik, špinača,zelena, por, paprika)...če bo katero še kaj zanimalo ji lahko prepišem iz knjigice. Aja, mi hodimo na tečaj plavanja in Iza res uživa, tako, da komaj čakamo na naslednjo uro bom naslednjič poslikala kako ga sračka, pa dala v svoj album. Bobika sem brala na eni drugi temi o vajinih težavah...upam, da vama bo spet steklo. Tako tole je bilo bolj na hitro Iza je namreč že tri dni prava tečka in upam, da je to samo vpliv polne lune Po vrhu je pa še takšno vreme, da ne morem nič na sprehod in je tule doma že prava mora, ker nimam več pojma kaj bi si še umislila, da bi jo malo zabavala. Trenutno se z atijem učita kako uponašati avto No, lepo bodite! Tinka